Torsdag

145477-634

( den svävande staven och min älskade tränare)

Lovade att ha bilden som "dagens bild" på bloggen, men visst är den fin?! Lilian är glad och vi har en svävande drillstav på en och samma bild. Mycket lyckat! Men med denna bilden kan visa vad jag har pysslat med idag, nämligen tränat. Det var en bra träning och det var skönt att vara tillbaka igen (efter ett sådant långt avbrott, med en missad träning). Men det var kul, isf är det aldrig tråkigt med drill.

Annars har jag varit och flängt på UF mässan i dag igen, men var tur inte där i två timmar som i går, utan en snabb runda och sedan där ifrån. Följde min vän Elin till Stads biblioteket och insåg att jag måste nog gå dit oftare. Nu kunde man bara dra sitt kort i någon remsa när man skulle låna sin bok, men på min tid var bibiotikarien tvungen att ta ens kort och stämpla det och sedan fråga efter namn och bös. Jag har en helt ny bibilioteks värld att utforksa! Kom hem från jobbet för en stund sedan, jag borde ha medalj för att gå dit denna timme på dygnet, det tar på krafterna vill jag säga. Nu blir detta inlägg alldeles för långt och bara en massa prat om min tråkiga dag, bäst att avsluta det.

Onsdag

145477-633
( Utfitt.blogg.se)


Bilden ovanför har fått en speciell plats i mitt hjärta. Vet inte riktigt varför, men den har det iaf. Tog den efter fikan i dag, är det någon som kan gissa vart? haha kanske inte den lättaste frågan jag ställt. Men i dag har jag fika, gått vinterjogg, varit på UF mässa och invigt våran jazze. En bra dag med andra ord. Vädret behöver vi inte ens prata om, solsken någon?!

I morgon ska jag inte göra så mycket, kanske plugga lite engelska verb och träna men inget annat. I dag är det lite utav en blogg tårka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och har inte roligt att säga heller. Klockan börjar bli mycket så funderar på att lägga mig för kvällen. So, Why not?

a fake smile

145477-632

Nu ska jag lägga mig under mitt dyrbara täcke, vilket jag aldrig skulle byta bort. Ska faktiskt ta mig till skolan i morgon, men får inte springa Vinterjoggen pga av mitt ben. Men får ta en rask promenad istället och andas in den friska luften. I morgon ska jag även ta en tripp till Åhaga där min vän Natalie har UF mässa. Ska nog köpa deras lilla bok, alltid bra att ha när man flyttar hemifrån. Men men sängen ropar. Känns skönt att inte längre behöva spendera dagen framför tv:n eller liknande. Jag vill komma in i rutiner igen.

på vårdcentralen

När jag var en sväng uppe på vårdcentralen innan i dag hände det en riktigt märklig sak. När man är liten älskar man alla serietidningar med olika hjältar, med Bamse eller vad man nu tyckte om. Jag var ett solklar Bamse fantast och han var det bästa jag visste (förutom mina barbies) men jag samlade på hans tidningar. Jag sitter och väntar i ett utav väntrummen där sitter även en mamma och hennes ca tre år gamla son. Sonen är sjuk och ska in till doktorn och plötslig säger han:

Son: Bamse, Bamse (och pekar på en tidning och ler med hela ansiktet)
Mamma: Bamse finns inte på riktigt, ajja bajja! (och tar bort tidningen)
Son: (börjar gråta)

Vem säger något sådant?!?!  Man säger inte att Bamse inte finns, det får man själv lista ut senare när man växt upp, men att göra någons hjälte så overklig att man får personen ifråga att gråta är inte riktigt schyst. Själv hade jag gjort likadant som den lille killen. Satt mig ner på golvet och skrikigt rösten av mig. Hade min mamma sagt till mig att min största hjälte inte var på riktigt hade jag blivit jätte ledsen. Länge leve barnens hjältar, även om de bara är tecknade!!

Tisdag

145477-631
( ooops!...)

I går kväll kom jag på en ganska rolig sak, som har fått mig att le lite extra i dag. Men det är lite riskabelt att avslöja det här, men det har med en blogg jag har tillsammans med ett par vänner. Men i dag har jag varit på bättringsvägen och varit hos läkaren och fått ännu ett piller jag ska ta dagligen. När jag äter frukost ser jag ut som en gamling med ett litet piller berg jämte mig, men vad gör man inte för tillfrisknad?

Snart ska jag iväg och träna min små ängla barn, alla deras danser har låter ifrån Hig School Musical 2 vilket dem tycker är jätte kul. Synd för mig bara som måste lyssna på låtarna flera gånger i veckan, men vad gör man inte för dem små liven. I kväll ska min farmor komma hit med pizza till oss för att mina föräldrar har lämnat landet och jag tyvär inte har något körkort än. Klart man inte tackar nej till lite gratis pizza? usch vad jag hatar pizza... Men nu ska jag äta lite mat innan jag åker till träningen.  Så sakna mig inte för mycket


if i could turn back time

145477-630

Jag saknar Thailand!! Skulle ge nästan vad som helst för att kunna åka tillbaka nu. Allt är så jäkla grått här hemma, vem vill inte ha lite solsken och värme? Här står jag och min syster, våran näst sista kväll på Kamala Beatch. Detta är en av mina favorit bilder ifrån Thailand, vet inte riktigt varför men det är något speciellt med den.

Singel kille sökes!

behöver jag säga mer? bara för att få ett slut på allt.


Måndag

145477-629

Att vara sjuk är nog något av det tråkigaste jag vet. I bland kan det vara skönt att ta en paous ifrån skolan, men att vara sjuk "mot sin vilja" är hemskt. Jag har legat hemma hela dagen och kollat på alla min brors Simpsons filmer? Hur lyckad är jag ifrån en skala på ett till tio. Men ska dra mig till skolan om min feber har gått ner tills i morgon. I kväll ska jag, sitta här och lyssna på musik. Har precis laddat hem gamla godingen Mr. Brightside i aoucustic verison, vackert. Musik gör mig lite gladare, speciellt när jag inte fick stiga ut i det vackra vädret i dag.

Helgen var trevlig och skön. I fredgas tog vi tåget till Göteborg för lite middag och bio. Vi såg PS. I love you, tror aldrig jag har lipat mer till en film. Tror jag grät ungefär hela filmen om jag ska vara ärlig, men döm mig inte, se filmen själv så kan vi prata sen. Men det var en riktigt bra afton med mina vänner. Lördagen samlades vi hemma hos Bella för lite umgås/fest/drickande/spelande, ja något i den stilen. Men även det blev ganska lyckat även om jag åkte hem lite tidigt. Sedan har jag spenderat min helg under täcket, sjuk som jag är. Men får hoppas att jag blir bättre och kan kika ut ifrån huset i morgon..

Vem påstår att vi är normala?!

Bella säger:

men jag kan inte andas med näsan och då brukar jag få panik när jag ska sova

Jacqueline säger:

nä, synd för dig. du får helt enkelt vara uppe hela natten, så kommer du få svarta påsar under ögonen i morgon, så kommer alla snygga bio hunkar bara vilja hångla med mig, MOHAHAHAHAH!

Bella säger:

hahahahhhahaa

Bella säger:

jag tror inte att någon vill hångla med mig ändå för då får de snor på sig

Jacqueline säger:

precis, mer grabs åt Jacke!!

Bella säger:

haha jag hånglade faktiskt med alex innan så jag klarar mig fast jag var tvungen att harkla mig hela tiden haha .. och hosta lite ibland ..

Jacqueline säger:

haha så jäkla bra att jag kan lägga ut detta på min blogg, MOAHAHAHH!

Bella säger:

haha vet du ??

Bella säger:

jag håller precis på att göra ett inlägg '

Jacqueline säger:

OMG SCAAAAAAAAAAAARY!

intressant natt samtal mellan min goda vän Bella och Jag precis innan läggdax!


O(la)nsdag

145477-628

Min älsklings Ola får stå för dagens bild. I går var det hans födelsedag då han blev 31. Ända sedan jag såg han och The Ark live här i Borås har det pirrat lite extra i min kropp när jag tänker på Ola. Bi eller inte, jag tror jag är kär i honom, i Ola Salo. Men nog om honom, Grattis i efterskott iaf!

I dag har jag jobbat och gått i skolan, kan det blir bättre? att vädret suger gör allt mycket bättre. Men jag har gått en runda på stan med mina vänner Natalie och Elin. Planerat fredagen och käkat lite på Viskan. Nu ska jag ta tag i min Företagsekonomi där jag ska skriva en produkt beskrivning, hm men jag tycker det är riktigt roligt som tur är annars hade jag nog valt fel linje. Jag längtar efter helg och vad den har att erbjuda. Tur att jag har mina vänner som kommer med bra ideér, eller vad säger Elin? Så som jag har berättat för alla hur bra idé hon har kommit med, vad vi ska göra på fredag. Men nu ska jag studa lite och sedan ska det nog bli lite Greys med bullar mor har bakat till mig. Kiss&Love!

do not

allt du sa var bara en massa skit snack!, i kväll ser jag mot himmlen...

Måndag

145477-627

( you are me, but in a better way..)

Tillbaka till vardagen, många som har längtat till denna dagen? Som tur har jag sovmorgon på måndagar annars hade jag varit dömd. Tog de där extra minuterna i morses i sängen som blev till att jag fick springa till bussen vilket inte kan varit någon vacker syn. Men vädret har varit på topp hela dagen så på rasten passade vi på att njuta av vår solen ute på skolgården. Fick även börja skapa webbsidor i dag, vilket var riktigt interesant och roligt. Kan nog får mycket använding av det inom snar framtid.

Efter skolan köpte jag med mig baguetter hem till min bästa vän. Hon bakade kladdkaka när jag steg innanför hennes dörr och med goda mackor och en liten hård kladdkaka satte vi oss utomhus för lite snack. Efter det pratade vi ända tills det var dags att bege sig hem. Några sten kast bort sitter jag nu, ensam men ändå känsla av lättnad. Känns mycket skönt men ändå trist. Ska nog fråga min mor om lite massage om hon är på bra humör. Fågar man fråga?

Söndag

145477-626

( gick en promenad i dag..)

Att andas är bara några av de alla de saker man måste göra i livet. Man måste sova, man måste äta och man har andra behov, men vad gör ens liv komplett? Vissa behöver saker som inte alla är beroende av. Kärlek kanske är något alla inte behöver och andra klarar sig inte utan det. Man måste kunna inse vad man vad man vill och sedan kämpa för det. Det är ingen som får någon gratis här i livet, många arbetar sig uppåt på livets stege. Man träffar en rad olika människor och när man minst anar det möter man personen som man vill vara tillsammans med. Det tar olika långt tid för alla, vissa söker hela livet efter sin själsfränder medans andra möter dem i ett tidigt stadie.

Ögonen säger mycket hos en person. Vilket humör man är på och vad man känner. Dem speglar personen i sin hel het och utrycker de känslor man har inom sig. Dina ögon är magiska och många verkar tycka det samma. Frågan är om all tid man tänker lägga ner på det, är värt det? Kommer all möda vara till någon nytta? Arbetet för att vara just din känns som ett sådant otroligt långt och krävande arbete, men många vill satsa, våga ta den chansen. I många lägen slutar det lyckligt medans andra avslutar matchen med ett brustet hjärta. Det är ens egna hjärta man får satsa i en lek som man inte vet svaret på.

Denna text skrev jag Tisdagen 19/1 2008.  Eftersom jag inte har visat den tidigare fick den vara som en beksrivelse av min dag i dag.

frågan lyder...

... är det någon som vet vad SEVGI betyder / står för?
den som gissar rätt först får ett litet pris...


pink is the new blue

145477-625

Hon är het och det är 155 dagar kvar till Alanya, men jag har en klump i magen...

Fredag

Onsdagens kväll var en kväll med välldigt hög klass. Det bjöds på god dricka, spelade spel, dans, gott folk och andra trevligheter. Den var en onsdag som jag sent kommer att glömma. Det var länge sedan jag hade så roligt. Synd att alla inte kunde närvara men kvällen till ära var ändå i snäpp med en perfekt fest!

Vaknade upp efter tre, fyra timmar sömn och kände stanken ifrån öl eller något. Tyckte synd om Bella som skulle få i ordning huset efter gårdagen, men på morgon kvisten så körde jag och Joanna lite modevisning för att lätta upp huvudvärken. Efter lite plantvattning med aceton var det dags att gå till jobbet. Jobbade några timmar för att sedan ta bussen till träningen. Det var en rolig träning men jobb med uttryck och prat om uttagningen till C.C. Hoppas att det går vägen för oss! På kvällen var det bestämt middag med mina tjejer. Vi lagade tacos och sjöng sing star. Bra myskväll på en kärleksdag.

Nu har jag tagit kroppen till jobbet. Sitter och sätter ihop olika outfits, satan vilket bra jobb jag har. På tal om outfits så ska jag lägga upp bilderna på våran nya blogg (utfitt) i kväll när jag kommer hem. På ett sätt vill jag bara dra mitt täcke över huvudet och sova tills lördagsmorgonen gryr, men en annan del av min kropp vill gå och festa. Ingen tid att slappa här inte, men vi får se vad kvällen har att erbjuda en singel tjej i sina bästa år!

ps. såg min snygga IT-kille i morses på frukosten! åh min gud!


Onsdag

145477-624

(Vi "Team 2"  i våran bästa form)


I dag har jag morgon tränat i två och en halv timme. Det var riktigt skönt att få igång kroppen så tidigt, tills jag sträckte mig i baklåret. Nu kan jag knapp sitta på min stol här på jobbet, och det känns som att mitt lår brinner. Skönt tänker ni, ja visst svarar jag! Men vad gör man inte för laget? ska även träna i morgon lördag och söndag, underbart. Jag vet vad jag vill och jag hoppas alla strävar efter samma mål!

I kväll är det party. Party hos min vän. Det ska blir ruskigt roligt och jag är taggad till max. Trevligt folk ska komma och jag har faktiskt hittat något att sätta på kroppen så allt ser bra ut, än så länge. Som tur ska jag nog inte jobba i morgon, så jag behöver inte tänka på det iaf men då blir det träningen som står högst upp på prio.listan. Jag hoppas att det blir en trevlig kväll fylld med många skratt!

oh my

Jag älskar nummrerat mitt jobb. Min jobb vardag förgylldes precis med en blick som får mitt hjärta att ta ett extra skutt. Det gick precis in en gudomlig man igenom dörren. Tråkigt nog frågade han inte efter mig, men han frågade mig. Haha.Nu har man äntligen något att tråna efter här på jobbet. Mumma. Nu ska jag sitta vakt och vänta på att snygg IT-killen ska kliva igenom dörren igen. Han är varje kvinnas dröm, iaf min. Lycka, lycka lycka!. Snygga IT-killen... ååh!

knalledrill nollåtta

145477-623


Det var en lång dag i hallen i lördags. Men jag och mitt lag är inte normala någonstans så varför inte underhålla sig med lite korttagning? Här är iaf Jag, våran gammla lagkompis Josefine och Sara på bild. Man ser även våran heta tävlings make up, lila och silver glitter. Det ger oss en välldigt farlig effekt enlig många som tyckte vi såg läskiga ut? Men vi är ju fantomen så vem vet, det kanske är till våran fördel? haha. I dag ska jag även planera med mina vänner inför en kurs vi ska hålla på lördag. jag vill citera Ellen " drill är inte en del av mitt liv... det ÄR mitt liv!"

Tisdag

145477-622

Saknar stället!

Vårens trender hittar du hos...Shoppa de skönaste och hetaste topparna... Handla bland prisvärt mode... Sådär låter det i mitt huvud för tillfället. Jag skriver lite "slogans" till hemsidan, jobbar nämligen i dag med. Ingen nyhet? Men det ska bli skönt sedan när pengarna trillar in på lönekontot. Men varför har dem sätt mig på detta arbete, min fantasi är på semester eller något, kan inte komma på något passande. Hmm får gå och hämta kaffe och få igång mina hjärnceller. Producera mera, ett par ord som jag lyckats komma på iaf.

I går var jag på spa-kväll hos Mickan. Det var riktigt underbart. Hon hade lagat mat (kyckling med permesan ost och färsk pasta) och jag frågade henne om hon ville bli min fru. Sedan gick vi ner i källan för att göra tre ansikts masker, med olika effekter, hår inpackning, foot scrub/lotion och manikyr. Vi hade även hackat upp ett bamse fat med frukt och vi badade bastu och använde b.u.s produkter. Kan det bli mer skönare? Vi Fristad tjejer vet hur man gör. Det var riktigt lyckat och riktigt mysigt. Det behövdes verkligen kan jag medge, men vem gillar inte att skämma bort sig själv i bland. I kväll står det poker på schemat och jag har precis fått 60kr i enkronor, femmor och tior av min mor. Watch out!

sweet sixteen

145477-621

Den omtalade rosett frisyren. Jag har hittat en "guide" hur man gör en sådan frisyr, men frågan är bara om jag vågar använda den? till vilket tillfälle? Kanske ska våga vara rosett flicka hemma hos joanna? Nja vet inte riktigt, kanske. Eller ah...

Måndag

Lov är inte till för att vila. Hela veckan ska jag jobba, jobba för att kunna få lite pengar. Pengar som skall sparas till sommarens äventyr och bravader. Är glad för mitt jobb men i morses var det ingen fröjd att stiga upp ur min varma säng. Kunde inte riktigt somna i går kväll, så SATC stod på tills klockan ett. Ska jobba fram till halv fem? sedan ska jag hem och stor städa mitt rum. Tror alla skulle säga upp bekantskapen om de fick komma in i mitt rum, jag städade ju nyss... hur kan det bli så stökigt på en sådan kort tid? Ett av våra i-lands problem.

I går spenderade jag hela min dag i min säng, en sådan dag man inte vill göra ett piss på. Tur som var kom Ellen förbi en studn och lämnade min medalj och jag bestämde mig för att följa med henne på en liten promenad. Det var riktigt skönt och friskt att få komma ut ur mitt rum, lite instängt efter en heldag där inne. På kvällen körde jag mamma till stan där vi hyrde film. Sedan köpte vi även lite glass och sedan frossade vi i soffan. Det var en skön dag och den behövdes inför denna vecka. Ingen vila men mycket fröjd. Tror det är ett par ganska bra ord som beskriver denna kommande vecka?

Om alla kunde varit där...

145477-620

( Knalledrillen 2008, Team 2 senior Guld)

Jag älskar det. Ingen kan ta ifrån oss det vi delar, det vi har tillsammans. Det blev ett GULD i går, ett guld vi eller iaf jag inte hade hoppats på. Vi gick upp i senior för första gången och på den första tävlingen tar vi hem allt. Inget att förlora allt att vinna? Jag tror det är bara vi som förstår hur man kan känna såhär för en sport, eller iaf jag. Drill är en del av mitt liv och jag kan inte säga något annat än att jag älskar det! Nu har vi allt fram över och för dem som missade oss i går får en chans till den 30 mars i Borås hallen. Då är det sm-kval som gäller och vi satsar stenhårt. Nu är det bara fortsätta att kämpa och ge lite till, detta är vad vi har tränat för, tävlingsframgång! TEAM 2, Fantomen finns i oss. Guld är bara ett plus. Jag är en stolt medlem av vårat lag, Team senior Fristadsdrillflickor Grupp 2!

denfemtefebruaritvåtusenåtta

145477-619

Vissa förstår, andra inte!

Tisdag

145477-618

( sommaren 2006 var något speciellt..)


Kråkan. Det är mitt nya smeknamn och efter några dagars kvaxanda tycker mina vänner att jag borde hålla käft. Det är inget vackert ljud som kommer ur min mun, men jag kan nog inte vara tyst? Men som sagt det finns öronproppar att köpa för dem som känner för det. Hade min redovisning i dag, gick hyfsat förutom att min grupp och jag inte var något synkande men det gick bra. Pjäserna var mycket vackra med min iprovisation om en rosa pennvässare med hjul på, undra vart jag får allt ifrån? Kloka ord sades och jag gick därifrån med en redovisning på 18 minuter.

Sedan har jag spenderat min förmiddag på nordiska design skolan. Där fick jag en riktigt lärorik föreläsning av Minna och även en del idéer inför framtiden. Denna föreläsning gjorde mitt jobb lite lättare, håller nämligen på att skriva en inlämning om mitt drömyrke nu, så beöket underlättade lite kan man säga. Efter det gick vi och lade handpenning på våran Alanya resa i juli. Längtar ihjäl mig och i dag är det 165 dagar kvar tills vi åker. Efter det bar det av till Fristadshallen där jag spenderar halva min levnadstid, åter igen för lite kär träning. Tittade först på Ellen och sedan skulle mina små bran få sig en omgång. Men dem var riktigt skötsamma idag, det var roligt.

Nu ropar mamma att hon ska bjuda mig på en semla till Gossip Girls. Tänkte att jag skulle se alla avsnitt igen, det är ju faktiskt bra så en omgång till skadar nog inte.

något jag tänkte på

145477-617

Man vet varken ut eller in, vad man ska tro eller säga. Om tanken skulle slå mig finns det arbete som krävs för att den ska fungera och frågan är om det är värt allt, kanske det inte är rätt? Många sätt att se både det finaste och det som är till det sämre men efter många om och men finns det något fint bakom allt? jag har själv undrat hur jag ser ut i andras ögon och lägger man ner för mycket tid på att  vara någon. Är inte synvinklen något som ska skåda vem man verkligen är och speglas av den glans man själv utstrålar? Karisma är något jag ser hos dig, jag ser det även hos andra och kanske du ser det hos mig också? Många frågor och med kanske bara tomma svar är något som ekar tillbaka. Fatta mig inte fel och tro att jag har gått och blivit depprimerad av något många funderar över. Men det är bara något som skulle förgylla mig vardag till något extra och göra livet lite roligare att leva.

I love this game

145477-616

5 DAGAR KVAR NU!

Måndag

145477-615

( "keeeeering tryck på 2:an")


Helgen har varit riktigt lyckad. Både fredag och lördagen bjöd på fest och trevligheter. På söndagen var det träningen som behövde prioriteras och det visade sig även med ett mycket bra resultat. På fredagen hade bella ett lite förpartaj som var roligt. Vi satt runt köksbordet och käkade frallor innan vi begav oss till en viss Darin aka Lantz. Där var det mycket folk och jag dansade som aldrig förr, trors att en kille spillde hela sin dricka på mina byxor. Det såg ut som jag hade kissat på mig, mysigt. Men som vanlig när vi brukar vara hos Lantz så blev kvällen riktigt trevlig.

Lördagen var det upp tidigt för att träna på morgonen och på kvällen hade vi en överasknings fest för min Linnéa på Björbo. Den kvällen slutade även på topp, trots att jag lämnade festen vid halv elva för jag var/är sjuk. Jag har ingen röst kvar och jag låter som en kråka som man har trampat på ett x antal gånger, varckert?  Så i kväll ska jag kurera min röst för att jag ska hålla en presentation i morgon inför min IV-val klass, kanske ska kila förbi City och köpa öronproppar till hela bunten, tror det kommer att behövas. Efter skolan i dag ska jag kila iväg och betala en handpenning på våran resa till sommaren, det kommer att bli så jäkla underbart!

Men nu ska jag fortsätta med min pekbok för barn i Corel Draw, någon som vill ha ett ex sedan när den är klar visa ert intresse!



RSS 2.0