varför bry sig?

image472

Vad ska man bära till dem här i kväll...

haha, jag är en tönt..

Lördag

image438

( Belgien 07, middags handling)

Sitter på jobbet, vill ha någon att prata med! är faktiskt gaska desperat så vem vet, jag kanske börjar prata med mig själv?. I morses var jag en snäll stora syster och följde med min syster till Sveas utförsälljning, dock köpte jag inget. Det kanske var väntat, tycker inte att dem gör något snyggt nu för tiden, vissa kill kläder men inget annat. Sedan körde jag hit ut (Viared) och sitter här i min ensamhet. Vill att tiden skall gå och att klockan kan bli fem. Då kommer min mor och hämtar mig så ska jag fixa till mig lite inför kvällens festligheter.

Är det bara jag som inte vet när vi ska vara på restaurangen i kväll? den som vet kan meddela mig snarast. Jag säger som många andra kvinnor, det finns inget i min garderob som jag kan ta på mig i kväll, dagens i-lands problem. Men jag brukar efter mycket velande hitta något passande. Joanna fick den där super idén att vi skulle klä upp oss extra mycket i kväll, jaa ännu bättre... Nu väntar min lunch, ska äta rester ifrån min pizza ifrån i går, mohaha!

I can make you happy!

i love one thing in my life

yvgbhuj

( EM 07, jag längtar tillbaka
Olivia, Jag, Maria)


Nu ska jag gå och lägga mig, jag och Olivia har skickat drillflimer tillvarandra hela kvällen. Så nu har jag tittat drill i några timmar, men jag kan inte få nog. Ursäkta att jag tjatar, men drill är nog det bästa som finns.. iaf bland det bästa som finns. Fick lite tillbaka längtan till EM i sommras, vilken vecka. Glömmer det aldrig.. Alla nya personer som vi lärde känna, alla vi har gjort tillsammans. Haha, men bäst var nog endå när vi var i Rom, det är våran stora kärlek?  Nästa år ska vi till Irland, vågar vi hoppas att det skall vara i lika hög klass som våra andra resor? Japp, jag är en drillnörd!

Skulle lagt mig tidigare för att jag skall jobba i morgon, men det blir nästan aldrig som man tänkt sig. Ska kanske med min syster och mor till Svea utförsälljningen, men vet inte riktigt om det är något som intresserar mig... Men nu ska jag kyra ner under duntäcket, det är riktigt kyligt ute, hösten är på väg.

Ciaao!

ROM 06 & HOLLAND 07!

Fredag

image505

( Vinter 06, hittade denna snygga bilden på mig och Sandra på Idas dator...)

Nu sitter jag här hemma hos Ida, ska snart ner till stan för fredags fika med tjejerna. I dag och i morgon har Borås höstmarknad, jag hatar höst/vår/vinter/sommar marknader.. alla marknader. Jag gillar absolut inte att trängas med massa folk som ska köpa fula t-shirts med dåliga tryck "LEDIG".. marknads prylen är inte min grej!

Helgen ser ut som att i kväll skall jag bara vara hemma, titta lite på Idol och bara ta det lugnt. Vara lite med famligen, dock är inte pappa hemma, men bara mysa. I morgon ska jag jobba på dagen, måste bli klar med allt jobbigt att ha det över sina axlar. Sedan ska jag ut och äta på restaurang med tjejerna och efter det blir det kanske lite party? Jag är inte alls så party sugen, men vad gör man inte för en helgalen natt med tjejerna?.. haha

Nu ska jag kila, ha en trevlig dag!


Torsdag

hvj

Snart helg igen, sköööönt!

Torsdag

hvj

Snart helg igen, sköööönt!

Onsdag

Sitter i skolan med Malin, ska skriva klart en inlämning som vi har tills på fredag. Sedan ska jag nog ta mig en latte med Malin, Elin och Oliver efter detta. Måste får lite kofein i kroppen, den är d.ö.d. Men det beror nog mest på det tråkiga vädret, varför ska det alltid regna i Borås? Man får ingen lust att stiga upp ur sängen på morgonen, vill ligga kvar under det varma duntäcket. Men höten är varmt välkomen för min del,men då vill jag ha soliga höstdagar med gula löv och kall luft.

Efter fikat ska jag ta mig upp till jobbet, ska städa lite. Det brukar ta runt tre timmar, så vi får se när jag kommer hem. Det är Grey´s på tv:n i kväll, men jag ska plugga. Har spanska prov på fredag, så måste plugga en massa glosor. Ska även skriva min inläming om jag inte blir klar nu. Skolan tar all tid nu för tiden känns det som, massvis att studera hela tiden, men snart är det helg igen. Veckorna går ruskigt snabbt, men helgerna går ännu snabbare...

Måndag

image503
(jag dansar själv, i mitt delerium)


dagen böjarde med sovmorgon, mycket bra sätt att starta en måndag. Sedan var det grupparbete på SH, om politik och annat bös. Sedan åt vi ute i dag, kanske inte så ovanligt i våran klass med det var gott. Sedan gick alla två:or på bio på Sagateatern. Vi såg dont drink and drive. Den var riktigt bra, man fick nästan lite skuldkännslor när man såg den, även om det inte var en själv som gjort något, tyckte bara synd om dem andra. Den var hemsk och fick en att verkligen tänka till. Hoppas att många ser den, det är ändå komunen som fixar det?

Sedan var jag en sväng hos doktorn och nu sitter jag här. Ska plugga lite SH och till mitt spanska prov på fredag. Ska även ta och kika lite på Idol som kommer i kväll. Ska se om det är någon snygging kvar i tävlingen som man kan heja på. Sam är en favorit, dock för att han har så bra röst. Men annars vet jag inte vad någon heter? Ska även gå och lägga mig tididigt i dag, helgens upptåg har slitigt på krafterna... 

Tack care!

Helgen

I fredags så fikade jag med tjejerna på Tant Grön som vanlig, vi måste samlas och fatta viktiga beslut på fredagar... Men efter det åkte jag hem för att sedan ta mig vidare till min faster. Där bjöds det på god mat och massvis med Sing Star. Kvällen var riktigt trevlig och jag tog mig hem ganska tidigt för att på lördagen skulle behövas energi. Tack för en trevlig kväll Natalie!

I går var det fest, har nog inte haft så där jäkla roligt på ett bra tag. Ifs var vi bara tjejer fram till halv tolv, men det behövdes inga killar den kvällen. Jag dansade som aldrig förr, jag fick lära mig julgransdansen? och massa annat roligt. Sedan åkte vi in till stan för att äta Chees. Det var propfullt på Mc som alltid och senare åkte jag och Natalie hem. Tack alla för en trevlig kväll!

I dag ska jag städa, plugga och träna. Måste städa innan föräldrarna kommer hem, och plugga för att jag har ett datakunskaps prov i morgon. Träna drill i kväll, känner verkligen för detta. Det är nästan det bästa i mitt liv, haha älskar det. Jag och Ellen har ganska svårt att förklara våran kärlek till denna sport. Ja, vi är ganska konstiga av oss...

Men nu ska jag laga mat, Tacos!

Tisdag

image502


( favorit i repris!)

Min vän Malin fyller 17 år i dag, grattis!

Jag har även haft sovmorgon till tjugo i tolv med vi skulle fira Malin på Viskan.
Efter det har jag spenderat dagen i skolan, med matte spanska och svenska. Klarade mitt spanska prov och det firades men kina mat här hemma. Efter det skulle jag ta mig till Fristad hallen för att träna mina små apor, ja dem är verkligen små apor. Efter det hade jag teknik träning med mina kära vänner.

DHW hade även premiär i dag, och det är nog ett av mina favorit program. Ska nu skriva klart min FE som jag har tills i morgon, annars funderar jag på att gå och lägga mig och läsa. Det är något av det bästa som finns, läsa och ligga under ett varmt täcke, Lovley!

Se you!

Måndag

Denna dagen har varit riktigt bra, eller iaf hyfsat bra.

Hade sovmorgon och bara njöt av att inte ta sju bussen till skolan, och sedan hade jag fyra lektioner under dagens lopp. Efter det så gick jag och Sandra till biblioteket för att göra lite O&L som ska vara inlämnad på torsdag. Men eftersom min mamma är bortrest så fick jag följa med min pappa och handla i dag. Det gör han inte allt för ofta kan jag säga. Men det gick faktiskt bra och det blev inte makaroner och köttbullar till middag, för det är nästan det enda han kan laga.

Det som nog inte alls är något intressant är att jag har pluggat Företags Ekonomi i dag, har haft läxa till varenda lektion vi har haft sedan vi började skolan. Sedan har jag även gjort lite spanska, duktiga jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra lite mini spa mer inpackningar och skit.

God Night!

Hur bra koll har du?

hur bra koll har du?

Kryssa i allt du hört;

ROCK

[x] Blink 182
[x] Red Hot Chili Peppers
[x] Nirvana
[x] Foo Fighters
[ ] Queens of the stone age
[ ] Audioslave
[x] Nickelback
[ ] Puddle of mudd

Totalt: 5

CLASSIC ROCK
[x] Led Zeppelin
[x] Pink Floyd
[x] Jimi Hendrix
[x] Aerosmith
[x] Queen
[x] The rolling stones
[ ] The Who
[x] T-Rex
[ ] Mean street

Totalt: 7

POP

[x] Britney Spears
[x] Christina Aguilera
[x] Justin Timberlake
[x] Kelly Clarkson
[x] Simple Plan
[x] Backstreet boys
[x] Rachel Stevens
[x] Will Young

Totalt : 8

HIP HOP/RnB

[x] 50 Cent
[x] Fat Joe
[x] Kanye West
[x] Eminem
[x] Sean Paul
[x] Snoop Dog
[x] 2 Pac
[ ] D12
[ ] Xzibit
[ ] G-Unit

Totalt: 7

METAL

[x] AC/DC
[x] Guns 'n' roses
[x] Mötley Crüe
[x] Kiss
[x] Iron Maiden
[x] Metallica
[x] Motörhead
[x] Black Sabbath
[ ] Desyre
[ ] Redcat
[ ] Dirty Licks

Totalt: 8

HEAVY METAL

[ ] Dragonforce
[x] KoRn
[ ] Judas Priest
[ ] Deftones
[ ] Fear Factory
[ ] Cathedral
[x] Dragonhammer
[ ] Rage Against the Machine

Totalt: 2

DEATH METAL

[ ] Chimaira
[ ] Soulfly
[ ] Hatebreed
[ ] Children of Bodom
[ ] Arch Enemy
[ ] Morbid Angel
[x] In Flames

Totalt: 1

GOTHIC METAL

[ ] Epica
[ ] Paradise Lost
[x] Nightwish
[ ] Lacuna Coil
[ ] After Forever
[ ] Xandria
[x] Within Temptation
[ ] Charon

Totalt: 2

PUNK

[x] Sex Pistols
[x] The Clash
[x] Misfits
[ ] Towers of London
[x] Pennywise
[ ] The Dead Kennedys
[x] The Ramones

Totalt: 5

INDIE

[x] Arctic Monkeys
[x] The Killers
[x] The Blur
[x] Franz Ferdinand
[x] Razorlight
[x] The Kooks
[x] The Strokes
[x] The Libertines
[ ] Dirty Pretty Things

Totalt: 8

ALTERNATIVE

[ ] Muse
[ ] Radiohead
[ ] Skunk Anansie
[x] Placebo
[ ] Massive Attack
[ ] The Darkness
[ ] Portishead
[ ] The Shroud

Totalt : 1

"EMO"

[x] Fall Out Boy
[x] My Chemical Romance
[ ] Hawthorne Heights
[ ] Funeral For A Friend
[x] Tacking Back Sunday
[ ] Atreyu
[x] Lost Prophets
[x] Panic! At the Disco

Total: 5

59p. Ganska bra iaf...

Har du hört :
0-20 = IG
21-40 = G
41-60 = VG
61-80 = MVG
81-101 = MVG+

Höst kännslor!

image501

Jag vill se gula löv ligga på marken
. Jag vill se träden stå nakna och vill känna den kalla luften mot annsiktet. Man vill vira in sig i en stor halsduk och dricka latte med sina vänner. Man vill sitta inne och vänta på att snön skall falla ner ifrån himmlen. Mamma påminner en alltid om att ta på sig kläder efter väder, så att man inte blir sjuk. Man vill kunna se frosten ligga på ängen och solen stråla när man går förbi tidigt på morgonen. Det är någon kännsla som gör hösten så speciell!

När man var lite älskade man att gå ut och leka, hoppa i lövhögar och leka dunkebo. Jag älskar hösten, då man får släpa fram alla tjocka kläder och lägga bort sommarens shorts och sandaler. Tända massvis med ljus på kvällarna när mörkret kommit. Jag älskar när man börjar ränka dagarna fram till jul och man bara väntar på att få plocka fram adventljusstakarna. Man kommer ihåg ifån när man var liten, när man fick ta på sig små finger vantar och gå ut och hitta på hyss med sina kompisar. Man kände att vinter var påväg, när man fick lite nare för man sugit på överläppen, jag saknar den tiden. Hösten betyder exakt samma sak för mig nu, men jag vill ändå vara lite igen bara för en stund och bara njuta. Någon som håller med mig?

Söndag

image500

God förmiddag denna regniga söndag.
Jag har faktiskt lyckats ta mig ut till jobbet i dag, trors att jag tyckte att det skulle bli pest att gå hit i dag. Men nu när man är här så flyter allt bara på. Annars ska jag inte göra så mycket idag förutom att jag har träning i kväll. Ska bli riktigt skönt att röra på sig lite, annars blir det att man somnar eller gör andra mer oviktiga saker. 

I går blev det bio med Ida,Joanna och Elin. Vi såg filmen ovanför The Bourne Ultimatium, trots att jag inte har sett dem två första filmerna var denna skit bra. Alla som har 1h och 54 min över ska ta sig till biografen och se filmen. Sedan fick vi vänta på min buss som gick 40 minuter senare, men då träffade vi Natta på busstorget som suttit där i en timma ensam för att hon missade den förra bussen. Det var bra tycket jag, som inte behövde åke hem själv.  Nu ska jag tillbaka till mitt jobb, ska komma härifrån nån gång i dag  med.

Ciao! 

Lördag

i dag har jag pluggat, har nämligen spanska prov nästa vecka. Har även kikat på en film och bara myst. Nu försöker jag ringa runt lite bland vännerna för att få ihop något för kvällen. Känner inte alls för att vara hemma, vill göra något roligt. Pratade precis med Elin, och kanakse blir det lite sing star eller något.

Gårkvällen var riktigt trevlig, först var jag i Göteborg med min mamma. Där inhandlades två par skor, en vinter jacka, skinn handskar och en tröja. Riktigt skönt att bli av med några av höstens inköp. Nu vill jag bara att det skall bli lite kallare så man kan börja använda sina stövlar. Sedan åt jag och Tekno Drillo på Thai Silk och hade det trevligt. Vi kom in på riktigt intressanta samtalsämnen och sedan gick vi förbi inspakrs phästen Teknis hade. Efter en stund utanför kom vi slutligen in, något som jag hade varit emot hela veckan. Jag skulle inte gå dit och absolut inte in, men nej, vi  rockade på dansgolvet och det var nog bara jag,Louise och Malin som var nyktra. Men jag åkte hem tidigt för var fruktansvärt trött och skulle igentligen jobbat i dag.

Nu ska jag nog börja fixa till mig lite, ser ut som en, ja jag vet inte riktigt vad. Men hoppas alla får en mysig lördagskväll!

Bye!

Onsdag

Skolfotografering är nog något av det värsta som finns.  I dag fick hela klassen ställa sig framför kameran, det bästa med allihopa var att jag fick stå upp. Förra året var jag självklar men nu blev jag siste man vald till en ståplats. Resten av dagen har också varit ganska dålig, jag har tappat en lins för den som är intresserad, och känt att all bara är piss. Det bästa med denna gråa dag är att engelskan blev inställd. Nu är jag på jobbet och skall jobba, senare i kväll ska jag skrivaklart svenska. Vem är igentligen förvånad att jag måste plugga, inte jag iaf.

I morgon skall jag ut och äta med mitt andra kära jobb, blir bjudna på restaurang för bra jobb med katalogen. Riktigt bra idé, men innan dess skall jag träna igen. Annars är livet inte allt för kul, tillbringar all min tid till skola,träning och kompisar. En annan kul sak i den trista vardagen är att jag fått tillbaka mitt intresse för att måla igen, kanske ska lämna en ansökan till Vårflamman? Hjälp vilken tråkig person jag är idag...

Some people are not nice, everyone can not be like me, everyone is different. Sometimes it feels like the world is just goning to stop, that everyting is going black. It is that time i have to be strong, fight back and see everything with a different light. Someone is ment to be with me and understand me so why feel so sad? You have friends that would go thrue fire for you. Sometimes you have to whait, take a secound and close your eyes and feel the air rush into your nose.

Yours!

Måndag

Skrev ett jättelångt inlägg, men det försvann så detta blir ett mindre.

Helgen i korta drag, den var riktigt skön men inte alls som jag täknt mig. Det var fest och Göteborg men nu den kommande helgen ska jag ta det lugnt och bara ladda för helgen efter det. Då blir det göötta tjejer...
Annars i dag har jag inget gjort någonting, som ekonom är det ljuvmusik i mina öron. Jag har legat hemma och bara slappat, dok läst FE en gång, men annars inte ett piss. Jag har kört bli också och jag kan meddela för dem som tycker att det är intressant att det faktiskt börjar arta sig, det skall nog bli ett körkort till mig med ska ni se.

Denna morgon var riktigt piss , började med att jag missade bussen vid halv nio och skrev ett sms till Elin att jag skulle bli sen. Sedan kom bussen vid nio och när vi hade åkte en bit, tro inte att bussen gick sönder. Det var en riktigt fröjd med tanke på att man redan var försenad. Men jag kom bara en 40 minuter försent, men Per vet att jag tycker om han ändå.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, känner för att läsa lite innan jag ska sova.

Ciao!


Helg

det känns riktigt bra med helg nu, slippa tänka så mycket. Skulle igentligen bara ta det lugnt denna helg,men icke. I kväll vill jag ut till almenäs för att se ettornas nollning,men det känns som att mina vänner har andra planer.Håkan spelar påLiseberg i kväll, jag ska inte dit, tro det eller ej men inget slår förra året och så är jag jäkligt trött efter en veckas slit på Teknis. Men jag ska besöka Götet på lördag ist med några vänner. Lördagskvällen blir det fest? eller ja, jag ska vara bihang den kvällen och jätte tråkig ..  Annars hade ett maraton med OC eller liknande suttit fel denna helg.. I dag är det äntligen fika med tjejerna,och jag ska delta för en gångs skull..

"..okey, if you say so, then i will.."

varför måste det vara såhär ?!


gimme more!

Britneys nya singel, hitt eller miss?

http://youtube.com/watch?v=E-UUkxe3524

" I know it´s me"

Jag anar en kännsla som inte har funnits där på ett tag...

Y

Måndag

vem gillar igentligen måndagar?


Vädret i borås är ett jäkla långt problem, men man är isf inte förvånad när man stiger upp på morgonen och det öser ner. Man klär sig hyfsat varmt, men senare på dagen kikar solen ändå fram och man svättas... Dagen har spenderats i skolan, till klockan halv fem fick jag inta kunskap. Där efter gick Elin,Ida,Oliver;Joanna och jag en snabb sväng på stan, och sedan tog jag bussen hem. Kvällen skall tillbringas vid mitt skrivbord, givetvis med massa läxor, jag är återigen inte förvånad. Sedan ska jag titta på nyheterna, våran alla älskade Per gillar att ha sina nyhetsquiz när man minst anar det.

Annars var helgen ruskigt bra. Lördagen åkte jag till Växjö för att delta i en dirll kurs och på kvällen var det fest, firade Bella eftersom hon fyllt år. Det var mycket folk och musiken yrde ur högtalarna, tills Elin kom och sänkte haha. Bengt kom även upp på schemat och det kom nytt folk, det var riktigt trevligt! Söndagen ville man bara dra täcket över huvudet, men jag sätte mig och studerade ett tag, det måste göras det med. Sedan på kvällen tränade jag och det kändes ruggit skönt när jag gick därifrån. Nu sitter jag här igen och ödslar tid på att skriva igentligen helt onödiga saker som bara 30 personer läser dagligen.. inget stort antal läsare.

jag gillar  måndagar, ibland iaf!

the 90´s!

Det tar tid att läsa, men man får en kännsla som bara kan beskrivas med ett ord, saknad!


if you were born between 1980 and 1994, then YOU ARE a '90s kid

Any year before or after these dates does not count

Just because you were born in '97 doesn't mean you're a 90's kid

It's not like you could remember the original Simpson's. I am sorry but three conscious years of the 90's just wont cut it.


You're a 90's kid if:

You can finish this [ice ice _ _ _ _ ]

You remember watching:
-Doug
-Ren & Stimpy
-Pinky and the Brain
-AAAAAAAH Real Monsters!
-Rockos modern Life.
-Gargoils
-The original All That

You've ever ended a sentence with the word "PSYCHE!"

You just cant resist finishing this . . . "Iiiiiiin west philidelphia born and raised . . ."

You remember:
-LEGENDS OF THE HIDDEN TEMPLE
-Step by Step
-Family Matters
-Dinosaurs
-Boy Meets World!!!!
-Wild and Crazy Kids
-Are You Afraid Of The Dark

You remember when it was actually worth getting up early on a Saturday to watch cartoons.

You got super excited when it was Oregon Trail day in computer class at school.

You remember reading "Goosebumps"

You took plastic cartoon lunch boxes to school.

You still get the urge to say "NOT" after (almost) every sentence . . . not

when everyhting was settled by:
-rock paper scissors or
-bubble gum bubble gum in a dish or
-daddy had a donkey inky binky bonky
-skunk in the barn yard
-ms. mary mack
-big mac a tea a tea

when cops and robbers was a daily activity.

when we played Hide and go seek tag until our legs grew numb.

when we used to obey our parents

You used to listen to the radio all day long just to record your FAVORITE song of ALL time.

"Where in the World is Carmen San Diego?" was both a game and a TV game show.

You knew that Kimberly, the pink ranger, and Tommy, the green ranger, were meant to be together.

You remember when Super Nintendos and Sega Genisis became popular.

You always wanted to send in a tape to America's Funniest Home Videos . . . but never taped anything funny.

You remember watching Home Alone 1, 2 , and 3 . . . and tried to pull the pranks on "intruders"

You remember watching:
-The Magic School Bus
-Captain Planet
-Wishbone
-Reading Rainbow
-and Ghostwriter on PBS

You remember when Yo-Yos were cool.

You remember those Where's Waldo books.

You remember eating Warheads.

You remember watching:
-the 1st Batman
-Aladdin
-Teenage Mutant Ninja Turtles
-Animporphs
-ghost busters

you remember watching...
-my little pony tails
-care bears
-gummi bears
-tail spin
-goof troop
-chip n' dail rescue rangers

You remember Ring Pops.

You remember drinking Surge, and Tang.

If you remember when every thing was "da BOMB!"

When they made the new lunchables so that you could make pizza AND tacos.

You remember boom boxes vs. cd players.

Making those little paper cootie catcher things, and then predicting your life with them.

You played and/or collected "Pogs" :)

You had at least one Tamagotchi, GigaPet, or Nano and brought it everywhere.

one word. . . . . . . . Furbies.

You haven't always had a computer, and it was cool to have the internet.

And Windows 95 was the best.

You watched the original cartoons of Rugrats, Power Rangers, and Ninja Turtles.

Michael Jordan was a king.

YIKES pencils and erasers were the stuff!

All your school supplies were "Lisa Frank" brand.

You remember when the new Beanie Babies and Talking Elmo were always sold out

You collected those Beanie Babies.

Carebears

Gak was the coolest stuff invented.

Lambchop's song never ended.

The old dollar bills.

Silver dollars, which were cool to have.

The one kid on the block who got $5 from the tooth fairy was "rich"

Everyone watched the WB and yelled at people who interupred them.

You collected all the Troll dolls

If you even know what an original walkman is.

You remember wanting to sit on the orange Nickelodeon couch.

You've gotten creeped out by "Are You Afraid of the Dark?"

You know the Macarena by heart.

"Talk to the hand" . . . enough said

You always said, "Then why don't you marry it!"

You went to McDonald's to play in the playplace.

You remember playing on merry go rounds at the playground.

Before the MySpace frenzy . . .

Before the Internet & text messaging . . .

Before Sidekicks & iPods . . .

Before MIKE JONES . . .

Before PlayStation2 or X-BOX . . .

Before Spongebob . . .

Back when you put off the 5 hours of homework you had every night.

When light up sneakers were cool.

When you rented VHS tapes, not DVDs.

When gas was $0.95 a gallon & Caller ID was a new thing.

When we recorded stuff on VCRs.

When we called the radio station to request songs to hear off of our walkman.

When checking out drawing books and that one book about the rainbow fish from the library was THE cool thing to do.

When you didn't know what cool meant but you said it anyway

You had slap bracelets!

Way back.

Before we realized all this would eventually disappear.

Who would have thought you'd miss the 90's so much!!!!!

nu eller aldrig!

Det kommer att ske en förändring här, efter nästan ett år med bloggen.
Mot nya tider!

Fredag

dagen blev inte alls som jag hade planerat. Var först i skolan och sedan skulle jag iväg och fika med tjejerna, men så ringde mamma mig och sa att hon ville att vi skulle åka till Lager 157. Då fick jag köra ut till Gällstad där jag hittade en Acne kofta och mamma ett par stövlar. Det konstiga va att det var inte en kotte där ute, brukar alltid vara fullt med folk. Men det var tur för oss, för det gick snabbt och smidigt. Sedan handlade vi och mamma gjorde "heta räkor" som är en av mina favorit rätter. Ist för godis hade vi morötter och gurka som vi doppade i dopp, tycker jag är riktigt bra, hehe.

I morgon åker jag till Växjö som sagt, så jag borde bege mig mot sängen.

Adios!

RSS 2.0