2006

JAPP DET GÅNGNA ÅRET I  FÅ BOKSTÄVER..


Årets Modehit: många skulle nog säga att klänningen har slagit stort i år, vilket jag inte skulle tveka på. men året modehittar som jag diggar totalt , är Leggings och stora Solglasögon, det var ett måste 2006!
Årets bäst klädda man: nästan utan att tveka, David Beckham.
Årets bäst klädda kvinna
: också utan att tveka, någon som är en stor mode ikon för mig.. Kate Moss
Årets sämst klädda man
: vanligtvis skulle jag säga pappa men han har skärps sig, så i år blir det Kevin F.
Årets sämst klädda kvinna:
ja, denhär personen har haft många eleganta,snygga,trenida outfits, men kollar man ofta i modetidningar ser man denna person på "miss" listan, varsegod.. Paris Hilton
Årets kändispar: 
mycket omtalat par, men de får endå titlen, Angelina Jolie & Brad Pitt
Årets "not ment to be" par: också ett enkelt val, Kate Moss och Peter Dhoerty, Briteny  och Kevin, var inte långt bakom...
Årets tvprogram: lätt val igen.. O.C!
Årets nykomling, som favorit program: åter lätt igen, jag älskar det..man kan inte sluta skratta.. Uggly Betty!
Årets band:
ja, det var ett svårare val, men det är endå det som känns mest när man tänker efter, men jag får ge denna utmärkelse till en grupp och en soloartis nämligen.. Yellowcard och Håkanhellström!
Årets Låt:
  denna låt är inte en av mina favoriter men, den spelats gämt under2006, Cascada- Everytime we tuch, hate it! men den förtjänar nog denna plats.. min favorit låt är Everywhere - Yellowcard..
Årets Konsert: japp jag har så många minnen att jag lipar så fort jag tänker på det.. Håkan Hellström Liseber 22/9 ! slår allt och alla!
Årets Resa: Italien x 2 !! och ROM!! .. Croatien var inte så pjokigt, eller hur Sophie& Sebbe?
Årets "nya" vänner: måste vara min underbara klass.. Sven Erikson gymnasiet EK1B
Årets favoriter
: måste vara brudarna! (ni vet vilka jag menar)

Japp det var året, nu kommer nästa om bara några timmar !


D-dagen!

japp i dag är den veckans topp.  Jag hoppas verkligen att det blir en riktigt topp kväll, kom hem nyss från natta, sov där i natt.. vi var vakna till runt tre för Sigge och Andreas kom och vi spelade Chicago. jag och natta som hade planerat skönhetskväll , men vi han med en del!.. vaknade runt halv tolv då Linda och Millan kom för att förbereda maten, vilket kalas mer goda grejer det kommer bli i kväll!..

Min nyårs outfit är inte riktigt "färdig", jag vet inte vad jag ska ha.. alt:
- En lila klänning från H&M
- Svarta blanka leggins
- Over Knee strumpor, (svarta)
- Mina Quiksilver stövlar (svarta)
- Thomas Sabo haldsbandet ?
-  Mitt armband från Catwalk?

jag har sånt beslut ångest.. jag i ett nötskal!

jag skulle gärna ta mina skor från Top Model season 5, men jag skulle bryta klacken så det bara spruta om det, ich jag hade ju frysit tårna av mig.. haha

nä nu ska jag packa mina grejer, så jag kan kila till natta snart, så festen kan börja !!

I´m Off!

jadu

nu går det seg på jobbet, tur att morfar kommer och räddar mig !

lördag

nä nu är det lördag, och jag jobbar, som vanligt.. senare i dag ska jag och natta handla inför nyår, vilken brak middag! .. sedan ska vi också ha skönhets kväll, om man nu kallar det så. jag ska färga håret och mina ögonbryn mm. sedan funderar jag starkt på att gå och sola i dag, men det kanske inte är så bra idé, har redan solat x 2 denna vecka.. aja soo looong ! I´m OFF!!

?

?

Britney Spears ska adoptera en fyraårig pojke från Bali (hon tar hjälp av madonna) , pojken förlorade sin familj i tsunamin.. vad tycker du , rätt eller fel? komentera vad du tycker!

många blogg inlägg idag..

jag har precis sett Unités sommar kollektion, och den var underbar ! (ska köpa en klänning därifrån!) och den släpps 9/1 !!

lite tur iaf..

jag har fått lite tur i dag (otur när fotostation kronglar) , för jag skulle nämnligen kila till Make Up Store lite senare idag och handla min nya founation, och så satt jag och läste nya Vecko Revyn nu under lunchen, då får man 50 kr rabatt på Make Up store, gött!!.. nu sitter jag och håller på med badmodet för sommaren/våren, det är mycket baddräckter som gäller, jag sitter och gör bilderna till våran sajt, (www.laredoute.se) och den nya katalogen har PREMIÄR den 9/1, så då ska alla gå in och shoppa på nätet !!!... på tal om våren, vilken jacka ska jag ha ?!

min!

min!

det är min fina Laura Clement väska jag fyna härom veckan för ynkliga 25kr !!! (på våran La Redoute utförsäljning) ..igenligen kostar den en tusing mer ungefär, men jag är riktigt glad över den!

jobb, som kronglar

japp, mitt fotostation, kronglar så jag vet inte vad ja ska göra. idag är jag på ett ganska lättretligt humör.. inte bra! så jag blir bara mer irriterad när datan kronglar!! nä, men i helgen på lördag ska jag göra lite roliga saker, ifs först ska jag plugga på mitt historia prov, och min musik redovisning.. sedan ska jag, natta, linda, och kanske camilla hanlda all mat och frukt inför nyår. sedan på kvällen ska jag, natta och anna ha "skönhetskväll", bli lite extra fina inför nyår. jag och natta ska iaf färga vårat hår, mitt ser ut som ett skatbo!.. jaja nu får jag ringa min vän Lars på datajouren, han blir nog glad att jag ringer så ofta som jag gör nuförtiden..

Fredag

äntligen lider veckan mot sitt slut, men jag ska nog troligtvis jobba lite på söndag, innan kvällen stora partaj drar igång. nu är det inte långt kvar till 2007 ( som man hoppas på att det börjar bra) och sedan i kväll ska jag nog vara med min söta Malin. efter jobbet dock ska jag sola med Ida, måste köpa min nya fondation med, på Make Up Store.. än så länge ! I´m Off!

uppsikt hit!

jag har skrivit historia i dag, jag har för fösta gången vunnit på Röjflaggor på msn. jag vann med inte så överlägset, men jag vann. jag vann över Pjäär, wiihuuvad jag är glad. jag torkar alltid mot elin & sandra när vi spelar, så det var mycket roligare att spela med Pirre.

snart ska jag la knalla mig in i duschen, har ju solat idag, mysigt.. men jag vaknade i solariet (för jag sov) av den där hemska låte The Poudels men någon jäkla hårdrock, inte trevligt..

sedan jag jag, natta och ida på staden, träffade sara och elin med, trevlig med lite skvaller sara, alla är söta!

inte många dagar kvar till nyår nu!..
wiihuu!

I´m Off!


oj!

jag har glömt att berätta en viktig grej som jag fick i julklapp av min mamma. Jag, Pappa, Mamma och Bella ska gå på.. JUSTIN TIMBERLAKE den 25 juni, Scandinavium. han är snygg ! så malin du behöver inte skryta mer nu! .. haha du är la för söt.. elin du med!

torsdag, bra&dålig..

torsdag igen som sagt, jag sitter på jobbet och jobbar, som vanligt.. i morse fick jag fantt på all elektronik på jobbet, mitt loggin funka inte och Fotostation funkade inte heller, för jag var tvungen att mappa om allt igen. jag har nog blivit bundis med data killen som jobbar på jouren, Lars heter han.. sedan fick jag ett samtal av min underbara Sandra idag, vi pratade lite om nyår och allt skojj vi kom på.. haha och så lurade jag henne anrda gången jag ringde (hon kommer hata mig nu) så har gick det till Sandra: hej det är Sandra Jag: Hej Sandra jag ringer från Socialdemokraterna, och undrar om du vill gå med i vårat förbund? Sandra: nä jag är bara 16 år, och jag gör redan mycket annat på fritiden.. (hon fattar inte att det är jag) Jag: asså okej, men är dina föräldrar hemma? Sandra: nä tyvär det är dem inte Jag: asflabb haha jag är ganska bra på att luras ibland, hon blev jätte sur för att jag hade lurat henne.. haha sen ska jag till stan med Ida, vi ska sola och sen möta Natta och Emli, vi ska till partaj och köpa det viktigaste enligt Ida, skruvade sugrör. haha jag höll på att dö av skratt när hon sa så.. men nu ska jag jobbar vidare, nu när Fotostation äntligen fungerar.. Lars you are my friend! I´m Off!

wow!

perfekt.. det är det ordet som beskrev Victoria Secret i kväll. det enda misstaget eller felet var att hon tappade skon, lite klantigt. men annars var det mycket bra. skratta gjorde jag också imellan jag satt och dregla, jag skratta när Paris Hilton fick massa låtsas snö på sig.. haha

annars var Victoria en av höjdpungkterna på året!!

nu sitter jag och natta oh planerar nyår, då ska det festas regält! men en god middag med och andra överraskningar som bara jag och hon vet .. haha !

i morgon ska jag jobba och sedan vara med ida, vi påbörjar operation nyår i morgon, med att sola. sedan ska vi gå på stan lite för att kolla runt på alla reorna. blev helt galen i dag när vi på jobbet (La Redoute) skulle ut och äte på Thai Silk, då finns det inte EN enda parkering i hela Borås, jag fick fnatt. vi åkte säkert 10 varv i Åhlens huset vill jag lova efter 6 varv runt om i Borås, till slut hittade vi en på taket i Åhléns. måste alla Boråsare vara i stan samtidigt ?

nu ska jag lägga mig och kolla på en film, mys!

I´m Off!

längtar..

nu är det nästan, bara 4 och en halv timma kvar till Victoria Secret Show, jag ska njuta med en påse popcorn till! gaah vad jag längtar.. snart slutar jag jobbet med, orkar typ inte jobba i dag. har jätte ont i huvudet.. välldigt sen bakfylla? jag ger en recention av modeshowen senare ikväll när jag har njutit i någon timme framför tv:n, jag vet jag är lite galen.. i`m Off with the harmony in my minds, Victoria Secret!

ett måste!

ett måste!

det är från Be You K sommar kollection som inte kommit ut än, men jag har redan beställt den, den är en av mina sommar måste, underbarsöt!

onsdag

mycket konstg, jag skrev ett inlägg i går, som tydligen inte blivit pubilcerat.. konstig.. aja, juldagen var det lite fest, helt okej på förfesten med tjöt och trevligt folk, sen bestod kvällen av taxi och bussar hit och dit. Vi tog buss till stan från Sjöbo och sedan ut till Dalsjöfors, en riktig håla! sedan tog festen slut och vi beställde taxi till stan och hamnade på Mc Dornalds för käk, trevligt där iallefall. sedan i går var jag helt död, jag vaknade runt tolv och sedan sog jag på Asterix och Obelix. sedan kollade jag en liten stund på bröderna Lejonhjärta på fyra, sedan kollade jag på Helens små underverk, och sedan blev det lite spel med familjen. Looping Louie var det, pappa vann allt som allt, men jag tog igen några gången. sedan kollade jag på Shell we dance (tråkig film) och sedan hjälpe jag pappa med ombygget i mitt rum. till slut blev det min sista film vid 8, då kollade jag på Peter Pan på trean. Han är såååå söt! (den var utöveer förväntningar, den var mycket bra). och det var den ottecknade, inte Disneys. sedan somna jag på studs.. en riktigt slö dag i går med mycket film! nu sitter jag på jobbet, ska jobba i dag och sedan ska jag och mamma kolla på tapeter till mitt nya rum. det ska vara svart och vitt, har fastnat mycket för dem färgerna på sistone, men men. sedan ska jag kolla det ja har väntat hela året på, det är på kanal 3 kl 21:00 nämnlige... VICTORIA SECRET SHOW!!!! jag älskar den modeshowen, och det är verkligen den bästa i världen enlig min åsikt. så det tycker jag alla som gilar mode ska slå sig ner framför tv:n i kväll, wow jag längtar! måste spela in det med.. nä nu ska jag fortsätta jobba, i´m Off!

julen är härlig, för stora och små!

julafton var underbar i går, men mycket skratt och stojj speciellt när vi körde julklappsspelet)  alla fick många bra och roliga julklappar, och kalle anka igår var ju självklart en tradition. vi var mycket folk hemma hos min moster igår, runt 30 i början, men sen gick familjen Johansson2 och då blev antalet bara 20, perfekt.

jag fick mycket bra julklapar i år bla:

- en plastma tv av pappa och en digitalboxtill
- en sladdlöstelefon av mamma ( en sån till rummet)
- ett Tomas Sabo haldsband och berlocker till det, mycket nöjd!
- ett par nya favorit jeans, JL
- en skinn sminkväska från Make Up Stor, och smink till.
- ett nytt skidställ från 8848, svart och vitt
- en Svea jacka plus haldsduk
-  två bälten från friis company , (felstavat troligt)
- en ring från Faith

mycket mer, orkar/hinner inte mer...

nu ska jag till mormor på julmidag och sedan ska vi vidare till farmor och fira jul. det ska bli mysigt att träffa pappas släkt, och få lite mer klappar, haha..

ha en bra fortsättning!!

fredag

Kort men gott..

i dag har jag och mamma klätt granen på morgonen snabbt, ser ganska ful ut... sedan har jag sovit. mycket skönt. sedan har mina små varit uppe på City, där i fyra timmar såg jag , sen i kväll har vi spelatspel..
i morgon ska jag,sis och mamma till stan, mamma ska göra sin julklapp, nagelförlängning som hon inte vet om än..sen kommer la natta, så ska jag gå och köpa mig ett par nya knästrumpor. gråa helst!

snart julafton! .. me love!

I´m Off!

torsdag

oj en vecka sedan sist, men det är bara för att min lapptop har haft lite problems..

Jag har under hela veckan jobbat på våran framgångsrika utföräljning på La Redoute, mycket trevlig.. har fyndat mycket till mig själv och till några i julklapp.

i morgon ska jag klä granen med syskonen, ganska gött med typ slööö lördag, sedan ska jag upp till City kl 3. då ska mina små drilltjejer dela ut godis tomte klädda, kom och handla  i morgon i Fristad City kl 15-19 !!

och sen på söndag är det julafton, gud vad jag längtar!

sen i dag slutade viskolan, klassen gick sedan och fikade, mycket trevligt! sedan begärde jag va mig till jobbet, många jobbiga tanter idag!.. sedan var det dags att dravidare hem till min tränare, där skulle hela mitt drilllag samlas och käka och byta julklappar. mycket roligt ocg mysigt. jag fick Cissis julklapp, jtte fina koppar, tackar tackar!..

nu har jag slått in mina sista julklappar, har varit klar två veckor nu men men..
nu ska jag sova, kanske ska ringa natta först..

I´m Off!

oj fel

malina ska vara * MALIN


Torsdag

oj det var ett par dagara sedan sist, jaja..

nu sitter jag och övar på min svenska redovisning om Stella McCartney som jag ska ha i morgon. Ganska gött , det är våran "sköna" fredag i morgon, sovmorgon till halv tolv !.. sedan görjar det, alla redovisningar,.. Min lälare hade samtal i går och då sa hon att hon ville att jag skulle lyckas i morgon, scarry.. sedan så a hon för klassen att om man vill ha högre betyg ska man beröra, fånga lyssnarna med en bra inledning och ett bra slut. Jag skulle först skrivit om anorexi, men alla har bara "sorliga" grejer som barn i krig, cancer, ALS och sånt.. då bytte jag till lite med roligare om man får säga så..

haha jag och Malina bestämde eftersom jag ska redovsia om Stella, ska jag ha på mig min Stella McCartney tröja i morgon.. haha!

sedan i morgon blir det jobb efter skolan, kan nog inte fika med tjejerna i morgon.. men men nästa fredag!

nä nu ska jag öva lite till, ska träna innebandy vid 20:30.. SAIK!

I´m Off!

Lördag!

en hel soft kväll, med min kusin bror och syster. men innan i dag spelade vi match i allingsås, 13-1 till oss, SAIK!! det var ganska gött, nu får ju michaela bjuda fanny på kebab med när hon gjorde sju mål, haha...

sen när jag var hemma kom céline, vi alla käkade tacos och kollade Hus i helvete och Sing along, sjukt roligt. sedan skulle visst min bror utmana mig på en rappbeatle, men jag vann, haha jag var bäst på att rimma. i morgon är det drillflickornas dag som sagt... det ska bli ganska kul, tar med kussen dit vid tio, eftersom hon drillar i den näst minsta gruppen, jaja sen blir det lite historia plugg på eftermiddagen, so long !

I´m Off !

min nya kärlek (svart)

min nya kärlek (svart)

helgen

Det blir en ganska lugn helg för min del. i dag (fredag) ska jag vara med brudarna, natta om hon vill ska la sova hos mig ?.. sen i morgon är det innebandy match, i Alingsås, HEJA SPARSÖRS AIK!! sedan på kvällen ska jag vara barnvakt, mamma och pappa ska ut på julshow med Muovitech. då ska jag passa bror och syster, men hon behöver inte passas, men sen kommer min kusin för att på söndag ska vi ha Drillflickornas dag.  min kusse drillar i den näst minsta gruppen så då ska hon sova hos mig så tar jag henne till hallen på söndag.

Appropå drillflickornas dag, mina små ska ha sin förtsa stora uppvisning, dem har bara visat upp i Knalleland en gång, men så blir det premiär för pompoms dansen på söndag, en riktig jullåt! dem kommer vara så söta i sina tomteluvor! Grupp 8 (L)
och sen kommer kanske den störta remiären, nämligen min grupp som jag drillar i ska visa upp våran discodans för första gången, wiihu!

Nä nu ska jag fortsätta jobba, började halv sju i dag, men jag börjar skolan vid halv tolv!

See you, I´m Off!

Mamma!

Mamma you are the best!

hon kom hem med en fet bunt kläder, det tackar man inte nej till i första taget. speciellt inte när det är Tsumori Chisato och IRO !!

sedan har jag också börjat med min svenskaredovisning om Stella Mccartney i powerpoint. roligt roligt...
alla andra är ju så dystra så jag livar upp alla talen med lite mode, gött!

Fikade på viskan i dag med mina kära klasbundisar och amanda (ex klassk) mycket trevligt! sedan har jag inhandlat massa julklappar bla till våran Tjejglöggkväll och till mina kusiner. sedan fixade jag också klart min lillasyrras present, hope you like i´t !

I morgon är det sista träningen för mina små, ni är bäst! jag ska köpa lite fika och sånt till dem, för att dem har kämpat så !

nä nu är det american Pie med sis!

I´m Off !

Lördag

I dag var det varit en lugn dag, ida sov hos mig i natt och på förmiddagen spelade vi match mot mullsjö. Fy fan vi hade hela matchen, men det slutade 6-6.  Dem tog det som en vinst och vi som en förlust, men jag fick iallafall en guldfisk av Koffe. Har en guldfiskliga i vårat lag, han delar ut tre stycken till dem som han tycker varit bäst på matchen.

Sedan bra det hem för att städa, har tömt mina garderober, många svarta sopsäckar där.. men snart är mitt rum klart, pappa är där inne och grejar, snart slipper man bo i vardagsrummet...

Nu är jag hos min moster Sofia och Adde, har varit här i kväll typ käkat och kollat tv med Addes brorsa och hans flickvän med, soft. Varför jag ska sova här är för att jag ska jobba i morgon och det ska sofia och min mormor med göra så då åker jag med dem dit. sedan i morgon så ska jag på kalas, hos mina kusiner. så otroligt söta är dem, Céline och Nellie.

Men bra kämpat i dag Sparsörs Aik!

I´m Off!

RSS 2.0