mad or sad?

145477-614

Nu ska jag sova. Har sovmorgon till halv tolv i morgon, skönt. Ritade lite innan, och bilden visar vilka, ja den visar mina personer. Tycker om er. Bilden får tala för sig själv för nu väntar min säng och SATC!

disney

145477-613

Vem är jag?

Askungen:
[  ] En av dina föräldrar är döda
[X] Du gör många sysslor hemma
[X] Du älskar att klä upp dig
[X] Du älskar djur
[X] Du väntar på din drömprins
[  ] Din mamma är väldigt sträng
[  ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[  ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[X] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[X] Du har blont hår
Totalt: 6

Belle:
[X] Du har kysst någon dina kompisar inte gillar
[X] Du har gått vilse i skogen
[X] Du älskar att läsa
[  ] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[X] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[  ] Du har jobbat frivilligt någon gång
[X] Du har en vild fantasi
[X] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[X] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[  ] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
Totalt: 7

Jasmine:
[ / ] Din pappa är väldigt rik
[X] Du är väldigt smart
[X] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[X] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[X] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen är rik
[X] Du har många mål i ditt liv
[  ] Du har inte så många vänner
[X] Du är självständig
[  ] Du är förmögen
[  ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
Totalt: 6½

Ariel:
[X] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[X] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar det
[  ] Du är lite av en trubbelmakare
[  ] Du är yngst i din familj
[  ] Du har många systrar (2 eller fler)
[X] Du samlar på någonting
[X] Du har/haft långt hår
[  ] Du har/haft en fisk som husdjur
[X] Du är väldigt nyfiken av dig
[X] Du är ganska lättlurad
Totalt: 6

Snövit:
[  ] Du vet att du är vacker
[X] Ibland verkar det som om din mamma avundas dig
[  ] Du har nästan blivit dödad
[X] Du har minst 7 bra kompisar
[  ] Du har blivit matförgiftad
[X] Du har/haft kort hår
[X] Du kommer överens med nästan alla
[X] Alla dina kompisar är olika
[X] Du älskar att ha kul
[X] Du är gladare när du inte är hemma
Totalt: 7

Mulan:
[  ] Du är lite av en pojkflicka
[  ] Många önskar att du var lite tjejigare
[X] Du har låtsas vara någon du inte är
[  ] Du har haft en fysisk fight med någon
[X] Du har rymt hemifrån
[  ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[X] Du har många killkompisar
[  ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[X] Du älskar din familj så mycket så du skulle göra vad som helst för att skydda dom
Totalt: 4

Aurora (Törnrosa)
[  ] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[  ] Du dog nästan vid tidig ålder
[X] Du är vänlig, älskande och tankfull
[/] Du har en fin sångröst
[X] Du älskar att sova sent på helgerna
[X] Du är mycket ute
[  ] Du är adopterad
[X] Du är väldigt romantisk
[X] Rosa är en av dina favoritfärger
Totalt: 5½

Pocahontas:
[X] Du älskar att utforska stora städer
[X] Du är mer andlig än religiös
[X] Du har haft ett omöjligt förhållande
[  ] Någon i din familj är död
[X] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[X] Någon du känner har varit med i något krig
[X] Du älskar naturen
[  ] Du har/haft svart hår
[X] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[X]Du är väldigt äventyrlig
totalt: 8


Jepp jag är Pocahontas, hehe

torsdag

145477-612

(..i love this game...)

Kunde inte ta mig till skolan i dag, mår inte så bra. Men det bästa med att vakna upp var att min feber har släppt, så jag ska nog gå in i mina vardags rutiner i morgon. Än så läng har jag bara stigit upp . Fick en massa sms i dag på morgonkvisten som väckte mig men tur för dem som skickade att jag kunde somna om. Får nog ta och städa mitt rum under dagen om kraften är med mig. Det ser ut som tredje världskriget här inne, men man kan inte vara en stjärna på allt?

Nu ska jag ta och se en film. En film som handlar om några ungdomar som ska bryta sig in i deras skola för att å prov svaren till deras college prov, låter så där spännande. Men det finns inte så mycket annat att underhålla sig med när man är sjuk. Den som vill göra min dag lite bättre kan slå mg en signal så jag får höra vad som händer utanför mitt mörka rum, ute i verkligheten.

Onsdag

145477-610

I går som sagt fyllde min vän Linnéa 18 år. Mycket roligt för henne och mindre för mig när jag inser att det typ är ett år kvar. Men vi firde henne med lite mat på viskan och lite paket. Mycket trevligt, kul för henne att hon ska på krogen på lördag. hm. Men nu vet jag att jag har ju allt mitt roliga kvar sedan när jag får åldern inne, eller inte. Då kommer alla andra tröttnat att gå på korgen och så, så jag kommer att få gå dit själv. Elin har ju isf bara varit 18 i tio dagar så har jag tur tar hon en sväng dit med mig.

I dag är jag sjuk. Feber och halsinfektion, trodde att det var halsfluss men det fanns inga bakterier där, lucky me. Men jag var duktigt nog att ta mitt arsle till skolan för att skriva en as svårt spanska prov och sedan gå och simma med idrotten. Missade nämligen förra simmlektionen när jag var i thailand så kände mig skylldig att gå dit. 1000m simmade jag trots min sjukdom, är jag inte bra?. Men när jag kom hem kunde jag inte gå upp ur min säng pga av utmattning, men det är en annan femma. Jag har precis krypigt ut ur mitt rum och ska se om det finns någon ätbart här någonstan som går att svälja med en svullen hals...

Måndag

145477-609

( we have moments together noboddy will understand)


Först vill jag säga grattis till en saknad vän till mig, även om det var ett tag sedan vi sågs. Men hon fyller iaf 18 år i dag och därför har jag spenderat min kväll till att titta igenom alla bilderna ifrån våran tid. Tror isf inte att hon läser detta men jag saknar henne ibland. Men hoppas att det blev en bra dag iaf J.

Annars har jag pluggat lite spanska idag, även sprungit på stan för att kika in lite vår kläder som har kommit in tll butikerna. I morgon fyller en anna god vän till mig 18 år. Nu tycker jag att det känns som hundra år innan jag kan dricka alkohol, köra bil och gå ut på korgen, alla andra ligger före. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Ska snart lägga mig, har inte kännt mig hundra de senaste dagarna. Kanske håller på att bli sjuk? Nej, jag har tävling nästa vecka så det får bli efter det isf.

Carro

145477-608


Läste på Elin Klings blogg att denna skönheten ska leda Elle galan i år. Det måste vara något av det bästa med allt, att Carolin ska vara programledare. Enligt mig är hon en av de vackraste kvinnorna i världen, men kanske är det någon som håller med mig? Jag blir bara mer ställd när jag ser denna bilden på henne, wow!

Söndag

Helgen har varit riktigt rolig. Fredagen spenderades hos Mr. Lantz där vi sjöng sing star och spelade Sanning och Konsukvens, haha det var riktigt fina grejer det.  Kvällen slutade med att jag fick gå ensam ner till stan med ett sugmärke på halsen.. Sedan försov jag mig till träningen morgonen efter. Hur lyckas man gå och stänga av mobilen utan att man kommer ihåg det sen? Men senare var det dags för min mors 40 års fest. Jag hade riktigt roligt och det var kul att träffa alla igen. I dag känner jag att intag av alkohol och alldeles för lite sömn har satt sina spår.

Nu ska jag hoppa i säng och läsa min företagseknomi igen, har nämligen 3-4 prov nästa vecka. Hm, veckan kommer att bli tuff. Men jag ska bara ta en ska i taget och inte stressa, fick ett bevis innan i kväll hur det blir om jag stressar upp mig, icke bra. Men nu är allt bra. Längtar även till nästa helg då jag hoppas att den kommer bli lika bra som den som precis har inträffat.

Adioos! 

Måndag

145477-607

( old ugly pic. but why forgett the time when we where togetter?)

Måndag, varför tycker man inte om måndagar?. Kanske för att man vet att man har 5 dagar att spendera i skolan innan det är helg igen. Det finns ingen vilja på morgonen, inte för min del iaf. Jag pratar om mina förändringar hit och dit men i dag har jag tagit steget. Kanske mot något som är sundare men till någon jag vet att jag var innan. Denna dag har inte tillfört mig mycket, förutom att jag har tillbringat den med en nära vän till mig. Jag är tur att jag har henne men jag tror inte hon vet om att hon betyder mycket för mig även om jag kanske inte gör det lika mycket för henne. Det känns bra när vi är tillsammans och vi behöver inte göra någonting, det tycker jag nästan är det bästa.

Det känns som tårarna bränner bakom ögonlocken, men varför? Jag mår bra. Jag vill gå och träna och träffa mina vänner. Jobbet är det inget fel på och jag vet att min familj är det bästa jag har. Men varför har jag den kännslan jag har? Jag bryr mig inte om vilka som läser denna egentligen rätt meningslösa blogg och jag tycker det är kul för dem som sitter och skrattar åt mig. Kan nästan slå vad om att det finns de personerna också men idag har det inte varit min dag. Man har de dagarna man egentligen behöver en paous. Snälla  låt mig slippa morgondagen, det är en knut som finns i magen och låt mig vakna upp och titta på moblien där det står 23/1.


Söndag

145477-606
( Take me back, please?)


En galen vecka rent ut sagt. Har inte hunnit med så mycket förutom skolan och skolan. Vem har sagt att Samhäll eknomi är en lätt linje? Min mor har även fyllt 40 år i veckan så helgen har mest innehållt släktkalas. Den riktigta festen är nästa lördag och är det någon som vill hjälpa min med en grej, hör av er! Men jag har även ängat tid till skolan. Har en inlämning som ska vara inlämnad i morgon så vi får väll se, kanske jag inte får någon sömn i natt. Jag är en ganska pedant person när det gäller inlämnings uppgifter. Jag gillar när det är snyggt och rent. Sådan är jag.

Nu ska jag börja skriva in mina tusen sidor på datorn och säga hej då till min mammas släkt. Jag kan nog inte hjälpa det men jag måste ha den bästa släkten i världen. Jag älskar varje person som tillhör våran stora familj och jag skulle inte byta dem mot några andra. Skönt att känna så, trygghet kanske är ett bra gensvar? Snart ska jag även gå och träna. Måste prestera bra även där med tanke på hur min prestation var i torsdag. Men varför inte göra min uppsats till betygskriteriet bra? Det är iaf det högsta betyget våran Samhällskunskaps lärare tilldelar våran inlämning.

Wish me luck!

God natt

josd

Nu ska jag lägga mig. Med bla hjälp av Cola och andra metoder jag har lyckats hålla mig vaken. Klockan är nu 05:17 nere i Thailand. Undra om jag någonsin kommer att orka upp till skolan i morgon. Men det återstår att se.

Good Night!

Tävlingen är avslutad

olikujyhgf

Ja, det är äkta kärlek vänner emellan. Vi vann ganska stort och Elin, jag ska bjuda dig på något riktigt maffigt. Hoppas att L & E inte blev allt för besvikna men nu är det sant, våran bild är den som utspeglar mest kärlek. Men eran var inte så dålig ändå, en bra andra plats haha. Men vem vet, kanske min bror har något med allt och göra?

Länge leve bild 1!


En grå värld..

Ja, det är vad man har kommit hem till. Vädret var det sista man saknade där nere. Där bemöttes man av färger och syner man aldrig kunnat tänka sig. Naturen var skapad på ett sätt som jag sent kommer att glömma. Resan har både haft sina upp och ned gångar men den fick mig även att tänka till på saker som man glömmer i vardagen. Nu ska det bli lite förändringar, ett nytt år med nya möjligheter om man får säga så. Nu har jag varit hemma i två timmar och jag längtar redan tillbaka mest pga att det är så jäkla kallt här hemma. Men nu ska jag lägga in lite bilder och sånt för ja, kanske hamnar någon bild här på bloggen.

Karbi, heey!

jag har inget annat än säga att jag kommer aldrig mer hem. Jag klarar mig fint fint här nere och jag har aldrig sett något liknande, det finns nog inget ställe som är finare än Krabi. Nyårsafton, makalös och snart ska vi ut och äta för dagen. Klockan är 19:00 här nere och på lördag är det dykning och snorkling med fiskar vid det näst störtsa revet i världen. Det har inte bara varit happy hour här, när vi skulle flyga hit blev vårat plan försenat med 18 timmar så vi missade en dag. Men nu ska jag kila, hoppas ni har det bra där hemma!

Ciao!

RSS 2.0