Onsdag


EM i Tyskland 08

Nu sitter jag på jobbet och har tagit mig friheten att ta en lite kort rast. I dag har jag varit i skolan och det hela började med att vi skulle sitta och skära i grishjärta och lungor på naturkunskapen. Jag ville spy, men fick hålla det inombords då jag lät resten av gruppen jobba med skiten. Efter det sprang jag och emma ner till stan för en lunch på orion. Det smakade ljuvligt men det var ganska snart tid att ta sig tillbaka till rättkunskapen i skolan igen. Vi fick reda på att vi ska på rättegång den 18 februari, vilket jag kan tycka är intressant. Har aldrig varit på något sånt innan. Efter skolan så åkte vi till UF mässan på Åhaga för att spana in vad alla framgångsrika och duktiga elever har tagit fram/skapat. Ganska tråkig mässa, var mycket bättre förra året. Stannade inte allt för länge och körde sedan mina vänner och Alex till stan.

I kväll ska jag skriva lite PA hade jag tänkt, skicka in lite för att få lite respons innnan nästa vecka. Annars lägga mig i tid och se något fint. Helgen ser ut att bli hektisk så jag tror jag kommer att behöva alla timmars sömn jag kan få. I morgon vankas det även klassfest, men det är något jag har bestämt mig att skippa. Har alkoholförbud så då kan man lika väl vara hemma och plugga och göra lite nytta, när jag ska ut resterande kvällar i helgen. Fint. Men nu är det inte så fint längre när jag måste tillbaka till mitt fantastiska jobb, men man får bara tänka såhär:
pengar, pengar, pengar...

Tisdag



Spenderade gårkvällen hemma hos E. Vi kikade på offside som jag tydligen var tvungen att se. Vi var även ganska tröga då vi var uppe på sjukhuset i borås och åkte till donken för att äta lite så vi missade vårat nummer. Det är bara vi som lyckas att göra sånt, kanske inte den bästa kombinationen i världen, men vi klarar oss. Men då åkte vi till Sveriges sluttande stad istället, när våran nästa nummerlapp visade att vi skulle vänta 14 nummer för att komma fram till kassan. Vaknade sent i morses och flög till skolan i min fina bil. Nu sitter jag här på min svenska lektion och ska snart iväg och äta lite lunch. Sedan är det träning för hela slanten och lite studier i kväll. Ganska planerad kväll med en tanke på att lägga mig ganska tidigt. Sitter helt död framför datorn och jag tror inte mitt kaffe i morses hjälpte mig så mycket som jag hade önskat att det skulle göra. Men tillbaka till verkligheten, min underbara skoldag!


Söndag


I korat drag. I fredags var det babbel tillsammans med emil, lördag var nog den sjukaste dagen på länge, på kvällen var det "inflyttningsfest" hos emma och sedan utgång på swing. I dag har jag spenderat dagen tillsammans med min  emiloch sedan tränat lite med. Ganska fin helg om man säger så.

Just me



längtar som ett as inför kommande helg. Mys i morgon kväll och party på lördag. Det är fina grejer det där. Men nu är min webdesign slut och jag ska dra mig. Kyss

Torsdag



Skola, lunch på stan, apslunds,skola, sola och jobb. Dagen i stora drag!

You make me happy, and life are just wounderful!

Onsdag



Livet flyter utan bloggen för tillfället.

Körkortet är iaf fixat!

RSS 2.0