O.f Torsdag

Har fyndat mycket denna veckan bla Två svarta koftor (Laoura Clement, BEST) linne ifrån Soft Grey och ett par jeans ifrån H&M Trend. Mitt lilla projekt i kväll var att jag skulle fixa ett par jeans shorts av byxerna. Välldigt svårt .. Men nu finns det bilder och det får även stå för dagens outfit

- Tröja, BEST (La Redoute)
- Vitt ribbat linne, Active Wear (La Redoute)
- Jeans shorts, H&M Trend

 image394


Pics 2

LISEBERG 07


           

Vi är allihopa lika snygga och fräsha pga av regn!

Jag Natta Joanna,   Elin och Ruben,   Joanna Elin och Gustav,    Gustav och Sara,    Natalie, Allesammans,    Jag Joanna och Natta,    Uppsvinget,    Ruben Natta Joanna och Jag,    Joanna och Jag,    Elin,    Sara och Joanna,    Ruben

Pics 1


MIDSOMMAR 07

          

Gruppbild (typ), Stugan och soffan, Gustav och Ruben midsommar afton, Sara och Sofie jag snyggt i speglen, Elin och Alex, Bella, Sandra, Jag och Rubens longboard, Ruben, Elin och Jag.

Underbart..

Torsdag

nu har jag äntligen lite ledigt. I morgon åker jag till Smögen över helgen för att umgås med familjen. Även Amanda skall följa med, men det skall bli roligt att slappa lite. Min syster lämnade en rapport där uppefrån och sa att det var strålande sol och varmt. Det blir super när alla ska titta fotboll och jag kan vara i stugan och sola..

I dag har jag jobbat och fyndat lite. Ett litet projekt jag skall fixa med i kväll, så det blir lite bilder på det senare. Ska även städa mitt rum och packa. Duktigt av mig, tycker jag iaf. I går var jag som sagt på Liseberg med Ruben,Sara,Joanna,Natta,Elin och Gustav. Åkte uppsvinget och kanonen för första gången, och kanonen var jätte skojj medans uppsinget bara var mer "skön". Hade iaf kul och tid att umgås med vännerna, plus att E flörtade med killen som jobbade vid Rainbow. Haha jag glömmer aldrig detta... Bilder både ifrån Justin och Liseberg kommer inom kort.

Ajö!

Tävling

image369

- Coat , H&M
- jeans väst, 2hand
- klänning, H&M
- leggings, G.T
- skor, Tiamo
- smycken, Thomas Sabo
- Väska, Monki


modefeber.se i en tävling om en M.J väska!

Tisdag

Jag är d.ö.d kom hem igår vid ett och dök rätt ner i min säng. Drömde några mysiga drömmar om Justin, men jag må säga att det var MAGISKT. Dagen började som vanligt att jag jobbade, har börjat med mitt "riktiga" jobb nu på La Redoute och sedan bar det av till Göteborg. Dä shoppades det med mamma och syster, men han bara till tre butiker.. Men jag kunde införskaffa mig lite saker, jag kanske inte behöver mer kläder men vem kan motstå? Det blev en parkas ifrån Monki som jag tänkt att ha i höst. Även en oversize klänning ifrån Monki på rea, då var det inte så svårt att ta fram plånboken. Vi gick även in på Weekday där min syster skulle leta jeans, och där hittade jag änligen min efter längtade jeans väst. Det var även typ det första 2hand jag handlat i mitt liv, men jag är nöjd. Sedan åt hela famlijen på restaurang för pappa kom ner, och sedan bar det av till Scandinavium. Jag hänvisar till mina vänner för vidare info ifrån Konsären, för jag är på tok för trött att berätta om allt. Men det var nog den bästa konsären jag någonsin varit på, och Justin var mycket bättre live än vad jag trodde. Den var perfekt med mycket show och dans. Rolig som jag var ringde jag mina vänner Sandra och Natalie (synd att du inte svarade..) och tog massvis med bilder som kanske kommer upp senare.. Nu är jag allmän död igen, så det är nog bäst att dra sig tillbaka. I morgon kanske det blir Liseberg efter jobbet, men vi får se vad som händer!

O.F Tisdag

- Coat , H&M eftersom det regnade idag
- jeans väst, 2hand
- klänning, H&M
- leggings, G.T
- skor, Tiamo
- smycken, Thomas Sabo
- Väska, Monki

image367



"good night sweatheart, it´s time to go.."

image366
Nu skall jag lägga mig, blev lite sent efter ha kika på The fast and furaeus (stavas?) på fyran. Konstigt nog har jag inte sett den filmen innan, men den var bra så nu måste jag se tvåan med. Den rekomenderas till er som inte sett den!.. I dag så nämnde min mor att vi skulle åka lite tidigare till Göteborg i morgon för lite shopping, så nu ska vi ta oss en sväng innan the big event. Men för den som har missat det så ska jag på Justin Timberlake i morgon i Scandinavium. Jag har ganska höga förväntningar på alltihopa, för när jag hade min "pojkbands tid" så var jag på Westlife & Backstreet boys konsärerna. Det var riktigt drag med mycket show, och jag tycker att Justin verkar ha en lite smått galen personlighet så förväntar jag mig en show med glitter och galmor som på Victoria Secret. Självklart är det musiken man är där för, så det kommer nog bli en bra kväll. Nu är jag så trött att mina ögon inte orkar hålla sig uppe längre. Så tack för denna kväll!




Söndag

image365

Nu är jag äntligen hemma efter helgen spenderad i Varberg. Har precis ätit lite rikrtig mat eftersom kosten där nere inte var så varierad. Har haft en bra helg med midsommar firande, natt dopp, god dricka och trevligt sällskap. Stugan vi bodde i kanske inte riktigt var anpassad till antalet personer som vistades där, men med nöd och näppe trängde vi alla ihop oss. Träffade även nytt trevligt folk, och helgen slutade men att vi "hade" fem personer som hette Robert. Mycket skratt och dumma komentarer uppkom även under helgens lopp, så där slutade med att jag hade två dödens skratt (man skrattar så mycket att man tappar andan och tror att man skall dö..) men stundtals var det även tråkig, men vi hittade alltid något att fördriva tiden med. Åt min första glass från Tre toppar med för sommare och mitt första dopp i havet. Nu är jag ganska sleten, så skall snart hoppa in i en fräch dusch, eftersom våran i stugan var inte alltid var så fräch där det i bland kunde hittas spya och andra trevligheter. Helgen har varit lycka och ska lägga upp lite bilder senare.. hoppas att morgondagen lever upp till sina förväntningar när jag ska se Justin!


Onsdag

Nu har jag äntligen packat klart och fixat med allt som måste fixas. I dag har jag jobbat, både på Larry och på pappas jobb, så därför brist på blogg tid. Sedan har jag tittat på What´s About Brian/Prodject Runway och PCD nu i kväll, så hela dagen har varit fullt upp. I morgon som sagt åker jag till Vbg för att fira midsommar och ta det lugnt. Känns nästan som att man måste åka bort här ifrån, hemma. Så lite omväxling gör nog susen!

Nu är jag jätte trött så borde hoppa i säng, blev lite sent efter packandet och jag som måste upp tidigt i morgon. Men jag har sovit mindre timmar än detta. Så nu kommer jag inte hem förän på söndag kväll, så ha en bra helg/midsommar!

Adios! 

 

Folks, we walk!

Nu ska jag snart ta mig en varm och behaglig dusch. Känner att jag behöver fräsha till mig lite, så man kan somna vacker. Har inte gjort så mycket i dag... har shoppat lite i dag,eftersom P-butiken på jobbet har rea nu.  Det blev en äppelgrön oversize t-shirt och ett par silvriga sandaler ifrån mellow yellow. Känndes bra när allt gick på runt  100 lappen, iof var det mamma som betalade och hon hittade även en ny mobil till sig själv. Så nu är hon nöjd när hon har en rosa telefon som hon visa för varenda kotte...

efter duschen ska jag lägga mig för ännu ett avsnitt av O.C btw så elin, jag skall inom kort tid köpa SATC boxen. Har hittat en för ett kanon bra pris!

Sleep tight!

o.f tisdag

- Kort jacka, H&M
- Gul tunika, MQ
- Avklippta shorts, Replay
- Vita tygskor, Tiamo
- Väska, Dior
- nymålat naglack orange, Depend

image363

Tisdag

jobb, jobb och ännu mer jobb. Var på jobbet till klockan sex i kväll. Sedan blev det en lite tur till Elin för att mina bussar går så sällan. Fick komma upp genom att mutat henne med choklad och cola, så en halvtimma kunde man stanna. Sedan har jag bara lagat mat till mina små syskon för att mina föäldrar inte är hemma ikväll. Så nu sitter jag och tittar på Gilmor Girls, finns inget annat att titta på.. sedan skall jag nog gå och packa lite inför helgen. För i morgon ska jag jobba och sedan jobba igen på pappas jobb så är inte hemma så mycket i morgon. Så det är bra att redan börja så man inte behöver packa i sista minuten som jag alltid gör.. få äntligen chansen att använda min weekend väska!

Måndag

jooobbigt.. har jätte mycket att göra nu för tiden.. i helgen firade vi min vän Robert som fyllde 17 år !. sedan var det allmänt slappt för att ta igen sig ifrån första veckan på jobbet. I dag började jobbet igen, mycket att göra och känns som att jag inte hinner klart så i morgon blir det lite över tid. Jag har även tagit migen tur till frisören idag, har bara snyggat till det lite och klippt av det slitna. Ingen drastisk förändring.. har även varit lite social och tittat på min lilla systers fotbollsmatch, som dem vann med 8-0. Fristad Goif är bäst, men det var säkert bättre på min tid.. haha  Nu längtar jag tills helgen, då det är Varberg som står på schemat, men för att få lite mer samvete så skall jag lägga mig nu för att hinna upp tidigt till jobbet i morgon

Good Night!


O.F fredag

- Vit tunika, American Vintage
- Shorts, vet ej..
- Vita Sko, Tiamo
- Svart väska, Monki



gårdagens

- t-shirt, Acne
- byxor, Zara
- skor, Tiamo
- väska, Dior


Fredag

I dag har jag jibbat som vanligt.. börjar faktiskt tycka det är skojj nu. Vi åkte även in till stan för att käka på Eest, jag rekomenderar det starkt! och sedan på vägen hem berättade min mamma för mig att H&M fynd har halva priset på allt, då var det ett måste att åka dit.  Och för runt hundringen fick jag en jätte snygg kort kavaj/jacka, en baddräkt, jeans shorts och ett armband. Det var lite dåligt att jeans shortsen saknade knapp, men för det billiga priset så kan jag sy i en själv.

 


Baddräkten plus ett par andra jeans shorts blir det nog till midsommar. I kväll ska jag hem till Joanna, blir troligtvis lite Sing Star eller liknande. Saknat att umgås med tjejerna, för att vissa har varit i Varberg i veckan, och jag har jobbat varje dag. Men det tar vi igen i helgen!

Torsdag

Sitter på jobb nummer två för dagen, jobbade på Larry innan idag. Nu har jag städat och väntar på att pappa skall tväta klart båten så jag kan ta mig här ifrån. Är jätte trött, men det kanske beror på att jag har gått upp runt fem varje dag och lagt mig runt halv tolv? men den sömnen jag saknar får jag ta igen i helgen ist. I kväll skall jag titta på Elfsborg - Gais, lite tradition att titta på vårat guldlag. Sedan skall jag gå och lägga mig och titta på She´s all that som kommer på kanal 5 i kväll? en riktigt mys kväll... 

Bikini frossa!

Jag tog som sagt mitt första dopp i helgen, och när jag skulle gräva fram någon bekini så hittade jag ingen. Jo en hittade jag, en som kommer vara en favorit i sommar, en svart guldig med ingen annan. När man badat mycket och man inte har lust att ta på sig den blöta bikinin så tycker jag att det är skönt att ta på sig en torr. Men detta problem hade jag i helgen. Så denna veckan, ja på tre dagar och jag in handlat tre nya. Nelly rean har startat och då köpte jag lite American Vintage kläder och en C.K bikini. Hoppas att den passar så kommer den sitta på 24/7. Men sedan bloggade tidigt i våras om en bikini jag var sugen på ifrån Josefssons. Men jag hade tur när jag sprang på den i P.-butiken härom dagen. En brun, men det funkar lika bra för 40:-. När jag sprang på stan i dag in handlades en silvrig trekans bikini. Nu tror jag att min bikini låda är full för sommaren...


image353  

O.F Onsdag

- kofta, In Wear
- linne, Svea
- avklippta jeans, Replay
- flats, Din sko
- väska, Dior
- smycken, Thomas Sabo

image354

  

onsdag

denna veckan har jag börjat jobba på mitt "riktiga" jobb, på La Redoute. Har varit mycket att göra, så när jag har kommit hem ifrån jobbet har jag bara slocknat i soffan. Är riktigt trött nu, men det kan jag ta igen i helgen, när jag bara ska sola och vara ledig. Denna veckan har jag även sprungit på rea, Jolina rean kl 6 i måndags morgon. Där hittade jag fyra Hunkedory tröjor/toppar, ett par shorts ifrån J.Lindeberg och en kofta ifrån InWear. Handlade även en snygg Acne topp igår, och idag skall jag på MQ rea.  Mycket shopping denna veckan...

Pappa, farbror och farfar har  nu äntligen tagit sig i kragen och köpt båt. Så nu kan vi åka vattenskidor och ring på sjön. Det är så jäkla skojj, men nu insåg jag att mitt program som jag jobbar i krånglar så måste dra mig!

Skolavslutning

Japp, nu har jag äntligen slutat. Gårdagen började med avslutning i aulan. Där firades det med sång och stependie utdelning. Efter det kalaset gick jag och tog en fika med tjejerna på Tant Grön, tydligen en tradition för dem. Sedan bar det av hem för att titta på brors skolavslutning, träffade även många av mina små tjejer med. Sedan flängde jag på två studenter, Alexander och Caroline tog studenten och det var riktigt trevligt och snart är det min tur... två år kvar. Efter mycket hurrande och smörgåstårata ätande åkte jag hem för att fixa mig  för utgång. Vi förfestade med grillning i F-fällan och sedan till Norrmalm. När kvällen var som bäst hamnade jag, mickan och ida på V. Hemma igen när solen var påväg upp. En riktigt toppen dag!

- Silver klänning, Indiska
- Svart lack väska, Zara
- Skor, Pierre Hardy
- Smycken, Thomas Sabo

image352

7 juni

Grattis lillebror!! i dag fyller han åtta, och det har vi firat med dunder och brak. Av mig fick han sin fotboll med elfsborgs aoutograferna på. Han fick en jättefin cykel och massa annat och dagen var hans i all ära.

I dag var jag även i skolan i en timma? sedan gick jag på stan, där det inhandlades ett par nya röda,lack Jesus sandaler och en vit t-shirt. Allt detta kommer säkert attdyka upp på dagens O.F. Sedan for jag en stund till jobb nr tre där jag hälsade på grabbarna och min faster. Sedan åkte jag hem där vi firade Amadeus en gång till med jordgubbar i massvis. Sedan eftersom det är/var hans dag så ville han spela lite golf,så vi åkte till golfbanan.. Sedan i kväll så har jag tittat på Cayote Ugly, jätte bra film.  sådär romantisk och lite roligt..

I morgon är det skolavslutning och mitt sommarlov börjar på allvar. Jag skall också flänga mellan två studenter.. det blir inte mycket tid hemma i morgon.. Men nu bär det av till ljusare tider, utan skola och stress!!

 


Första bilden provar bror sin cykel där jag hjälper till. Bilderna får även stå för dagens O.F.. Svart klänning och gråa shorts H&M, Turkos piké, Lacoste, Shorts La Redoute? och snygg skärm ifrån Nike

God sommar Natt!

God natt

Nu kan jag sova lugnt när Sverige korssade Island i fotbollen. Ska lägga mig tidigt i dag, för mycket står på schemat i morgon. Ska fira bror eftersom han fyller år, åka till skolan i en timma ? upp och jobba på jobbet, spela golf med päronen och sedan middag med familjen.. hmm Tack vare att det blir sommarlov nu!

Tagen ifrån vännen Bella för att min mening blev så jäkla komisk...

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

meningen: I sleep with Paris Hilton beacuse im sexy as hell...

det säger allt och får avsluta dagen!


Summer feeling!


Tara Reid  ser otroligt snygg ut. Gillar den orange/gula färgen på hennes klänning. Ser väldigt sommrig ut och riktigt fräsh! Håret är i en guldig ljus färg men mörka drag i, ett av hennes bättre alternativ.


image349



Sommar cabaré 2007

image348

Är det Cabaré så är det. Jag är ganska snygg i mitt stora smile...

örongodis

en gammal dänga som hänger kvar än och får mig att tänka på sommaren,
Lisa Nilsson - Varje gång jag ser dig

Onsdag

Som många kanske förstår ifrån förra inlägget ska jag ta mig en sväng till golfbanan med mina föräldrar och bror. Jag har en dåld taland inom den sporten, men jag visar det sällan. Men det är otroligt skojj att spela, alla borde prova det och även dem utan bollkännsla. Se på min pappa, han har ingen bollkännsla, men golf kan han spela!

I dag är det sveriges nationaldag, länge leve Sverige! Men iaf vi ska ha lite kalas här hemma, för i morgon fyller min bror år. 8 hela år och han är så mallig nu när han går omkring och säger att i morgon är han 8, haha men det verkar bara vara för mig han skryter. 

DET ÄR STRÅLANDE SOL UTE I DAG!

O.F Onsdag


- Marinblå tenniströja, Lacoste
- Vita shorts, H&M
- Snygg marinblå golfhandske


image347

Det är en gammal O.F bild, tagen direkt ut ur arkivet...

Gårdagen

Igår var inte någon blogg dag för mig. Först var det mycket att fixa i skolan med min redovsining och massvis med anna skit. Efter det så åkte jag och handlade för att mina små drill tjejer skulle komma hem till mig. Det gjorde dem vid fem tiden och åkte hem senare på kvällen. Sedan hade mina föräldrar fått något ryck, så nu var dte dags att städa hela källaren. När jag var klar sedan åkte jag in till stan en liten stund för att umgås med mina vänner. Det slutade med att vi gjorde charader och trixade klockan. Många minnen, mycket skratt! Igår fyllde även min kära vän Sara 17 år!! Grattis igen snygging, och nu hoppas jag får höra lite pling ifrån din sida under sommarens lopp.

sängen och skvaller

image346


Nu ska jag lägga mig, efter en mycket trevlig kväll. Satt med historian när jag kom hem ända tills klockan slog halv åtta. Då var det dags för derby mellan Fristad Goif - Sparsörs Aik, där av Fristad vann med 6-0. Matchen spenderades mest med att prata med min vän Jonas. Vi hade myket att prata om eftersom han flörtar omkring, hahah! nä du ska jag inte vara taskig..

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan lägga mig för att läsa lite skvaller i Hänt Extra. Det är min mamma som alltid köper den,så varför inte passa på att läsa när den ändå finns hemma? Btw så i natt sova jag 10 timmar. Är ganska stolt över mig själv eftersom jag bara brukar sova 7-6 timmar per natt..

Take care!

M.B för Elle

image342

  

Hon är otroligt snygg på dessa bilder. Bilderna är som sagt från franska Elle. Det är lite 50/60 tal på bilderna och jag tycker att dem är skit snygga. Heja Micha!!

Måndag

sitter i min säng och ska strax fortsätta att plugga, men tänkte skriva av mig lite... I dag var det en meningslös dag i skolan, hade en lektion då jag pratade om en bok jag läst plus att vi fikade. Sedan hade vi tre timmars håltimma, då passade jag och Elin ta en tur på staden. Jag köpte en fotboll till min lillebror för att han fyller år på torsdag. Han kommer inte få den då för att den ska signeras av självaste guld laget Elfsborg, men tuvär hade dem match på torsdag så han får vänta på bollen. Har man kontakter så har man haha...

I dag är jag sur, riktigt sur för att jag har en jäkla moppe som aldrig vill fungera när jag vill. Jag hoppade av bussen för att åka och tanka, tro satan att inte skiten starta sen. Då fick jag knalla mig till busshållsplatsen, för att det är en bit att gå till mig ifrån centrum. När jag kommer till bussen är det propfullt och jag får sätta mig gämte en man som givetvis skulle ställa massa dumma frågor till mig. Han pratade bara engelsa och samtidigt bröt på typ afrikanska? men han frågade vem jag hade köpt fotbollen till och om jag bodde i Fristad etc. Sånt blir man bara tjurig på, isf så blev jag mer det eftersom jag redan var sur...Ska fortsätta med min redovsining, jippie vad skojj!

Drillänglar!

dagen har vara fullkomlig, ni är satan bäst! mer om det senare..

Är sjukt trött och känner mig en aning sjuk. Så nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig för kvällen efter det. Kanske med en film, men kommer nog inte kunna ha mina ögon öppna så länge.

Take Care !   (kopi. Maria)

mitt lag är ganska egna..

  

En timma i valvet kan göra mycket. Bla annat så dök sverige muslimen Josefine upp, Sjömans kvinna Sara och Ellen ifrån Alperna...

O.F söndag

- Gråa shorts, H&M
- Klänning, American Vintage
- Svarta flats
- Väska Dior
- Brillor
- Ny klocka, Regal

image336

 


Söndag

Gårdagen var perfekt. Cabarén gick bra och det blev lite kännslosamt på slutet när jag insåg att det var sista gången som åtta stycken. Ni kommer alltid att vara en del av gruppen! Senare var det snabbt hem och byta om och fixa sig lite. Allihopa ledare + hjälpledare åkte till Thai Silk för mat. Roligt var att alla  utom en i våran grupp var med... Sedan åkte jag hem, skulle kollat på Pirast of carabien 3 men jag somna i min säng..

I dag ska vi ha avslutning med teamet. Vi ska samla klockan två för knyt kalas- piknick. Haha jag står för ost och kex, men det blir en härlig dag i solsken och somvänligt när vi alla är tillsammans, galet med mycket skratt. Kubb står också på schemat, och tipspromenade ala Cissi, så det kommer bli en riktigt härlig dag!.. åh vi kommer alltid att hålla ihop ändå!

Nu ska jag fixa till mig, känner mig lite sliten och sedan åka och handla mitt. Hoppas att alla kommer ha en lika skön söndag som jag.


fredag kväll

dagen kortfattat... Skolan, stan sedan fika med Elin och Sara. åkte hem lagade tacos och sedan tittade på Talang 2007 med bror och kusin. Nu ska jag sy och sedan titta på Piarets of Carabien 3. Hinner inte med mycket blogg i morgon heller. Jag börjar tappa stinget, nä men mycket att göra nu dem senaste veckorna. I morgon ska vi ha en Cabaré med drillflickorna. Så i morgon har vi genrep mellan 10-12. Sedan skall jag hjälpa till med scenen och fixa allt innan föreställningarna. Sedan efter dem två föreställningarna så blir det snabbt hem och sedan ut och äta på resurang med dem andra ledarna inom föreningen. Sedan blir det kanske lite party eller liknande...

Have a nice weekend!

O.F fredag

Hinner inte ta en outfitt bild i dag, så det får bli gårdagens ist..

- Kofta, H&M
- Klänning ifrån Tommy Hillfiger
- Jeans, J.Lindeberg
- Lack flats ifrån Din Sko
- Arm & halsband ifrån Thomas Sabo
- Eget designat haldsband
- Brillor

image334

må erkänna att min lugg blåste fram ganska snyggt där..

RSS 2.0