jag sa, äntligen!

145477-663

KORTEGE 2008!!

I dag ska vi visa resultat efter en veckas bygge, mina drillflickor ska visa deras otroligt snygga program! Vem vill inte missa det?!

Avgång Teknis kl 18:45, bee there or die!


helt död

145477-662

Tack för en jäkla bra helg tjejer!<3

jag sa, äntligen!

image661

( jag i Staffanstorp efter EM förra året)

Hej då Borås, HELLO STAFFANSTORP!

äntligen har jag hittat orden

145477-659

Som sagt, lite fotografering blev det idag. Dock tror jag inte att modell är rätt yrke för mig, men vi hoppas på ett MVG i Företagsekonomi ändå. Nu håller jag på och packar inför morgondagen, jisses vad jag är taggad inför detta nu. Ska bli så jäkla kul! Undra om jag ska ta och ta mig ett bad i bubbelbadet för att få mina muskler avslappnade inför helgens långa träningspass? I morgon drar även Koretegen igång, höjdpunkten på hela året i skolan. Många undrar varför jag skippar helgen med kortegebygge och annat för ett träningsläger, träningslägret är något som är ett stopp för att uppnå vårat mål. För att nå dit ska jag åka till Skåne ihelgen, isf så vill jag hellre åka på träningslägret än att ha kortegebygge, har redan haft det ett år och kommer att ha det ett år till. Men på måndag står jag på skolgården iklädd mina kortegebyxor, så ni kan vara lugna!

Torsdag

Sitter i datasalen nu, ska snart sluta och gå ner på stan med Malin och dricka kaffe i solen. Vem vill inte ut i det fina vädret som har lyst upp Borås. Måste passa på, för i helgen och nästa vecka ser det ut som att det är regn på ingång. Efter det så ska vi tillbaka till skolan för lite engelska och spanska, men sedan ska jag och Elin fotografera våran reklam annons i stadsparken. Vi hade bestämt att båda skulle agera modell, men ungen hade inte kunnat fixa klänningen som hon skulle ha. Men då är det min tur att ta steget och visa mina kunskaper inom modellandet, vilka är enormt stora!

Eftersom det är torsdag ska jag givetvis träna sedan med mitt älskade lag. Njuter när jag är med er, så ofantligt roligt. Sedan ska jag hem och packa inför helgen, då vi åker till Skåne igen. Denna gången är det inte för att vi ska tävla utan vi ska på träningsläger inför EM. Kommer bli så jäkla kul och jag har gjort en liten överraskning till de andra. Men kan inte avslöja det här, då skulle det inte bli någon överraskning, höhö. Har även fixat nya team linnen till oss, resulterande att vi kommer vara snyggast på golvet, inte för att vi redan är det men, men för att förbättra på det lite bara.

Sitt inte inne, gå ut i solen!


19.04.08

145477-658

I går gjorde vi något historiskt. Bara tanken gör att jag just fällde en tår. Vi är sex stycken som kan förstå den lyckan jag har i min kropp och jag vet inte vart jag ska ta vägen. I går gick vi in på tävlingsgolvet och bestämde oss för att ge järnet. Vi hade inga förhoppningar och vi satsade stenhårt för ett silver. Vi gick ut gjorde programmet som aldrig förr på en tävling, med fyra tapp. Sedan fick vi ett mål uppfyllt, att få trettiopoäng. Vilken lycka!

Sedan vet alla som är i kontakt med tävlingsdrill att vi har ett regerande lag, Staffanstorp<3. Dem har inte förlorat en tävling på fyra år och är även regerande mästare sedan 2004. Deras program igår var riktigt underbart men vi, TEAM 2 gjorde det som man nästan trodde var omöjligt, att slå dem. Det blev en första plats och en hel del tårar. Många kanske inte förstår, men det var så otroligt! Nu är det bara full fart frammåt på SM om två veckor och även träningslägret inför CoC med.

Team 2, ni är så jävla bra och jag glömmer aldrig detta. Ni är bäst och vi klarar allt tillsammans. Vi är ett lag, det är ett vinnande koncept och jag är stolt lagmedlem, precis som Ellen skrev!<3


JOanna...

145477-657

( Joanna and me)


... ville att jag skulle blogga lite eftersom jag har varit så otroligt skamligt dålig på det den senaste tiden. Men detta inlägget får bli till dig Joooeen, min vän. Jag kan säga som många andra att jag haft lite blogg torka, men nu hr jag hämtat mig och skaffat nu energi för lite inlägg här på bloggen, kanske tack vare Joanna, en daglig läsare som saknade att jag skrev ett par rader. Tacka henne för min återtkomst!

Snart ska  jag åka till skolan, börjar vid halv tolv. Efter det ska jag en snabb vända till fredags-fikan för att sedan åka och handla. Måste inhandla lite frukt,nötter och dricka inför helgens resa. Nu till helgen bär det av till Helsingborg där jag ska tävla. Jag är riktigt taggade för tävling, så det känns bra. Ett annat plus är att vi ska åka i dag för att sova på ett vandrahem och jag kan meddela er som inte är med på mitt lags roadtrips att det inte är att leka med. Det är helt underbart att ge sig ut på vägarna med er! Jag funderar nu på att packa färdigt, slutar vid tre och ska åka vid fem så det kanske är bra att få väskan färdig iaf.

Ta hand om er, sakna mig inte för mycket bara!
 Joanna, my girl!

tralalaaaa

Dagens humör: cp ont i skallen, säger väll allt
Dagens mående: läs ovanstående
Dagens borde: Läsa ut min svenska bok.
Dagens frisyr: Tofs
Dagens smink: Inget kladd i dag 
Dagens klädsel: mysbyxor och grå munkjacka
Dagens planer: Fortsätta plugga till mitt SH prov och sedan ta en dusch och sova!
Dagens materiella vill ha: En ny mobil, min suger
Dagens längtan: Helgen, som är välplanerad och kommer bli as bra
Dagens fundering: Finns det ingen drog mot mitt skalle besvär?
Dagens beroende: sömn
Dagens tråkigaste: Plugg
Dagens tidning: Borås Tidning
Dagens låt: The show must go on - Freddy Mercury


thats what friends are for

image656

Du är något speciellt vännen !
Jag finns alltid här för dig

söndag

145477-654

I går gjorde jag högskoleprovet, usch!

I dag har jag studerat och fixat tävlingsmusik. Nu är jag riktigt laddad, vem kan stoppa oss nu? Snart ska jag ta mig till träningen. Ska bli ruskigt skönt att drilla lite, det är höjdpunkten på söndagar. Sedan ska jag studera lite till och även kika på Flightplan i kväll, tror filmen hette så iaf. Denna helgen har varit riktigt "ta igen sig helg", men jag är riktigt laddad inför nästa. Då smäller det. Nu borde jag ta och byta om jag ta på mig mina linser och ta mig till träningen.  Puss på er!

FredagskvÄll

middag+bio.  <3

tro mig, jag har varit en annan...

145477-653

(Många har inte sett mig såhär. 2005.)

För någon dag sedan såg jag dig på stan. Mitt hjärta slog ett extra slag, bra eller dåligt? Jag kan inte bestämma mig... tiden får visa.

äkta

jag har världens bästa vänner, äkta vänner med band som jag vill behålla livet ut. Jag har en sådan tur att ha er vid min sida och jag hoppas att ni stannar kvar. Om jag får problem eller hamnar i en situation jag inte kan ta mig ur vet jag att ni är där och stöttar mig. Du vet att jag älskar dig, alla har sina dåliga sidor men det är tur att de bättre är dem som lyser starkast. Glöm inte att jag finns här också,även om du inte alltid tror det. Ni andra, Vänner jag är er evigt tacksam och hoppas ni känner lika som jag. Jag älskar er.

YEah

145477-652

wiihu, jag är glad. Träningsläger, lalala...

<3

blondie

145477-651

Älskade skola, älskade lektioner. Jag behöver kaffe. Något jag egentligen inte vill behöva ha. Men efter en gårkväll som var åt helvete behövs en kopp nu på morgonen. Jag grät floder igår. Efter första färgen var jag en kyckling. Påskens färg hade förflyttat sig till mitt hår. Jag grät ännu mer. Lade i en färg till. Jag blev en påskpolkagris i vitt och gult. Jag hade tankar på att raka av mig håret. Jag grät och mor sa att jag inte fick gå till skolan. Vi var desperata efter en ny hårfärgnings paket. Vi hittade ett paket med pärlblond färg. Jag såg ett litet ljus. I med den tredje färgen och klockan slog halv tolv. Efter värkningstiden väntade duschen, igen.  När jag tog bort handduken såg jag ett ynket leende på mina läppar. Håret var bättre! Men inte bra. Nu är jag blond. VITT.  Har fläckigt hår. Jag kommer bära hatt. Eller. Färga håret igen. Men det behöver vila efter allt drama igår. Åter till I&L. Men ser ni en glödlampa på stan, det är jag som går och hämtar mitt kaffe på E-house.

Onsdag

God eftermiddag!

Har tagit mig upp till mitt kära jobb eller det jobb nummer två som jag kallar det. Ska tillbringa några timmar här uppe och sedan åka hem. Dagen har varit bra och jag har gått runt med ett leende på läpparna och folk måste trott att det är något allvarligt fel på mig. Men jag kommer avslöja vad det handlar om lite senare. Efter skolan tog jag en snabb kaffe med min Emma på E-house. Gillar att prata över en kopp med denna kvinna och köpte även hårfärg. Har velat länge att jag vill göra något med mitt hår. Jag har varit inne på att klippa lugg ocg grejjer med det har inte blivit av. Men nu har jag bestämt mig att jag ska gå tillbaka i tiden något år.
 
I slutet av nian och i början av ettan hade jag jätte ljust hår. När jag bytte frisör tyckte hon inte att hårfärgen var "mig" så hon ändrade min hårfärg till lite mer gul. Men nu ska jag färga tillbaka det till det ljusa. Tycker att jag passar bättre i det och att mitt nuvarande hår ser ut som ett gult fågelbo. Så efter jobbet så ska jag färga håret. Det negativa med det hela är att man bli så blond ända in i hårbotten. Det tycker jag inte är så jätte snyggt, men efter ett tag när man färgat håret är det som mest perfekt. Önska mig lycka till och håll tummarna att jag inte ser ut som någon jätte bimbo och måste bära hatt veckorna framöver...

 Ljust hår i början av ettan
 Mitt nuvarande

Ciao!

Tisdag

image648

I Helgen var det RM väst, där vi tog och vann ett guld. Vi kvalade även vidare till SM och jag är riktigt lycklig. Jag älskar Team 2 och nu hoppas vi på en bonus som vi är värda! Vi klarar allt om vi vill och nu ska vi kämpa tills vi nått vårat mål!  åh, jag gillar detta....

RSS 2.0