Onsdag



Gott nytt år folk!

Vi hörs 2009. Kyssar

Tisdag

En vecka sedan, men så otroligt skönt att kunna vara spontan och göra precis vad man vill. Hela min julvecka har varit toppen med massa klappar, familj, fest och vänner. I går var vi i Göteborg för att som många andra stressa runt och leta efter den perfekta nyårs klänningen. Jag hittade en i allt letande och även ett par skor som ska göra mig sällskap i morgon kväll. I går tog vi även bilen ut till lokalen vi har hyrt och det kommer bli super. Massa glada människor, god mat, alkohol och musik. Så en nyårsafton ska se ut. Just nu sitter jag med lite förberedelser. Bränner massa musik och nu är jag uppe i tre cd, förhoppningsvis kan någon låt falla någon person i smaken. Ska även ha lite skönhetsfix i kväll, ni vet när man målar nagalarna, lägger en ansiktsmask, hårinpackning, smörjer in sig med BUS och annat roligt. Måste vara i mitt ässe i morgon. Nu ska jag leta efter lite dekoration till lokal. Hörs sen. Puss

Tisdag

I morgon är det julafton, behöver jag säga mer?

http://www.youtube.com/watch?v=MXzJqRXLI08&feature=related


i´m not bad



tre inlägg på ett dygn, starkt jobbat av mig. Planeringen inför nyår är i full gång och jag har en känsla på att det kan bli något riktigt roligt.  Hoppas att det bli lyckat och att det går vägen med allt. Egentligen borde jag ligga i min säng för länge sedan, för jag ska upp tidigt och jobba i morgon, men det går inte sova när man har lov. Det går bara inte. Först ska jag duscha och sedan kika lite på mina VM filmer ifrån i sommras och sedan kanske fundera på att möjligen sluta  mina ögon. Kommer nog somna under tiden jag tittar, men det är en annan femma. Nu ska jag ringa ett samtal och sedan bege mig.

Ps. snacka om jag har haft tomteverkstad hemma i kväll, ingen frid och fröjd när det är julklappar som måste slås in!

snälla tomten!



Jag har varit riktigt snäll i år, enligt mig själv iaf. Men dessa skor skulle inte sitta fel att få leta fram under julgranen hemma eller se en fin kartong sticka upp ur min julstrumpa som hänger på min dörr, om snart nästan en dag. De skulle vara riktigt läckra tills nyår och är alldeles underbara, snälla tomten(pappa?!) Snart ska jag gå ut och ta bussen ner till staden för att hämta ut den sista julklappen för i år. Sedan blir det lite fika för att planera nyår tillsammans med tjejerna och jag känner för tre koppar kaffe för att addera de fyra jag redan fått i mig i dag eftersom jag bara sova cirka tre timmar i natt.


Puss.

Måndag,



Kanske lite väl lång tid sedan vi hördes av? Eller så kanske ni trodde att jag dog under min operation? Självklart inte. Det har hänt en massvis med roliga saker sedan förra veckan. I onsdags opererades jag på morgonen och min morfar fyllde även 75 år den dagen. På kvällen vankades det fest och jag körde på efter alla omständigheter. Det var många fulla men en otroligt lyckad kväll! Sedan tog vi det ganska lugnt i helgen med lite film hemma hos Fredrik och lite mys hemma med. Men i lördgas var det utgång som gällde igen och det var också ganska okej. Det är kul att svänga på röven tillsammans med Joen. I går var jag bara hemma eftersom jag lyckats att ta till mig förkylning nummer två denna höst? Jag förstår inte hur jag bär mig åt. Jag får vänta på bättre tider, vänta på 2009. Men snart är det min favorit dag på hela året, julafton. Vem kan inte älska julafton och allt som hör till? Det finns inget bättre än familj, vänner, kalle anka, julmat, spel, gran, glögg, lussebullar, klappar, tomte, gemenskap, lycka och jag skulle kunna fortsätta i evigheter.

Så i dag ska jag ta och inhandla de sista julklapparna och ha allmän hög mysfaktor hemma. Ladda inför sista jobbdagen innan ledigheten drar igång och kanske kika på någon julfilm. Snart är det Nyårsafton med och det är jag grymt laddad för. Blir en lokal tillsammans med brudarna och lite annat folk. Men först upp är julafton och juldagen!

Tisdag

I dag var det teknis vs bäckäng och vi förlorade. Börjar bli en tradition? Men annars hade vi premiär av vårat tävlingsprogram i dag för en massa föräldrar och vänner, mycket trevligt! Men var även hos doktorn i dag och i morgon är dagen med stort d. I morgon blir det operation för min del. Har aldrig varit nersövd innan och är lite nervös över det. Tänk om jag inte skulle vakna upp eller att mitt hjärta skulle stanna? Shit det är lite läskigt ändå. Men nu är jag skit trött och måste lägga mig. Men en sak att säga.

älskar er alla, om jag nu inte skulle överleva.Kyss!


Måndag



Puss & God natt!

Friiiiiiiday



Om en timme kör Natta och jag in till stan. Vi ska överta Elins lägenhet i kväll med en massa pizza och Idol finalen. Kevin Borg säger jag bara. Det är fina grejer det. Han borde och ska vinna idol, han förtjänar det och har just det där lilla extra. Det låter som att jag är värsta Idol freaket och det är ju helt underbart. Skönt att ta en lugn fredagskväll tillsammans med de bästa. Hej hop människor och hoppas att ni slår en signal på Kevin i kväll.

Ps. I dag sjöng jag otroligt vackert i vårt lucia tåg...

Torsdag


Jag & Ellen i Schweiz.

Jag är mätt. Elin och jag tog med oss mackor ifrån Subway som har äntligen öppnat i borås, hem till henne för att kika våra bästa år. Det brukar bli detta på våran håltimme på torsdagar and i like it. Nu är det webdesign och det är alltid lika roligt. Sitter och funderar på vad för typ av hemsida jag ska göra till mitt slutprojekt, några förslag? Detta är förövrigt den värsta dagen i skolan och den vill aldrig ta slut. Lektion efter lektion och man kan inte göra något annat än att gå dit. Efter skolan är det träning, isf ska jag bara titta eftersom jag inte får vara aktiv rörlig på en vecka. Men måste få min dagliga dos av drill. Sedan är det bara hem och slappa, ladda inför helgen och mysa i mörkret.

+25 eller -10?


Louise, Jag & Carro. Smögen 08

Nu vill jag ha snö på marken och minusgrader ute, jag är trött på denna halv dana kyla som är ute just nu. Det ska vara riktigt vinter eller så vill jag ha sommar med massa värme. Sommaren påminner mig om Alanya, Smögen, Irland och alla stunder tillsammans med tjejerna. Just nu längtar jag tillbaka till midsommar, då vi åkte till Smögen för att leva livet. Det kan man säga att vi gjorde och jag skulle inte tacka nej till en midsommar till där uppe. Det är så fantastikst fint och massvis med trevligt folk. Men det bästa med vinter och snö är att jag kan dra mig upp till fjällen, vilket är något av det bästa jag vet. Lite åk i backarna för att sedan gå på afterski. Det är något speciellt med det. Värme eller Kyla, Sommar eller Vinter, det ena eller det andra, annars får det vara.

Onsdag

Shit, tror jag avlider snart, smärtan är inte en dans på röda rosor kan jag säga er. Men det är fasiken bara att bita ihop och sluta grina, det finns andra saker att göra. Nu är det inte många dagar kvar till jullov och jag välkomnar det med öppna armar. Men först är det helgen som står på spel, lite drill och mysligheter är vad som väntas. Kanske lite lucia firande också, nu när det snart är den 13 dec. Jag ska iaf vara tärna på fredag och jag skrattar redan åt mig själv. känner mig så jäkla mesig i ett vitt långt nattlinne med glitter i håret. Annars är det den 17 som mest går i mina tankar, då det ska festas som aldrig förr. Förfest med glitter, mat, dricka, dans på swing tillsammans med 250 pers hela natten lång, kan inte bli annat än lyckat. Många människor man känner och givetvis fira vänner som bli myndiga. Det är bara att köra på till man behöver gå till skolavslutningen dagen efter. Men nu ska jag plugga körkort.

Adios.

Tisdag

blåslagen, men hemma!


Bye sweden



Nu ska jag lägga mig någon timme för att snart åka till Landvetter. Är hemma på måndag igen, då är det full rulle som gäller fram till jul. Att spendera någa dagar nere i Genéve kan bara bli underbart, speciellt när drill är inblandad i bilden. 
Hejdå snygging och Hej Kylan i Schweiz!

Torsdag


På slutcermonin i Tyskland i sommras. Jag är inte normal...

Snart ska jag bege mig ut till Borgstena för lite träning. Tittade på lite bilder ifrån EM i tyskland i sommras och shit, det är verkligen något jag inte kommer att glömma i första taget. Det var så jäkla roligt och jag skulle göra det om och om igen. Men i natt drar vi iväg på nya äventyr i drillsammanhang då jag och mina favoriter åker ner till Schweiz. Ska packa och fixa lite i kväll, måste leta upp mitt pass som jag inte riktigt vet vart jag har. Men det löser sig, det brukar det göra. I dag har jag haft en lektion, en matte c klockan åtta i morses. Sedan dess har jag varit ledig och haft omkörningslektion, pluggat, sovit och varit ute och gått. Men nu måste jag ner och byta om innan Erika kommer och hämtar mig. See you!

Onsdag


uppvisning i Herrljunga förra helgen

Blaskig snö har anlänt till Borås, varför ska det vara bra? Som tur är det mindra än två dagar kvar tills jag flyr ner till kylan i Schweiz. Ska bli intressant att åka dit, för det är ett av många ställen jag inte har besökt tidigare. I dag har det varit en slapp dag i skolan med två lektioner på morgonen. Efter det så gick jag och Emma förbi Citysol och solade en halvtimme. Behövde faktiskt ge denna likbleka kropp lite färg. Efter det gick vi och shoppade lite julklappar som slutade med en lunch på stan. Sedan var det bara att traska upp till Asplund för ännu en körlektion, men nu blir det inte några på ett tag. Men vi får se. Det ska gå. Efter en timme med Pasi såg jag min buss precis åka förbi mig när jag var påväg ner till busstorget. Då fick jag ta mig en rund på stan igen, men hittade då lite julklappar i farten, så jag är inte missnöjd. Efter jobbet så ska jag hem och studera psykologi, vilket kan ta sig i röven. Det är inte en lätt uppgift vi har mina damer och herrar. Men jag ska bita i det sura äpplet och sätta mig vid datorn i kväll och analysera lite teorier.

Lite bilder ifrån i torsdags


Elina, Sofia, Jennie och Martina


Lite Sing Star


En liten skara av tjejerna i klassen


Elin & Linnéa


Robin, Alexander & Anton


Linnéa, Malin och en liten del av Emma


Steffie, Amanda & Jag. Vi gillar inte kameran....

Måndag


Tina & jag på Sm i fjol

I dag är det trettio dagar kvar till nyårsafton, 23 dagar kvar till julafton, fyra dagar kvar tills jag åker till Schweiz., med andra ord, en jäkla bra dag i dag. Just nu sitter jag och studar järnet inför mitt prov i marknadsföring i morgon. Det är på ca 170 sidor och min hjärna är full. Frågan är om det är bra eller inte? det återstår att se. Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Varit i skolan och haft redovisning, som inte gick allt för bra. Efter skolan gick jag med min cp höft upp till körskolan för en lektion med Pasi. Detta kommer gå fint människor. Men eftersom jag alltid ställer upp för mina vänner gick jag på stan en stund med en ensam Emma. Kikade lite på möjliga julklappar och hade allmänt trevligt. Äntligen har dem tänt julbelysningen i stan, det är ruskigt romantiskt faktiskt!

Åt middag med familjen nyss för att min älskade morbror skulle ta flyget hem senare i kväll. När jag blir stor ska jag också lämna Sverige, söka mig till andra städer för lite äventyr! Men han kommer tillbaka till jul igen och det glädjer mig. Nu i kväll ska jag fortsätta att studera inför mitt prov och be att torsdag ska komma så jag kan fly landet och veta att jag inte har ett skit kvar i skolan innan lovet. Har min sista inlämning på fredag, och sedan är jag fri. Fri som en fågel som ska gräva ner sig i körkorts böckerna, det ni. Men puss så långe så ska jag fortsätta med marknadsförningen.

Ciao!

RSS 2.0