Onsdag


sol, tack?

Dagen till ära bär jag blått och gult, ja om man nu skulle pissa på min vita tunika och mina vita tygskor, men det är bara för att hedra att vi, jag och mitt lag, snart lämnar landet. Vi åker till Tyskland om sex dagar men ska redan på fredag morgon ta oss ner till S-torp för ett träningsläger med landslaget.  Jag kan inte beskriva kännslan, men otroligt vore ett ord som kan vara ett alternativ. Inga förväntingar över huvudtaget, men jädrar vad vi ska köra på! Men i kväll ska jag börja packa, vilket ni kan läsa i mitt inlägg lite längre ner att jag inte alls kommer att göra. Jag kommer stå där klockan åtta på fredag morgon och slänga ner vad som ligger närmast i väskan och glömma hälften hemma. Men vi kan ju hålla tummarna på att jag redan i kväll åtminstånde kan lägga fram tävlings dräkt,skor och drillstav!

Nu sitter jag på jobbet, har en paous på två minuter medans jag dricker mitt kaffe, så varför inte slänga in ett lite inlägg. I dag skall min kusin ha kalas och fira att han har fyllt tjugo. Men jag kan icke medverka för att jag måste upp till min fars jobb och jobba lite, så i dag blir det jobb för hela slanten. I måndags var jag på SATC filmen och jag grät fyra gånger och sedan dog jag. Vilken film! Den är ett måste jämte min SATC shoebox. Annars händer det inte så mycket. Ska träna i kväll, lite fys sådär sista gången innan EM. Har förresten byggt upp ett litet Sverige lagar med olika prylar. Jag kommer förbli gul/blå i 5 dagar! Men vad gör man inte för sitt fosterland? Det kommer verkligen bli en grej jag aldrig kommer att glömma!

Hejs.

Tisdag

jag lever. Dock är jag trött till tusen och längtar bara tills fredag, då jag pyser iväg igen!


snark... & packningsproblem?!

Nu har jag jobbat sedan sju och mitt huvud börjar gå på högvarv. Snart ska jag äntligen sluta jobbet och ta mig till träningen. Känner verkligen för att träna och tänka på något annat än bara jobb. Sedan ska jag även åka och handla min lilla inköpslista med mat jag ska bidra till våran matsedel under smögen veckan. Hahah nudlar är lite extra lyxigt! Men sedan börjar det som jag verkligen suger på, att packa. Jag ta med mig ungefär 50% mer än vad jag använder, bara för attt jag ska kunna ha grejjer eller kläder till massa olika situationer som kan uppstå där uppe. För mig är det jobbigt när man har lagt fram allt man vill ha med sig på sängen och sedan ska få ner det i resväskan. Man försöker ett x antal gånger tills man inser att man får börja att skära ner på innehållet. Sedan testar man en gång till och fortfarande går inte den där jäkla väskan igen. Då får det bli samma visa igen och man börjar att plocka bort de där skorna som man tänkt ha om vi skulle gå på någon riktigt fancy fest. Tillslut efter lite blod,svett och tårar ber ber jag min syster och bror sitta på väskan pch kanske jag får igen den, om jag har tur. Detta händer varje gång jag ska åka iväg, det spelar ingen roll om det är för en helg eller två veckor!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Jag ringde precis mina vänner Natalie och Mikaela, som just nu befann sig på Ica i Smögen. Dem berättade vad för roliga saker dem skulle hitta på under dagen bla. ut och fiska med Jeppe. Sedan skulle dem nog gå ut på kvällen och dansa loss bland allt underbart folk där uppe. Gissa om jag är avensjuk nu eller och speciellt när man sitter inomhus på jobbet och sliter, speciellt när de två flickorna bara kan gå ut och lägga sig på klipporna vid havet och njuta. Men jag får hålla ut ,lite till...

Måndag



Mumma var trevligt det är att gå upp kvart i sex på morgonen. Vem skulle inte vilja vara mig i det läget. Men nu sitter jag på jobbet och planerar att stanna här till klockan halv sex. Måste jobba som en tok i dag för att kunna hinna klart med allt till morgondagen, men det är luugnt! Nu sitter Natta och Mickan på tåget upp till våran lägenhet i the Smög, gissa om jag är avensjuk. Men i morgon 10:10 står jag och bankar på våran dörr, då är friden slut. Vi har så mycket saker planerat för veckan, så jag hoppas på lite sol så att allt kan bli toppen. Men igår när jag kikade in på aftonbladet och tittade vädret skulle det bara regna en dag, och det var på torsdagen. Det funkar för mig!

Och nästa vecka drar jag och mitt lag ner till S-torp för ett träningsläger innan CoC. Jag är så sjukt taggad och helt laddad inför detta nu. Vi har tränat på programmet i snart ett år nu och det sitter. Det vore kul om alla svenska starter kunde sätta sina program och få en rättvis bedömning. Men sedan till det sämsta med resan... att inte min älskade vän Olivia ska åka med. Dock kommer vi ha det fantastikst i Irland, men ändå. Det är ju alltid som sticker iväg på dessa drillresor, men i år är det annorlunda, I år ska jag själv tävla. Jag har även laddat upp med skitsnygga Sverige grejjer nu med, längtar även tills vi får våra landslagsoveraller så som jag kan gå omkring och mysa i den. Men nu ska jag inte sitte här och döda tid när jag måste jobba på.

Take Care!

The Smög


smögen 07

Nu är det inte långt kvar brudar!!

God nattens!

älskade fyllesamtal...

I går som sagt var jag ju hemma och fixade lite granna. Strök lite kläder (första gången i mitt liv!!) inför min smögen resa och gjorde lite skönhetsbehandlingar för mig själv. Men bäst var, när jag fick ett samtal kl 03:48 av min älskade vän P. Han ringe och frågade vad jag höll på med, sova tyckte jag lät som ett bra svar men enlig honom var det ett fel sådant. Han befann sig i Falkenberg och hade precis kommit till sin efterfest. Han skulle vid detta sena tillfälle förklara hela kvällens roligheter och sjunga de sånger de hade kommit på under för festen. Fitta och Brännvin tror jag att det hette. Men sedan fick vi ett lite deep talk på någon minut och sedan började han sjunga igen och försökte även få med mig i melodin. Så höll det på i ungeäfr en halvtimme tills jag fick tacka för mig, eftersom jag skulle upp tidigt till jobbet i dag. Tack P för att du gjorde min allmänt tråkiga lördagskväll till något annat än tråkig. Puss på dig babe!

den andra lördagen



nu har jag precis haft "den andra lördagen", vilket i mitt ordföråd är när man är hemma, tar hand om sig själv, myser och kikar film. Lördagar består nästan alltid av utgång eller hitta på något med tjejerna, men innan idag hade jag en sådan migrän så jag icke följde med ut i kväll. Nu sitter jag här, insmörjd i parymerad boddylotion, nymålade naglar, håret har fått sig en hårinpackning och benen är rakade. Kan säga att jag är ganska redo för smögen nu... Men det var riktigt härligt att ta hand om sig själv en stund. Den senaste veckan känns det som jag bara tagit en massa stryk och nu behövde dessa timmar för att bygga upp mig själv igen. Så nu är jag fit for fight!

jag+alkohol= deep talk?!

Jag hittade en bild på mig och Tim alldeles nyss. Vi låg där i soffan och hade ett så kallat "deep talk". Varför blir det så, att när man fått i sig lite alkohol att man lättnar på sina känslor och kan ha djupa samtal med människor och med helt främmande personer. Varför kommer just denna ärlighet och mod fram när man har tagit sig ett par drinkar? Egentligen skulle man lika väl kunna prata om det utan sprit i kroppen, men varför just dessa deep talk? Alltid när jag är ute ska jag ha ett samtal med någon eller så är det någon som vill öppna sig för mig. Oftas handlar dessa konversationer om kärleksproblem eller liknande. Man får sitta och lyssna och ge råd, eller så frågar man själv vad personen skulle gjort i samma situation. Men ibland hamnar man i en konversation med en person man inte känner och pratar med varandra som att man varit vänner sedan barnsben.  Visst pratar man med sina kompisar dagligen om dessa problem och liknande, men det blir inte det samma som ett  alkoholiserat deep talkt. Är det någon som kan svara på detta eller har en aning om varför man lättar på trycket när du försvinner in i dimman. Är detta alkoholens fel eller varför kan man inte ha dessa fylle samtal på dagtid?!


Lördag



Åh, vad jag är en tråkig person. I går stannade jag hemma för att städa, medans mina vänner var och sjöng sing star och spelade spel. I dag ska jag vara hemma, själv. Men det är för att jag har drabbats av migrän (Y) . Det är alltid lika välkommet! Dock sitter jag på jobbet nu för att försöka hinna klart med en massa uppgifter innan Smögen och det straffade även mig när jag skulle gå upp ur sängen idag, skit tidigt. Men Senare ska jag som nästan alla andra invånare i detta land kika på Sverige matchen. Läget är såhär, att jag hejar på Spanien om Sverige nu skulle åka ut. Så mina två av tre favoritlag möts i dag, men jag hejar på mitt fosterlands lag i kväll,  annars åker jag väll på spö av Natta eller Bella.

Annars längtar jag sjuk mycket till nästa vecka, ska bli så jäkla roligt. I dag har jag även fixat smögen fixet, Mickan!. Så du vet. Även tänkt att jag skulle skriva en packningslista i kväll om jag hinner. Man tänker alltid att man ska vara duktig att packa några dagar innan, men när det väl kommer till kritan står man kvällen innan eller på morgonen, helt genomsvättig av all stress. Men kanske kan denna urusla tradition kan brytas under de närmaste dagarna? Skulle nog inte tro det. Jag packa nog bäst under press, så enkelt är det! Men får nog ta och kika in vädret lite innan, så man vet om det är shorts och linne man ska slänga i väskan eller om det är jeans och tjocktröjor man ska använda där uppe. Men det ska iaf bli en riktigt härlig vecka. Synd att inte alla mina vänner kunde närvara!

Adiosas!

Fredag

I dag antas det vara den mest otursfullaste dagen på hela året, ämligen Fredagen den 13. Jag vet inte riktigt om jag tror på dessa skrockhistorier folk slänger ur sig, men jag lät mamma köra till jobbet idag. Var även hos tandläkaren i morses och tankarna innan jag skulle dit bestod av att jag nu hade så dåliga tänder att löständer skulle bli aktuellt, eller liknande. Men jag är inte alls skrockfull, isf stod det en stege mot en vägg på jobbet igår och varje gång jag passerade den, så gick jag inte under. På något sätt vågar man inte riktigt riskera att gå under den, även om man inte utåt sett verkar tro på skrock, men det kanske bara är jag...

I kväll kanske vi skulle till en man, för lite spel och annat mysigt men jag tror jag stanar hemma i kväll. Har inte sovit många timmar den senatse veckan och haft fullt upp varje dag. Känner att en vilokväll skulle vara nödvändigt om jag ska orka nästa veckas Smögen resa. Men jag fäller inte en tår över det, i kväll är det bra EM matcher på tv:n med. Först var det något lag mot Rumänien och sedan den senaste matchen skulle spelas mellan Holland och Frankrike. Tro det eller ej, men jag älskar att kika på fotboll. Annars i dag ska jag ner till stan efter jobbet, köpa linser och fika med mina vänner. Sedan ska jag städa mitt rum, varför kan man bara inte lägga tillbaka det klädesplagget man har användt i garderoben, om det inte är smutsigt? Varför lägga det på fotöljen. Detta gäller ju givetvis en massa annan skit. Men hörrni, ha en trevlig fredags förmiddag!

.puss


Bild ifrån förra sommaren

ja, vad ska man säga?

Jag tror jag har blivit bölig....
http://youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c&feature=related

hit me

dagens kläder: blå skjortklänning, vita leggings och Tommy Hillfiger skor
dagens frisyr: Hög hästsvans
dagens smink: mascara och täckstift
dagens händelser: Jobb, Smögen möte och Träning
dagens kommande planer: Se ovan!
dagens låt: Michael Jackson - will you be there  http://youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ  jag gråter!!  & Michael Jackson - Earth song http://youtube.com/watch?v=E4Hcd60VoRM&feature=related jag gråter!!
dagens låtcitat: "Äntligen har jag hittat orden"
dagens film/tv: Sex and the City
dagens filmcitat: inget
dagens vill-ha: Ny kamera, helst system!
dagens sjuka: Sömnbrist
dagens skada: Mitt hål i foten
dagens snällaste: Mickan som fixat mitt smögen problem!
dagens dummaste: En man på jobbet som slämde dörren i fejjan
dagens drog: music!
dagens bästa pryl:  Mina nya Marco Macalli brillor
dagens sämsta pryl: Vet inget, dyker säkert upp något
dagens återseende: Min mormor?
dagens roligaste: Tar ifrån igår ist. "jag tror jag har en stalker efter mig... någon har nämligen tagit min musmatta" Henke
dagens tråkigaste: Troligtvis jobb nummer 2
dagens misstag: Att klä mig såhär varmt
dagens bedrift: Att orka mig upp i morses
dagens finaste: A
dagens snyggaste: En modell i LR katalogen!
dagens fulaste: Michael Jackson
dagens godaste: Min lunch, Smörgåstårta
dagens minst goda: Maskinkaffet i morses
dagens kram: Ifrån Ida på jobbet
dagens puss: Icke fått någon än...
dagens favvo: Ellen
dagens saknad: A
dagens köp: Inget, än så länge...
dagens få: MItt legg tillbaka
dagens ge: Min närvaro på träningen, haha
dagens godis: äter inte godis!
dagens ord: "HAHA"
dagens citat: Inget som har värde att placeras på listan!
dagens tanke: Nästa veckas vistelse i Smögen
dagens samtal: Har inte fått något än...
dagens telefonsamtal: Samma som ovan
dagens negativiteter: Sömnbrist
dagens kakpoäng: ?
dagens humör: Glad, men har lite värk

Onsdag



Nu sitter jag på jobbet, vilken underbar grej att göra. Skulle helst av allt ligga hemma i min säng, men vad gör man inte för pengarna som kommer i slutet av månaden. Ska jobba ganska länge i dag, för lite senare i kväll skall jag på en fest för vårat lag, ska bli riktigt roligt. Där ska alla föräldrar och aktiva träffas och fira vårat fantastiska år och det är ungefär två veckor kvar tills vi åker till EM. Det kommer bli grymt! Jag hoppas att vi nollar, eftersom vi är så säkra på vårat program nu, så det är bara att hålla tummarna.

Nästa vecka åker vi till smögen för lite midsommar firande och andra trevligheter. Även den veckan kommer bli en minnesvärd sommarvecka med några av mina närmaste. Många säger att det är riktigt bra drag där uppe under den veckan, så vi får se vad som sker. Det ska iaf bli riktigt skönt och kul. Som tur har jag min semester utspritt över hela somarren, så nu kommer en veckas ledighet och sedan EM. Tre veckor efter det är det Alanya och en tid in i Agousti åker jag till Irland. Så det kune inte bli bättre upplägg.

i miss u.

oh no...

...du åker iväg och jag är jäkligt nervös! <3

for alawys...

... pirr i magen!

RSS 2.0