Fredag

I dag har det varit en bra dag för mig, kanske inte för vissa andra, men för mig! .. Har spenderat över min halvdag på stan, först på våran håltimma och sedan innan fikan. Men i dag på Informationen & Layout, så fick jag mycket beröm över mitt reklam blad jag har suttit och gjort. Han blev mycket nöjd över det första, men Info/Lay är skit enkelt, har fått MVG på alla prov och har inte pluggat något.

I kväll blir det grillning hos mig. Jag känner mig lite uppåt när jag tänker att jag ska äta min första grillade middag för året i kväll. Kanske tillomed kan plocka fram kubbet ?.. älskar att spela kubb på sommrarna. Men jag är mest orolig vad jag ska ha på mig, jag skitar ALLTID, och då menar jag verkligen alltid ner mig. Hatar det...

Köpte äntligen min t-shirt med tryck på i dag. Gillar den jätte mycket, kanske inte så personlig eller så, men jag gillar den lilla texten på den. Kanske hittar en mer personlig tröja någon annan gång, kanske tillomed ska göra min egen.. mycket att fundera på där. Men nu ska jag ut och hoppa lite studsmatta med lillbror som står gämte här och klagar som ett as att jag inte lämnar datorn nu, haha men jag älskar honom endå!

image120


T-shirt från Merde. 399:-































O.F fredag

image116→ Svart tröja Replay
→ Vit klänning från BE YOU K
→ Svarta leggings Gina Trikot
→ Svarta skor ifrån Bianco


→ Haldsband  Snö of Sweden
→ Armband Thomas Sabo
→ Klocka ifrån förra sommarens höjdpunkt Rom.



Favoriter i repris!

Här är några av mina favoriter, som jag både använder till vardags och till party.

image115
1. Mascara från Dior  (Dior Show) 2. Rouge från Isadora  3. Matt Fondatiuon från Make Up Store (matt) 4.Ögonbryns penna (brun) från Isadora  5. Kajal (svart )också ifrån Isadora  6. Svart nagellack från Chanel  7. Puder (löst) tillsammans med fondatiounen är det de bästa underlaget! Från Make Up Store  8. För en party kväll, Glitter Från Make Up Store.

O.F Torsdag

image110→ Vitt linne Jean Paul Gaultuer/ La Redoute
→ Grå klänning Lindex
→ Vit puffärms kofta H&M
→ Jeans J.Lindeberg
→ Marinblå skor Convers
→ Skinjacka Activ Wear / La Redoute

→ Haldsband & Armband Thomas Sabo
→ Silver väska La Redoute
→ Solglasögon H&M

Måndag, the spring is back!

image109

Jag är lite snygg när jag hoppar!

Ja, som sagt, dagen har varit underbar!. började med att jag försov mig, för smart som jag är var att i går hade jag så mycket att göra att jag inte tänkte på att ställa om min klocka på min mobil, så när den ringde i dag kl6, då var givetvis kl 7, så jag kom försent till GE, men det fixade jag lätte när jag berättade för Ingmar om att han hade min mamma i skolan, då blev han glad!

Sedan har vi varit ute och gått på rasten i dag, vi köpte oss glass, och han sitta ner i Stadsparken en stund. Och vår allas älskade Ida fyller som sagt 17år i dag, så vi friade lite med en fika på Viskan efter skolan. Jag tycker det är mysigt att bara ta det lugnt med tjejerna och prata om allt. Men troligtvis på lördag ska vi fria Ida, med dunder och brak! Var även hemma hos Elin en sväng, där vi arbetade på vårat svenska tal vi ska redovisa på onsdag, och jag vill säga, att det gick frammåt i utvecklingen, snart kan jag hela min del utantill, elin se till att lär dig din med!

Nu kom jag in från att har hoppas studsmatta, shit det är bra konditionsträning vill jag lova, Och jag förlorade på GRIS. Eftersom det är så fint väder om dagarna nu, så har jag bestämmt mig att hoppa minst en halvtimma om dagen, litet motionspass. Nu ska jag dricka lite vatten och ta det lungt innan Prision Break börjar.


åh äntligen!

Våren är på inngång, jag älskar dagen som har varit. Solen har lysigt hela dagen, det har varit varmt i luften och Ida fyller 17 år i dag!! Grattis min älskade Ida, hoppas du har den bästa dagen av alla i dag!

Hinner inte skriva så mycket, ska hoppa studsmatta med min syster...

image108

Jag, Amanda & Steffie äter vårens första ute glass i Stadsparken. Jag är gör snyggast min! Åh dagen har varit underbart!

Svenska mästerskapen 2007 i borås, och ...

Vi klarade kvalpoängen, vi är meeeeeeeeeeeeeed!! ingen kan nog förstå min kännsla jag har inne i min kropp, jo kanske resten av laget, men det är en stor lycka att veta att vi klarade det. Åhh jag lipade tre gånger, (jäkla kännslig) men det blir så när man är nervös och känner lite press så, men vi fixade... men mer marginal än förra gången med! haha. ett pluss var att vi även kapade ett silver på detta RM, så det var också en kul grej, så alla som jag känner, boka upp helgen, 5-6 maj. För då kommer ni sitta i boråshallen och titta på mig och mitt team!

Nu ska det firas med vofflor, men skriver lite senare..

So long suckers!

Bra jobbat i dag Fristaddrillflickor. Nästan alla gick vidare, så nu till SM sickar vi följande.. Solo Junior, Duett Senior Team Junior, Team Senior.Ni som inte klarade er vidare, bra kämmpat och ni kommer igen nästa år!


Sista inlägget innan kvalet

ja, nu är det bara 51 minuter kvar tills bussen bär av till Åmål. Jag är skit nervös!!!!!!!!!.. men det brukar vi lugna ner oss med ipoden i öronen och en bra tidning/bok. Bilder och allt kommer naturligtvis upp efterkvalet, och jag hoppas att alla som läser detta, håller tummarna i morgon kl 12:50 då vi, Team 2 går in på tävlings golvet. Håll tummarna och skänk oss en tanke med lycka till. ååååååh, igentligen fattar jag inte varför man utsätter sig sälv för sånt här, men det är nästan det bästa i mitt liv att tävla...

Nu sitter jag och laddar, genom min favorit film, Lilla sjöungfrun. Det finns ingen bättre tecknad än den. Jag ville alltid bli som ariell när jag var lite, bli en sjöungfru. Nu ska jag käka snabbt innan jag ska ta mig upp till musikens hus, där vi kommer att åka. Önska oss Lycka till!!   (kolla våran blogg på drillanglarna.blogg.se)

snart, en stund bara

nu har jag städat och ska in i duschen. Åh jag kan knappt bärga mig... Nervositeten gör så att jag tror att mitt hjärta ska hoppa ur brötskorgen på mig.. gaah SM-kval nu!

Lördag & avfärd

sitter på jobbet som jag brukar göra på helgerna, men i dag verkar det som att serven ligger nere, och jag kan ganska mycket om datorer med detta kan jag inte fixa själv. Så det var helt onödigt att palla sig ända ut till viared till ingen nytta!

Men i dag är det lite av d-dagen, för i dag åker vi, närmare sagt 17:30. Jag har något av en längtande kännsla nu, inte lika nervös längre, men det kommer la med tiden kan jag tro. Nu ska jag hem och packa, hann eller rättare sagt orkade inte i går kväll. Sedan ska jag ta mig några hopp på våran studsmatta vi fick upp härom dagen, har inte hunnit tidigare, så nu när solen skiner så kan man passa på. Nu kommer mamma igen, stackarn som fick åka hit och lämna av mig, hinna precis hem innan jag ringer henne igen för att be henne hämta mig. Tycker lite synd om henne, men jag kanske kan övningsköra hem ?.. något att fundera på.

fortsättning följer..

smile big!

image107Som sagt, jag,pappa & ida sprang och köpte mig en ny mobil i dag. Det blev dem som är på bilden här Sony Eriksson W880i. Jag söker inte en mobil med den bästa kameran, för jag har min digitalkamera som jag använder. Så då fick det bli denhär pärlan!

I kväll var det meningen att jag skulle till amanda, men sedan var jag visst tvungen att färga mitt hår enligt min mamma, så det ska jag la göra. Sedan måste jag packa, för i mogron åker vi, wiiie! Så då blir det helt enkelt en hemma kväll för min del, för det finns ingen tid att åka till Dalsjöfors. Men den som känner att den har tråkigt, kan komma hem till mig och göra mig lite sällskap!

Fikan var som alltid trevligt, men vi saknade vissa, det var bara jag,ida,bella och sara. Men nästa vecka blir det la fler får jag hoppas?.  idag sprang jag även till Make Up Store och köpte mig en ny fondation och nyt puder. Länge leve makeupstore. Bra var med att jag fick låna mammas klubbkort och fick 10% på allt! tack och adjö!

äntligen fredag

åh det är så härligt att det är fredag. I dag ska jag ner till stan efter skolan med min pappa och köpa mig en ny mobil. Min är lite sliten om man säger så. Och givetvis blir det fika med brudarna (sara,ida,bella,joanna,natha & elin). Men elin är fortfarande sjuk men hon skulle nog palla sig till fikan iaf.

Ikväll ska jag vara med flickorna i min klass, alla ska hem till amanda och kolla film, måste ta det lugnt i kväll, för i morgon åker vi!!! Jag är grymt laddad, och man blev ännu mer laddad när man fick ett litet tal av Abbas i går kväll. Men nu sitter jag i datasalen, för att ha information och layout. Vi håller på att göra reklamblad, och jag gör för en klädaffär som säljer märkeskläder.

See you!

trevlig kväll!

Ja, genrepet gick hur bra som helst för min del, och vi var faktigst duktiga i kväll. Men det är på söndag som det gäller... Vi Vill vill Kan, Vi Ska!!

Men kvällen största höjdpunkt var endå Abbas, vårat lags stora hjälte.. haha nä men det var trevligt. Han gav massa tips om hur dem brukar göra innan stora matcher och liknande. Men sedan kan jag erkänna att han blev imponerad av vad vi kunde göra med den staven vi har. haha vi försökte, eller jag försökte lära honom fingerdrill. Och då som vanligt förklarade jag som jag brukar göra för mina små, sådär med lite "gulliga" ord, haha det var roligt, Nä men nu i framtiden kommer det alltid att vara tema 2 + Abbas,, haha. Men om vi har tur skulle han boka in oss på arenan som paousunderhållning..

Jag älskar min mamma, hon hade givetvis åkt till H&M i dag, för att kolla på om dem hade något annat i affärerna än på nätet. Hon hittade faktigst, jag som inte gillat Madonnas kolletion, ett par skitsnygga svarta byxor med en dragkedja nertill. Ja dem var fina, sedan hade hon tillomed fått tag på catsuiten, men jag gillar absolut inte den.

Nu ska jag titta på CSI mami, men har redan missat några minuter.. elin skulle ringa med.. men men, later!

image106

betty blue

image105Ja dem här fina skorna är ifrån Betty Blue, ifrån nätet på have2have. Skorna kostar 298:- och jag tycker dem är jätte söta! Jag funderar starkt på att köpa dem, skulle vara perfekta till ljusa jeans och stora brillor. Lite roligare att köpa vardagsskor än bara massa fest skor hela tiden. Och för dem som är lite efter, så släppte Madonna sin kollektion för H&M i dag. Min älskade mamma, det är tur att jag har henne, var snabbt och beställde lite ifrån nätet. Jag är nog inte ett så stort fan över kollektionen men jag fick en skjorta med puffärm och ett par solglasögon och lite annat,

torsdag 2 dagar till avfärd

i dag har jag äntligen haft mitt historia prov som jag har pluggat på hela veckan. Det var ganska svårt, men det löser sig alltid, och har jag tur får jag nog ett VG. Men detta firade vi med att äta ut, börjar bli lite trött på det, men varför inte när det är torsdag och man måste fira att man har stått ut med 1 ½ timma företagsekonomi. Så det bar av till Thai Silk, feta som vi är.

Nu sitter jag här, ska snart börja packa mina saker inför kvällen, som i gårdagens inlägg ska vi ha ett genrep inför helgens SM-kval. Det ska bli skojj att visa upp, det var längesedan någon såg vårat tävlingsprogram. Men senare efter det måste jag städa i mitt rum, har inte hunnit att plocka bort saker i rummet som ligger överallt, för har pluggat så jäkla mycket... men men, i kväll kommer det vara jag och Abbas, see you!

vågad/vårad

image102image103

Ja, om man är den som vågar att mixa färger i vår och gillar att piffa till sin outfit, Borde man inskaffa sig denna jackan i någon av de härlig färgerna (finns även i svart) Jackorna är ifrån älskade Asos och kostar runt 370:-

Genrep inför helgens äventyr

image101I morgon kommer det vara Jag och Abbas... + nio till tjejer och en hel lektare full med publik. Inför SM-kvalet och andra tävlingar har vi ett stort genrep, med tävlingskläder, smink, håruppsättningar och hela köret. Men i morgon är det lite speciellt att visa upp sig, för på lektaren kommer denna man på bilden sitta och titta på oss. Abbas Hassan en av målvakterna i Elfsborg, våran tränares kompis. Ja lite nice är det att ha en känd person kolla på oss såhär innan kvalet. Kanske tillomed kan ta en autograf till elin, hon ville så gärna ha en, men det är lungt jag fixar allt! Btw.. vi klarar det på söndag!

Onsdag 3dagar till avfärd

i morgon har jag det dära jäkla historia provet, 40 sidor om första världskriget, ryska revolutionen och sverige år 1866-1921. Jag somnar!

om jag studerar oavbrutet fram till klockan nio, kanske jag kan se Greys i kväll. Jag älskar det programmet. Och sedan tillbaka til historie boken. stackars elin, hon mår inte så bra, lider med dig!..

ne nu ska jag fortsätta med skiten, och tack ännu en gång  för en trevlig kväll  i går team 2! On sunday we are going to kick some ass!


SEGER

heter vårab nya förening vi har skapat på SvenErikson i dag, den står för SvenEriksonGrilsEgnaRitualer, och om det är någon teknist som läser detta och är tjej, för det är bara tjejer som får bli medlemar där. Föreningen innefattar finare middagar, resor till bla Göteborg och utgångskvällar m.m Så bli medlem om du går på teknis och känn gemenskapen!

Kom nu hem från "skolan" har inte varit hemma på hela dagen.. först skola, sedan tränade jag mina små änglar, japp dem var stillsamma i dag och nu har vi haft uppladdning inför vårat SM-kval. Det var riktigt mysigt, vi käkade tacos, kollade massa gamla drillfilmer med uppvisningar från när vi var små. Sedan kollade vi även på det programmen vi kan fyra i SM när jag var 13 år?.. sedan också förra årets tävlingsprogramm, det som gör oss till näst bäst i Sverige. Sedan även ROM filmen, ifårn VM när vi var där i sommras... massa minnen bara öste fram, men vilken kännsla jag kännde, ingen vet nog igentligen om hur det känns?

Jag är skit trött, men ska snabbt in i duschen och sedan läsa lite på mitt historia prov och så.. måste sova lite med, skippar man idrotten i morgon, vågar man risker att bli skadad inför helgen?!

Många minnen, och en liten påminnelse!

image100

Det finnsinget bättre i världen! Dem här bilderna är för Team 2 i Fristadsdrillflickor som en påminnelse hur bra vi igentligen är. Dem här bilderna är från SM i drill i Sjöbo 2006. Där vi, grupp 2 tog silver i svenska mästerskapen i drill. För er som inte känner oss, vi är lite egna av oss, men vi är dem som i år kommer stå där på pallen i Boråshallen den 6 maj. I år är det vårat år tjejer!

Efterlängtat?

japp dem som tycker att dem har längtat efter att jag ska blogga ett inlägg kan skriva en liten komentar, för i dag har jag nästan ingen ork, men det är folk som vil att jag ska skriva, så jag gör det bara för er i dag!

Sitter med världens huvudvärk, och något jäkligt som har skaft i mitt öga i dag.. känns som ett sandkorn eller dylikt som elin mobbar mig för. Har haft lektion efter lektion i dag, har knappt hunnit andas, kanske för att jag blivit så slö när vi  har haft så mycket inställt? btw, vi har ett fett, haha, 40 sidor långt historia prov på torsdag som inte är det roligaste. Så jag kommer spendera min kväll i min 472 sidor långa historia bok.

Denna veckan kommer det bli mycket bloggande om mitt Sm kval, men jag är sjuk nervös, men i går gick det skit bra på träningen, bara 6 tapp. Det går mot ljusare tider! Men i dag har vi gått stugfördelningen inför helgen, stackars JosseW,JosseV & Sara som ska sova med mig, haha. Jag har mycket att tala om och jag är lite som jag är.. så om ni läser detta, Viktoria vet jag nästan säkert att hon gör det, så grattis ni ska få sova med mig!

Nu blir det back to the history book, i´m gooing to get the higest grade on this test! Vi är laddade (SMKVAL!)

Lördagen/söndag

i går som sagt var det fest. Satan, jag har inte haft så roligt på ett jäkla tag, det var goa människor, man lärde känna nya personer, dans var ju givet och thaimat var ett plus i kanten. Det som inte var det bästa var att det gick nedåt sisodär runt två i natt. Då tog det slut om man säger så. sedan runt halv tre ringde mamma och pappa, som kom och hämtade mig med taxin och vi drog vidare till mina kusiner. Där drog vi på Singstar och jag må erkänna att jag vann stort alla gångerna.. haha kanske för att jag var den enda som inte var på lyset.. menmen en lyckad kväll och kom hem alldeles för tidigt i morses!

I dag ska jag bara ta det lugnt, vi håller på att plocka upp studsmattan och jag ska snart kolla lite film. Sedan måste jag plugga till mitt historia prov som jag har nästa vecka. Sedan i kväll ska jag på möte och sedan är det träning. I dag är det EN vecka kvar till Sm-kvalet, och jag håller på att blitokig, jag vill bara åka till Åmål och gå vidare till SM!!

h&m news!

H&M öppnar ett helt nytt butikskoncept på kontinenten och i London.Butikskonceptet kommer att heta Cos och vänder sig mot de som vill ha lite elegantare kläder.

Cos
står för Collection of Style och kommer att ha en elegantare kollektion med högre priser jämfört med det H&M vi är vana vid. Kashmir, läder och kammad bomull kommer att återfinnas såväl i kläderna som i inredningen.

Kedjan kommer att öppna tio nya butiker under året. Närmast väntar butiksöppningar i Tyskland, Belgien och Nederländerna. Cos kläder kommer även att återfinnas i mindre designbutiker.

image82


we (L) asos



image81

Jag fick mitt nyhetsbrev ifrån Asos i går, och där hade dem fått in kläder och assocearer somliknar det Kate Moss använder. Jag blockade personligen ut mina favoriter som passar bra in nu när solen börjar titta fram. Själv har jag inte tänkt att hänga på trenden med platonskon men dem här ifrån Asos var riktigt snygga!  Dem höga midje jeansen är också något man borde fundera på att köpa till vårgarderoben.

tillängat my dear friend

you are the one and only. You have always been my bestfriend and you will always be in my heart. N, you are my angel and i love you! ¢¾

fredag, finaly!

nu är det helg, men endå var det inte länge sedan jag var ledig. Men helgen är alltid välkommen hos mig!.. i kväll blir det tjejekväll hemma hos mig, men Tacos (förvånande), Singstar och Buzz. bastun är la varm för dem som känner för att hoppa in i den eller så, jag ska nog ta mig ett kik in där och bränna lite fett.

Hann tillomed med en fika på Tantgrön i dag, morfar satt där som vanligt ist för att få en krona som jag fick förra veckan, men i dag blev det en hundring.. haha tack!. Snart ska jag plocka ut moppen ur garaget, det var ett tag sedan man satt på den. Jag låter som en riktigt bonne.. Men i morgon ska jag plugga historia, måste få bra på detta provet, betygen är viktigta. Nu verkar Natalie och Ida som sitter här med mig, att jag ska sluta. Men förhoppningsfullt kommer det lite bilder från kvällen upp lite senare! Ciao!

image80

Jag, Natalite & Linda Nyår 06/07

min kära elin

image79

a star

image77

Sienna Miller tycker jag är en av världens bäst klädda kvinnor. Jag älskar hennes stil, men hon väljer inte alltid rätt outfits. Hon är en stor modeikon och många skulle dör för att gå i hennes kläder. Jag gillar hur hon matchar trender på sitt egna vis och man ser ofta henne i klänning och leggins, som i detta fall på bilden. Jackan tycker jag själv är lite för mycket, men det andra är underbart!

nervvark

är percis som jag känner mig, kom hem från träningen för ett tag sedan, jag kanske är lite tjatig om denna saken, men jag är verkligen verkligen nervös inför Sm-kvalet nästa söndag. Jag gjorde runt 100 illotions ( en drillsvårighet) men endå är den skit kass... Men en sak, det är att mitt lag ska gå vidare till sm, det är det som gäller nu framöver, vi ska stå på listan!

Fyndade lite i dag med, ville köpa ett armband på indiska, och så hade dem sänkt det till 25:-!!! och sedan såg jag skylten tag 2 betala för 1. Då tog jag samma armband i guld med... Men när jag får lön nästa vecka ska jag köpa mig ett Thomas Sabo armband. Är helt kär i mitt haldsband och armbandet är så jäkla snyggt.

image75

den 15 mars

i dag är det torsdag, och som nästan börjar bli lite vanligt är att vi inte har haft någon företagsekonomi, och det gav resultatet två timmar och tjugo minuer rast i skolan i dag. Men eftersom stan ligger en minuter ifårn skolan gick vi dit ner. Nu sitter jag här hemma, ska snart iväg och träna drill, och jag blir bara mer och mer nervös för att tävla nästa vecka, blir en lugn helg, men med fest och en lugn vecka, som sagt jag prioriterar något annat, drillen! .. Måste damsuga med, för det ska komma bygggubbar hit i dag och ja, nästa vecka försvinner bastun och allt.

I går på min lediga kväll fick jag tillbaka ett av mina gamla intressen. Jag fick suget av att måla. Jag fick MVG i högstaduet i bild och har alltid varit den typen som älskar att rita och måla. och jag fick en briljant idé (kanske inte får dem så ofta som jag önskar) att jag älskar One Tree Hill, och Peyton har målat en bild där med trafikljus som jag älskar. Så nu har mina fin fina målningskunskaper satt igång, jag har bara skissat upp den än så länge, men jag visar för och efter bilder senare när den är klar.  Twirling is the shit!

 Orginal bilden och min tillfälliga blyertskiss.

fortfarande barnasinnet kvar

jag ska ut och leka Dunken nu... jag vet, fyller 17 år och leker fortfarande dunken. Men det är min lilla kusin på 5 år som ska dra med mig ut, men varför inte tillbringa lite tid i den härliga luften ?

en funderare

har jag gjort mig och kom på att jag måste hissa och dissa lite grejer nu, det var ett tag sedan..

Hiss: jag har tre saker jag vill hissa, mitt nya läppglans RoseBud, Solglasögon och läxfri kväll. Detta är bara underbara saker och dem två första har blivit som ett behov nu i min vardag,men jag är nog inte ensam att tycka om en läxfri kväll. Det har jag i kväll, jag ska bara slappa framför tv:n, GREYS, med en fruktsallad och bara ligga. Det finns nästan iget skönare att veta att man inte behöver plugga något, och att man bara kan njuta av livet!

Diss: jag vill dissa ettpar av mina J.Lindebergs byxor. Jag har haft dem i över ett halvår och dem färgar fortfarande av sig. Det är jätte jobbigt att komma hem jätte blå om händerna varje gång man har haft på sig dem. Och jag lovar jag har tvättat dem ett x antal gånger så dem borde sluta släppa färg?! någon som har ett tips hur man kan få  dem att sluta tappa all färg?.. men dem är för underbara att ha på sig...

i miss the fall

image72
Lovade en bild på Malin, så passade på att lägga upp en nu när hon inte är i närheten. Detta var i höstas på Malin och mig.


a coke in my hand

Nu är det svenska lektion och jag och min kära vän elin skriver en argumntation om homosexella ska få adoptera. Vi tycker att dem ska få de iaf, men varför skulle dem inte?... Sedan har våra kära vänner bett om att få vara med lit på ett blogginlägghörn (vilket ord?) Malin, Amanda och Fanny, japp tre av våran sjuon i klassen. Malin och Amanda tror att dem är feta för att dme vill gå och tärna ist fö att fika med resten av oss. Men men vi eller rättare sagt älskar er endå, ibland iaf.

Sedan ska jag springa till synsam och köpa linsvätska och sedan behöver jag knalla mig till make up store, behöver en ny fondation... I kväll blir det premiär för min favorit serie efter O.C, Greys Anathomy!! finns det något program som kan få mig så inne i tv:n som mamma brukar beskriva mig när jag tittar. Nu måste jag börja med mitt och elin teamwork, annars kommeer hon halshugga mig, later!


Götet

som jag har spenderat det mesta av min dag i. Men det bliev inte mycket shoppande, eller rättare sagt kolla på kläder eller liknande, jag fick springa som en dåre efter ida och hennes mamma när dem skulle kolla på balklänning till henne, men det slutade med att hon köpte en här hemma i Borås, haha hon är la för skön. Men jag ska åka med mamma och sis troligvis nästa helg, då blir det andra bullar.

Men lite han jag med att inhandla. Ett Rosebud läppbalsam från Victoria Arena, Ett par skor från Fred Perry, ett par nya benvärmare till drillen från Dansbutiken (kanske inte det roligaste) och en väska från Monki. Jag blev grymt nöjd med mina skor och väskan. Skorna har inte funnits i Borås i min storlek så jag blev gald när jag hittade dem, och väskan är något som jag behöver. Jag har alltid mega stora väskor, och denna kommer sticka ut i min klädkammare. Men Göteborg är alltid Göteborg så det var trevligt! 

Nu har jag tränat mina små djävular, ja dem var skit jobbiga i dag, men efter en utskällning så var dem lugna i fem minuter eller liknande. Men jag gillar dem endå. Nu måste jag gå igenom mitt engelska tal igen innan Despret Housewifes, jag är kär i den serien!.. Ciao!

image67image69

Ledig Tisdag

Igår på kvällen drog jag till Ida där jag, Ida och Sanna tittade på filmen Säg att du älskar mig. Det var en av dem bästa filmerna jag sett, och den får ♥♥♥♥♥. Den borde alla som inte har något att göra i dag gå och hyra, och kanske gårta en skvätt, för det kan jag medge att jag gjorde..

Nu ska jag och Ida åka till Götet, hur kan man annars spendera sin lediga dag på annat vis, ska bland annat knalla mig till Topshop och kolla in Kate Moss kollektion. Borde kolla efter en snygg vår väska med, men vi får se vad jag kommer hem med i kväll. Ska även träna två gånger i dag som vanlig, drill och innebandy. Men det är bara skönt att få lite motion. Sedan i dag är det fint vöder ute, solen skiner och jag kommer nog att få användning av mina solglasögon jag tog med mig iaf. Men nu ska vi åka om någon minut så See you later!

hjälp


är som sagt ledig i dag, men jag måste plugga.. Ett engelska tal om Sitting Bull. Hittar ingenting bra om honom eller så vet jag inte hur man skriver ett tal. Om någon som läser detta vet något om sitting Bull, låt mig veta, är ganska desperat!.. Nu måste jag fortsätta om jag någonsin ska bli klar?..


Guld favoriter

jhf

Örhängen: Stella McCartney
Nagellack: Mavala 39:-
Armband: CC Skye 2 250:-
Väska: Asos 373:- (e Frakt)
Bekini: Josefssons 349:-
Flats: Asos 224:- (e frakt)

kvällsmys

image63Japp, det har varit popcorn och Wallander - Hemligheten. Man kände sig nästa lite tvunegn att se den nu är hon Johanna har tagit livet av sig. Jag tycker att Wallander filmerna är något av dem bästa filmerna som finns, mycket spännande och det känns som att man kan läsa fallet själv utan att det är för lätt. Hemligheten , var bra men inte så mer än bra, kanske bra+. Men den får ♥♥♥♥♥ .Fast man borde se den enligt mig. Jag är ledigt måndag och Tisdag nuframöver så jag ska inte gå i säng på ett tag.


söndag

jobb,jobb,jobb.. ja det tar aldrig slut ? gjorde precis en sida med över 150 bilder, jobbigt!.. men senare ska jag på kalas till min älskade mormor. Men hon fyller inte år fören i morgon men idag ska hon bjud på vofflor och annat gott.

I går kom Elin och Ida ut till mig, vi slappa framför melodifestivalen och mitt favorit band vann ju faktigst, det gillar jag skarpt. Sedan efter det sätte vi på SingStar och sjöng loss, kanske inte det renaste och finaste med sjöng gjorde vi iaf. Varje lag vann varsin gång av två omgångar, det var Jag och Ida mot Elin och syster. Men vi hann inte "spela" klart sista omgången för då skulle elOn och Ida springa till bussen. Men vi får faktigst ta det som oavgjort (elin har redan tagit åt sig äran för att vunnit) men vi får göra om det någon dag!

Jag kan inte hjälpa det, men det går inte en dag utan att jag tänker på SM-kvalet och SM. Mina händer vill bara skaka av nerovsitet nu, även om det är två veckor kvar, TVÅ veckor.. ingen kan nog förstå hur det är precis innan man ska gå in på tävlingsgolvet med hurrande och skrikande publik och domare som sitter och iaktar dina rörelser och ser alla fel du gör.. men endå är det det bästa som finns! Mitt liv är drill på något vis, och jag har lovat att berätta om våran Rom resa (som är något av det bästa i mitt liv), men det får bli en annan gång för nu ska jag jobba lite igen! Twirling for life!

Lindsy blondie!

usch 

Nej, vad har Lindsy gjort med den vackra färgen på sitt hår? Hon var tusen gånger så snyggare i mörkt hår, och nu serdet ut som något mitt emellan. Hon såg mycket äldre och vuxnare ut i sitt hår, och då ville man ha den choklad bruna färgen, men nu?...L.L färga tillbaka ditt hår!!

My guys!

the ark

Mina killar vann, mitt favorit band vann! och den låten som jag brukar hålla på vinner aldrig, men i år vann den. Att Ola Salo är så jäkla snygg gör saken bara bättre, inget/ingen slår The Ark. Jag bidrog med ett x antal röster, men när jag först fick reda på att dem skulle ställa var jag helt emot det. Jag tyckte att det bara förstörde deras image, men nu visar det bara hur bra dem är på alla nivåer. The Ark in my heart! (haha snyggt rimm)

trendigt

NYI vår och sommar är det t-shirts som ska säga allt. Jag har länge planerat att köpa mig denna t-shirt gämte när vi ska åka till NY, men det är ett tag kvar jag jag vill ha en nu. Så denna hittade jag på Ginza.se för 99:- men med frakt och allt slutade det på 178:- och det var den värd. Nu ska jag bara sitta och vänta vid min mobil så jag kan åka och hämta den på posten om några dagar!


här nedan kan ni se några exempel!

myslördag

Ja jag ska inte göra något annat än bara mysa, men nu som alltid på helgerna (skriver detta ofta nu tycker jag) sitter jag på mitt kära jobb. Hade betalat mycket för en sovmorgon, men icke sa nicke uppe med tuppen. Jag insåg innan att jag kanske inte var ensam, Ida skulle träna vi den här tiden och Elin och Sara ska gå på stan.. Men sedan i kväll ville dem flesta efter tjejkvällen igår, gå ut i dag.. men ärligt jag ska sitta hemma och kolla melodifestivalen, det gör jag varje år och då ska jag göra det detta året också. The Ark och Sara Draw Finer är mina favoriter inför finalen.. Sedan kanske mina små kusiner komma och sova över hos oss, så då måste jag passa dem, men det gör jag mer än gärna!

Ja..  igår som sagt hade vi tjejkväll, det var Elin,Sara,Zazza,Ida,Sanna och jag. Nästan alla begav sig till RoyalThai för lite käk och sedan hem till ElOn för prat och massa mysigt. Det var skön att bara ta det lungt, men det ser ut som hela min helg blir sådan, men det är något man behöver med... Och jag har långhelg, det kunde inte komma lägligare.. på måndag ska jag jobba om jag inte hinner klart i dag, annars ska jag plugga (tråkigt) och på tisdag ska jag till Götet med Ida och hennes kära mamma. But now back to business!

veckans inköp

kollage2Här är lite vad jag har köpt under min vecka, kanske lite allt för mycket grejer, men det behövdes kan jag säga.

- shorts (bakifrån) 250:- HM
- Trenchkoat (svart) 498:- HM
- Acne Jeans (Opal) 1249:-
- Jacka (svart) 598:- HM
- Sko 250:- Skopunkten
- Jeans klänning (syns inte bra på bilden) 399:- MQ

Så nu har garderoben blivit lite uppdaterad... men tack mamma, du är alltid bäst!

fredag

fredag, och det betyder  långhelg!!.. japp i dag när vi slutar börjar jag inte skolan fören på onsdag. Vi är lediga på måndag och tisdag, sä jäkla skönt och det känns som att jag behövber det för tillfället. Nu sitter jag (och elin) på Information & Layout och jobbar i Photoshop. eller nu sitter vi och lyssnar på yrkesvägledaren, hon pratar om vad man ska kolla på internet och hur man typ läser vidare och så.. japp det blir något i stil med ekonom eller webben?.. men det är en tid kvar att tänka på allt sånt..

Sedan när vi slutar blir det givetvis en fika på TantGrön, och sedan en tid på stan. har köpt en vårjacka nu, som jag är ganska nöjd med, men den är i svart, men vill ha en till i en ljusare färg. Senare som alltid nu på fredagar ska jag träna med drillen, måste ligga i hårdträning nu inför SM-kvalet. Vi ska till Sm, det är givet, och alla kan komma och kolla på Sm i Borås den 5-6maj. Det är en helg ingen vill missa!.. haha.. sedan har åran tränare förbjudit oss att träna i joggingbyxor, så nu är det taits på, weey . Nu har jag inget att berätta mer, känns som jag sitter och skriver om oviktiga saker.. later!


tillängnat elin

ja det kan inte gå en dag utan att hon tjatar om att uppdatera, men jag ska säga som det är.. jag har inte haft tid! denna veckan har jag inte haft en minut ledig känns det som, igår blir det inget bloggande för  jag åkte kl 07:00 i går på morgonen och kom hem 21:30, och då såg jag det sista på D.W och sedan bums i sängen.. jag tränade och satt i sekritariatet.. mycket intressant..

i dag har vi haft sovmorgon dock en timma bara men det är alltid något, sedan hade vi inställd lektion, man börjar bli van kan jag tala om.. då var vi lediga från tio till två.. jag, amanda och fanny drog och solade sedan köpte vi present till steffie som fyller år i morgon. Sedan drog jag och Elin hem till henne och käkade och sov.. det behövdes konstigt nog.. varför vi eller jag inte åkte hem var för att våran svenska lärare inte ville ge oss ledigt så vi kunde arbeta hemma, vi har endå bara en inlämning att jobba på som man kan göra hemma..
Nu ska jag som vanligt denna veckan, studera. Jag ska skriva mitt engelska tal om Sitting Bull och sedan lite spanska glosor, yeeeeeees jag suger i spanska!.. men men Hola amigos!


Måndag

ny start på veckan, och allt är sådär allmänt trist i dag.. Nu sitter jag och pluggar lite Geografi frågor tills i morgon. Sedan har vi varit på Viskan och käkat i dag, räksallad blev det för min del, men fullkornspasta och grovtbröd. Sedan har vi inte gjort så mycket.. Jag har inte haft tiden till att blogga i går, hade fullt up med jobb, möten och träning btw vi hade tre tapp (igentligen två, för jag slarv tappa) men sånt är livet, inte långt kvar till SM-kvalet nu..

Snart ska jag iväg och spela innebandy match, mot Allingsås. Det ska bli skojj att möta dem igen, förra gången vann vi med 13-1. Men så kan det gå. Ska även om jag hinner komma hem till tio, titta på Prison Break, det är spännande nu... men det var dumt att han tog livet av sig i förra avsnittet... Och på tal om ingenting så måste jag lägga ner mer tid på skolan, fick hem mitt papper om omdömmen häromdagen, det såg la sådär ut.. men nu måste jag göra klart mina lääääxor. bye bye america!

Oväntat!

image52 Beyoncé och Jay Z har gjort slut. Efter fem år av kärlek är det slut mellan stjärnorna, i en intrevju med en näravän till Jay Z berättar han att Jay Z ville skaffa barn och slå sig till ro, men Beyoncé ville absolut inte. Paret bestämmde sig gemensamt att då göra slut. Jag tycker det är tråkigt att dem inte längre är tillsammans, men allt kan hända i kändisvärlden...

Layout

under den senate tiden har jag ändrat på min bakrund här på bloggen, men det är bara för att jag aldrig blivit riktigt nöjd, men nu är jag det. Grått och enkelt. Do you like it?

tredjemars

Det är lördag idag, och vad brukar jag göra på mina helger.. jo jobba. Är faktigst klar snart, och det ska bli så jäkla skönt. Gick upp tidigt i dag med, kvart över sju var jag i Sjöbohallen och kollade på när min syster spelade BUA cuppen, och dem vann sin serie så dem spelar runt åtta i kväll. Hann även en sväng till stan och köpte ett par skor, min syster två par. I kväll hoppas jag.. nä jag vet inte vad jag vill, ut eller lung kväll med melodifestivalen?.. men något av det blir det..

Sedan är det en stor dag i dag, min vän Josefine fyller 16 år i dag!!!! Grattis Grattis sötan!. läser du detta hoppas jag att du får den bästa födelsedagen och att vi syns i morgon! så nu får vi akta oss på vägarna när hon ska sötta sig bakom ratten... haha Grattis igen!

Hiss&Diss

frisyr
Diss: Jag gillar inte alls denhär frisyren. Det är en av modellerna på Karl Lagerfelts modevisning.. jag skulle aldrig klippa mitt hår på dethär viset.. även om kort är snyggt är detta inte det bästa sättet att ha det.

Hiss:
att bära snygga shorts till våren är bara för bra. Det är snyggt och stilrent. Man kan hitta trenida både i lyx och budget. Jag har hittat demhär från Buurns Bazaar 899:-. Jag som kanske många andra älskar jag den blåa färgen på dem. Och även jeans shorts är även helt rätt i vår/sommar.
shorts

Vårfavorit

Be You KFör ett tag sedan bloggade jag om en klänning från Be You K 639:-, LaRedoute. Jag köpte givetvis den och kom på att jag inte har visat den.. och här är resultatet. Det som är negativt är att den är ganska genomskinlig, men jag älskar den endå. Fickorna är det som gör hela klänningen och ballong "nedredelen". Här har jag även knästrumpbyxor från Gina Tricot 59:- och haldsband från Snö 499:-


Fredag

Ja det har varit en jobbig fredag, men mycket träning och annat. På idrotten i dag hade vi boxersize, skit jobbigt men endå så jäkla kul. Måste prova det någon mer gång! men för dem som vill gå på gym, men inte bara hänga vid hantlarna rekomenderar jag absolut boxersize.

Sedan har jag suttit i "möte" resten av skoldagen, är Elevkårsrepresentant på skolan, yeeii. Men sedan fick vi inställd Information och Layout så vi åkte till Knalleland. Och sedan var det dags för  fredags fikan, men jag var där ovanligt kort tid i dag, för var tvungen att åka hem innan träningen som vi hade innan i kväll. Nu har jag suttit och zappat mellan Let´s Dance och Så ska det låta, wie vilken roligt fredag.. Men jag måste bara säga att jag älsar Klas Malmberg, han är skit go! älskar personer med hans typ av humor. ( men Sanna Nilsen är kass)

Blogg.se har varit skit senate dagarna, hade velat blogga mer, men har inte kunnat. Nu hade jag tänkt att lägga upp lite bilder, men fungerar det?.. nej. Se till att fixa till det!

Torsdag, en helt vanlig torsdag..

Ja det har inte hänt något skojj i dag, föruom att jag har haft mitt hemska FE prov. Hmm... det gick an, men jag får återkomma om resultat. Har även inte gjort så mycket i dag heller, skola och kom precis hem från träningen, första träningen för kvällen som vanligt, har innebandy kvar att spela. Men jag behöver träna nu. Det har varit för mycket med att äta ute denna veckan, och pappa är och köper pizza... detta måste bli ändring på tills nästa vecka. Men pappa suger på att laga mat, så varför klaga?

I morgon har vi sovmorgon som vanligt, men jag och min kära elin ska sola innan, så du kan vara vänligt att ringa mig när du ser detta?.. Japp och sen efter skolan ska vi även ta oss en tur till Knalleland. Jag vill kika in Lagerhouse som har flyttat in där, har bara varit på det i Stockholm. Sedan blir det fredags fika och fredags träning, något skojj på kvällen hoppas jag med att det blir, har inte varit röj på ett tag nu?..

Torsdag, en helt vanlig torsdag..

Ja det har inte hänt något skojj i dag, föruom att jag har haft mitt hemska FE prov. Hmm... det gick an, men jag får återkomma om resultat. Har även inte gjort så mycket i dag heller, skola och kom precis hem från träningen, första träningen för kvällen som vanligt, har innebandy kvar att spela. Men jag behöver träna nu. Det har varit för mycket med att äta ute denna veckan, och pappa är och köper pizza... detta måste bli ändring på tills nästa vecka. Men pappa suger på att laga mat, så varför klaga?

I morgon har vi sovmorgon som vanligt, men jag och min kära elin ska sola innan, så du kan vara vänligt att ringa mig när du ser detta?.. Japp och sen ska vi även ta oss en tur till Knalleland. Jag vill kika in Lagerhouse som har flyttat in där, har bara varit på det i Stockholm. Sedan blir det fredags fika och fredags träning, något skojj på kvällen hoppas jag med att det blir, har inte varit röj på ett tag nu?..

RSS 2.0