Onsdag, oj

det har varit länge sedan ett blogginlägg, men tiden har inte räckt till...
 
uppdate,
I måndags satt jag på akuten hela kvällen för min fot hade blivit sämre, men det var bara ledbanden ifoten som var illa skadade. I går satt jag hela kväll men att hjälpa min mamma med en power point presentation. Hon har åkt på affärsreas så hon behövde lite hjälp. Och så kollade jag även Ugly Betty och Greys i går. Vilket visade att jag hade rätt om Sophia i Ugly Betty, hon är ond.

I dag är jag lite halvt sjuk, hade bara två lektioner i dag, varav en var idrott som jag endå inte kan vara med på. Jobbigt att hoppa till bussen med, med kryckor. Så nu sitter jag och ska snart bege mig till min läxor som jag ska göra i dag. Ska även kolla O.C och Whats about Brain i kväll, mysigt.

På fredag bär det av til Götet för att först gå och shoppa, behöver en vår jacka och sedan tillGöteborgs Operan för att se musiklaen, Cats. Ska bli välldigt roligt att titta på den, gillar musiken så mycket. Även att gå dit med mina kära drillkompisar gör saken mycket bättre!.

Underhållning



Innebandy, Sparsörs Aik. Gothia Cup 07.  Uppvärmning, snygg jag är i mina vita svettband..
Drill är min andra stora kärlek!


Måndag och ny vecka.

Trist med måndag igen, en hel vecka framför mig i både skola och jobb. Nu sitter jag i Workshopen i skolan, och ska ändra lite på min svenska novell. Har haft första responsgrupp i dag och fått båda kritik och komplemanger för min text. Helt okej..

Sedan har jag även införskaffat mig en nyckel till skolans tre hissar. Det är kämpigt att hoppa på kryckor fem våningar upp, och var hos skolsyster innan. Båda ledbanden i foten är skadade, nästan av. När hon lindade om foten igen såg den inte vidare kry ut. Lila och gul, mycket intresanta färger.

Idag har solen skint i Borås, och solglasögonen har varit på den lilla tur vi tog till stan och åt på Rozzo. En stor fet sallad blev det, mycket gott.
Efter skolan kommer mamma och hämtar mig, och då bär det av till La Redoute.

Söndag & jobb

Jag orkad inte att blogga i går, men så kan det bli ibland. Jag spelade match i går på lördagsmorgonen, vi far till Tranemo med 9 utespelar och går och vinner matchen med 6-1. Otur som jag alltid har skadas jag och stukar min fotled. Det var faktigst längesedan , ca ett år sedan jag var skdad sist.  Men med en basketboll till fot blev det ingen utgång för min del. Jag får ha en hel helg med brudarna nästa helg, förästen, jg har en överraksning!...  Så jag tillbringade min lördagkväll med tre filmer och i sällskap av min lillasyster och Sara. Vi hade nämligen främmat igår..

Nu sitter jag på jobbet igen, har så mycket att göra... Innan idag var vi och släppte av pappa på flygplatsen, han ska till China, Shanghang eller hur det stavas. Jag har skrivit en lång lista på saker som jag vill ha, hoppas han kommer hem med det.

Nu ska jag fortsätta jobba en tag till sedan blir det lite lunch, mums!..

Fredag, slapp

I dag har det varit ganska slappt. Hade sovmorgon till 11:30 och sen hade vi SISprov och det gick på tjugo minuter. Sedan gick jag och Ida på stan, och jag inhandlade ett par nya solglasögon och en ny kalender från Thomas Sabo, behövdes... Sedan var det fredags fika med tjejerna på Tant Grön. Mysigt mysigt. Vi satt där i cirkus en timma och sedan ännu en tur på stan.

Efter provning på Gina,åkte jag och tränade med teamet, teknik träning. Sedan åkte jag hem, och nu sitter jag här isoffan och har kollat på Let´s Dance, som igentligen är skiit dåligt. Jag har även städat i min Klädkammare bland mina kläder.

I morgon ska jag spela matcj tidigt, därför jag sitter hemma i kväll. Sedan ska jag nog förhoppninsvis ut med brudarna i morgon. Sedan på Söndag fyller min söta Yennifer 17 år. Ska gratta henne på tisdag , med att bjuda henne på en fika och vidare..

Nu ska jag hoppa in i duschen, soolonng!

Onsdag

 Har precis kollat på Whats about Brain. Det är faktigst mycket bra. Kollade innan på O.C med, det finns bara ett programm som jag gillar mer än O.C och det är vänner. Men idag var O.C lite halvt som halvt om man säger så...

Måste säga att dem som känner mig vet att jag hatar Lars Winnerbäck, men tro det eller ej , just nu spelas Lars Winnerbäck - Tvivel. Min  syster kom precis förbi " jag trodde aldrig att jag skulle höra Lars Winnerbäck ifrån din laptop". Jag har alltid tyckt Lars är som knivar i höronen, men men Lars blev det för första gången i mitt liv.

Idag blev det även en tur till vårat favorit café, Viskan. Vi skulle dit för att göra Företagsekonomi , men icke sa nicke. Massa tjöt och skratt även om vi ses varje dag, sköna mina klassbrudar!.

Nu ska jag läsa lite i min Ondskan bok, soo loong!

P.S pappa är snart klar med mitt rum, bilder kommer upp inom kort!

tom rad

något är fel, väldigt fel..

Tisdag, (träningsdag)

Jag hatar min mobil, har en LG.. dem är kassa. Jag måset ladda den varje dag/natt för att den ska hålla  under dagen, men i dag hann inte klockan ens slå elva innan min mobil dog. Så sur jag blev, varit okontaktbar i två dagar. Kanske har jag laddat den fel i natt?

I dag har jag haft GE prov, Geografi för dem som inte förstod den förkortninge, Anton som aldrig fattar mina förkortningar. I dag har också IV valen lämnats in, helt okej kurser blev det för min del. Sedan jag i ett nörskal trodde jag hade ti för mina ögonbryn i dag, så jag snabbt med bussen och gick in på Martias Hudvård, men min tid hade jag för en vecka sedan, så jag får gå dit på torsdag ist.

Vi har nu så otroligt mycket att göra dem närmaste veckorna i skolan, I morgon har vi Engelska läxa, Torsdag har ci Företagsekonomi uppgifter och Spanska glosor. På fredag har jag inlämning av logg på Ondskan i svenska och SIS- prov i Infromation och Layout. i helgen måste jag plugga för att på måndag ska min novell vara klar och så är der redovisning i musiken och Engelska prov.... sjukt mycket!

Nu ska jag iväg och träna för andra gången i dag. Tränade mina små änglar innan i dag, ni är så duktiga. Nu är det innebandy till klockan 9, det blir givetvis inspelning på Ugly Betty och Grey´s. soo looong!

.

.

Påtal om alla snyggingar, (bla Jude Law) är denna man, jäkligt snygg.
Barry Waston heter han, och han spelar Brian i "Whats about Brian".

Hiss&Diss

I dag tänkte jag köra en variatn alá Rix Morgon Zoo, Nämligen Hissa och Dissa. Eftersom jag inte är på så bra humör börjar jag med att

Dissa
Jag dissar "att glömma mobilen hemma". Det är otroligt irriterande och man känner vilket behov man verkligen har av den. Detta hände mig i dag, för näligen som många andra också gör är att jag använder min mobil som en väckarklocka. Jag gillar också att trycka på snoz så man kan ligga och mysa lite i sängen på morgonen innan man måste gå upp. Problemet med det är närman väl går upp för att fixa och dona, låter man mobilen ligga kvar i sängen. Då givetvis glömmer man den där senare också. Jag har verkligen saknat min mobil,haha. Har även i dag varit och kikat ut en ny, som kommer i Mars månad.

Hissa
Jag vill hissa "Betalkort". I dag i skolan, som många andra dagar, var det äcklig mat. Tjejer som vi är och skolan ligger i stan går vi ut och käkar lunch. När vi väl har bestämt oss vart vi ska äta, inser nu mina kära vänner att dem måste springa och ta ut pengar. Detta gör att dem får springa ut i snöstromen igen, medans jag glatt kan stå kvar inne i värmen. Jag behöver inte springa flera varv på stan i onödan. Länge leve Betalkort!



vårjack

vårjack

Här är min favorit modell för vår jackan. Denhär finns på Asos startsida och jag är
starkt sugen på inhandla denhär. Eller ska man satsa på en längre modell? 

Äntligen!

Nu har jag äntligen valt, mina Iv - val till skolan. I två:an valde jag Information & Layout B, Organisation & Ledarskap. I tre:an valde jag Webbdesign, och Bild. Lätt och enkelt, inga huxifluxer härinte..

Sedan i dag har jag även sett Arsenall - M. U och dem vann, haha jag hade rätt!.. Lillasyster blev så knäckt, när vi vann även om vi ligger efter i serien...

Nu har jag även sett den Jacka jag vill ha till våren (lägger in en bild) och även har jag hittat ett par skor jag har betsällt från kära La Redoute.,Vita knytskor från Soft Grey. Men det känns inte så lägligt att prata om våren i denhär vinterkylan som har anlänt.  Då blir det att i morgon får man ta på sig sina svart stövlar från Quicksilver, varma och sköna!

Nu ska jag snabbt in i duschen och sedan kolla lite O.C!

Nära och Kära

Nära och Kära

Nära & Kära såg vi igår. Den var bra och rolig, men slutet skulle vara annorlunda tycker jag.
För er som inte vet vad den handlar om är det en kvinna (Rafi)som går hos en psykolog. Hon träffar sedan en kille (David) som hon bröjar date"a" och breättar allt om deras liv för psykologen, och sedan visar det sig det att David är psykologens son. SEVÄRD!

Söndag, slappt

I går tog Team 2 brons som sagt, men Guldet skulle varit vårat.. Sedan var Sanda,Elin,Bella och Sara här i går, det var mycket trevligt med lite mys och film. Dem rånade mig på alla mina mjukisar jag äger, och tjocka mjuka sockar, haha.

Idag har jag pluggat lite, har GE prov på tisdag, hatar det. Sedan ska mamma också har kalas, så då kommer massa folk hit, åh då måste man göra sig iordning, kanske ska börja med det eftersom dem kommer om en halvtimma?
Sedan runt kl 5 i dag Spelar Arsenell -  M. United mor varandra, och då kommer Arsenell vinna, så det så Pirre!.. Arsenell fan som jag är, haha

måste pysa nu, tar en liten tid att hitta minklänning som jag ska ha på mig, so long!

sanningen

SANDRA OCH ELIN ÄR BÄST!


mys lördagkväll

japp, i dag blev det brons för Fristad Team 2, men vi gjorde det skiiit dåligt. Men men jag säger bara RM, och vi är tippade Svenska mästare i Junior i år, får se om vi håller måttet ?

Nu sitter jag här och väntar på att brudarna ska komma hit i stormen, förhopninsvis kan jag tvninga in dem i bastun, så vi kan rulla oss i den sön som kommit i dag. Ja eftersom jag är trekvarts finsk så gillar jag att basta.. Och så har jag varit i väg och hyrt filmer, Nära & Kära och Beck - Gamen, undra vilken det blir. Ida försökt tvinga ut oss i dag på utgång, men jag orkade verkligen inte, sorry. Men efter övertygande samtal kommer hon med..

Nepp men nu kommer dem, måste kila.. I´m Off!

SM SILVER

SM GULD

Här sitter jag och poserar med vårat SM Silver från 2006, missade första platsen med 0.5p.
I år blir vi svenska mästare ist för svenska silvermedaljgörer.

Fredag

Japp nu är det helg, har slitit i skolan! Idag har vi haft livräddning i badhuset. Jag var mycket duktigt på att rädda Fanny ifrån att drunkna, hon på mig.

Sedan idag har äntligen våran Ikea resa blivit av. Mor, Far, Jag och Lillebror åkte till Götet och inhandlade allt till mitt nyarum, förutom en skinnfotlj som inte fanns inne men kommer nästa vecka. Nu är jag super nöjd.

Nu sitter jag här med hårfärg i mitt hår. Ska slinga det så jag är snygg i morgon på tävlingen. Ska ha drilltävling i Boråshallen för dem som vill veta. Har bara varit hemma i kväll och tittat på Let´s Dance, ganska tråkigt kända personer med i år, enligt mig.

nu ska jag springa och tvätta ut håret och packa den stora väskan inför morgon dagen.

Se you and wish me good luck!

ONSDAG

Nu är det bara 10 minuter kvart till O.C... jag har längtat och ni som inte tittar på det har verkligen missat något.

I dag fyller min mamma år, grattis! Hon fick av mig ett helt bad kitt med bla badsalt och massage olja. Sedan har jag också köpte henne ett Snö armband som matchar hennes likadant haldsband. Snart ska vi fira lite mer med Semlor, myss!

Jag har även idag varit i skolan, idrotten var skojj, vi spelade basket, Amanda och jag var helt klart i en klass för oss, vi gjorde allt. haha..

Nu är det inte långt kvar till Knalledrill, som är på Lördag i Boråshallen. Den börjar kl 10:00 men om man ska se team junior klassen fråga mig. Det är bara en liten tävling för att känna på golvet innan SM!

nu ska jag fortsätta titta på vänner.. Sooo Long!


.

.

Klänning/top från American Vintage 549:-

saknar

Japp, det är något jag saknar och jag vet vad det är..

Idag har det varit en bra dag. Skolan var helt okej sen bar det av till Viskan för att fika med Fröken Krantz och tjejerna från klassen. Satt där och snakade i någon timmar, sedan var jag tvungen att rusa. In på Jolina och bytte min Hunkydory tröja jag köpte häromdagen, den var jätte stor i storlekarna. Det sa hon med som jobbade inne på Jolina, tack för förvarningen. . men som vanligt inkaserade jag en ljusrosa "klänning/topp" från American Vintage.

Nu på kvällen har jag tränat två träningar. Jag fick mitt Ugly Betty inspelat åt mig, som jag ska kolla på nu och så har jag tittat på Grey´s.

Nu är jag trött och ska lägga mig.. Mamma fyller år i morgon så måste upp tidigt och sjunga..

O.C

O.C

mot Skörwodsskogen

nu ska jag hem, morfar kommer och hämtar mig, alltid morfar!

sen ska jag kolla på Prision Break och bara slöa, har ju inte så mycket läxor..

Sedan vill jag påminna alla som inte vet att O.C börjar på Onsdag kl 20:00 !!!!

Lördag innan utgång

Lördagen

Från vänster: Joanna, Jag, Sanna, Ida, Elin, Bella och Sara

Måndag, återigen.

Ja, nu har man fyra dagar kvar i skola, det är knäppt så jag orkar.. Även om vi bara har en läxa.  I skolan i dag har det varit helt okej, men Jag, Malin & Anton, japp det är vi som är gänget som troligtvis åker till London nästa år för att studera. Hoppas bara mamma och pappa ger med sig, det skulle vara bättre än bäst då!

Nu sitter jag på jobbet igen, men nu är jag inte ensam för en gångs skull, literoligare iaf!.. Jag han tillomed springa till stan i dag med, som vanligt har jag handlat, Den nya vita koftan från Hunkydory och en ny Tommy Hillfiger skjorta i frägerna Blå,vit och röd, jag är en hopplös gorda! Men jag blev nöjd med mina små inköp.

Inget Ikea i dag heller, men det kommer. Pappa har ju lovat att jag flyttar in på Lördag så jag bara väntar på mitt nya rum.

Har någon något tips på bra film jag kan hyra i kväll?


Söndag

Japp, i går var vi ute, många kanske tyckte det var lite lyckat iallefall, men jag var lite off i går... Men det var trevligt folk där, det var en bra sak. Vi var ganska sköna när vi var hemma hos elin, typ beslutångest..

Nu jobbar jag som vanligt igen, skulle åkt till Ikea i dag, men den så kallade "stormen" har kommit och då vill inte mamma åka, så vi åker i morgon istället.

det kanske dyker upp lite bilder från gårdagen senare..

ahh!

Jag håller på att göra om i mitt rum, och nu är det dags att välja nya möbler. Jag och min mamma är inte överens, tur att man har pappa på min sida.. haha. Och jag ska a svart och vitt i rummet, jag jag har hittat ett par mödler från Ikea, vit men tillsammans kostar det en del, men det ska nog gå vägen!

I kväll ska vi ut och min outfit är redan klar, jag som annars har sån beslutångest:
- En blå klänning från Gina
- Svart "kofta" från La Redoute
- Gråa strumpbyxor från H&M
- Svart Overknee strumpor från Lindex
- Ett svart bälte med guldkedja från Friis & Có.

Nu ska jag kila in i duschen...
Have it nice!


Lördag

God morgon, nu sitter jag på jobbet, väldigt tidigt eftersom jag inte la mig i gårfören runt två..

I går började vi med att hyra film och köpa godis, sedan gick vi vidare till min moster. Natta ringde och sa att hon skulle komma, dax att vänta med film, lite tjöt blev det och sen, Take the Lead. Det var en dansfilm som handlade om kriminella ungdomar som en profisionell dansare lär dem att dansa sällskapsdans o.sv. Den var mycket bra och jag rekomenderar den!

Senare i dag blir det party förhoppsingsvis om min kära elin är sugen, annars jaa, sova kanske inte skulle sitta fel, nä men utgång hoppas jag på. Jag ska jobba ända till fyra, så det lär bli många blogginlägg i dag..

Justin&Cameron

Justin&Cameron

Ja, nu har Justin Timberlake och Cameron Diaz gjort slut. Många tror att det beror på att Cameron vägrar att giftas sig och Justin vill bilda familj snart. Men nu har dem hållt ett uttalande att deras kärleksrelation är slut. Justin nu när du är singel kan jag gärna ta dig, han är grymt snygg! Och i Juni kommer jag att se honom i Scandinavium.. Yeah!

haha jag har makt!

japp, jag visste att vi skulle kolla film i kväll, Men alla brudarna ska samlas i min mosters takvåning.. goodie! Jag har en sån makt att övertala folk.. Jag var en sväng på stan iannan i dag med Malin och Amanda, köpte en lite klänning som jag ska ha i morgon på utgång. En blå med ett sidenband i midjan.. ett sista minuten köp, men jag är nöjd! För ett tag sedan bloggade jag om en klänning från BE YOU K, jag vill bara säga att den har gått åt som smör, och ni som inte har beställt den från La Redoute borde göra det.. jag har iallefall gjort det. Nepp, om jobbet ska bli klart är det bäst jag fortsätter...

Fredag

nu är jag i skolan, har datakunspak.. sedan i dag ska jag jobba, faktigst helt okej !
sedan ska jag vara med Ida och Elin, jag hoppas att vi ska kolla film eller något

men  nu måste jag fortsätta med datorriken,, so long!


vänner

Nu ska jag snart iväg och träna min innebandy, men just nu kollar jag på mitt favorit program, Vänner. I dag var det roligare än vanligtvis... haha, i morgon skajag försöka få ida och de andra att kolla film med mig, men först ska jag jobba.

Så nu kan alla vara lungna, snart funkar alla bilder från den nya katalogen på internet...
på lördag blir det troligtvis party, måste shoppa något nytt, någon ny party klänning kanske ?..

.

145477-8

Japp, nu sa pappa att han har bestämt sig, nu till hösten blir det New York, Thaliland
eller Sidney.  Pappa han vet sina ställen.. I wote for NY!

Snö

den första snön kom idag, och jag älskar snö! .. det tråkigaste är väl att det kanske är sista gången man får se snö här i Borås, det går ju bara mår varmare tider.

I dag har jag haft mitt stora historia prov, det gick helt okej, jag svarade på allt. Men vi får se hur det går. Sedan hade vi inställd spanska, så vi gick ner till stan och fikade, men på ett ställe vi inte provat. Sedan hamnade jag på Åhléns där jag köpte mammas födelsedags present. Det blev massa saker till våran nya bubbelpool, allt från badsalt till massage olja.

Nu ska jag iväg och träna drill, det ska bli gött att gå dit. Senare i kväll blir det även träning i innebandyn, hoppas matchen gick bra i går tjejer.
Men nu måste jag äta lite innan jag ska iväg, så jag ska göra mig en smothie, eftresom det inte blev av i går, och en god varm macka.

Soo Loong!


.

.Beställ nu La Redoutes nya sommar/vår katalog med massor av mode, på Laredoute.se. Snart kan ni även handla online på nätet. Passa på !!!

onsdag

jag har helt klart fastnat för silver och metalic färgerna som kommer till våren. För några veckor sedan då vi hade utförsäljning på La Redoute, fyndade jag en skit snygg silver väska därifrån, köpte även en silver klocka häromdagen, stor så klart ! och nu har jag hittat min perfecta vårjacka, givetsvis på La Redoute!

i dag kan jag inte göra så mycket, jag måste plugga till mitt historia prov i morgon. Har även spanska glosor tills i morgon, men provet är viktigare!.
Annars i dag har jag inte gjort något, sprungit lite på stan och kollar om affärerna någonsin får in sina nya vårsaker, Bring it !.. sedan i kväll ska jag mamma och syrran mysa lite, inget godis men en smoothie ska det bli och en bra film.

när ska jag fortsätta mitt pluggeri.
Jag vet att många undrar när La Redoute onlie shop med vårens härligheter  går att handala på nätet men det är försenat, jag jobbar på det!

T- dag

I dag har jag börjat min dag, men en ynklig försovning så jag fick rusa förbi Sanna och sen vidare till Fanny, jag väntar bara på ljusare tider!.. Skolan gick ovanligt segt i dag, men glad var jag att Malin is back on track! Hon hade en väldigt lång sovmorgon i går..

I dag brann eller ja något hände med våran matsal i,  brandlarmet gick och sedan stängde dem av Hus 5 och matsalen precis när vi skulle äta, men igen fara, tjejerna drog till Viskan. Men på vägen dit råka Amanda förstöra sina stövlar totalt, hela sulan lossna, så vi kila fort förbi Din Sko och köpte nya. Jag är välldigt sugen på ett par vita så kallade "dansskor". Frächt til våren ?

Sedan efter skolan i dag har jag varit exremt duktig, jag har tränat i 5 timmar, först ett lång pass med Drillen i 2 ½ timma, sedan ett lika långt med Innebandyn, good work girls!

Nu ska jag kolla på Ugly Betty som min kära mamma spelat in medans jag tränade..

So Loong!


beroende

jag har blivit beroende av Sex And the City, jag måste kolla på det, men jag har skola i morgon.. jag är knäpp, men jag måste.. måste vara Elin som smittat av sig?.

Nu ska jag borsta tänderna.

I´m OFF!

länge sedan!

Japp det var det, men nu är jag hemma från Gothia. Vi hade mycket roligt i Götet, men det sämsta och tråkigaste var när vi åkte ut på straffar i slutspelen... Men skojj var det iaf.

I dag var det första skoldagen på året, det var som vanligt på måndagar för Ekonomi 1, massa lektioner! det var segt att ha så mycket, så här inpå terminen, men det goaste var att träffa gänget igen. Me love you all! .. Men det har inte bara varit segt i dag, dagen har gått snabbt för att jag har skrattat mig igenom skoldagen.
Runt luchtid i dag, drog vi flickor ner till staden,vi skulle ut och äta för att fira att våran kära Amanda har kommit hem från Spanien. Hon var där i två lååånga härliga veckor, gissa om hon var brun.. hon valde att käka på Royal Thai, men det var inte gott, det är godare på Thai Silk!

Sedan i dag har jag också slösat massa pengar som jag brukar göra, men i dag på lite annolunda saker, sånna som man inte brukar gå och handla varje dag, nämligen en klocka och ett par skor. Skorna är ett par ballerina aktiga i svart lack. Dem har även en siden rosett längst fram på skon, väligt söta!..
Klockan kanske var mer ett inpulsinköp, men det kändes som att min vänster arm behövde lite uppdatering, men för det tänker jag inte slänga klockan jag köpte i Rom, nu kan jag variera på tre klockor, har en från Laura Clement med..

Nu ska jag plugga lite tills mitt historia prov jag har på torsdag, kanske en gnutta intressant om Gustav Vasa.. haha aldrig!

Ett inlägg dyker säkert upp senare ..

So Loong!

onsdag, the day befor..

Gothia, japp i morgon drar jag och mina brudar till Göteborg, det ska bli skojj fanny,sanna&shopie. hoppas det bara går vägen för Sparsörs Aik i år. Gothia är lite som höjdpunkten med innebandy, det är skojj!

nu sitter jag här och glor på mitt favorit program, Vänner. emellanåt springer jag och packar allt som ska med, även om vi bara är borta 5 dagar, känns det som jag packar för en månad. men igentligen blir det inte så mycket vardags kläder, jag har minst två träningsoveroler med mig, och tofflorna är ett måste. det blir ju inte direkt några ankelbots därnere...

i dag mår jag mycket bättre, det var nog bäst eftersom jag åker i morgon, haha.. när jag skriver så här låter det som att jag ska resa hur långt bort som helst, men det är 45 minuter härifrån, haha.

jaja, nu måste jag fortsätta packa, så jag blir klar någongång, och jag saknar Elin,Ida&Joanna som drog till Stockholm i dag!

Tisdag!

japp, jag har inte orkat blogga något i dag, för jag har nämligen magsjuka, Lyckat! .. japp så jag ska ligga hemma och kyrera mig fram till torsdag, då det bär av till gbg, GOTHIA! alltid höjdpunkten i början av året !..

nä nu ska jag fortsätta kolla på victoria secret repsir på 3:an... men har någon något bra tips på filmer jag kan hyra i morgon när jag ska ligga hemma ?

Gårdagen!

japp, i går var det nyårsafton.. den var mycket lyckad ! .. om man resumerar gårdagen, så var vi först här i Fristad, hos natta. Vi käkade och drack många goda drinkar, sedan tog vi tio bussen till Victor Halvard eller hur han stavar det, där var vi och hade jäkligt skojj, jag iaf!.. sedan gick vi till vatten tornet vid tolvslaget, också lyckat!

i dag har inte gjort något!.. jo jag & mamma åkte och hyrde tre filmer, Shes the man, Beck, och Mami Vice. så det är var resten av min dag ska bestå av ..

jag, som många andra har ju givet vis skaffat mig nyårslöften..
- sköta skolan
- börjar använda min kalender, jag har alldrig någon planering..
- inte godis/flötmat  på vardagar
- lev livet!

kanske inte kommer att hålla alla , men ett löfte är ett löfte !

RSS 2.0