Torsdag

I dag har jag varit i skolan, började titta på en film på engelskan som jag aldrig hört talas om innan. Othello hette den eller något liknande. Efter skolan bar det av till träningen, är i full gång med vårta nya tävling program . Det var riktigt kul, men så jäkla jobbigt. Sara min vän var sjuk så hon låg och sov på en trä bänk. Efter träningen så hade jag och min mor bestämt att åka till en affär som ligger mitt ute i ingenstans.. Julta boden heter den. Där inhandlades det en klänning ifrån Odd Molly och en kofta ifrån samma märke. Blev mycket nöjd med detta köp!

I morgon så är det fika med tjejerna efter skolan, som alltid, eller ska vi det? Sedan så blir väl det något roligt på kvällen, behöver något annat att tänka på än skolan. Och på lördag åker jag till Växjö, med Maria,Lovisa och Olivia. Kul att åka iväg och träffa alla andra drillare som man inte träffat sen i sommras, haha. Annars ska jag änga min tid åt skolan. Jag svär, har aldrig varit med om en liknande uppstart. Har en svenska inlämning som ska in o morgon och ett spanska prov, så nu är det tillbaka till böckerna...

image499


i dag är ingen vanlig dag...

för det är Bellas födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis till min vän Isabelle i dag, ett år tills vi, nästan alla, hänger på krogen lagligt, mohaha!  Har riktigt mycket att göra nu för tiden,då tar bloggen stryk. Men det finns viktigare saker att göra. Skolan har dragit igen med en jäkla fart, och massvis med läxor som måste bli gjorda. Återkommer när jag har mer tid.

Se you in town!

something

i´m a live!

nu,träning


Acne

image497

Snygg jacka ifrån Acne, 4500:-

Onsdag

image496

( Skolavslutningen 07 )


Ja, nu har man äntligen avslutat sin första skoldag. Isf var jag bara en och en halv timma i skolan, så det har inte varit världens jobbigaste dag. På någotvis känns det skönt att vara tillbaka och få lite rutiner i mitt liv. I morgon drar allt igång i gen som vanligt och vi börjar med IV val på morgonen. Då kommer jag ha Information och Layout B, så det blir nog ganska slappt kan jag tänka mig. Efter skolan gick jag, Elin och Sandra och köpte mat ifrån Deli och åt. Sedan sprang jag och Sandra runt i stan och letade efter nästa del i Gossip Girl serien men den fanns inte någonstans. Men jag hittade ett pennfack som jag är riktigt nöjd med. Vi tog oss till knalleland där resultatet var bättre. Så nu har jag läst lite i min älskade bok.

I kväll ska jag titta lite tv och om jag hinner ska jag gå ut och gå eller cyckla. Känner att jag måste röra på kroppen lite, hehe. Men annars kanske (om jag är vaken) titta på So you think you can dance eller bara gå och lägga mig tidigt. Sömn behövs med kan jag säga, har jätte ont i huvudet pga sömnsbrist. Men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan jag sätte mig här...något annat!

O.F Onsdag

-Jenas jacka, H&M barn av.
- T-shirt, Zara
- Svarta shorts, La Redoute
- Vita tennisskor, Converse
- Väska, Mulberry

image494



Satan vad bra!

helt jäkla klockren!!

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=8713

HAHA

Tisdag

image493

Dagen började men att jag körde till jobbet och nu sitter jag här. Känns lite konstigt att skolan börjar i morgon, men ettorna är redan på plats i skolan. Pratade med min vän Helen nere ifrån Skåne och hon skulle inte börja förän nästa vecka. Skulle gärna ta en vecka till av ledighet och bara vila upp mig själv.

Efter jobbet i dag skall jag träna igen, och bli fotad. Det ska komma en fotograf för att ta en bild på oss alla som skall vara med i matchbladet på lördag. Efter träningen skall jag iväg och träffa tjejerna. Ska bli roligt att träffa dem igen, var några dagar , i fredgas för att vara exakt. Men vi ska käka lite middag och umgås nu innan allt drar igång.  Bilden ovan är nästan som en lite hylling till Sebastien som tränade oss när jag var i Kalmar. Där tävlar han med Angelice? och deras program på Youtube är så jäkla fantastiskt. Någon dag ska jag vara lika bra, haha. Ellen detta är våran fransman. Men om en stund är det lunch, då ska jag ut i p-butiken och se om jag hittar något fint.

Se you!

Måndag

Nu har veckan dragit igång igen och skolan börjar om två dagar. Helgen har varit lugn och i lördags hade jag uppvisning i knalleland med drillen. På kvällen tittade jag på massa filmer med min lillebror för att jag skulle upp tidigt på söndags morgonen. På söndagen skulle drillträningarna starta och vi tränade 5 timmar på morgon kvisten. Det känns i dag kan jag med ge. Kan knappt sitta i min stol på jobbet, mina baklår är det som känns mest.


I dag ska jag jobba och träna mer drill. Men i dag ska vi börja med ett program som vi ska visa upp på Borås Arena på lördag på Elfsborgs matchen. Hoppas att dte inte är många som ska titta på matchen, isf är det mot Helsingborg så jag tror inte att min önskan kommer att uppfyllas. Kanske det värsta är att det kan visas i tv, iaf lite. När det är halvlek och dem ska prata i studion så brukar dem ha en liten tv ruta uppe i hörnet då dem filmar planen, där vi ska stå och visa upp. Så både i dag, i morgon och på lördag är det träning inför denna uppvisning. Och på tal om ingenting, så körde jag ut till jobbet i dag igen. Men det gick skit bra idag, bilen stannade inte en ända gång, allt gick jätte bra. Vågade till och med titta över axlen när jag skulle ut på motorvägen. Det är lite läskigt att titta bak och inte ha någon sikt framåt. Jag kanske kan få ett körkort en vacker dag...


Minnen igen...

jag har nog blivit för kännslosam nu för tiden..

         


- Sälen 07 Jag och Amanda, vi hade så jäkla skoj där uppe! - Sälen 07 "gänget" vem kan lista ut vem som sitter jämte mig? -  Sälen 07  Jag & Amanda, "bull dog" minen haha. -Sälen 07 Vi fick sällskap....... - Sälen 05 Natta i iliften, haha - Sälen 05 snyggast pose går till mig. - Saknar Innebandyn i ren allmänhet, vill spela igen.. Gothia cup 07 nummer 35..-

Tråkig lördagskväll

skriv ditt namn med lillfingret: jacqueline
skriv ditt namn med armbågen: ujacquelkikne
skriv ditt namn med pannan: jkacqquyerloinj e
skriv ditt namn med foten: jacvqwuelijme
skriv ditt namn med näsan: jacqueline
skriv ditt namn med händerna/handen utan att titta: jacqueline

sjuk grej igentligen...

O.F fredags kväll

är igentligen d.ö.d, men kan inte riktigt gå och lägga mig än. Då är jag så rolig att jag lägger in den outfitt jag hade på mig i kväll, jag är en tråkig person

- Klänning, Unité
- Svata glansiga taits, GT
- Pumps, H&M
- Nit armband, Gammal skit



ljuset är så fint, speciellt när det gör att jag ser krit vit ut, spec mina fötter och att klänning igentligen är rosa...

Astro

Läst precis mitt astro

Fredag

Det blir en rolig dag för din del. Ditt arbete är både utmanande och stimulerande. En kombination som passar dig utmärkt. Kvällen blir avslappnad tillsammans med dina vänner.



låter bra i mina öron!

Fredag

image476

I dag var jag uppe tidigt för att halv nio sitta i en frisör stol. Jag är jätte nöjd med resultatet, men förändringen är tydligen ganska stor. Min mamma kände inte igen mig bakifrån.. Men man kan säga att det är mörkare än vad jag brukar ha det. Kommer väl upp en bild senare eller något. En sak till som tillhör den "stora" förändringen är att jag fick mina ögonbryn färgade på köpet, så det skulle passa den "mörka" nya looken. Ska bli intressant att se mina vänners åsikt om mitt hår i kväll...

Nu städar jag mitt rum, så duktig som jag är haha. Och i kväll blir det party, finaly. Det känns som jag inte har några kläder att ha på mig, vill inte ta de "nya" höstkläderna nu, så det får kanske bli en svart klänning jag köpte i dag. Och mina gråa skor eller liknande, det får bli dagens O.F senare. Jag är inställd på en regäl party kväll med mycket dans, hoppas det finns några danssugna killar i kväll då eller Bellas snygga grannar?

Later!

My love to shoes

    

Den senaste veckan har det blivit mycket sko inhandling, fem par för att vara rätt.

- Stövlarna köpte jag i dag ifrån Vagabond
- Svarta pumps ifrån H&M (Finland)
- Bruna pumps ifrån H&M (Finland)
- Gråa lack pumps ifrån P-butiken ute i Viared
- Svarta lackskor -||-  (saknar skosnören)

är ganska nöjd när det billigaste paret kostade 50:-, men det dyraste 1800:-. Jag tror jag fått sko feber eller något, jag brukar aldrig köpa skor annars. Är nog en fas jag kommit i... Men nu har jag så det räcker ett tag i hörst.

Torsdag

Har lite lunch rast, så passar på att skriva snabbt inlägg..

I dag har jag pallat mig till jobbet, körde faktiskt hela vägen hit. Min första gång på motorvägen och mamma tyckte det gick bra, så jag är nöjd. Det som var det sämsta med körningen i dag var att det spö regnade, vräkte ner så man såg inte så mycket... men jag sitter här nu, so why worrie.

Ska försöka hinna palla mig till stan i dag med, är lite shopping sugen. Har nämligen hittat ett par stövlar jag tänkt köpa mig. Ett par ifrån Vagabond, så ska ta en sväng förbi Scorett med. Har redan köpt två par skor i dag, men behöver ett par stövlar till hösten. Ska även inhandla en kalender och massa annan skol skit.  Har även dratt förslaget för fika i dag med mina vänner, men dem värkar inte så på det.. I morgon är det party på schemat och jag längtar riktigt mycket nu, vill bara vara ung och galen innan skolan börjar..


Ek06b

Ja, våran klass kommer nu heta EK06B.  Eftersom vi ska börja planera träningarna inför hösten så var jag tvungen att ringa till min kära skola och frågade när vi slutar om dagarna. Följande:

Mån: 15:35 (om man har IV-val) annars 14:05
Tis: 15:15
Ons: 15:30
Tors:15:20
Fre: 14:40

Det är hyfsat bra tider. Jag trodde jag skulle få gå till halv fem på dagarna, så jag är ganska nöjd. Nu ångrar jag att jag inte tog start tiderna också. Då kunde jag veta om vi har haft någon sovmorgon, dock tror jag inte detta för att vi slutar ganska tidigt. Tittade på förra årets tvåor. Då dem hade sovmorgon så gick dem till halv fem på dagen, så jag tror inte att vi har någon jätte lång. Men men nu ska jag jobba!

update:

Nu har jag även fått våra start tider för dagarna..

Mån: 08:00
Tis: 08:00
Ons: 08:25
Tors: 08:00
Fre: 09:20/09:30 varannan vecka. 

Elin, det ser ut att vi kommer ha långa dagar...

oh no!

image470

Denna unga dam har nu bestämt sig för att vara med i Celebrity Big Brother. Programmet börjar nästa år, och man undrar vad Paris ska hitta på. Hon klarade knappt 23 dagar i fängelse, hur klarar hon sig då inlåst i ett hus i ca 100 dagar?

Onsdag

image469

I dag är ett exempel på en dag då man inte gör ett skit. Jag gick upp, såg att den regnade ute (inte så förvånad) gick och åt frukost. Sedan efter detta har jag gjort, ingenting. Tittat på film men min syster men inget annat. Tur att jag ska jobba i morgon så att jag kommer igång igen. I morgon ska jag även in till stan för att inhandla en kalender till skolstarten och lite annat skit. På fredga ska jag till frissan, dock inte till Karma. Jag avbokade min tid för att jag kände att mitt hår inte behövdeklippas vid den tidpunkten, men på fredga bär det av till Bond. Ska både färga och klippa håret. Funderar på en mer "honungs" blond, lite mer mörkare och kanske några slingor, men vi får se.

I kväll ska jag ut och gå hade jag tänkt. En powerwalk med ipoden så kan det bli riktigt skönt. Sedan kanske jag ska göra en peeling mask, kan behövas faktiskt. Sedan ska jag titta på So you think you can dance.  Gillar att tita på dans program och filmer. Ibland önskar man bara att man kunde dansa lika bra?


Linn Asplund!

image468

värkar vara en så jäkla cool tjej. Älskar hennes blogg!

Tisdag

I dag har jag bara sovit och tagit det lugnt.  Det behövdes faktiskt lite efter allt flängande nu i några veckor. Jag har även, detta kanske låter lite tragiskt, börjat längta lite till skolan. Det ska bli kul att träffa alla igen, men först ska vi röjja järnet i helgen nu innan allt drar igång.

Syster spelade precis fotbolls match, 1-1. Men snart ska jag placera mig framför tv:n för att titta på vårt alla älskade Elfsborg. Jag har slagit vad med en person, hon trodde att IFE skulle vinna. Men förlåt alla gul svarta, men jag tror på en 2-1 vinst till Valencia. Nu ska jag ta mig upp till köket för att fixa lite kvällsmackor och njuta av ett glas Oboy.

Hejsen!

i love to live!

I bland känns det bara som att man vill lägga sig ner och gråta och känna hur hjärtat ökar sin fart. Har den kännslan nu, men så tittade jag igenom gamla bilder och jag längtar tillbaka så jäkla mycket!

               

Midsommar 05, Finland 05, Kalmar 05, Lysekil 06, Lysekil 06,  Natalie Jennifer och Jag 05, Vi var alltid ihop, 91b, Sandra 06?, SM silver 06, ROM 06 (ellen,jag,johanna), ROM 06, ROM 06 (jag och maria), ROM 06 (ellen,maria,jag), ROM 06 hälsningar...

blond eller brunett?

image452

Mischa har bytt hårfärg, inte så big deal. Men jag tycker kanske att det gick mer åt det neggativa hållet än åt det possitiva. Visst är det fint med mörkt nu till hösten, men ändå tycker jag hennes andra frisyer passar henne bättre. Men alla förändringar är inte alltid de bästa

o.f måndag

en bild ifrån paris får duga, känner att bilder på den här fronten har blivit för dålig..

- jacka, H&M
- vit tunika, American Vintage
- svarta stuprör, By Madonna
-silver sandaler, mellowyellow
- brun väska, Mulberry
- solglasögon, Marco Macali

image451

home, like always.

Nu är jag hemma. Finland var sig lik, dock hade en ny familje medlem hade tillkommit. Nämligen en till hund som heter Emma. Så nu bodde vi tillsammans med tre stycken. I helgen var det ett jättekalas för alla som fyllt år, 7 personer eller något. Trevligt att träffa alla igen, några hade förändrats några var sina vanliga jag. Dock var det ett år sedan jag var där, men det dörjer nog inte så länge tills nästa gång.

Det hände mycket roliga saker där borta i grannlandet. Jag och min syssling bestämde oss för att bli nunnor?.. Jag såg min förtsa officiella porr bil ( en lila med massvis med klistermärken med texten erotic kiss center) åkt på en moppe 1,5 mil för att  hyra Norbit, som jag sett 182,5 gånger och tok bastat. Min syster fyllde år i går med Grattis till henne får man säga, nybliven fjortis. Hon fick en pyjamas som hon velat ha länge av mig, och jag tog henne på bio i går på båten hem. Såg transformers eller vad den hette. Hyfsad enligt mig... I dag ska jag jobba lite senare, har lite dåligt samvete, har inte varit där uppe på kanske tre veckor? och så ska jag gå ut och gå med Natalie. Nu ska jag packa upp min väska, förra gången stod den i en vecka utan att den blev  upp packad,  men nu ska jag vara lite bättre och packa upp skiten dirket..

see you!

image450

(Noora & Jag på Backyard Bebies)

Så, nu pyser jag över till grannlandet. Det ska faktiskt bli roligt att träffa släkten igen, alla är så sköna. Kommer hem på måndag , ses då! 


Not so mutch left...

image449
(Paris 07)

Snart börjar skolan igen, känns som att det knappt varit sommar? Och allt går för snabbt. Kan man inte få det att ändras på något sätt...

Sorry..

.. för min frånvaro. Det har varit mycket spikat på schemat... Ska dra lite kort om allt jag har gjort nu det senaste.

På Fredagen åkte jag och min familj plus Daniel till Paris. Jag hade inte tänkt att åka och titta på Eifeltornet eller liknande för det har jag redan gjort. Men jag och min morbror bestämde oss att ta oss till Louvren för att kika lite konst. Sagt som gjort, jag såg alla stora konstnärer och även kvinnan själv, Mona Lisa. När man väl stod där och såg på henne var tavlan inte såå speciell. Desutom var det fotoförbud, men jag var lite fuskig och tog lite kort ändå. Sedan var det shopping som gällde. Vi gick till CE där jag hittade ännu mer saker ifrån Zara och även ifrån Shapora. På kvällen åkte vi hem till Daniel igen för att sova. Dagen efter åkte vi för att äta på Peiters restaurang i Hasselt, där det även belv mer shopping, jag inhanlade en ny mascara.  På söndagen skulle vi till ett jätte stort badhus, men det var fullt så vi åkte hem ist. Kom men vid tre på natten och kl 07:45 gick mitt tåg ifrån stationen i Borås till Kalmar.

    

Jag ska handla lite mat, Mona Lisa, Jag i nästan Da Vinci korden..., Syster och Jag, Vi gillar att åka metro..

Kalmar jag har inte så mycket att säga om. Jag lärde mig jätte mycket nya grejer, och träffade mycket tervligt folk. Sebastian var lika trevlig och söt som man ville smält när han skrattade, min och Ellens fransman. Det var ett par mycket lyckade dagar!

  

Några kursutövande, Thomas och Sebastian, Ellen och Thomas

Kom hem på torsdagen och på fredagen var det av till Göteborg för att under veckan har min finska syssling kommit för att besöka oss, Noora heter hon. Då ville hon till Liseberg och tog jag henne dit för att på kvällen spelade ändå Backyard Bebies. Fick inte se så mycket av spelningen för att Noora fick migrän, men kännslan var speciell, speciellt gunget längst fram...

  

Sofie, Dregen, Scenen

I lördags tog jag Noora in till Borås för att hon ville shoppa lite. Känns nästan som jag bara har shoppat det senaste, men hon ville så vi åkte. På kvällen hade vi hyrt en vänner box för att ha ett Vänner maraton, vilket var riktigt kul. Vi lagade även lite Tacos och så. Trevligt trevligt!

I söndags fick jag av njuta min dag i Varberg, i Apelviken. Vi åkte tidigt ner till mina kusiners stuga , men då såg inte vädret lovande ut. Jag och Noora gick ner till havet, men då va det fortfarande ingen sol. sedan vi två tiden försvan alla moln och himlen blev blå. Vi tog på oss bikini och lade oss för att sola. Vi köpte glass och badade i havet, fast att det var svin kallt. Noora fick se sin första manet (dem har inte sånt i Finland) och hon spelade också sitt första kubb spel, vilket hon hade talang för. På kvällen grillades det och vi kikade lite på film.  Brände mig lite på ryggen men det gör inget, haha. Måste ta vara på solen!

  

..., Nooras första kubb spel, Jag

Både i dag och i går har jag tillbringat mina dagar vid sjön. Vi har båt så vi har åkt lite vatten skidor och ring. Vädret har ju varit underbart och har även fått lite färg på kroppen. Dock lämnade vi Noora på flygplatsen i morses, men det dröjer inte länge tills jag träffar henne igen. Ska nämligen lämna Sverige för en tid igen. Ska till Finland för lite kalas och grejjer. Men det blir roligt.. Nu ska jag hoppa i säng.

Ciaao

home, sweet home!

nu är jag äntligen hemma. Men är så jäkla trött nu, så sitter och tittar på O.C med min finska syssling. I morgon ska vi till Liseberg och titta på Backyards Babies. Men mer någon annan gång när jag har åter hämtat mig ifrån den mass träning jag utsätts för...

RSS 2.0