D-day

I dag bär det av. Kortegen glider ifrån Sven Eriksson kl 18:45 så kom allihopa. Sitter hemma hos Elin nu igen, det är nästan som mitt hem nu dem senaset dagarna. I Lördags var det fest och jag hade jätte trevligt. Somnade dock vid halv fem och var tvungen att vakna vid nio. Dagen tillbringade jag på Teknis ochbyggde. Jo jag byggde faktigst, har inte gjort det på hela veckan för jag har tränat mina små drilltöser. Dem är välldigt duktiga så det ska bli kul att visa upp dem i kväll. Men i går var dte igentligen Grillning vid Almenäs och lite fest så, men jag tränade till halv nio så jag orkade inte gå dit. Jag och Elin köpte godis och tittade på Spider Man 2. Hade jätte mysigt. Sedan var det bara att hoppa i säng, eftersom jag sovit 4 och halv timma natten innan. Elin skickde massa sms från min telefon medans jag tittade på Meet The Fockers i sängen.

Nu sitter jag här, har redan hunnit träna i fyra timmar i dag. K 8 var jag i Boråshallen för träning fram till elva. Sedan knallade jag förbi skolgården men ingen var där.  Så tänkte fixa mig lite nu,platta mitt hår och lite så. Ikväll bli det fest med. Ida är lite orolig för hon vet inte vad hon ska ha på sig  så hon ringde innan om lite tips,och jag finns alltid till hands. Det bli phäst med liveband så det bli riktigt nice. Men nu måste jag fixa mig llite och måste springa ner till stan för att fixa allt för kvällen!

Pusspuss!

Festen kan börja!

Nu är det  fest ända tills måndagoch det kommer bli så jäkla skojj. I  kväll ska vi vara hemma hos ElOn och i morgon blir det almenäs (badställe) och på måndag är D-dagen. Kortegen drar i gång så i hope you better be there! Hoppas alla kommer ha en skön helg och att det alla får det roligt

Puss Jacqueline

O.f lördag

- Marinblå Piké ifrån Lacoste
- Vita shorts, H&M
- Silver flats, mellow yellow



image239

Tusen tack!

till Emma86.blogg.se som den fina headern til mig. Tycke den är super snygg och om ni själva vill ha en kan ni kontakta henne på hennes bloggs så hjälper hon säkert till. Men tusen tack till henne!

Fredag, dag 2

Ja nu sitter jag här hemma hos Elin och väntar på att hon ska servera mig frukost. Sedan beger vi oss tillskolan för att bygga hela dagen lång. Men det ska bli mycket trevligt och det skapar igentligen en jäkla massa gemenskap eller såbland oss Teknister. Sedan tycktejag det var några omogna bäckeniter som var på busstorget i går. Jag och Ida ska åka hem och då går dem fram och går förbi oss och skriver i sin megafon, Det luktar skit när Teknis är i stan, visade sig även att vi skulle med samma buss. Men vi behöver inte försvara våran skola ...

men nog prat om det, är gansa omoget allt igentligen.. men men .. Ska la fixa allt nför helgen i dag, och sedan ska jag på lagfest med mitt eller ah mitt innebandylag. Det skabli trevligt att dra ihop gänget igen haha, men nu ska jag gå och skälla lite på elin för jag är hungrig! haha lite bortskämd jag låter..

Byeeee!

Dag 1

Nu är dag 1 avslutad på kortege veckan. Hade mitt historia prov i morses som gick rätt åt helvete kan jag meddela, hatar historia eller så suger jag hårt...

Men possitiva med dagen var att det drog igång i dag, kortege veckan har börjat på allvar. Innan vi skulle på Kår möte vid 16 tiden tog jag,Elin, Amanda och Sara en fika på tanten. Det var mysigt att sitta ute i skuggan och prata massa skit, lite tjej snack så. Sedan blev det en snabbishem till Elin och sedan vidare till skolan. Där var det först Kår möte och den nya styrelsen blev vald och så. Sedan gick vi alla ut på skolgården plockade åt sig så mycket material som möjligt och sedan började man bygga lite smått. Dem flesta inklusive jag gick för att måla min Kortege dräckt. Men eftersom jag skall vara en drillflicka i kortegen behöver jag bara min dress när jag ska hjälpa min klass med att bygga. Så jag gjorde inte riktigt så seriös som alla andra, gjorde det mer till en kul grej. Elin är smart och tar på sig sin när den inte torkat så hela våran förenings namn kletas ut bak på hennes ben, men dne är tuff hennes dräckt.

Nu är jag helt matt i korppen för efter det drog vi hem till Ida. Käkade lite och fixade oss, sedan drig vi tillbaka till stan där veckan skulle inledas lite försiktigt med en så kalla fest. Men det varade inte så länge för min del, så jag åkte hem. Ganska glad att jag gjorde det för nu ska jag ta på mig min sidenkappa från V&R och titta på Sex And The City. Kanske skriver ett inlägg till senare vem vet?

 
Elin gör reklam för Cola Zero och jag dricker den på fiket i dag.

O.f Torsdag

- Svart kofta, Replay
- Klänning, American Vintage
- Svarta byxor, By Madonna
-
Sjal, Alberto Marani
- Sliver flats, mellow yellow
- Väska, Dior
- Skin jacka, Zandig Voltaire
- Bågar, H&M

image232

   

Påminner mycket om tisdagens outfit. Och så fick vi med nya frillen på ett kort. Kanske inte syns så mycket där men jag är iaf nöjd. Ska kila till skolan nu, Bye!


i don´t have time!

nepp, tiden rinner iväg känner jag. Kommer nog få sitta till kl tre i natt? sitter här nu har pluggat och det känns som att det går in igenom ena örat och ut igenom andra. Men i morgon så sitter det där inna någonstan får man hoppas. Ingen O.F i dag heller, har inte hunnit. Hade iaf på mig min Merde T-shirt med tryck och så..  Och jag länktar nästan sjukt mycket till Kortegen som drar igång i morgon. Nu har det fina vädret kommit tillbaka så det kan nästan inte bli bättre? Så nu kommer jag vara borta och hålla på med bygget Tors - Mån så kanske inte riktigt hinner med att blogga, men något inlägg dyker alltid upp.

Nu ska jag bege mig till andra världskriget igen..!


Onsdag

I morgon drar Kortegveckan igång!! Finaly!

Nu sitter jag på min svenska lektion, borde kanske göra klart min orsaksanalys men den kan vänta lite. Har inte gjort alls mycket i dag i skolan förutom att vi hade spanska nationellt i dag. Hörförståelse och det gick rätt åt helvete! åhh jag suger hårt i spanska...

Efter skolan ska jag till frisören. Är jätte sugen på att göra något nytt och dramatiskt men frågan är om jag vågar?. Jag har sparat ut på mitt hår nu så jag har längden till mitt på bröstet, men vill nog ha det lite längre iaf. Men ända sedan i julas har jag sagt att jag ska spara ut mig lugg, men nu när jag ser den hänga där är det inte alls snygg. Något måste göras åt den! Bytte frisör på Karma där jag brukar gå, bytte till Elins frisör Elisabett tror jag hon heter och vi får se om hon håller måttet efter hur bra Elin anser henne vara. På tal om Elin, som sitter hemma i dag för att studera, du är ibland en liten djävul men jag älskar dig endå. Måste sitta med min Historia Bok HELA kvällen i dag. Inget annat ska jag göra, så det är bäst att blogg lite nu när jag har lite tid över.

Solen skiner äntligen!

Älskade Elin

Du är en ängel sänd från himlen, fniiizzz. Som ni märker ser min sida MYCKET bättre ut. Hon är bara SÅÅ bäst liksom dahh. Aja ajöken! Kolla hennes blogg www.heaveninhell.blogg.se

Modigt!

Den som vågar ha på sig dem här super snygga jeans shotsen med hög midja får en stor elosch? av mig. Jag tycker dem är skit tuffa, och hade gärna om jag vågat satt på mig dem. Tyvär är jag den typen som inte vågar sig på alla trender som kommer, då ej den med hög midja. Borde kanske hängt på, men satan, man kan inte alltid gå efter trenderna. Måste vara lite egen ibland!

image230   Asos.  ca 380:-

SM!

10 dagar
16 timmar
46 minuter

KVAR!

www.drillsm2007.se

Tisdag!

Nu ska jag snart iväg och träna min små underbara drillflickor. På tal om drill, hoppas jag att alla i Borås, har sett våran fina reklam inför SM. Sitter på kungsleden (jätte tjusiga flaggor, ni som åker 150, titta extra noga) Så har vi även stripat upp två bussar. En nr 150 Fristad, och nr 1 till Brämhult. Sedan för dem som paserar Åhaga eller som bor där borta. Där presenteras vi på den stora skylten. Så alla Boråsare håll utkik!
 
    
( mitt lag som är i dem turkosa dräckterna på Åhaga bild nr 1.. hehe)

Senare i kväll, kommer troligtvis inte bli någon bloggning, så kommer jag sitta med mitt Historia prov om jag någosin ska få  högre än G. Men senare om jag hiner ska jag titta på Despret Housewifes, för Ugly Betty får jag spela in. Har även suttit i möte med Tekno Drillo. Ska ha något av det vi sysslade med i våran förening innan, nämlgen lite marsh. Mycket kul ska det bli, ska även göra koregrafin till våra kära Teknis Drillflickor. Så ala Boråsare återigen, kom och titta på Kortegen 30/4 kl 18:45!

Nu ska jag be ge mig till Fristadhallen för lite träning..
Later!

O.f tisdag

Ganska kallt ute i dag, men för mig är det ändå vår!

- Svart/Vit klänning, Gina Tricot
- Svarta leggings, La Redoute
- Scarf ifrån Alberto Marani
- Silvriga flats ifrån mellow yellow
- Svart skinjacka, Zandig Volatire
- Silver väska, La Redoute

image223

 

Fyndat!!

Ja, jag börjar bli riktigt bra på det där med att fynda. Levde bara på lyx om man får säga så innan, haha.

Men i dag följde jag med min kära vän Fanny, till den butik jag aldrig handlar något i och jag tycker inte  om den heller.. Gina Tricot. Ja nu kommer folk klaga på att jag har leggings därifrån, men det är det som är bra där. Kör man kläderna en gång i tvättmaskinen blir den noppriga... Men när jag väl gick in där hittade jag en ganska fin t-shirt klänning, svart och vit. Kostade bara 99:- så då var det bara att passa på.

image217 


Mammsen var givetvis på H&M rowells i går och hittade lite snygga shorts till mig för endast 59:-. Både i Beige och vitt, bra och ha saker ...

 


Har ju även letat runt i lite olika affärer efter den perfekt skinväskan som är lång som man kan hänga över axlen. Nu har jag hittat den, och den kostade mig inte ett öre! Mamma har massa Dior väskor i sin garderob och givetvis og jag mig en titt in där och hittade tre stycken som såg helt okej ut. Två från Dior och en ifrån  Mullbery. Bestämde mig för att låna en Dior, men man kan ju alltid växla. Men den var underbar, sådär lagom sliten i färgen och den är i marinblå,svart och guld, perfect!

image221 

Jacka!

image216Snygg metallic jacka ifrån Miu Miu, Net a porter. Den är skit snygg och skulle vara en guldklimp i vår garderoben. Det värts är att den ligger runt 5000:- men man kan alltid drömma? Kan kanske hitta någon liknande runt om i trakterna.

















Trenden fortsätter

image215

Den här är ifrån mitt nya favorit ställe, Urbans Outfitters. Den är så jäkla grym, och trycket på den säger allt. Kostar ca £35 och det var inte så farligt. Det enda jag ogillar att Urbans bara finns i U.K men tacka internet shopping. T-shirten ligger långt upp på min t.shirt med tryck lista för tillfället. Något värt att beställa hem!


o.f måndag

Tyvär har jag ingen bild på Outfiten i dag, men jag kan säga att jag hade på mig

- En svart skjortklänning ifrån H&M
- Leggins ifrån  La Redoute
- Svarta lack flats, Din Sko
- Nya korta beige jackan, H&M Trend?

Men det blir en bättre i morgon, ett herdersord! ♥

Måndag

Ja, har precis kommit hem ifrån jobbet. Åh jag blir lite irriterad  på hur girsiga killar är igentligen? det är alltid rena rama kattastrofen varje gång jag ska komma dit upp och städa. Men det blir bättre med tiden. Hittade ett glas med gamlat kaffe i och det var mögligt, åh det är då man önskar att någon annan gjorde jobbet.
Har haft mitt jäkla musik prov i dag, gick helt okej efter hur mycket tid jag hade spenderat på  att plugga på det, en timme max. Men jag har spelat piano i några år så det var ganska lätt. Men det var en jäkla sak som jag chansade en hel sida. Det var hur man räknade ut c-dur och c.moll och alla i hela skalan. Det fanns fem prov och Karim i  min klass valde nummer två, som säkert var det svåraste för det var ganska svårt.

Nu sitter jag här i min ensamhet, kanske borde titta lite på min historia bok, har prov på torsdag. Btw på torsdag drar Korteg veckan igång. Ska bli as skojj, behöver ett sådant "break" ifrån skolan känner jag. Fick offra mig för klassen i dag, bara för att alla killar är mesar och inte vågar ha en röd kortegoverall ? Men jag fick iaf en applåd av dem.. och det har varit en jäkla ståhejj med att samla in alla pengar till overallerna, nästa år sköter jag inte den delen iaf!!

Elfsbrog spelar match i dag, och senast när jag hörde något om den. låg dem under. Jäkla skit lag igentligen, bara han nya James Keen som är bra, som förföljde oss i dag.. När vi slutade skolan så gick vi till busstorget där vi skulle ta bussen hem/jobbet. När vi kommit en bit så ser vi att James står där, jag och fanny börjar as garva och Simon bara tittade på oss konstig. Men när vi gick för bi så följhde han efter sen, det var ju inte alls så att han skulle någon annan stans, men det var nästan lite som att han följde efter... I kväll blir det P.B ibland önskar jag att det bara ska vara slut, varje gång man tror att det ska ta slut fortsätter det bara i en hel evighet till. Jag är faktisgt lite trött på att dem alltid klarar sig, IRL så hade dem åkt fast med en gång. Känner också att jag har kommit in på  en trend att skriva jätte långa inlägg, men det får jag nog sluta med, annars kommer ingen vilja läsa mer.. kommer somna...

Sometimes i just want to fly away!

SM

Nu är det
12 Dagar
15 Timmar
6 Minuter
kvar till Svenska mästerskapen i drill!

Bilder

Lite bilder i bussen vägen hem ifrån Skånedrill.

   

dem andra typ.. sov?
men jag kan inte sova när jag blir "trött" jag blir otroligt pratsam och flummig..

Bild 1: Någon vi hittade vid vägen?
Bild 2: Ellen & Maria efter en plastikoperation
Bild 3: Samma snubbe, han liftar´N
Bild 4: Maria och Ellen igen..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

jag slulle ändra en layout på en annan blogg.. och så råkade jag trycka så att den blev på min.. jag är sååååå arg. Hur fan kan man vara så klumpig?!

Fredagkväll/Lördag

Ja, vad ska man säga. Vi sög rent sagt i går. Det var pinsamt att vi gjorde det så himmla dåligt när vi gentligen an göra det sä jävla bra? "

Nu får vi sluta ligga där nere innan vi drunknar"  Josefine Viklund.

Fredag
Men iaf, bussen avgick på fredageftermiddagen 17:00. Vi hämtade upp Johanna och Sabina i stan och färden kunde börja ner til Skåne. Efter en stund i bussen, börjarde vi känna en sådäer fis luk där bak ( vi sitter alltid ´längst bak i tävlingsbussen). Alla börjar funersamt titta omkring sig och undrar vem det är som har släppt en fis. Men när vi kollar på Vickan, säger hon.. att när hon öppnade sin kylväksa var det hennes äggmackor som stank!.. haha så det luktade några gånger under bussresan. På vägen ner stannade vi på Mc Donken i Falkenberg. Efetr vi hade ätit går jag och Ellen ut och lägger oss på en gräsmatta och gör VMCA med benen.(jag vet, vi är lite störda) Då upptäcker jag att i en lastbil bakom våran buss sitter en kille och han skrattar åt oss. Samtidigt knackar Josefine W på bussfönstret och vinkar mot oss, elak som jag är visade jag fuck you på skojj, men det tog givetvis han busschaufförn som att jag pekade åt honom så jag och Ellen rusade in ibussen igen. Haha han blev nog jätta glad...Det var allmänt trevlig ner dit, men en jäkla massa sjungane till filmen Greas. När vi väl var framme vid 22:00 ? så packade vi in oss i en gympasal, Generös som jag är erbjöd jag Ellen att sova på min luftmadrass för hon bara hade ett liggunderlag att sova på. Sedan var det massa skratt och stojj men vi somnade ganska snabbt när väl ljuset släktes 23:15 automatiskt.

Lördag
Eftersom ljuset var aoutomatiskt sattes det på 06:15. Men smart som jag är drog jag täcket över huvudet och somnade om. Sov inte så länge eftersom vi skulle gå och äta frukost kl sju. Men efterdet började allt det jobbiga. Invigningen skulle vara halv nio, och då skulle alla hår vara klara, smink och liknande. Miniorer är först ut, så vi började fälta deras hår och sedan gjorde jag mitt eget. Han aldrig sminka mig till ingivningen men det gjorde inget. Men låten som dem spelade var sådandär gamla techno, som jag verkligen HATAR. Men invigningen var snabb och enkel. Sedan  var det bara att vänta, vänta och vänta. Vanligvis brukar våran klass starta vid ett två, men nu startade den vid klockan fyra. Eftersom ordningen är lottad, var vi näst sist. Då var det givetvis mera väntan. Men underdagen hade vi starter med i Minior Team, Solo junior, Duett junior, Duett Senior, Team Junior, Team Senior. Så vi hade några lag att heja fram. När det väl var våran tur, så var jag inte alls lika nervös som jag brukasr vara. Ingen handsvett eller något, var bara iskall.¨Vi var så jäkla taggade eftersom det gått så jäkla bra på träningen. Men när vi väl var ut på tävlingsgolvet bara tavarna rasade. Det var en katastrof!.. Inte för att var på det sättet, men för mig gick det bra. Jag har nog aldrig sträckt och lett så mycket som jag gjorde. Givetvis tappade jag en gång precis på slutet. Men jag ska göra one turn back catsh tio gånger om dagen fram till SM.

Prisutdelningen kom, och eftersom mitt lag hade många tapp fick vi avdrag, men mer vill jag inte gå in på. Men fristadsdrillflickor tog Två guld och ett silver. Bussresan hem var underhållande, jag var så jäkla trött och då böev jag riktigt flummig. Men vi stannade på Mc Donken igen och det var mycket trevlig när våran busscahufför skulle ha två Mc Feast och Två andra stora hamurgare, till sig själv. Till skulle han drick mjölk.. haha en liten udda person det där. Men det var mysigt på vägen hem, vårat team åt upp Johannas Tofferfe som hon fick när hon var bisittare. Och eftersom är ganska galna av oss blev det ett par flumm kort. Jag var hemma runt elva tiden, men kjag var tvungen att duscha bort allt spray och smink, men sedan deckade jag gott i min säng.

Eftersom våran tränare var välldigt besviken på oss, och arg (för att hon vet att vi kan vårat programm så jäkla bra igentligen) ska vi träna i kväll. Men jag lovar att vi kommer fasiken vara så jäkla mycket bättre på SM om två veckor, annars lägger jag av.. eller inte. Men jag lovar iaf att göra mitt bästa!... Annars ska jag bara plugga musik och ta det lungt. Det är skolan i morgon igen...

       

Lite bilder innan vi ska tävla:
Maria & Ellen. Snygga jag... Josefine Vilkund, Våran älskade tränare, logan, Maria som fixar sig, Sara, och ett väldigt snyggt kort på mig och Ellen.

Mer bilder kommer senare, även på våran andra lagmedlemmar, Josefine W, Matilda och Lovisa..

Skåne/Staffanstorp

Ja nu har jag packat klart. Ska hinna åka till city med innan vi ska sammlas för min mamma glömde köpa potatissallad till min kyckling jag ska ha i kväll. Men det ska bli skönt att umgås med mina älskade, ja jag älskar er, mitt team. Vi har ALLTID kul och skrattar oavbrutet? men det ska bli trevligt att åka ner till skåne och umgås med er i helgen, hänvisar till våran blogg drillanglar.blogg.se.

Men önska oss lycka till och håll tummarna i morgon. Det ska nog gå vägen, eftersom vi har haft en ganska gämn nivå på träningarna nu innan.

Bye Bye see you America!

Fristadsdrillflickor Team 2 !!

image202

N.p

Hade nationella nu på morgonen, det gick bra. Skulle skriva om mitt liv 2017... och jag kan meddela att jag skrev om mitt dröm liv ungefär. Jag var "head designer" på C.K och sedan hade en fin lägenhet brevid Centerl Park och en pokjvän som var modell. Haha man önskar kanske att detta kunde bli verklighet någon dag med. Men nu sitter jag i Workshoppen med Amanda och skriver lite på min svenska inlämning. Det går skit, för det är ingen som har samma åsikter som jag som jag kan ta och citera eller liknande...

Men nu ska jag snart iväg till svenskan.


Rockig skönhet i rosa!

Fredag

Nu ska jag till skolan, och dte är riktigt surt. Hade igentligen sovmorgon till halv tolv i dag, men nu ska jag in och har Nationella prov i Engelska A. Jag gillar engelska och det är lätt, men vi får se vad som dyker upp och hur det går. I eftermiddag åker jag till Skåne, drilltävling i Staffanstorp, så kanske bara hinner med något mer inlägg i dag. Men annars Ha en fin helg, sola mycket och njut av det fina vädret om ni har något. Vi har fullt solsken, tillskillnad ifrån gårdagen...

So loong!

O.F fredag

- Vitt ribbat linne, Activ Wear
- Vit kofta, H&M
- Randiga blåa chinos, Peak
- Vita tenniskor, Converse
- Haldsband, Något ifrån Paris
- Svilver väska, La Redoute
- Svart skin jacka, Zadig Voltaire
-
Sjal svart, Alberto Marani
- Solglasögon, H&M

image197

  

Min bror är forfarande lika stadig på handen när han tar.. och dem små bilderna är från helt andra dagar.. olika allihopa.

not so fare away!

Nu är det
15 Dagar
10 Timmar
17 Minuter

KVAR TILL SM!!!

Tävling!


På modettes hemsida pågår en tävling om vem som kan göra snyggast omslag till deras tidning. Jag är med och ni som tycker att mitt bidrag borde hamna högt på listan, här är länken

http://www.modette.se/kampanj/?coverId=49d9c90815562c3c5f92084df8e639df

jag uppskattar alla som vill rösta på mig!

Tack!

long time, no see!

kom precis hem ifrån träningen, som gick så jäkla dåligt. För mig gick det skit, jag sög rätt ut sagt, kanske borde lägga ner, tog bara ilution EN enda gång när vi köre programmet... hata ilution!

Men nu ska snart mammas tjejgäng komma hit och käka. Det bästa är la att man får god mat nu, när mamma har stått i köket några timmar. Själv ska jag sitta och plugga, måste plugga till alla prov i dag och så, för i morgon åker jag till Skåne. Det är tävling, och det är jätta många starter, runt 70-80 stycken. Många som vill visa upp sig nu inför Sm om två ½ vecka. Men men det ska bli skojj och se vad dem andra har att komma med, har bara sett region Väst program.

nu är det städning och studering som skall uppta min lediga torsdagskväll, eller som brukade vara det..

U.Outfitters

image195image196


Urban Outfitters är en sjuk bra sida för trendiga kläder. Kikade snabbt in där härom dagen och hittade bland annat denna underbara klänning ifrån Vintage Contrast Trim på rea. Innan kostade den  £45.00, men nu ligger den på £29.99. Mycket snygg till våren ärven om det känns lite mörk. Men sedan hittade jag även denna snygga skinväska, Ollie & Nic Leather  £65.00. Snygg och stilren till många kläder och outfits. Men jag är säkert på att det finns billigare liknande alternativ i stan, för det kan gå på en del med frakt och så. Finns även många snygga t.shirt med coola tryck på. Men det var två goda ting av flera!

O.f Torsdag

- Svart kofta, H&M
- Grå klänning, American Vintage
- Svart linne, H&M
- Svarta byxor, By Madonna
- Svarta lack flas, Din Sko
- Jacka, Zadig Voltaire
- Halsstuk, Från något märke ifrån Paris.
- Armband, Thomas Sabo
- Klocka Esprit
- Silver väska, La Redoute
- Eftersom det var en regnig dag i Borås, så var det paraply med, Friis Company(?)

image190

 

The trip to lovlie Freetown

Som jag nämde innan fyllde min vän Malin 17 år i dag. Det började med att hon fick öppna en av hennes presenter, som innehöll en dildo, inför hela klassen. Då blev hon lite smått generad, men samtidigt sur, för hon trodde att det var det enda hon skulle få av oss. Men fel, vi hade köpt en ring och prälörhängen från Fait, då blev hon genast gladare. Sedan efter skolan gick jag, elin och ida hem till elin för att plugga lite FE. Sedan blev dte bestämt att jag skulle släpa med mig en stadsbo hem, elin ska sova hos mig för att i morgon har vi inställd historia.

Men eftersom Elin är en av dem lataste personerna i världen, började hon genast att klaga på att det var så långt att gå hem till mig, när vi inte kunde åka med min mamma hem. Hon klaga på att hennes väska var så tung, eller rättare sagt hennes påse. Men när jag erbjöd mig att byta henne två grejer mot min träningsväska insåg hon hur lätta hennes saker var igentligen... Men hon är som hon är, och jag var givetvis tvungen att dokumentera resan hem till mig, då elin bara blev tröttare och tröttare..

  
Detta är dem sista tjugo metrarna, och jag lovar, hon kröp sista två metrarna hem!

Tjarå!

O.F Onsdag

- Vit kofta, H&M
- Mönstrad blus, H&M Trend
- Ljusa jeans, Acne
-  Silvriga flats, mellow yellow
- Svart skinjacka, Zadig Voltaire
-
 Solisar, H&M

image184

 
Gäst Outfit, Elin Skönvall
-
Linne, In Wear
- Halsband, Thomas Sabo
- Jeans, Cheep Monday
- Skor, Converse
-  Parkas, In Wear
- Bågar, Malene Birger

image186


Onsdag

GRATTIS GRATTIS MALIN JOSEFSSON!
i dag som sagt fyller min kära vän Malin 17 år. Hoppas du får den bästa födelsedagen för det förtjänar du.

Vi kommer toligtvis men inte säkert fira henne i morgon ist med tjejerna i klassen för att vi har som en lite tradition att den som fyller år får bestämma vart vi sa gå ut och äta. Men i dag har vi idrott, och alla kan inte äta så himmlans mycket innen den lektionenen, men vi får se hur det blir. Efter skolan ska jag hem till Elin tror jag, göra lite FE som vi har tills i morgon. Annars ska jag inte göra så mycket, förutom att mitt favorit program kommer i kväll, O.C. Det blir skönt. Skulle igentligen suttit på bussen nu, men jag försova mig, eller jag hörde inte min klocka ringa så jag får ta nästa buss som går vid nio. Kul.

Have a nice day!

Hon (Malin) kommer nog inte läsa min blogg före hon får detta kortet, haha jag satt och gjorde det pga övertid. Man kanske inte riktigt förstår det, men det gör man när man vet vad hon ska få i present..


Tisdag

I dag har jag varit i skolan som alla andra dagar.. Men i dag var min skoldag lite annorlund. Vi hade inställd Historia för våran lärare är i polen, så då blev det fika på Viskan, AUS. Men sedan har jag faktigt gjort våra lappar till FFoTTfTT i dag, som kommer var uppe på skolan i morgon. Och i morgon fyller min kära vän Malin 17 år, kan inte säga nu vad hon ska få, kanske läser. Men det blir nice. Nu ska jag snart i väg och träna mina små tjejer. Det ska faktigt bli skojj, dem är så himmla söta när dem dansar till värsta schlagern. Kanske tillomed kan få dem på ett kort sen. Men eftersom innebandyn lagt ner, får jag ta mig själv i kragen och gå ut och springa lite i kväll, Tycker själv att jag behöver det. Måste även studa lite, har engelska läxa att fixa och vidare. Men annars inget speciellt..

I går fick jag en liten present av min pappa, utan att han vet om det. Jag och min mor var och tanka efter hon hämtat mig på jobbet. Då ser jag The Arks nya Cd på Statiol, och då köpte jag den givetvis. Har den redan på datorn, men med en cd blir det lite speciellt. Men då sa mamma att jag kunde ta det på pappas Statiolkort, så nu har jag den här i min hand. Ska göra en resention av den senare.

image181

O.f tisdag

- Svart klänning, H&M
- Korta jeans, F.T.P (Freeman T.Proter)
- Silver flats, mellow yellow
- Skin jacka, Zadig Voltaire
- Väska, Dior.
- Solglas ögon, H&M

image176

Snygg min, men den bjuder jag på..

  

Halva priset hela veckan ut!

Japp det är det på H&M outlett butik i stan (Borås), H&M Rowells heter det.  Det är förjäkla billigt och roligt att handla där när dem har sådanna här veckor. Min mamma var där i dag och fynda mycket snyggt och framför allt billigt. Billigt är bra!


  


Den här svarta klänningen har jag en lika dan fast en lila. Hon köpte den för mindre än hundra lappen. Klänning nummer två var lika blillig och den är värd pengarna. Shortsen köpte jag likadana fast marinblåa i fredags på H&M för 98:- (det var billigt det med) men min mamma köpte dem här för 19,50:-. Det är verkligen inget fel på kläderna. Inget hål, alla sömmar är raka, så det kan nästan inte bli bättre. Får se om man tar en till sväng upp under veckan.

H&M Rowells Borås, Hulta!

o.f måndag

- Lång skjortklänning, La Redoute
- Svarta blanka taits, Gina Tricot
- Vita tennisskor, Convers
- Armaband, Thomas Sabo
- Klocka, Esprit

- Silver väska, La Redoute
- Svart Skin jacka, Zadig Voltaire
- Sjal, Alberto Marani
-
Mega bågar, H&M

image171



Bilderna är riktigt dåligt tagna, men det är ifrån min lillasysters mobil.. Snyggt när båda min mamma är i ena bilden, och min otroligt snygga engelska bok i andra. Skin jackan har fastnat så det ser jätte kort ut, och med andra ord, inget ser bra ut...

Måndag

NU sitter jag i våran kära Workshop i skolan och försöker skriva en orsaksanalys på "engelska i svenskan". Men det går inget vidare kan jag meddela. Men men det kommer att fixa sig. Snart ska vi ha musik med våran egna Björn, ja han lite egen av sig men en jäkla skön gubbe. Är ganska trött i dag, men det kanske beror på att jag inte kunde sommna i natt, så har inte sovit så mycket. Har varit så många nätter nu att jag inte kan sova. Kanske beror på att jag drömmer massa mardrömmar.. men det får fixa sig det med.

Elin sitter här jämte mig, skriver nog i sin egna blogg, haha hon är försöt när man sitter och tittar på hur "inne" hon är i sin datorvärld. Btw hon skriver om ungdomsspråk / slang, så om någon har något tips till både henne och mig, så vorde det toppen!

Efter skolan i dag ska jag iväg och städa igen. Börjar  få in rutinen med damsugaren, moppen och alla grejer som ska tömmas och flyttas. Det är ganska skönt att veta att den inkomsten är fast eller vad man ska säga. För jag måste städa en gång varje vecka, så då vet man att det alltid kommer några tusen extra  på kontot varje månad. Jag skulle aldrig gjort detta jobbet om det inte vore så jäkla bra betalt, får 150 kr/ tim. Hatar att städa annars,men det är smällar man får ta. Får börja spara alla mina pengar med, kan inte slösa allt bara för att man har dem.

Now is it music time!

God natt!

Nu ska jag hoppa i säng. Kanske skulle lagt mig tidigare, men det gick inte. Träningen slutade halv nio, btw vi hade TRE tapp, våran dröm har gått i uppfyllese!!!!!!!!.. Sedan kom jag hem, käkade lite och tittade på O.C som jag själv hade spelat in. Var sådär i dag tyckte jag, inget mer.. Nu har jag gjort mig lite fräch inför skolveckan. Har duschat och fixat naglarna och smörjt in mig med min bodylotion med brun utan sol i. Hoppas på en underbar natt med mycket sömn.

God Natt allihopa!

Twirling!



1. Slutposition i dansen
2. Lite cutbacks
3. Fischtals ner i spagat
4. Vanliga fishtals och vändrunt.

Min bror kanske inte riktigt är den bäste fotografen. Om ni som inte drillar kanske inte riktigt förstår vad jag menar, men det är förjäkla skojj. Övade även ilution, gick bra. Och lite hjulningar och liknande...

O.F söndag

- Vitt linne, Lager 157
- Vit t-shirt , Acne
- Marinblå shorts, H&M
- Glasögon, Efa Attling.



image166


Söndag

I dag har jag inte gjort något vettigt, som jag brukar göra på mina söndagar. När jag vaknade vid elva, tog jag en underbar frukost ute på altanen tillsamans med min mamma. Sedan kom mina små kusiner ut en stund på lite fika, och så hoppade vi givetvis en massa studsmatta. Sedan eftersom solen skiner, så lade jag mig ner för att få lite färg nu i några timmar. Kom precis in, och tänkt laga lite mat och sedan gå ut igen. Ska kanske, men bara kanske gå ut och spring innan min träning i kväll, eller så ställer jag mig bara ute och drillar lite. Det är perfekt väder för sånt !

Gårdagen slutade inte alls som jag tänkt, jag, elin, ida och alexander hamnade ute hos mig. Där satt vi trötta efter gårdagens långa dag, och tittade på Bloddiamond. Den var helt okej. Men påvägen hit från bussen hade jag och elin en konsert för alex och ida. Massa gamla gooda, och alla grannarsna stod i deras trädgårdar och njöt? när vi gick förbi sjungandes...

Nu ska jag titta lite fotboll på tv och sedan laga lite mat!



Mina otroligt snygga vänner, som älskar att vara med på kort. Elin, Joanna och Sara

P.s

glömde säga att jag faktigst, tro det eller ej, att jag vann på Monopol i dag när vi var hemma hos Elin. Jag vann, Sandra tvåa och Elin sist. Det visar vem som är bäst tillsist.

Lördag kväll

Nu ska jag in till stan igen, för att i kväll ska vi vaa ett gött gäng som ska grilla lite.  Eftersom det är ett sånt underbart väder, så sitter grillning perfekt. Kände lite för att vara hemma och prova våran nya grill som pappa köpte i dag. Har nog aldrig sett en sån stor?.. Men vad gör man inte för ett roligt umgänge. Kort kommer jag iaf ta, så det kommer upp kanske i kväll eller i morgon. Hoppas alla kommer ha en sådan härlig kväll som jag!

Puss och hej!


O.f lördag

- Turkos tröja ifrån
- Jeans J.Lindeberg
- Skor från Tiamo
- Sliverväska La Redoute
- Solglasögon H&M

image161

Snyggt jag posar i Idas säng, och det är min vän Sandra som tar kortet.
Sedan ville en gärna vara med och visa sin Outfitt, Ida Särnblom




Vårsolen

som sagt, dagen blir inte som planerad. Hade tänkt att gå ut och sätta mig i solen och få lite färg, men icke sa nicke, nu ska jag till stan med Ida & Sandra. Men om jag har riktigt tur och får min vilja igenom ska jag försöka få dem att gå med mig till glassbaren och ta en glass i det fina vädret. Men men, det gör dem säkret. Men nu är frågan, vad händer i kväll ?

Adios!

Lördag


image160

Vill ha!


I dag ska jag göra sisodär mycket, skulle åkte till Idol i dag, men mina vänner åkte runt elva i går kväll och sov där utanför och köade i natt. Jag var inte riktigt sugen på det, men men. I dag ska jag göra lite nyttiga saker, som att städa mitt rum, sedan ska jag också åka till H&M Rovells, där dem har halva priset. Eftersom solen skiner och det ska bli upp till tjugo grader, hade jag tänkt att gå ut och sätta mig i solen för att få lite färg. Man ska inte behöva använda brun utan sol, eller ligga i solariet, när vårsolen är den som tar mest under hela året...

I kväll hoppas jag att det blir lite party. Men det får inte bli för vilt, måste spara ,mig till Kortegen som är om ca två veckor. Men som  tur är den på måndagen, 30 April och samma helg är SM. Jag längktar sjukt mycket dit, är så laddad! Men nu ska jag försöka få lite frukost i magen, är ganska hungrig...

See you!

darling, you are looking fine to night!

Nu är jag hemma från kvällen med brudarna. Jag, Elin, Sandra, Ida Och Sanna var och hyrde Eragon, som förövrigt skulle slutat annorlundare än vad den gjorde. Sedan pratade vi mycket, och ja myste så där lagom. Sedan kom det till kvällens sämsta grej. När vi (jag,sandra,ida) ska gå till busshållsplatsen, ser vi hur båda våra bussar åker förbi oss. Jippie, eftersom jag bor en bit utanför stan gick min inte förän en timma och förtiofem minuter senare, lite less jag blev då. Så då kilade vi till Donken för att köpa mig lite mat, fetis jag vet, men jag hade inte ätit sedan skolmaten vid tolv? sedan ringde vi våran kära Elin igen, som för övrigt är en ängel, och frågade om vi kunde få komma upp ett tag till. Måste även säga att jag är glad att Ida och Zazza stannade med mig!.. när vi kom upp till Elin på ett vilkor att vi skulle spela Monopol, gick det rätt åt pipan för min del. Jag brukar alltid vara i toppen, men i kväll var det verkligen inte min tur. Första varvet är köpstopp om det kallas så? ja, men sen hamnade jag i fängelse tre gånger utan att pasera gå, så jag kunde inte köpa något. På köpet fick jag gå tillbaka till ett x antal gator, så jag paserade gå när nästan alla gator var uppköppta av Sandra, som också vann spelet i kväll. Nu blev det ett långt inlägg och klockan är mycket. Ska hoppa i säng nu, men det blev inget O.F inlägg i dag för att jag tränade och orkade inte sätta på mig dem kläderna igen, så det blev nya inför kvällen, men det är inget bra kort, ser inget men men det får duga!

Adjökens och God natt!

Måste även passa på och önska min vän Sara lycka till en gång till. Nu sitter dem där på gatan och köar.



Fredag

I dag har jag fikat med tjejerna och givetvis varit i skolan. Nu har jag varit och tränat, och har lite lite brottim. Jag ska ta bussen som går åtta, men måste gå en kvart tidigare för det är långt till busshållsplatsen. Då ska jag in till stan och möta elin, ida, sandra vid vidoemix för en mys kväll med film!.. nu måste jag fräcsha till mig, efter träningen behöver man det vill jag lova, men det blir endå en knut på huvudet om man säger så.

Sara, jag håller tummarna för dig i Idol, och jag tror på dig!

Later!

Solen är guld!



Vädret är bara underbart nu, solen skiner himmlen är blå. Kanske något moln på himmelen, men vad satan så länge solen lyser är jag glad. Hoppas vädret håller i sig i helgen, så man kan grilla ordentlig utomhus om kvällarna. Det är så skönt när solen värmer en på morgonen när jag går till bussen. Detta koret tog jag i dag, Jag är kär i våren!

Yes babes!

I dag har jag varit en mycket upptagen kvinna. Började med en tråkig historia lektion, den var inte i det roligaste lagret. Sedan har jag varit och fixat med alla korteg overaller som våran klass ska ha på kortegen. Sedan var det kårmöte, och vi var där och presenterade våran förening för alla, FFoTTfTT heter den!.. hoppas att den blir framgångsrik och vidgar gemenskapen, för det är dens syfte.

Sedan har jag tränat, drill, och satan vad det går bra nu. Vi låg på en jämn nivå under hela träningen, mellan 4-6 tapp varje gång, det märks att vi är i form til SM som är om tre veckor.. Sedan var det möte, föräldrar möte, men i kväll fick jag vara min egen föräldrer. Mamma är i Gbg och min pappa var tvungen att hämta min lillebror. Men men, nu sitter jag här, helt matt i min kropp på något vis. Kanske för gårdagens pass på idrotten, kanske sitter kvar i kroppen.  Nu ska jag kolla klart på min film som jag började titta på i går, Sweet home Alebama. Den är skit bra, men sedan ska jag även hinna titta på CSI mami. Har sovmorgon i morgon, så i kväll kan man vara uppe lite längre. På tal om morgondagen, då ska min kära klass ha vår jogg. Jippie, älskar varje gång vi ska upp och springa 5 km i skogen vid i15. Men det är bra för motionen, så det är bara att stoppa in ipoden i öronen och sprina så långt benen bär en!

Later

O.f Torsdag


image155

 


- Svart cardigan från H&M
-  Skjorta & Väska ifrån La Redoute
-  Chinos från Cecilia Wikman
-  Lack flats bilden talar för sig själv
- Scarf från Unite
-
Arm & Halsband från Thomas Sabo





not tillägnat elin pga o-gillande

EE, ego elin, .. haha där fick du! .. tycker inte om dig vid denna stund.. men i morgon har nog mina agretioner försvunnit för jag gillar dig.... egentligen.
 
god natt!!


Onsdag

nu är jag äntligen klar med allt jag skulle gjort i dag,  åh så nu blir det raka vägen i sängen. Är helt matt i kroppen, hade boxersize pass i dag på idrotten, och det kan jag meddela att det var as jobbit!! .. Men i morgon blir det mer blogg för min del, och i morgon vågar man ta Chinos till skolan?

Ajökens!


Tisdag

Kom precis hem från träningen med mina små drill barn. Dem är otroligt söta, speciellt idag när dem lärde sig en ny dans till Linda Bengtzing och Markoolios hit Värsta Schlagern. Den låten gillade dem att dansa till.. Känns nästan som att jag inte gör något annat än att träna på tisdagar, men tisdag är en träningsdag.  För kvart över sju ska jag ut och springa med mitt innebandy lag inför DM vi ska ha i helgen, vilket kommer att gå skit?.. ska hinna upp till Heden med och lämna en grej till Markus, haha som han inte vet om att han ska få...

Nu ska jag äta med, måste hinna med något mer än att bara sitta vid datorn imellan träningarna, och joo jag räknar mina smås träning som en träning för mig med, för att springa  efter dem och leka jage, tär på krafterna må jag erkänna! Och jag hoppas för Kanal 5s eget bästa att dem tänker sända Despret Housewifes i kväll, förra veckan tog ishockyn upp tiden, den tog även tiden för O.C i söndags, men i kväll ska jag satan se på DHW.

But now i´m gooing to loose some kilo!

O.f tisdag

? Jeans klänning från MQ 365 sun
? Svarta byxor By Madonna H&M
? Svarta skor, Bianco
? Armband Thomas Sabo

image152

 


.

jäkla snö, gör så att dagen blir ännu mer piss!

Annandag påsk

I dag funderar jag på att vara lika osocial som jag var i går. Jag vill inte göra något annat än att ligga i soffan och titta på tv. Jag vill bara slappa på min sista lov dag, för i morgon börjar skolan i gen... Men så i morses kommer min syrra inspringandes i mitt rum och skrek att vi ska åka på kalas? va, snälla låt mig sova. Men icke vi ska på kalas i dag, men för ett tag sedan sa jag till mamma att jag måste vara hemma och skippa kalaset. Jag måste göra en Geografi läxa vi har och skriva en annsökan... Och senare i kväll ska jag jobba, så jag slapp. Men Grattis Julia & Anette !

I vårat hus har vi bara ett kort med mera kanaler på en de andra. Men det kortet kallar vi Disney Chanel kortet, för att man kan se Disney Chanel där på, eftersom min lillebror är besatt av  den kanalen sitter han och titar på det 24 7!  Så i dag när jag läste i tidningen att Arsenal spelar, då fick jag givetvis inte det jäkla kortet. Jag är så jävla sur på honom, han har tittat HELA morgonen och jag kan inte få se mitt favorit lag spela en match som är spännande? ÅH!!!!! Jag ska gå och ta ut mina agrutioner på en kudde eller nått

TJARÅ!


Söndag kväll

japp, och det är näst sista dagen av all min ledighet. Men det har varit underbart skönt att ha varit ledigt nu ett tag, kan tala om att det behövdes! Men man saknar endå alla i skolan på något vis.

För ett litet tag sedan kom mamma och pappa hem. Nu när jag har sett alla bilderna från Barcelona, förstår man verkligen hur underbart det är. Som sagt en dag ska jag åka dit, åh det är verkligen jätte fint där nere. Men eftersom man har världens bästa föräldrar fick man lite presenter när dem har varit borta och man själv har varit hemma och passat små syskonen. Blev jätte glad över presenterna...

image147


 



- En parfym från Escada (Crystal)
- Jag behövde en ny mascara för min Dior var slut så jag fick en lika dan, DiroShow
- Ett läppglans från Dior Kiss
- En nyckelring från Lacost. Behövdes med kan jag medge

Nu ska jag fortsätta umgås med familjen
Adios!

Orlando Bloom

image146

Han är så jäkla het!

Påskdagen

Åh jag är typ död, har jag varit hela dagen.. med ett annat ord frånvarande. Gårdagen var bara okej, men inget mer. Galen, men okej. Det började med en skön förfest hos Bella, sedan anlände allt folk till festen hos Bella. Men sedan dök det upp nytt folk stup i kvarten, och sedan blev det överbefolkat om man kan säga så. Så då körde bellas syster ut alla och då var det dax att dra vidare. Vi (Elin,Ida & Alexander) tod en taxi till frufällan, men där satt vi mest och snackade i en soffa. Träffade även min vän fru Krantz, gillar henne!.. Festen bestod mest av folk från Teknis, och det var mysigt. Sedan tog jag taxi hem och tittade en film med lillasyster. Ganska soft.

I dag har jag som sagt varit frånvarande. Gick upp vid halv ett, som är ganska sent för att vara mig. Jag åt en snabb frukost och gick och lade mig i soffan. Där fastnade jag och såg två filmer, först Kingdom of Heaven & Brudens far 2. Orlando Bloom är så jäkla sexig har jag kommit på, han hade man gärna träffat... Nu sitter jag här vid datorn, kollar lite trevlig på Ishockyn, nu står det 1-1, Linköping gjorde precis mål. Ska inte göra något speciellt i kväll heller. Ingen träninge med drillen, det är lite "lov", men så ska jag givetvis titta på O.C! åh det känns nästan som att det behövs i dag.. nu ska jag hoppa in i duschen innan det börjar, är sådär allmänt sleten dagen efter om man får säga så.. Btw min mor och far kommer hem från Barcelona i kväll, åh jag undrar vad man kanske får..

Have a nice day!

Påskafton

image145

Så här blev klänningen tillslut och såhär kommer jag se ut i kväll. Kanske lite mycket glitter, men vad satan det är Påskafton. Det blir fest med Singstar och mycket gött folk. Hoppas att kvällen blir lyckad. Snart ska jag iväg till min farmor och farfar för middag. Farmor fyllde år i går, så det blir lite firande. Hoppas alla kommer ha en trevlig kväll, och tar det lungt med alla raketer som ska skjutas.

Jacqueline

happy spring!


image144
image143
Önskar Jacqueline  ♥

mysig kväll!

det blir som det alltid blir, i kväll lagade vi god mat, kött klyftpotatis, vitlöksbröd och tatziki. Det var ganska nice. Och så givetvis sjöng vi Singstar, måste träna lite inför morgon dagens möte med Alexander. Måste slå honom i morgon, annars är jag dålig.. haha hoppas att han inte läser?

Nu sitter jag här i min ensamhet för ingen vill sova hos mig i dag, gaah tråkigt att sova själv. Ska snart sätta mig vid min symaskin och sy klart min klänning och sedan slappa till en film med mitt påskägg jag fått av min mormor. Var som där i dag på påskmiddag, älskar den sortens av mat. Påminner mycket om julmat och dte är en stor favorit., Mina kära kusiner var även där och dem är alltid lika söta och galna . Älskar dem och hann även in på JC i dag för att Céline skulle handla skolavslutningskläder. Satan vad snygga kläder det finns till små nu eller vad man ska säga.. Men varför skulle inte allla ha chansen att klä sig snyggt, både stora som små?

I morgon blir det fest, fest så det står härliga till. Ska även försöka hinna titta på Elfsborgs första allsvenska match på tv:n. Hoppas att det går lika bra i år som förra? vem vet... Nu ska jag kila till symaskinen

Se you al!

1. Nellie, Céline & Bror Amadeus
2. Jag och Céline i bilen hem.

långfredagen

image136→ T-shirt från Merde
→ Svarta stuprörsbyxor från By Madonna
→ Svart/vita flats från Fred Perry

→ Armband Thomas Sabo
→ Örhängen från Snö
→ Silver väska från La Redoute







Nu ska jag iväg på påskmiddag hos min mormor och morfar. Ska bli härligt att få lite mat i magen, har inte hunnit äta något än, men inget slår mormors hemmagjorda mat.

design sverige

När man sitter och kolla på nätet hittar man massvis med saker man vill handla. Jag tittade in på en av mina favorit sidor nämligen Design Sverige.  Där hittade jag mycket som jag tyckte verkade intresant. Bland annat detta..

image135


uppdate

sitter här i min ensamhet medans alla andra är ute och roar sig. Men vänta tills lördag, då blir det röjj!

Åh mitt såkallade uppdrag i dag gick bra. Förutom att jag skrämmde allmänheten och skämmde ut mig. Jag var nämligen påskkärrning på City. Åh jag hatar när våran förening tvingar oss 17/18 år gamla? människor att klä ut sig till påskgummor, det är inte gulligt. Alla tanter blir mer rädda och undrar vart dagens ungdom är på väg när dem ser snart mydiga personer utklädda till påskkärringar. Aldrig mer!

Nu ska jag sitta med mitt påskägg som vi fick av City för vårat arbete och ska kolla på en film, kommer inte ihåg vad den heter, men jäkla bra värkar den vara. Då ska jag krypa ner under täcket och slappa, har jobbat som en as demhär dagarna, därför jag inte hunnit blogga så mycket. Decka typ i sängen varje dag jag kom hem från det nya jobbet. Men det är värt det sen när pengarna kommer.

Eftersom jag nu har tre jobb, shit kommer bli utbränd, satt jag och funderade härom dagen på vad satan jag ska lägga alla mina pengar jag får nu/sommar. Kläder och liknande, självklart kommer det att inhandlas med det blir pengar kvar sedan? jag tror att jag ska spara dem till London som troligt kommer till slag på min födelsedag i höst. Eller när vi ska till "hemligt"  ( vet inte om min mamma läser)  i vinter. Men som sagt, spara pengarna är nog troligtvis det bästa.

Jag är lite, okej ganska mycket avensjuk på min mamma och pappa nu. Dem ringde innan och berättade hur varmt och mysigt dem hade det när dem satt på en resturang. Dem är i Barcelona! åh jag hade betalat dyrt för att följa med dem dit. Men det är inte så bråskande, jag kommer dit en dag. Dem är där med deras kompisar Katarina och Mikael. Mikael har gått en spanska kurs och hans fru ville överraska honom med en resa dit. Gulligt tycker jag. Då ville Katta att mamma och pappa skulle med, och vem skulle inte vilja åka dit? så nu är dem där, åh jag är avensjuk...

nu ska jag titta på den därfilmen, vad den nu hette, kommer inte på det än.

Skärtorsdagen

Klänningen som jag sydde i  går, kanske inte är riktigt klar än, men vi får se. Så här ser den ut nu iaf.

image131






Tjejer, ni som läser, jag följer ej med ut i kväll. Ring mig på min mobil är inte hemma..


Nu ska jag iväg på ett hemligt uppdrag. Kan berätta om det senare när det är över, jag fattar inte att jag skall göra dethär... nervös lite.

lite off

uppdatering i morgon.. i kväll har jag sytt en festblåsa tills lördag!

good night!


första april din dumma sill!

som sagt jobbet blev klart i dag, och jag har tränat och sedan far jag till Ida. Där fick jag en smarrig smörgåstårta och vi sjöng Singstar som vi oftas gör nu. Men det är förjäkla skojj och man tröttnar inte heller. Var där en stund, men var tvunen att ta 22:40 bussen hem, för det går ingen senare på söndagskvällar, men det borde det göra i dag tycker jag. Många har lov!

Jag sa innan att jag inte hade lurat någon, men det kom. När jag var och tränade drillen, som förövrig gick jätte bra i dag, Hade Elin & Ida ringt hem till mig och frågat om min mamma inte kunde köra upp mina Singstar cd:s så jag kunde ta med mig dem. Men så såg jag att dem hade ringt till min mobil med, så ringde jag tillbaka och sa att jag inte okrade åka hem, för att jag var redan på väg till dem. Men när jag väl klev innanför Idas tröskel så ropade jag att mamma hade hunnit köra upp cd skivorna iaf, och alla började jubla tills jag sa "april april din (era) dumma sill". Så dem blev la lite halvt glada på mig, men nu var denna första april över för i år.

Nu ska jag sova så jag orkar palla mig till jobbet i morgon! Natti natti!

O.F söndag

Bättre sent än aldrig!

image126→ Svart/vit tröja Adidas
→ Vitt ribbat linne ifrån Active Wear
→ Ljusa jeans J.Lindeberg (Tina)
→ Vita sneakers från Tiamo

→ Pärlörhängen från Snö
→ Armband & Haldsband Thomas Sabo




Lite av en sportig stil i dag, men det var inte många som såg den. Osminkad och snygg på jobbet, framför en La Redoute plansch (stavas?) Givetvis har jag dem brunaste benen av alla i hela sverige med. Men det är smällar man får ta.


O.F för gårdagens utgång.. kanske dem sämsta bilderna ni har sett, men kunde inte fixa bättre...


Lista

UTSEENDE
[ ] Jag är 165cm
[x] Jag väger mer än 50 kg
[ ] Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag känner en person som är wannabe mej.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle genomgå en plastikoperation
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har syskon som är äldre.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken/blivit utsläng ifrån en lektion
[ ] Jag har varit delaktig i att en lärare slutat

SKAMLIGHETER
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har kissat på mig
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Dragit ut en tand.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Min lever är det något fel på.
[ ] Min rygg är det något fel på.
[ ] Varit på sjukhus i 2 dagar eller mer.


RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Varit utomlads fler än 5 ggr
[ ] Är med i 10 000 meters klubben.



EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har gett någon näsblod
[ ] Jag har blivit slagen
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har badat naken
[ ] Blivit tagen av polisen
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har blivit påkörd av en bil.(med moped)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt snowboard
[x] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har spottat på någon jag ogillat

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit/är kär i någon som inte var/är kär i mig
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har hånglat med en person av samma kön.
[ ] Jag har haft sex på en toalett
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[ ] Drömt att jag haft sex med en/flera vänner
[ ] Haft sex i en IKEAsäng


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett prov.
[ ] Jag har struntat i ett prov.
[ ] Jag har snattat

BRA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har/har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger mer än 100 cdskivor
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från E-bay.
[x] Jag äger något från Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag berättar telefonnumret.
[  Jag är petig med grammatik
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Jag har haft mjukisbyxor i skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. kan inte hjälpa det
[ ] Jag äter snabbmat nångång varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag har sett/hört eller känt att det har varit nån mer i rummet.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag älskar mjölkchoklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten...
[ ] ...men inte bra på namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[ ] Jag har tänkt ta livet av mig.

MUSIK
[ ] Jag kan spela gitarr.
] Jag kan spela trummor.
[x] Jag älskar/gillar My Chemical Romance.
[x] Lyssnar på musik jag aldrig skulle erkänna att jag lyssnar på
[x] Lyssnar på musik när jag fyller i den här listan.
[ ] Jag har stagedivat.
[ ] Har lagt ut videor på YouTube


Våren är härligt!

image125

Älskade vårtecken!

Söndag och en ny start!

i dag är det första april, och det är nästan lite skammligt att jag inte har lurat någon än?.. men det kommer jag lovar!

Nu sitter jag på jobbet, ska äntligen göra klart skiten. För hela nästa vecka ska jag till jobb nr2, att jobba på Ellos lagre. Dem utbildar alla nya under nästa vecka, så det ä vad jag ska tillbringa mitt lov med, att jobba. Ska även om jag har tur, hinna med en tripp till Götet med elin och ida. Elin hittade inget i göteborg, som jag fick lida av i går när hon inte kunde hitta något att ta på sig.  I går "firade" vi Ida, vi köpte Thai mat och skulle ätit glasstårta men den glömde vi?!.. alla kom i extas när Singstar kom fram. Men sedan drog resten till någon fest, och jag stannade kvar med Elon en stund. Sedan åkte jag hem och sov.

Efter jobbet i dag ska jag åka och hälsa på min kära kompis Adam, länge sedan jag träffade honom. Men jag ska iaf hem till honom på fika och vi ska la spela fotboll som vi alltid gör, bra med nu när det är så fint väder. Hatar att jag måste sitta inne nu, hade gärna lagt mig i solen för att få lite färg!

Ne, ikväll är det träning och O.C som gäller, och sova tidigt så jag orkar med jobbet i morgon!

Later!

God natt Sverige

 Hoppas på en lika vacker dag i morgon/ idag! God natt mitt herrskap!


RSS 2.0