Torsdag, 5

Jobbat hela dagen igen och kom nyss hem ifrån träningen. Mina vänner ska festa och gå på krogen idag, men jag väljer att vara hemma. Känner mig inte helt hundra och så är det bara fem dagar kvar tills jag går på Swing lagligt, haha. Så en lättare kvällsmat och ett telefon samtal så blir det sängen för min del. Kanske lite STAc när jag ändå ska ligga där. Hoppas att eran dag varit bra, det har iaf min. Dock lite ont i kroppen efter workouten i tisdags.

Ps. det snöa i dag! äntligen


Onsdag, 6



I dag är det bara jobb, en massvis med jobb. Ska arbeta till klockan halv åtta och då har jag jobbat i tolv och en halv timme, det ni! Sedan ska jag hem och bada i våran bubbelpoool, bara för att jag tycker att det behövs efter en dag som denna. När man har fått varit ute och hjälpt grabbarna i produktionshallarna. Dock har jag hållt till på monteringsavdelningen, men ändå. Sedan ska jag slå på någon bra film och bara ta det lugnt framför tv:n. Inget annat roligt ska inträffa i dag, utan det är bara att köra på nu så jag snart kan åka hem. Längtar redan till fredag, då det händer en massa trevligheter!

See you.


It´s hard to find angles in hell

Lite musik som strömmar ur min ipod på jobbet, som jag tänkte dela med mig av...

The Kooks - You dont love me
The Kooks - Shine on
The Kooks - Always where i need...
Yellowcard - How i go
Yellowcard - Down my head
Six Pistols - No fun
The Clash - Train in vain
The Clash - London calling
Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

....detta och mycket mycket mer bra musik

Tisdag, 7

Nu är det bara en vecka kvar, en vecka kvar till myndighet. Det kommer bli stort för mig, det känner jag på mig. I går jobbade jag hela dagen på La Redoute. Sedan åkte jag en sväng till Göteborg tillsammans med min mamma, syster och moster. Jag skulle fixa lite inför min 18års dag, men min planer blev inte alls som jag hade tänkt. Får se hur det blir nu nästa vecka.  Efter det skulle jag vara lite social och gå ut och äta med lite vänner på en thairestaurang i stan. Vi pratade mest om lördagens bravader och våra framtida resemål vi skall göra tillsammans. Bäst är när Emli och Stisse sitter och disskuterar och Stisse säger " jag kommer ihåg när min kompis åkte tågluffning". Jag låg ner på borde och tårarna föll ner för kinderna. Middagen var trevlig och det var skönt att göra lite saker på måndagar, när dom annars brukar vara så trista.

I morses var jag och hade körlektion, snart så är det klart. Då har jag lovat en massa människor en del roadtrips, Filip och jag ska bara ut och åka och vi ska även åka till Lager 157 dagen jag får mitt körkort. Yes, detta kommer gå bra. Sedan har jag suttit på frukostmöte med hela jobbet. Nu sitter jag här, mitt program vill inte fungera som det ska. Dock är det sista dagen på La Redoute, ska jobba på Mouovitech resten av veckan, förutom fredag då jag har tagit mig friheten att vara ledig. Något lov måste man ha? Sedan i kväll är det bara en massa träning och körkortsteori som står på schemat. Hoppas att det är roligare än vad det låter...

kyss

Lördagen


Jag & Joanna sjunger och dansar...


Vi sjöng för födelsedagsbarnen Elin & Sofie


I lördags blev en av mina bästa vänner myndig, Elin och Sofie Skönvall blev hela 18 år. Det skulle givetvis firas med en jäkla fest, men vi började med middag hemma hos Elin. Sedan hade vi biljetter till Özz, Soran, Måns Möller och Björn Gustavsson. Dessa två timmar vi spenderade på Folkan var så otroligt roliga så jag hade kramp i kinderna och chippade efter luft under hela showen. Det var verkligen en jättebra show som bjöd på många skratt!

Tillbaka till Skönvall där det nu skulle bjudas på födelsedags fest. Massa killar var där när vi anlände och vi dansade och drack goda drinkar ett tag. Det var riktigt kul och sedan stämde hela gänget upp i sång för födelsedagsbarnen. Sedan väntade krogen för alla 18+ människor så jag och Joanna fick dra vidare på en fest. Där hittade vi Emma och hade en trevlig kväll. Sedan blev det stan igen och sedan hemmåt. Det var en riktigt bra kväll det där, det märktes på huvudvärken dagen efter....

Måndag

Att vakna upp en söndag som igår, efter man har varit ute och festat hela natten och ens kropp är mör. Det är stunder man inte skall vakna upp ensam och behöva känna att man saknar närhet. När man hör regnet smattra mot rutan, vinder som yr utanför och mörkret som inte har försvunnit sedan natten, det är då man inte vill känna känslan att man är ensam. Man vill höra någon andas brevid en och kunna snegla över axel och veta att man inte spenderat natten ifrån varandra. Stanna kvar i den varma sängen hela dagen för att man vet att man inte behöver stiga upp, det räcker att det bara är ni två. Sängen är en av de platser som några av de mysigaste stunder inträffar och vem vill uppleva en trist höstdag ensam? Ingen skall behöva göra det och alla förtjänar att ha någon, någon som ligger vid ens sida. En söndag som igår var det kallt i mitt rum och ingen värme fanns där för att vara vid min sida.

Fredag



Skola
Sola
Fika
Stan
Färgning
Idol
Bus med vänner
SATC
Sängen!

kvällsinlägget

Jag vet att ni har suttit och längtat efter mitt kvällsinlägg som jag nu för tiden brukar skriva innan jag drar mig mot sängen. I dag ska jag inte göra visan lång, så jag ska faktiskt bara avsluta och gå till kojs. God Natt!


en dag som alla andra...



... så hade jag var på stadsbiblioteket med en vän.

Torsdag



Tyckte ni behövde lite nostalgi musik en torsdag som den här. Kent gör alltid saken bättre!

Nu slutar jag om någon timme och då ska jag träna för hela slanten. Bara team träning i dag och det ska bli skönt att verkligen jobba på med det. För dom som har en timme över i morgon mellan 12-13 ska slå på radion på Mix Megapol för då kommer mitt lag vara med och snacka lite. Jag skulle också varit med, men jag måste vara i skolan och gå på min otroligt roliga svenska lektion. Vi skulle vara på Torget och utmana Idol Agnes i drill, chansar på att hon vinner isf! Sedan är det lite prat uppe i studion och lite balla grejer. Så ni måste lyssna på mina älskade vänner i morgon!

I dag ska jag även försöka hinna med att få mitt hår fixat, måste färga om det. Ser ut som en zebra i håret pga av min snygga utväxt. Ska även läsa lite naturkunskap inför våran redovisning i morgon. Vi (solenergi) kommer att krossa olja hur lätt som helst. Jag kom på en slogan till vårat arbete i dag, Solenergi - vad framtiden älskar! Sug på den. Men vem gillar inte att läsa om min skola, tur att jag inte behöver nämna den på nästan en och en halv vecka nu när lovet står på tur. Snacka om att det ska bli så skönt med ett break ifrån Teknis. Nu kom min lärare och webdesignen startar. Puss.

Onsdag


emma & jag fular oss på naturkunskapen

I dag är det onsdag och jag känner mig interiktigt på topp än. Men snart är jag back on track igen och att det börjar närma sig helg och lov gör saken tusen gånger bättre. Till helgen vaknas det elins 18årsdag med fest och Björn Gustavsson, tänk att vi är här nu? känns som att det var i går vi var och köpte biljetterna, när det var tidigt i våras någon gång. Hoppas på en kanon helg och ska även skriva högskoleprovet på lördag, vilken underbar start på den dagen, kunde inte bli bättre....

Hade prov i dag, gick bra och slut snackat om den saken. Så skönt att det är över, har bara en förbannad redovisning kvar i skolan och det fixar vi lätt som en plätt? I dag hade jag även körlektion, grattis till mig, det gick bra och det känns som att det går framåt och förhoppningsvis är det jag som är chaffisen framöver. Skulle inte sitta fel med en bil i 18 års present pappa?! Haha, det är banne mig snart. 13 dagar kvar till myndigheten!! Har sprungit på stan och shoppat lite nya kläder till elin & sandras stora party och jag är nöjd, mycket nöjd. Nu jobbar jag och ska snart fortsätta, ska även överatala min mor om att mitt hår behöver en allvarlig makeover, och det är nu.

later!

Helvetes vecka?

Denna veckan är inte nådig kan jag meddela er. Skolan tar seriöst kål på mig och jag är glad om jag överlever denna veckan.I måndags var det en stor religions inlämning som skulle in, i morgon har jag ett mega prov i internationell eknonomi och på fredag ska jag ha en redovsning i naturkunskap. Någon som skulle vara en ängel och skriva mitt prov i morgon? Isf har jag suttit hela eftermiddagen och lite till så det känns okej. Men bara för att alla lärare har så dålig planering och så kommer dom inte på att vi inte haft något prov i kursen ännu och att bedömningarna ska sättas under lovet så måste dom slänga in en massa skit just veckan innan lovet.

Nu ska jag krypa ner i min bubbelpooool där nere, har gjort mig förtjänt av lite bubbel i någon timme och sedan kommer Liselott hem till mig och vi ska fixa och trixa lite.

Bästa dosen för att bli frisk...

... är att kika igenom alla Alanya bilder och minnas tillbaka då tiden var underbar och man inte hade några bekymmer!


Casablanca <3


Innan utgång


Dans på Mambos bardisk!


Steeek inne hos grabbarna!


Ute någonstans på något dansgolv, precis så nykter som man ska vara...


jag älskar er brudar och tycker om våra grabbar så enormt mycket!

Tisdag

Fortfarande hemma, fortfarande sjuk. Men det bästa är att det redan är på sin bättringsväg och att jag förhoppningsvis är på fötterna i morgon igen. Natten har varit sjuk, drömde massa knepiga saker som innefattade, Swing, Grekland, att jag kunde flyg, kärlek, min mobil, Cissi, Mikaela, Pierre och massa annat helt osammanhängade saker. Men det var mys.

Nu ligger jag i sängen och hoppades på att någon kunde göra min sällskap? För två år sedan hade jag fast förhållande med en av mitt livs största kärlekar och hösten var det bästa på hela året. Det är det den är till för, en massa kärlek!Framför en bra film eller en öppen spist, promenader i höstmörkret eller hålla handen när man tänt levande ljus. Hösten är även då jag fyller år, shit om bara någon vecka är jag myndig. Kommer ihåg när jag satt och tyckte att ett halv år inte var så långt borta, men nu är det två veckor kvar , på dagen. Helt galet.

Nu ska jag plugga lite IE om jag orkar, annars finns jag här för den som också känner sig ensam!

Ciao! 

min kvällsrutin

Nästan varje kväll sitter jag här vi min dator, kikar omkring och har allmänt kul i min ensamhet. La precis på telefonen efter att pratat med en kär vän i några minuter och nu ska jag springa och borsta tänderna. Sist men inte minst på min kvällsrutin är att sätta på SATC som jag så fint alltid lyckas somna ifrån. Detta är vad jag gör på mina kvällstimmar och det händer nästan alltid samma sak på veckokvällarna, för dom som var intresserade...

next: sängen!


Skåne!



På Helens födelsedags fest. Här sitter Helen, Cindy och Jag och jag håller på att lära dem Fuck you. Det var det roligaste länge. Tack för en jättekul helg och jag kommer snart tillbaka!

Livet är en fest, festen är livet!

Måndag

Yes, jag är hemma. Skåne var sjukt och helt galet. Jag säger bara en sak, Livet är en fest, festen är livet!
fan, i dag är jag sjuk... suck!

kysshej!

sleep tight!

Nu ska jag snart dra mig mot sängen, hoppas självklart på en skön natts sömn. Dock hatar jag att sova själv så om någon känner sig ensam är man välkommen att krypa ner i sängen med mig. Ett stort minuts för att en person ska spendera natten ensam!

I morgon bär det av, kommer ihåg när jag satt för två månader sedan och planerade den här resan. Pratade precis med helen och vi kan knapp själva tro på att vi kommer se varandra i morgon igen. Vi har inte träffats sedan i sommras, på tok förlänge om du fråga mig. Men i morgon alltså. Men jag vet att jag kommer att sakna personer här hemma, så ni behöver inte känna er oroliga, jag är tillbaka på söndag. Tack och lov att det finns tåg här i världen, en helg till i Borås och jag skulle få spader. Det som verkligen gjorde min dag i dag var när jag pratade med Thom om att dem kanske kommer hem till mig på min födelsedags fest, det kan inte bli bättre.

Nu ska jag lägga mig med mobilen i handen och vänta på att du ska ringa...

kala träd & gula löv på marken



när kom hösten?

precis som henne...



I morgon vankas det stort födelsedags party för min vän Helen. Temat för kvällen är "fin klädd". Jag tänker bara röda mattan när jag hör vad temat är. Men det skulle vara lite svårt att festa loss i långklänning, sky höga klackar, hollywood svall på toppen och världens snyggaste make. Jag kanska bara kan skippa långklänningen och köra på en kortare variant? Precis som Rachel ovan, det är så jag vill ha det. Jag skulle vara evigt tacksam om jag kunde se lika het ut som den kvinnan. Men efter att ha kikat runt i garderoben i kväll och funderat lite på resten av mitt kommande utseende, så ska vi nog få ihop något. Men när det väl kommer till slaget, hittar jag aldrig något passande i min walk in. Men om någon skulle kunna ge stackars  mig en prada klänning, YSL klackar och en personlig hår och make person, skulle jag inte behöva skriva dessa desperata inlägg...

Torsdag


Under VM dagarna i Rom 06. Ellen, Maria & Jag

När jag satt och kika runt på min vanliga lilla vända på internet på webdesignen så hamnade jag på en massa bilder ifrån när vi var i Rom sommaren 06. Jag kom och tänka på hur jäkla underbart och roligt vi hade där nere. Har ni inte varit i Rom så måste ni åka dit, en av de vackraste städerna i världen. Kom även och tänka på allt vi upplevde, alla händelser och roligheter vi var med om. Exempelvis som Rolphi, gräddfilen, mannen i speglen, bönen till påven, bilen i restaurangen, olivia i taxin och "abortion". Men något av det bästa på resan var drillen, när vi såg japanerna för första gången, ellen hittade sin lila prins och vilken känsla det var! helt otroligt. Vi borde åka dit snart igen...

Men nog med nostalgi snack, nu är jag i tråkiga borås och i min väldigt roliga skola. Dagen har varit bra och vi har haft lektioner stup i kvarten. Fast vi fick ett lite break innan webdesignen så då var jag och elin hemma hos henne och tog det lite lugnt. Om en timme ska jag åka hem till Fristad för att träna, känner att lite träning behövs, känner att lite fokus skulle stilla mitt virriga jag. Efter det så bär det av hem, hem till mitt hus som kommer att vara fullt med kvinnor runt 40+. Min mor ska ha "tjejträff" i kväll, så jag lär inte få en lugn stund i huset. Men det bästa med kvällen är att jag ska packa! Trycka ner saken i resväskan och få känslan av att snart ska man åka bort. Det är nog något av det bästa jag vet, man är alltid lite pirrig innan man ska åka också, isf ska jag inte så långt, men att resa någon annanstans än hemma är alltid något. Eller hur? Men nu ska jag jobba lite i Dreamweaver, göra en hemsida eller två...

ha det!

Två gånger på samma dag!

Ps. jag vill bara säga att jag är glad för min systers skull!

nu: sängen!



I går satt jag i Elins soffa och studerade. Då kom denna bilden till. Dock ser jag ut som jag har ätit en hel hög med citroner, men faktum var att jag hade riktigt roligt. Men skenet på en bild kan bedra. Nu ska jag gå och lägga mig, känner att klockan har tickat iväg och det borde varit sängen för länge sedan. Men nu är jag klar med allt som jag hade tänkt för dagen så jag känner mig nöjd. I morgon är det skola, träning, plugg och packa. Mycket trevligt kan jag meddela och det känns som att morgondagen kommer bli en bra dag. Fast nu kom jag på att det är den värsta dagen i skolan med tusen lektioner, men jag överlever nog...


why baby, why?!

min arm gör ont konstigt nog fortfarande. jag kanske låter som en gnällig liten bebis, men människor, jag är en gnällig liten bebis när det kommer till sådanna här saker. har även legat en stund i solariet innan, kände att lite färg på kroppen skulle göra lite nytta. jämförde mig och emma i måndags och kom på att jag ser ut som ett lik. isf har emma precis varit en vecka i spanien, men vad satan jag behöver inte gå runt och se ut som att jag ska trilla av pinnen vilken sekund som helst? just i detta nu blir jag mobbad att jag skrev arab bete i stället för arbete i ett sms, gisses vad jag skrattade. inte nog att jag är en gnällig bebis, jag har världens sämsta humor med! kanske beror på att jag i dag är välldigt trött, men det kan nog inte vara orsaken.

nu är jag på jobbet och jippie vad roligt där är att slava omkring här uppe. har varit duktig i dag och gjort lite ärenden på stan innan jag for hit. köpte helens present som jag ska fixa och trixa med i kväll och sedan kikade lite födelsedags presenter till mig själv eftersom det inte är långt kvar till den bästa dagen på detta året! nog med en massa strunt prat, känns som jag bara skriver det nu, så ska jag nog avrunda denna fantastiska rast och återgå till mitt jobb.

ps. kul att jag var så lat att jag inte skriv en ända stor bokstav i detta inlägg, men det är ryck jag får ibland när jag tror att jag är lite rolig....


Onsdag



Sitter i biblioteket och skriver på min projektplan som ska in på fredag. Kan inte någon komma hit och göra mig sällskap? eller kanske bidra med lite kunskap till min inlämning. Har slutat för dagen och det är det bästa med vårat schema, att sluta tidigt på onsdagar. Annars spenderar vi dagarna långa här på teknis, varken sovmorgon eller något annat. På lunchen i dag så gick jag och emma till stan för att äta thai, tyckte att vi behövde det med tanke på allt som händer runt omkring. Fick även tillbaka naturkunskaps provet i dag och jag är nöjd, gick bättre än vad jag trodde. Så det gjorde princip min dag.

Senare ska jag iväg och jobba hade jag tänkt. Men vill inte åka upp till firman för tidigt och slita på när det är så mycket folk kvar där uppe. Så när jag är klar med den här skiten får jag ta mig en tur på stan eller liknande, kanske hitta någon vänlig typ att umgås en stund med. Annars måste jag hem och skriva klart en naturkunskaps sak som egentligen ska lämnas in på fredag, men då ska jag icke till skolan. Då sitter jag på ett tåg ner till Staffanstorp. haha. Så då får man ta igen skolan i dag istället. Greys är på tv:n i kväll och när man kikar på reklamen för kvällens program verkar det riktigt bra, så om ni skulle leta efter mig vid nio tiden senare i kväll, befinner jag mig nog bänkad framför tv:n...

Onsdag

Sitter och väntar på att jag ska möta upp elin om två timmar... det går riktigt segt. Plus att min arm värker. Var och tog min sista spruta för några minuter sedan.  Då kanske jag får en framtid utan cancer? Vore toppen om det skulle vara så. Nu ska jag leka lite i photoshop!

hej!

.



något man saknar!

det är inte långt kvar...

nu är jag färdig med lite körkorts teori och jag känner mig förbannat duktig. Ska snart krypa ner i sängen tillsammans med SATC, som jag alltid avrundar kvällen med. I morgon är jag ledig och ska studera en stund på biblioteket i stan med elin. På morgonen ska jag även ta en spruta och det är den sista av tre, vilket resulterar till kanske en bättre framtid? På kvällen ska jag träna mina älskade fem timmar och sedan hem och räkna dagar. Nedräkning till min skåne tripp, ni kanske inte förstår hur skönt det ska bli att lämna borås för en helg. Bort ifrån saker som alltid slutar likadant, till nytt folk och nya saker att göra!

Välkommen du!


Geeks,



laget, ni är förjäkla bra!

W.

Måndag


helgens bravader...

När man har en timme över i skolan, det regnar utanför och man inte har lust att ta sig ner till stan sätter man sig här. Här som i biblioteket. Har haft lite webbdesign på morgonen och även lite matte. Kände att mina ögon knappt orkade hålla sig uppe under matematik undervisningen, även om jag somnade i tid i går. Eftersom jag har inställd lektion på eftermiddagen vet jag inte vad jag ska göa riktigt. Måste stanna kvar i Borås för att jag har körlektion lite senare i dag.

Annars har helgen varit bra. I fredags var det ju nördfest med laget och det var kul. På lördagen fixade jag lite i mitt rum och städade i huset. Kände mig riktigt redig när jag pysslade i hemmet. Sedan gjorde jag mig ordning för utgång då jag hamnade hemma hos Ellinor. Vi var ett gäng på förfest och sedan blev det en sväng till trädgårn. Där var det shots vid baren och dans på dansgolvet. Sedan var jag i säng vid halv sex på söndag morgon och på kvällen var det tränings om gällde. Sedan kikade jag film och somnade skönt i en varm säng. Hoppas att helgen varit tipp topp för er precis som den varit för mig. Nu till helgen vankas det skåne för min del och jag kan inte vänta längre tills jag lämnar perongen här i Borås på fredag!

Lördag


helén&jag på träningslägret i sommras...

I går fyllde mitt hjärta år och snart ska jag åka ner dit för att gratta henne! Men i dag är det inte hennes dag och jag tycker så synd om henne. Jag finns alltid här för dig helén, det vet du!

Är lite nere i dag pga av ovanstående. Men snart ska jag hoppa in i duschen för att bege mig in i dimman. Hopas på en fullspäckad kväll med massa roligheter. I dag har jag bara städat och fixat i mitt rum och tagit det lugnt. I går var jag en sväng i Lidköpning och köpte massa tger till team dräkterna och till mitt solo, vi kommer vara förjäkligt snygga! sedan var det lagfest hemma hos julia, där temat var nörd. Vi var riktigt heta allihopa och bilder kommer upp när jag får dom. Vi sjöng sing star och åt massvis med god mat. En riktigt höjdare, speciellt när mitt lag vann varje sing star omgång vi körde!

Nu ska kila iväg och ringa helén och sedan är det bara att börja den fantastiska makeovern.

ciao!

Torsdag



Nu sitter jag i skolan, väntar på att få ta bussen till träningen så att jag kan gå hem ifrån den. Hem till min naturkunskap jag har prov på i morgon. Hoppas att det går bra, men vem har nytta av jäkla joner, atomer, salter eller baser. Skit är vad det är, helt oviktigt att kunna. Iaf för min del.

Träning, älskade träning, det är vad som står på tur. I morgon ska jag åka en sväng till Lidköpning för inhandling av tyger till vårat team och mitt solo. De måste sättas i produktion så att det hinner att bli klara i tid. Efter den resan ska jag på nörd fest. Det är ju perfekt för ett maskerad freak som mig, ska ta på mig en massa kläder och förvandla mig till årets geek. Det ska blir riktigt roligt och så ska jag hem till julia som jag aldrig har varit hos tidigare. Men nu tror jag att jag ska palla mig ner till stan en stund.

Have it!

onsdag



Nu pratar jag i telefon och kan knappt skriva.  Så måste kila. Dåligt uppdataterat av mig, jag vet. Men sånt är livet....

Måndag



Louise, Ida & Jag på dansgolvet i lördags

Underbar helg, underbara lördag. Det var fest till tusen och det var den roligaste kvällen på år och dar. Vi firade Mikaela med förfest hemma hos henne och sedan kvällen/natten på swing. Tack alla som var med, så jäkla roligt det var. På söndag morgon var jag i Alingsås och tränade ett alingsås lag med några i mitt lag. Tervligt! På kvällen tränade jag några timmar igen med teamet och bla team dräkterna är helt bestäda. Kommer vara snyggast på tävlingsgolvet iaf! Nu: matte c.

Byee!

Torsdag



I dag är ingen bra dag, allt känns så gårtt och trist. Inget kul att skriva heller, så borde sluta och återkomma när jag har något vettig eller roligt att tala om....

Torsdag



I dag är ingen bra dag, allt känns så grått och trist. Har inget kul att skriva heller, så borde sluta och återkomma när jag har något vettig eller roligt att tala om....

paraply drink

okey, my feelings have catch up with my head, what should i do?!


Onsdag



Denna onsdagen har varit ganska bra hittills. Gick till skolan och hade lektioner så som personlig försäljning och naturkunskap. Vi labbade lite på nk lektionen och kvart över tolv slutade jag för dagen. Kan ju inte skriva pga av mitt stela finger, även på dator när jag nu sitter och trycker med ett finger i taget, så jag kunde inte skriva provet vi skulle ha på eftermmiddagen. I stället gick jag och trösta shoppade på stan, känner mig lite höstdepprimerad och handlade nytt smink på MUS, lite roliga saker som kommer till användning bla till helgen.

Efter det gick jag direkt upp till stads biblioteket, där jag fortfarande befinner mig. Här jag har suttit i några timmar och pluggat och känner mig riktigt duktig. Måste vänta kvar i stan för att jag har körlektion vid halv fem, annars hade jag varit hemma. Men roffade åt mig en dator nu så jag kunde ge en daglig uppdatering. Snart är det körlektion som sagt och efter det är det hem och laga mat. Måste föda mina syskon igen, men i kväll ska jag laga tacos. Kanske enda maträtten jag är bra på? men vem tackar inte nej till tacos.... Annars ska jag bara plugga till mitt förbaskade matte C prov i morgon. Nu är tiden snart slut här, den bara rinner iväg och en lite rutaa håller på att blinka rött. bäst jag loggar ut.

ha det!

RSS 2.0