Bye bye sweden!

thai

THAILAND 29/12 2007 - 14/1 2008

Nu åker jag. Hoppas att ni får en riktigt trevlig nyår och allt som hör till. Mina vänner får ta det lugnt i Hemsedal och inte bryta några ben. Jag kommer snart vara hemma igen, eller ah om 16 dagar.

Ta hand om er så ses vi snart!

Jacqueline

Tävling

olikujyhgf 
 
I går hade vi en jäkla disskution vilken bild som såg mest kärleks full ut. Eftersom vi tyckte att våra egna bilder var den bästa får vi nu ta detta till botten. Vems bild är mest kärleks full? Detta är en tävling och den kommer att avgöras 14/1 när jag kommer hem ifrån Thailand. Rösta på den bild som ni tycker speglar mest kärlek. Man får bara rösta en gång.

Bild 1: Elin har precis pussat mig.
Bild 2: Emma pussar Lirran.

Den som vinner får självklart ett pris! Må bäste kort vinna!

nörd.

Lördag

jöm

I´m going to miss you guys, and Sara.Mikaela and Ida

God morgon! i dag är dagen med ett stort D. nörd. Men det som känns lite sådär. Det känns faktiskt inte som att vi ska åka i dag. Jag som har sett fram emot detta så jäkla länge men har inga fjärilar i magen. Men det kommer antar jag?

I går var det party eller iaf hos mig. Där var det Sing star som stod på bordet och jag hade ruskigt kul. Det kommer att pågå en tävling medans jag är borta, mer om det senare. nörd. Men sedan när vi kom till våran "klassfest" så var det knappt hälften av klassen där och en massa annat folk, kom isf när Elin och alla hade gått. Men det var trevligt att prata med folk. Gick hem vid halv tolv för att umgås med min morbror, kändes bättre än vara kvar där när det är sista kvällen innan jag ser honom på ett tag. Nu ska jag gå upp och äta frukost med mitt rese gäng.

Take Care!


the love of my life

 

Jag skulle ge ALLT för den här mannen!!

Fredag

image599

I can take your husband, his eyes make me feel like a woman again...

Jobb. Just nu känns det bara som att det är jag som jobbar och sliter, är det många som jobbar idag och är i min ålder? Känns inte så. Alla ligger hemma och degar i sängarna och har inte äns funderat på att gå upp. Jag är avis. Men man får tänka på lönen som kommer i Januari, då ska jag shoppa vår kläder! Känner mig ganska sliten och känner inte alls för att ta mig till klassfesten i kväll. Vill bara lägga mig under mitt täcke och titta SATC.

Jag kan inte förstå att i morgon ska jag åka med ett flyplan som skall ta mig till andra sidan jorden, typ. Men kan det bli mer underbart att komma ifrån nyårs stressen och allt. I Borås så regnar det bara ändå, så lite sol och värme kommer inte göra någon skada. Fick till och med ta paraply till jobbet idag. Det ska inte regna i december! Jag vill att mina ögon skall få ont för att när man stiger ut genom dörren och  snön ge ifrån sig ett riktigt vitt sken. Har nog inte sett klar himmel på en månad? Grått. Tack vet jag flygplan. Skulle vilja ta med mig alla här ifrån, men vad kan man göra.
Take Care!

when you say that you love me

nu är jag nästan färdig packad. Har bara småsaker att fixa i morgon och på lördags morgonen. Känns bra. Ja, jag har riktigt längtat efter denhär resan, tror den kommer att bli speciell. Min mor kom med en trevlig överaskning till mig och min syster, hon har köpt varsin undervattens kamera till oss. Nu ska jag plåta alla snygga firrar jag ser och kanske till och med får en bild på mig själv under vattnet när vi ska snorkla. Nu längtar jag ännu mer. I morgon är det klassfest dock skall jag vara helt nykter tror jag. Måste vara fit for fight for Stockholms resan och jag kan inte vara bakis på flygplanet. Så jag ska nog hålla mig till en vit kväll.

I morgon kommer även min morbror och Pieter hit på middag, så jag ska försöka hinna med att vara på klassfest och middag samtidigt. Kanske någon kan skänka mig super krafter? nåväl vad är en bal på slottet?

Nu ska jag hoppa, ja. helt utan hämningar hoppa rakt ner i min säng. Dags att sova för att orka jobbet i morgon. Då ska jag inte glömma min Ipod. Det var surt i dag. Sov sött vakna blött.

Adios!

Torsdag

krabi

Krabi, Thailand

Jag kan inte fatta att det bara är två dagar kvar tills vi åker. Jag får skylla mig själv att jag kom på att jag skulle packa i går halv ett för att jag var ap trött när jag skulle gå till jobbet i morses. Men duktig som jag är gick jag upp och tog mitt ansvar och gick till jobbet. Det är även en person som har ringt mig mitt i natten de två senaste nätterna. Personen ifråga ville bara fråga vad jag gjorde kl 02:24 och 04:58?! men jag tycker om han ändå.

Efter jobbet ska jag ta mig en tur på stan. Ska fixa solkräm,stift och andra prylar till resan. Måste fixas nu, kanske är lite sent ute men bättre än aldrig. Ska även äta lite thaimat med mina drillänglar i kväll. Tycker jag ska bli riktigt trevlig och jag funderar skarpt på att ta med mig drillstaven dit ner, kanske hittar några thailändare som jag kan drilla med. Men sedan ska jag nog kika förbi tjejernas spelkväll och säga hejdå. Måste hem ganska snabbt och packa vidare. Men om jag någonsin ska komma härifrån är det nog bäst att jag fortsätter med jobbet? eller ah, något i den stilen...

Ciao!

It´s time to go

jag

Det är en dag i morgon med. Nu ska jag lägga mig för lite GG och en varm kopp chocklad. Har lagt fram lite kläder som skall tas med till Thailand. Har även varit och fixat lite andra saker till resan, köpt en laddare till min Ipod som man kan ladda i vanligt el uttag. Orkar inte släpa med mig datorn dit ner.  Ska upp tidigt i morgon för jag ska jobba. Känner mig lite duktig att gå dit när säkert många andra ligger hemma och degar i sina sängar. Men god natt och ta hand om varanda.

OAO

Julhelg

joweö

Julafton 07.

Glad forstättning allihopa! Julhelgen har innehållt mycket trevliga stunder och roliga event. Julafton spenderades med släkten och vi hade det riktigt mysigt. En hyfsad bra julafton, borsett (även om jag har varit lite negativ mot snön) så tyckte jag att det var tråkigt att marken inte var vit täckt. Men Måndagen var underbar.

Juldagens morgon spenderade jag i sängen. Gav mig själv lov till en efterlängtad sovmorgon och sedan låg jag och kikade Gossip Girl i sängen. När klockan slagit fem var det dags att åka til min pappas släkt och fira julen. Trevligast där var att min kusin var hemflugen ifrån London och att jag och min andre kusse lekte fotografer. Sedan eftersom det var juldagen vankades der utgång. För fest hos Emma och sedan till Sandared. En mycket lyckad kväll!

Annandagen är som tradition att tillbringa hos mina älskade morföräldrar ,så vid klockan halv två var det middag. Efter det tog Jag, mor och syster en runda på stan och sedan hem för lite Urban Djungel. Våran vän amanda kom för att sjunga lite sing star med våra nya skivor så nu sitter jag här, ensam och hes. Det bästa med hela denna dagen och kanske helgen är att min morbror kom hem. Honom har man saknat riktigt mycket.

I morgon ska jag jobba och sedan ut och käka på restaurang med drillen. På kvällen kanske det blir spel kväll eller liknande och nu ska jag nog börja packa lite smått, åker om 3 dagar. Fasiken inte långt kvar nu. För bilder om helgen, www.jacqueliine.bilddagboken.se

God natt vänner!

presents for me

Jag gör som min vän E.

Avant kamera, Thomas Sabo armband med två berlocker, Thomas Sabor ring, smycken, Tiger jeans, Ralph Lauren skjorta, Hundeydory klänning, Isabel Manat klänning, Sing Star Pophits. R&B och Rock balader, filmer, "hårskena med bollar", Inrednings saker, smink och pengar till Thailand.

Tack för alla fina presenter och god fortsättning!

God natt!

Måndag

god jul

Kl 07:45 ringde min väckarklocka och jag rusade upp till min dörr. Känslan fanns där, kännslan som man hade när man var lite. Jag tittade i min julstrumpa och hittade två paket och en massa godis. I pakten fanns det en ny klänning och ett Sing Star spel. Nu har jag sjungt hela morgonen och skall snart börja göra mig iordning för att åka till min moster där hela släkten sammlas för dagen. Kännslan som är så magisk finns där, förutom att våran gräsmatta saknar snö. Men, vi gör det bästa av situationen.

Jag hoppas att alla får en riktigt bra jul och många fina stunder med familj och vänner. Jag tror det är julstämmningen som spökar och får mig att låta som en tönt, men det är ju faktiskt jul.

GOD JUL

for a christmas time

jag 2006

2006.

Mitt i julstädningen fick jag en idé att lägga upp massa gammla bilder. Så nu ligger dem på min bilddagbok, www.jacqueliine.bilddagboken.se . Enjoy!  För den som undrar är jag en egoist, det kanske ni märker .
Ciao!

För lite julstämning...

En gammal bild jag hittade. Året då jag hade brytit mitt nyckelben...

jdkswl

Julafton 2005 och ja, jag var helt såld på slipsar!

Söndag

kepäödf

(Jag och systrami , Paris 07)

God dag före dopparedagen! jag har nämligen blivit tiktigt snäll så här års, får skylla på Julstämningen eller något. Jag var så snäll i går och stannade hemma med min familj där vi tittade på film och umgicks. Mycket mysigt, eller som jag skrev till Emma innan, hög mysfaktor. Tittade på filmen Elf och den var helt okej, även om man fick sitt ett par skratt. Syster och jag slog även in lite julklappar i går. Mina går i temat svart och silver, verkligen juligt... Men jag tycker om när paketen är fina, då känns det extra roligt att få dem. Isf så sitter inte pappret på så länge.

I dag var jag en snäll syster och följde med min lilla syster till Ikea. Hon har nämligen fått ett nytt rum så det var nya möbler och en ny säng som skulle inhandlas. Sprang runt på det bygget i ca 4 timmar. Men det var nästan värt det, fick nämligen med mig lite julklappar jag glömt att köpa. Hade glömt köpa till vårat julklapps spel vi spelar varje år. Blev ett par tofflor och ett fodral till dvd filmer. Nu ska jag ta och städa mitt underbara rum, städa bort lite damtussar och inslagspapper. Ser hemskt ut här nere, man blir deprimerad när man stiger in här. Så önska mig lycka till!

Fredag

kjoöew

(Louise and Me)

Tack älskade lov! Nu väntar jag på Ida och Joanna, vi skall vara här innan vi ska till Brämhult. Vi ska fria Lousie i kväll och ha riktigt trevligt. Tack allt och alla, nu är det inget som kan stoppa oss! Det är äntligen lov!


God natt

Nu ska jag knyta mig för denna onsdag. Ska hoppa in i duschen och tvätta bort allt smink vi har testat för morgon dagen, jag kommer vara skit snygg! Må bästa man vinna, eller bästa skola. Efter duschen ska jag hoppa i säng, måste lägga mig i god tid för att få energi för att orka allt i morgon. Pierre sa även att jag var en mogen kvinna, tack vänen det gjorde min dag! Länge lefve Teknis

Sleep tight!

älskade skola

T

I morgon vinner Teknis!

som alla andra

Tänker: min hjärna har gått på lov!
Känner: lycka, trötthet och förfantansfullehet (finns det ett ord som heterså?)
Tycker: att det borde bli julafton och lördagen den 29/12
Vill: Sova och titta på SATC
Ska: sluta hoppas?
Borde: städa mitt rum...
Måste: skriva ett x antal mail.
Hoppas: att Teknis vinner mot bäckäng i morgon!
Längtar:  Till julafton, 28/12, 29/12 och fredag!
p.s inte lite stav fel i förra inlägget, sorry! d.s

Onsdag

image585


I dag har jag haft min sista lektion för år 2007

. Känns kanska skönt och nu kan man äntligen pusta ut. Eftersom det är onsdag i dag, har jag tagit bussen till jobb2 för att fixa lite här uppe. Längtar tills på fredag då lönen trillar in på kontot men det ska raka vägen in till mina Thailands pengar, mycket intressant. I morses när jag steg upp fick jag reda på att bussen bara går halv på förmiddagen så jag fick samanlagt en 20 minuter innan jag fick springa till bussen vid halv elva. Skulle förbi Synsam för att fixa mina glasögon för att jag måste ha starkare styrka i, men det besöket blev en timme långt. Fick göra synundersökningen två gånger och en massa annat. Men på fredag är dem troligtvis klara för användning.

Efter jobbet ska jag sola, solar nämligen grait här så varför inte passa på? måste "bygga" en lite grund till Thailand så att man inte ska bränna sig allt för lätt. Är det bara jag som somnar i solariet varje gång, när jag pratade med E så låg hon tydligen vaken under hela perioden. Jag brukar alltid rycka till ur min skönhets sömn när det piper för att soltiden är slut. Annars i dag ska jag inte göra ett piss, andas och dricka vram choklad hade jag tänkt. Min favorit (ironisk) person ska komma hem till mig sen efter jobbet, vi ska fixa lite inför morgondagen hehe. Men varför inte vara en duktig flicka och återvända till mina arbetsuppgifter?

BYE!

you are beautiful in the dark

PER


Nu ska jag lägga mig för lite avsnitt av SATC. Bilden ovan vill jag tillängna två tjejer i min klass, undrar om du ser detta M. Hoppas alla drömer sött och vaknar blött! Bye.

days left!

image583

Tisdag

Vad ska man säga? Kanske att jag äntligen har blivit "skolfri". Har bara två lektioner kvar denna veckan, var av båda skulle vi inte göra så mycket intressant på. Lyckan är ganska stor och jag känner en ganska stor lättnad av att det blir lov. Vem har inte räknat ner dagarna nu till lovet? Nu känns det bara som att skolan är en stor belastning och jag vet redan vad mitt nyårslöfte skall vara. Har en riktigt bra löfte inför nästa år. Någon som har börjat knåpa på sitt? Kanske lite tidigit än. Veckan som är kvar innehåller en del roliga ting. Torsdag är det Teknis V.S Bäckäng och spinning med Emma. Fredag är det avslutning och fika med klasstjejerna och på kvällen skall vi fira en vän med middag och utgång. Äntligen lite ledighet.

Julen är nära, bara sex dagar kvar nu till dagen med stort D, iaf för mig. Julen är verkligen speciell och riktigt mysigt. Jag älskar att träffa min famlij och spendera tid med dem, hoppas många känner likadant som jag. Som Elin nämde på sin blogg tror jag inte att det kommer vara någon snö på julafton. Min morfar har redan förstört det genom att ringa nästan varje dag och påminna mig om att det skall bli plusgrader på lördag och frammåt. En mindre julklapp till dig! Men jag tror inte julen kommer bli någon besvikelse, man kan nog tillomed stänga ögonen och låtsas att snön ligger utanför fönstret och fortsätta sitta och vänta på klapparna och Kalle Anka.

Nu ska jag ta hand om mig själv, och jag börjar
 inte föräns vid tolv i morgon, mohaha!

Måndag

Jidwls  

Såhär snygga var jag och E i lördags!

Det säger allt för dagen.

Söndag

Varberg som. 07       jhiezwdkl

I går spenderade jag min kväll med min vän Emma. Vi lagade mat, spelade sällskapspel och kikade på film. Jag lurade i Emma att när man lagar mat hemma hos mig måste man han en "huckla" på sig så vi gick omkring med köks handukar knytna på huvudet. Det var en riktigt mysig kväll. På morgonen kikade vi på SATC och la ansiktsmask och myste igen. Jag drack tro det eller ej Te till frukost. Jag drack inte upp allt för att jag brände min tunga, men min "börja lära mig dricka te" uppdrag har påbörjat.

Nu ska jag snart iväg till min mormor & morfar för lite söndags fika. Vi brukar åka dit på söndagar, riktigt trevlig för hela sälkten kommer idag. Vi ska fira morfar som fyller år i morgon, men lite fika. Kalasa ska vi göra på julafton ist. Efter det ska jag, mor och min syster springa på stan efter lite julklappar. Har inte köpt något till min bror än, men det ska vi se till att få gjort i dag. Annars ska jag plugga lite och träna på kvällen. Kanske ta mig en kopp te till en film? vi får se vad som händer och fötter.

Men trevlig tredje advent allesammans!                

almost the end of december

thai

14 DAGAR KVAR!

Lördag

image578

( Finland 2004)

Nu sitter jag på jobbet, eller ja jobb nummer två. Är här på pappas jobb för att jag fick en snille tanke i går att jag skulle upp tidigt i dag och sola. När jag kläckte idén till min famlij skulle båda päronen med för att sola. Så nu sitter jag här,väntar på min tur. Men när vi kom hit låg det en massa oskrivna julkort på pappas skrivbord. Då fick han en idé att jag kunde skriva alla 300 st (säkert mera). Men varför inte, det hamnar ändå på lönekontot efter jul. Men nu hoppas jag bara att min mor snart är klar i solariet så jag kan hoppa in i värmen.

I går var vi hos Malin i min klass på lite jul mys. Alla tjejer i klassen var där och vi bytte julklappar och lekte lite lekar och dansade och hade oss. Mycket trevligt och vi måste samlas alla snart igen. I en av mina julklappar fick jag en jättefin grej man har lösté i. Det hängde en liten rosa diamant i ena änden så nu måste jag lära mig att dricka te så jag får änvändning av min fina manick. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra i dag. Tror jag ska umgås lite med min famlij och vara hemma. Tror att vi ska fram med alla jultomtar och julpynta hemma idag. Älskar att göra det, och samtidgit lyssna på jul musik. Fantastic! Sedan kommer Emma till mig i kväll, och jag har planerat en riktigt bra myskväll för oss. Skönt att bara ta det lugnt denna helgen. Förra var hyfsat vild och nästa blir nog detsamma.

Nu ska jag skriva små glada julhälsningar. Ifrån oss alla här på jobbet till alla... läsare!



 

Onsdag

skottland

( Ellen & Jag, Skottland)

Känner igentligen bara för att dra täcket över huvudet och gå och lägga mig. Är ap trött i dag, och tanken på morgondagen gör mig inte lyckligare. Ska nämligen ta spruta i morgon inför Thailand, men jag hatar sprutor. Tänk att de kör in en nål i armen på dig! Aj.. jag vet, jag är en ganska vag människa när det kommer till sådana situationer.

Har även tagit min rumpa till mig underbara jobb idag. Alla pengar som kan tjänas, måste inkaseras inför Thailand. Har även börjat sola lite nu inför resan. Vill inte bränna mig allt för mycket där nere, så bättre att bygga en liten grund här hemma innan. Åh jag längtar som en jäkla tok nu, det är faktiskt bara 17 dagar kvar nu, det kommer att gå snabbt.  Ska hoppa in i duschen snart, ska bara sätta på mig en ansiktsmask och måla naglarna. Sedan kanske jag ska göra som min kära vän Emma, kyrpa ner i sängen med en varm kopp chocklad och vänta på att min pappa ska komma hem ifrån Kina. Sounds good. Take care!

/ "STIG"

Tisdag

team 2

( Söndags, Ni är ta mig fan bäst!)

I dag har jag äntligen haft en "slapp" dag, har bara behövt studera samhällskunskap... Men helt okej har denna tisdag varit. Har tillomed lagat lite mat och grejjer. Städat lite på rummet med och hunnit med att måla en super fin (not) teckning till min vän Elin, som hon ska få i morgon. Mycket man hinner när man har några timmar tillgodo. Nu har jag bytt sänglakan och planerar på att krypa ner och läsa igenom samhällen en gång till. Sedan ska vi se om jag hinner se klart slutet på Boat tripp eller om jag hinner somna innan filmen är slut. Wish me luck!

Buenas noche!

Klassfest

ppkkök

E & J

Måndag

plöäjöl

( 80-tals fest i lördags)

Ny vecka igen, för den som har missat det och tro det eller ej, det känns riktigt skönt. Kanske beror på:
- på fredag är det glögg kväll
- nästa vecka slutar vi skolan
- 14 dagar kvar till julafton
- 19 dagar kvar till THAILAND!


Det är ganska roligt att räkna ner till att som händer nu runt julen. Det är nog ett av det som är bäst med julen, att det händer saker hela tiden, mysiga saker. I dag har jag även kutat runt på stan för att börja inhandla de första julklapparna. Jag skäms nästan lite, jag brukar vara klar vid denhär tiden på månaden. jag är en riktigt pysseltant som gillar att dra ihop ett gäng en kväll och sitta och så in sina julklappar och hitta på rimm. Men i år ligger jag efter, isf tog jag i kapp det i dag när jag bara har tre stycken kvar. Christmas i wonderful!

I helgen var det full rulle. I fredags var det en ganska lyckad klassfest, men det får vi göra om för det var jätte kul att alla kunde träffas utanför klassrummen. Åkte hem ganska tidigt för att jag skulle träna dagen efter. Sakt som gjort befann jag mig i Boråshallen morgonen efter. Efter ett hårt träningspass gick jag en runda på stan med Ellen och Olivia och sedan mamma. Men efter några timmars shopping var det hem och fixa sig för kvällens bravader nämligen Cissis 80 tals fest. Mycket Singstar och skratt förekom under kväll, tack vänner det var mycket trevlig. Söndagen bestod av Drill, för vi hade nämligen avslutningsuppvisning med föreningen. Sedan pluggade jag lite och tittade på film resten av dagen/kvällen.

en liten uppdatering för den som tycker om det.

Torsdag

kpäålö

( Sälen 07)

Nu är äntligen all skit i skolan över, det känns som att man spricker snart. Har haft en lång period med hur mycket som helst och nu är äntligen allt klart. Känns skönt att det kan vara lite lugnt i skolan, bara "slappa". Men man vet aldrig med Samhäll ekonomi, allt kan hända.

Denna helgen kommer bli den bästa på länge, mycket som står på listan men satan vad roligt det skall bli. Den skall innehålla bla. Klassfest, 80-tals fest, drillflickornas dag, träning och en jädrans massa andra saker. Men i morgon kommer några av klassens tjejer hit för lite FF innan vi ska till Bergsäter för en trevlig klass fest. Men nu efter pluggat lite spanska glosor ska jag hoppa i säng. Det bästa är att vi har sovmorgon i morgon.

Mr Big. and Carrie


Skottland

oöjklpäå

Skottland, ett minne för livet!
Mig själv, lever!
För tillfället, mycket att göra!


RSS 2.0