LÖRDAG




Nu sitter jag klar, redo som en riktig man! För det är precis det jag är i kväll, ska iväg på födelsedags middag och inga tjejer var bjudna. Så jag fick ta fram min manliga sida av mig själv och jag kan lova att varenda brud på Swing i kväll kommer vilja ha mig. Det är så säkert som det låter. Kom nyss hem ifrån Herrljunga, där jag var en sväng med drillen och visade upp lite. Ganska trevligt faktiskt. Sedan blev jag kär i går med, i Edward Cullen i Twilight. Han var så jävla fin och historien helt fantastisk. Mycket bra film, helt otroligt bra. Men nu ska jag ta mig ett glas vin och sedan över till louise persson och joannas födelsedags firande!

vi ses i dimman, igen!

Fredag

jag är bakis. Mycket lyckad kväll i går. Därför tar vi det lugnt i kväll och kilar på bio, Twilight. Mums! Hatar ekonomi för den delen också. Puss.


Torsdag


nere i staffanstorp för ett tag sedan...

Nu sitter jag på webdesignen och håller på att avlida av ilska. Hittar inte en lärare som jag måste prata med och har sprunigt runt på skolan för att leta efter henne. Kul att människor bara försvinner upp i rök ibland. Snart ska jag få gå hem, fast jag ska inte hem. Ska till träningen och träna med teamet i kväll. Vi ska nog hinna med lite solo och duett träning också innan vi får gå för dagen. Sedan är det snabba puckar hem för att fixa mig. Är sjukt taggad och nu sitter vi och spränger högtalarna här inne i datasalen med massa party musik. Klassen är redo om man kan säga så. Lite sing star, lite drinkar, lite musik och massvis med gött folk. Det kommer bli en lyckad kväll. Men nu ska jag nog springa och kika om min Internationell ekonomi lärare har kommit tillbaka ifrån det okända.

Vi ses i dimman.

Onsdag


i just keep on walking

Det är något. Något som jag inte riktigt kan sätta fingret på, men det finns bara där. Knepigt, men sant. Hoppas att veckans slut kommer bli bättre än den börjat. I morses hade Västtrafik ställt in bussarna så jag fick så ute och frya häcken av mig ett tag innan jag kunde fortsätta in till stan i en varm bil. I skolan har det varit en massa plugg och lunch på thai, känner att det snart får vara nog av dessa måltider. Efter det hade jag körlektion och nu är det nära. Ruskigt nära. Ser ni en svart polo åka omkring på stan inom en snar framtid, så vet ni vem det är. Gick en stund med Joanna och Natta på stan innan vi gick upp till en mer trött elin för att umgås med henne. Pratade lite om helgens kommande bravader och mysfaktorn var hög. Sedan fick jag en jätte fin komplemang av ett fyllo på busstorget att jag skulle bli borås lucia och att jag hade det vackraste håret han sett. En fin man det där, som även ville att jag skulle följa med honom hem på pepparkakor... eller kanske inte.

Nu jobbar jag, som vanligt när det är onsdag. Längtar som en gnu inför morgondagen då det är skola, träning och utgång som står på schemat. Utgången ska ske tillsammans med klassen och då kan det inte gå snett. Det är mycket folk ifrån Teknis som ska bli lite berusade i morgon eftersom vi har studiedag på fredag. Lyckans ost! Så i morgon kan det gå vilt till. På fredag är det även bio och lite andra trevligheter som händer och sedan är det helg. Kan inte bli bättre, en födelsedagsfest inträffar även nu till helgen. Shit, detta kan bli kul.

En död matte c lektion





såhär ser det ut en tidig morgon en måndag. God natt.

its just me


för många, många år sedan...

Snön yr utanför mitt fönster och när jag gick ifrån bussen innan bet kylan tag i kinderna, Jag hoppas att radion hade fel i morses när dom sa att det skulle bli varmare och att den vita snön skulle bli en grå slaskig massa på marken. Det skulle vara så underbart om man på julaftons morgon vaknade upp och det var vitt på marken, förra året var det mörkt och inte någon snö så långt ögat såg. På tal om jul så var jag och Elin iväg och köpte lussebullar på Tant Grön efter skolan i dag. Det är julstämning om något, lussebullar är min drog när det kommer nära inpå juletider. Nu ska jag ge mig ut i kylan och vandra bort till min skräddare för min solo dräkt. Yes, ut i kylan igen!

tänd ett ljus för kärlekens skull

förfekka



en liten ball blid när jag trodde jag var snygg i min polismössa.

Söndag


vi vet hur man fekka bland utelivet i alanya


Kvällen var i går till en grad helt underbar. Förfesten var på topp och jag var sprit polis hela kvällen, vad det betyder kan ni få se lite bilder på senare i kväll. Vi var hemma hos Bella med tjejerna och våra gamla goa killar. Vi spelade en massa kort spel och lekte lite lekar. Nostalgi låtar spelades ifrån stereon och vi hade det kul. Fylle ringde våra älskade alanya killar och fick bekräftat att dom ska besöka oss innan jul, det kommer bli sjukt bra. Sedan var det tid att dra till Swing och dansa som aldrig förr. I dag tror jag att mina fötter avlider efter en kväll på dansgolvet i 12 cm klackar. Men det var riktigt kul i går.

Nu ska jag plugga lite internationell ekonomi och skriva en analys om arbetet, hoppas att jag inte somnar under tiden jag ska knappra på datorn. Lite senare ska jag i väg och träna i några timmar. Det är team träning som står på  schemat och det ska bli skönt att lämna hemmet för en stund. När jag är klar ute i Borgstena ska jag och min mor kika på den nya James Bond filmen. Det ska bli mysigt att krypa under en fit och kika på en bra film i mörkret. Men nu ska jag kika på Robin B i idol när han sjunger , önskar att någon skulle sjunga för mig någon gång.

N. you are the best!

nu är det snö ute. inga sommarkvällar hos sverker längre...



I morgon är det fest på gång, med bland annat den här grabben. Vi ska riv starta hemma hos Bella och sedan får vi se vart natten bär oss. Hoppas på en jäkla kväll med mycket snygga män, god dricka och trevligt sällskap. Det var ett tag sedan man var ute och det kanske blir min lagliga utgång nummer två på krogen, vem vet. Det återstår att se på söndag vart lördagen spenderades. Det är ett as gött gäng på förfesten och tillsammans med dessa personer kan det inte gå fel. På dagen ska jag plugga tillsammans med Emma och det är inte fy dåligt det heller. Men hoppas att eran lördag blir lika bra som min, vågar jag hoppas på.

tack hoe för en trevlig dag&kväll!

Fredag

Jag är hos min hoe. Vi höll ställningarna under fredags fika, då det bara var vi där. Nu är vi bra vänner och ska åka och kika på när Sverker och Emil spelar lite fotboll. I kväll blir det mys. Hörs!

strike one

Hoppas att utbudet på den fronten förbättras snart, hur mycket och länge ska man behöva kämpa? Oddsen ser inte ut att vara på min sida och snart planerar jag att leva i celibat. Någon annan kvinna som har lust att gå i kloster med mig? Kanske låter drastiskt, men så känns det. Nu ska vi inte deppa ihop, helgen har massvis att erbjuda. Kanske man hittar det man söker eller får något bekräftat som man dagligen spenderar timmar tänkades på.

God natt, Grattis Joanna hjärtat!

Torsdag


many steps to go

Helgen är mer än välkommen. Behöver lite ledigt efter att ha gjort mitt sista prov i dag för veckan. Matte C, vill inte prata om det, för känner mig allt annat än nöjd. Har precis varit en runda på stan och käkat thaimat tillsammans med Emma och hennes mamma. Sedan gick vi lite i affärer och jag längtar tills lönen på tisdag, då ska jag bränna pengar. Nu sitter jag som alltid på torsdagar på min älskade webdesign. Helt meningslös lektion, eftersom våran lärare är ute och ränner på andra äventyr och halva klassen sitter på Facebook. Men kanske borde vara lite duktig och sätta igång med photoshop och göra mig förtjänt av ett mvg. Sedan ska jag iväg och träna, ingen solo träning i dag utan det är team träning som ska prioriteras. Efter det ska jag hem och göra lite vuxen saker, så som städa och plugga körkort. Sedan kanske till och med ta det lite lugnt. Känner att det behövs...

Ps. hatar min bilskola för tillfället!

Onsdag


Sandra, Elin & Jacqueline. Mycket intressant PF lektion!


Jag vet inte hur jag lyckas, så jävla snyggt!

Back on track, eller iaf nästan. Gårdagen spenderades i skolan med en massa lektioner hit och dit. Efter en mycket intressant dag på Teknis så åkte jag för att träna mina fem timmar som jag gör på Tisdagar. På träningen firade vi även Erika som fått körkort med smörgåstårta och annat gott. Efter det var det raka vägen hem till mina IE böcker för att studa till mitt prov jag hade i dag. Som tur var gick det bra och jag känner mig nöjd. Hoppas bara att Carin tycker att det är lika bra skrivet som jag...

Annars har det varit en slapp dag i skolan och jag har även haft körlektion i dag. Min lärare säger att uppkörning kommer komma snart och att jag måste göra min teori. Så från och med i morgon så ska jag rå plugga hela helgen så att jag snart kan få mitt körkort. Måste kunna få köra den svarta pärlan själv snart. Har bara lite järnväg och "lilla uppkörningen" kvar. Det kan inte vara långt kvar... Nu sitter jag på jobbet och ska vara här en stund till. Önskar att jag kunde skriva att jag ska åka hem och lägga mig och kika på Greys efter detta, men icke. Jag ska plugga älskade Matte C. Prov i morgon och jag älskar det så mycket att jag önskar att varje mattelektion innehöll ett prov. Lördag, det är det som är i mitt huvud för tillfället och körkortet också. Men veckan bara springer iväg, i morgon är det torsdag och då fyller mig älskade Joanna 18 år...

Tisdag

Skola. Träning. Plugg.  (Y)

bara lite mer av mig



Nu är jag snäll, iaf för stunden. Men ska snart dra mig mot sängen och krypa ner till lite SATC. Beroende, ja tack. Zlatan blev historisk i kväll och kanske jag med ,någon gång... Simma lugnt och sov gott!


not by me


steffie och jag påväg till viskan


söt emma!

Måndag


she told him, im what you need!

En ny vecka ligger framför mina fötter och jag skulle ge allt för att det ska bli fredag på nytt igen. Men det är bara att jobba på och dagarna nu i skolan kommer bli ett helvete. Har internationell eknomi prov på onsdag och matte c prov på torsdag. Känns skönt att kunna spendera min tid bland skolböckerna. I dag har jag varit ledig och har jagat människor på stan. Jag och Elin körde våra marknads undersökningar tillsammans och jag kan meddela att det är ingen favorit. Tycker själv att det är ganska jobbigt att ställa upp på sånt, men nästa gång kanske man ska stanna till och svara på lite frågor, för man vet själv hur svårt det är. Sedan var jag en stund på högskolan med Emma och Steffie och nu sitter jag här. När klockan slår 17:00 är det jag och IE som ska umgås ett tag. Mer har jag inte att berätta för tillfället, mer än jag hoppas på att någon kommer och räddar mig ifrån studierna i kväll. Snälla?

it just hurts

nu ska jag dra täcket över huvudet och inte stiga upp innan min mobil piper. Hoppas jag inte drömmer en lika knepig dröm som i natt, det pallar jag inte. Det gör för ont. Hade en plan för denna kvällen, men den gick snabbt i kras. Det är synd, jag försökte ju iaf? I morgon är jag ledig, det är inte du moaha.

ting!

some pics





Lite fina bilder tagna av mig!

söndag



Kom precis in ifrån en promenad vid vattnet med en vän. Personen i fråga ringde och ville ut i det fina vädret och jag kunde inte tacka nej. Givetvis hade hon med sig sin kamera och jag fick bli offret. Snygg som jag var i mjukiskläder, flätor(!) och mössa fick jag utstå hennes fotoblixtar. Kan ju inte påstå att man kände sig allt för läcker när man spenderat föregånge kväll ute. Dock fick jag tag i kameran efter en stund och plåtade lite fina natur bilder som jag kan visa senare. Solen lyste och vattnet kunde inte bli vackrare. Nu sitter jag inne igen och ska fortsätta med mina studier även om jag hade gärna gjort något annat. När jag är klar med det så ska jag i väg och titta på min träning. Får inte träna riktigt än pga antibiotika skiten, men jag kan inte hålla mig där ifrån. Sedan ska jag iväg och fixa lite med min solodräkt. Fint upplägg av dagen, eller hur?

storstan

nu ska jag kila till bussen för att bege mig till elin. Äntligen lite socialt umgänge! Ha en trevlig kväll ni med. Puss!


visst är jag lik en anka?!

lördag



Kvällen i går spenderades tillsammans med familjen. Vi lagade lite mat och kikade på Idol och jag insåg hur länge sedan det var jag bara var hemma en fredags kväll. Kanske borde inträffa lite oftare? Sedan satt jag och pappa och tittade på en massa resor. Vi är jätte sugna på att åka någonstans vid jul, så vi kollade flyg till London, Milano eller det bästa New York. Tänk om jag äntligen skulle få åka dit? Det är ju en av mina största drömmar. Hoppas verkligen han beslutar sig för att ta mig dit. Annars så flyr jag dit efter studenten. Risken är då att jag kanske aldrig kommer tillbaka, haha. Min vän Anders satt även och gjorde mig sällskap i går. Vi spelade en massa spel och hade allmänt trevligt. Dock förlorade jag några gånger, men det är smällar man får ta. Han ska åka till Österike nästa vecka och kommer hem i april, så ingen mer Anders på ett tag. Gött! Jag vet att du älskar mig vännen!

I dag har familjen åkt till IKEA för att fördröja dagen. Själv bestämde jag mig för att stanna hemma för att plugga. Har lite Internationell ekonomi att arbeta med. Fast jag tror jag ska börja med att hoppa ner i bubbelpoolen först för att komma i rätt stämning. Och eftersom ingen är hemma ser det ut som jag får agera kock här i huset i dag, jag som är så bra på att laga mat. Får hoppas att ni inte får se några brandbilar åka förbi i högsta fart på väg ut till Fristad nu på eftermiddagen.Då är det min matlagning som har gått åt helvete... I kväll förväntar jag mig lite krök. Dock ska jag vara helt nykter, men jag behöver annat sällskap än min familj. Så bella, vi kör hos dig i kväll? Bra.

have a nice day people.

liv?



När jag ändå inte har något annat att prata om hur sjuk jag är så varför inte fortsätta i samma spår? Jag är ganska klen och vill att alla ska tycka synd om mig när jag inte mår bra, jag vet, haha. Men det bästa när man är sjuk så behöver man inte tänka på sitt utseende. Här tänkte jag avslöja för världen hur jag ser ut som sjuk. Intressant va? Glasögon, fult  lockigt hår, sunkig&mysig t-shirt och inget smink. Kan inte bli bättre! Visst älskar vi min webcam med? har nog aldrig använt den tidigare, men idag fick jag liv i saken. Jisses, jag är så sjukt uttråkad så jag lägger upp sunk bilder på mig själv. Tragiskt....

åter på ruta ett






NÅGON MER ÄN JAG SOM SAKNAR UTFITT?!

Fredag


ifrån i lördags...

God Middag! Om ni någonsin vill bara skratta lite så ska jag ge er ett råd. Sätt på Vänner. Jag kan bara inte låta bli att inte skratta när jag ser det. Det är sjukt kul och jag älskar vardagar mellan 19-20 då det går en hel timme på Kanal 5. Tänkte bara ni ville veta. När det gäller mitt hälsotillstånd så kan jag meddela att på den fronten har det förbättrats. Vaknade upp efter en hel natt sömn(!) och hade ingen feber. Då var det avklarat, bara ett problem kvar att bli av med. Halsen har jag lust att skära av mig. Men ska faktiskt försöka ta mig utanför dörren i helgen har jag planerat. Pallar inte att ligga hemma mer. Man blir så rastlös efter några dagar. Visst är det så? Men i kväll ska iaf några av mina vänner träffas hemma hos Bella och mysa. Jag vill också mysa, men det ser ut som att jag får göra det på annat håll, nämligen hemma. Känner för att bunkra upp med godis, chips, dipp, grönsaker, loka, cola och en fet god middag och lite Idol. Det skulle sitta fint. Nu ska jag försöka äta lite honungsmelon och kanske få i mig något att dricka med. Detta halsprobelm är värsta dieten, lovar!

Puss.

Torsdag

Jag som alltid var tjejen som alltid var frisk. Kunde vara sjuk max en gång per år och hade 100% närvaro överallt. Men sedan skolan började har jag blivit sjuk gång på gång. Nu i veckan har legat hemma i 38,8 graders feber och känt mig slö. Halsont kom för någon dag sedan, men har inte försvunnit än. Så jag bestämde mig för att gå till farbror doktor för att få skiten ur kroppen. Han bara skrattade åt mig efter kikat i min hals. Han tycker jag ska ta bort mina mandlar?!?! jag hade halsfluss för inte så länge sedan och nu är den åter, dock i ett elakare format. Nu ska jag käka en massa antibiotika i några dagar framöver och hoppas på att både febern och halsontet försvinner. Kanske även fundera på att operera bort skiten och slippa detta framöver?

Hoppas ni har det bra och att ni njuter över solen som faktiskt fällt sina strålar över Borås i dag. Kyss.


äntligen har jag hittat orden

lite Kent, lite svenska tal, lite clementiner, lite loka och lite fest bilder. Det är vad jag sysslar med och kan inte bli bättre. Kanske skulle man kunna stryka svenska talet, men får hoppas att det går bra i morgon bara. Skulle sitta fint med ett mvg i Svenska B. Det värsta är att jag nästan hatar att tala inför publik, vet inte varför men varje gång blir man lika nervös. Även om jag har snart tillbringat tre år tillsammans med dessa människor, kommer den nervösa känslan varje gång ett tal ska hållas inför klassen. Men det är bara att hålla tummarna och önska mig lycka till. På onsdag skriver vi det sista provet, i fem timmar! ska skriva ungefär 2 A4 på all den tiden, men sedan slutar jag. Så är det någon som känner för att hitta på något roligt på onsdag, hör av er!

Back to mitt svenska tal, ni kan ju slå en signal och låta mig öva mitt tal. Kyss!

Lite av dagen


Det kan inte bli bättre!


På stan med en vän. Han fotar precis när jag föreslår en kaffe, Snyggare min får man leta efter!

Måndag



Sitter här på webdesignen och kikar på en film om Photoshop. Kan meddela att den är så seg så jag ska snart stöta till elin som sitter här och sover. Sitter även här med ett mega skrapsår på min hand, fick det på underbara trägårn i helgen. För i lördags firade jag med lite vänner min 18års dag hemma hos mig. Det var lyckat och jag hoppas att alla hade det trevligt. Sedan bar det in till stan för att jag för min första gång skulle kunna visa upp mitt eget legg på krogen. Vi dansade på dansgolvet tills det var tid att gå hem. Det var riktigt mysigt!

I dag ska jag fixa med lite födelsedags presenter som måste bytas och trixas med. Ska givetvis gå i skolan en stund och sedan ska jag sluta för att kila ner på stan. Vädret är en pest i dag och det är nog ingen som känner för att stiga ut i regnet som öser ner. Jag skulle minst sagt stannat kvar i sängen med tända ljus och en jäkligt bra film. Kanske blir det lite senare i kväll om jag hinner. Ska även skriva mitt tal inför de nationella proven i svenska som jag ska hålla i morgon. Jag ska prata om hur föräldrar åsikter och handlingar sätter avtryck i barnens framtida val. Det är faktiskt riktigt intressant. Men nu slutar jag min lektion om tre minuter, så ha en fin dag!

Ciao!


tror jag går i ide



nu ska kaninen krypa till sängs, alldeles själv. Det suger. Lite SATC kanske hjälper.

Torsdag



Nu är det bara lördag i mina tankar. Jag vill dricka massa S.D drinkar och dansa precis som vi gjorde i Alanya. Grr, vad jag saknar den veckan. Helt sjukt var det... Grabbarna med för den delen.

Nu sitter jag på webdesignen och fixar lite. Snart ska jag iväg och träna en stund. Hoppas att det går bra. Sedan har min vän Bella terrat mig på sms hela dagen att jag ska följa med ut på krogen i kväll, men kanske. Dock är jag 18 nu och kan gå in lagligt, men jag tror jag stannar inne med en film och tar utgången på lördag ist. Hoppas att alla kommer på lördag, en kväll ni lär inte vill missa!

Pyss.

Tisdag, 4 november

 

18 år och det känns för jäkla skönt!
Ska inte sitta här och dega, ner till rummet med en vän för SATC the movie.

Kyss, ni är bäst!

Måndag, 1


måste komma på något fint namn?

I går när jag hade kalas fick jag min älskade pärla. Det bästa var att hon hade en doft gran med finlands flagga på och luktade riktigt äckligt, haha. Jag fick även en Mulberry väska, pengar, presentkort, sprit och lite annat smått och gott. Tack släkten för allt fint. Nu väntar jag spänt på morgondagen!

I dag har jag haft halka, gick kanonbra och blev godkänd. Det var riktigt roligt att köra den och hoppas på att jag kan få mitt fina körkort så jag och min bil kan leva lyckliga i alla våra dagar tillsammans. Nu ska jag skriva klart min svenska inlämning och sedan sitta och räkna ner minuterna tills jag blir 18 år, haha. Nu är det banne mig inte långt kvar....

RSS 2.0