look back and see the light

jag längtar efter min kärlek. har spenderat för många dagar utan honom vid min sida...

Onsdag



Nu har jag precis ätit en massa vitlöksbröd, vilket jag tror jag har fått dille på. Men jädrar vad gött det var. Skolan i dag var lugn, hade ett personlig försäljnings prov på morgonen som gick bra och sedanvar det naturkunskap som stod på schemat. Den lektionen var inte så ansträngade och slutade någon timme senare. Men jag skulle givetvis ha utvecklingssamtal i dag, så efter vi slutat klockan elva fick jag stanna kvar i skolan till klockan ett. Som tur är kunde Tim, Robin och Viktor underhålla mig. Nu är jag hemma och funderar på vilken tid jag ska åka till jobbet, måste jobba i dag. Sedan ska jag även skriva lite på min filosofi som ska in nästa vecka. Schemat för helgen är ganska fullt, men massa träning, fest och barnpassande. I morgon lämnar mina päron Sverige och min älskling skall komma och bo hos mig. Det är lite frestande och jag vill bara att det skall bli torsdag. Hoppas eran dag varit bra, förutom det trista vädret, men det är smällar man får ta. Ciao!

Måndag



just nu hatar jag dig mer än någonsin, ditt kräk. Men nu ska jag gå och kika några avsnitt av Vänner. Hoppas min pojk ringer mig snart, annars en helt vanlig måndag. Lektion efter lektion, döden.

Onsdag, black & white





sitter och pratar med min pojkvän i telefon och jag längtar efter honom. Snart ska jag lägga mig och sova lite, kanske se ett Vänner avsnitt om jag inte hinner somna. I morgon vankas det skola och lite annat smått och gott. På kvällen ska jag träna och spendera kvällen tillsammans med emil. Skönt att vara tillbaka i skolan igen efter sjukdomsattacken som åter besökte mig. Nu är det sängen, kyss på er!

jag är sjuk, en vanlig måndag




Knalledrill, årets första tävling




TÄVLING I BORÅSHALLEN I DAG!!

KL. 10:15 SOLO SENIOR
. Shit jag är nervös
KL 15:45 TEAM SENIOR

Önska oss lycka till och jag är nervös över mitt första framträdande som solist.


Snart kommer ellen och hämtar mig så ska vi åka till hallen. Det var länge sedan jag var uppe såhär tidigt.
Kyss.

ussch...

.... saknaden växer!

Onsdag



Projektarbete, Projektarbete, Projektarbete.

Only you


satan vad allt är bra!

Måndag



Trevlig helg som spenderades mycket tillsammans med min pojkvän. I fredags var det en nykter utgång på swing där Ida Corr sjöng på scenen. Det var en grym förfest och tack bella för den!. Jobbade hela lördagen och var helt död när jag kom hem, efter att bara sovit två timmar föregående kväll. Så jag bestämde mig att strunta i en inflyttningsfesten jag var bjuden på och åkte till Ulricehamn i stället, hem till Emil. Vi käkade lite mat och lite vänner till honom kom och gjorde oss sällskap. Sedan skulle de andra dra vidare ut, men vi stannade kvar och såg en film innan vi somna tidigt. På söndagen var jag och emil riktigt hurtiga då vi var ute ocg gick på morgonen, även tog en sväng på isen nere på sjön. Köpte även frukost och det var riktigt mysigt. Sedan vad det bara att åka hem och iväg igen fär att träna i några timmar och halv sju var det genrep inför nästa helg. Det gick inte riktigt så som jag planerat, men kör järnet på lördag ist! Fin helg och är tacksam att jag har någon som dig!

RSS 2.0