Lördag

Varmt välkommen tillbaka till datorn Miss. Detta är färsta gången jag sitter här sedan jag kom hem ifrån Sälen. Veckan har jag flängt som en dåre och sedan självklart tränat. Men för den som bryr sig har detta hänt

Måndag: Plugg och träning
Tisdag: Jobb och Plugg
Onsdag: träning, Jobb och fira Idas 18års dag
Torsdag: Jobb och träning
Fredag: Jobb, Spruta, Fika och mys med Emma
Lördag: Städa, Plugg och Genrep
Söndag: RM SYD!!!!

Ja, detta är vad jag har pysslat med den senaste tiden. Har plockat ihop lite vuxen poäng under veckan då jag har tagit min första spruta mot livmoderhals cancer. Bra jobbat där tycker jag. Nu ska jag fortsätta städa och läsa lite samhällskunskap, vilket suger. Men sedan är de tid att sminka sig och dra iväg till Boråshallen. Generp inför i morgon, vilket vi jävlar kommer att klara.

Mina vänner , BORÅSHALLEN 30/3 KL14:00 om ni vill fortsätta stanna i min vänskapskrets! (BE THERE!) Det betyder så mycket för mig...

hola!

borta bra men hemma bäst!

Nu har jag varit hemma i drygt en timme, hunnit packa upp all skit man hade med sig. Nu ska jag decka i min säng framför en Prinsessas dagbok och sedan sova natten lång. I morgon ska jag lägga in alla bilder ifrån min lilla tripp och så får ni veta alla snuskiga detaljer då, deal?

det finns en person som verkligen lyser upp min dag, tack för att du finns i mitt liv. Du är verkligen den som bryr sig och är en riktigt vän!

do not forget, ILY!

på återseende!

145477-647

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen. Ute och gilder på snowboard och skider!
 
Jag vet att ni kommer sakna mig!


do not forgett, ILY!

Onsdag

God Morgon mina kära vänner! nu har jag varit uppe sedan sex för att ta en snabb titt på provet vi ska ha i dag. Idrotts prov suger verkligen. Ingen vill veta om blodet och dess funktioner, inte jag iaf. Men i går satt jag här hemma i min ensamhet och studerade lite. Det har varit skönt dessa fyra dagar ensam hemma, min familj kanske borde åka bort oftare? Men i kväll blir det slut på fröjden, iaf för deras del. Då anländer jag till Sälen och vem har inte längtat efter mig däruppe. Hörde att after-ski bandet hade en riktig pudding som sångare, men vem vet, min mor kanske har dålig smak? det återstår att se. Men nu ska jag kila iväg och packa min lilla kappsäck som jag ska ha på tåget.

do not forgett, ILY!


Måndag

Riktigt knepig dag. Snön har kommit tillbaka eller rättare sagt kommit hit?! Fått ett intressant samtal och även studerat lite idrott. På grund av vädret har en nära person varit med i en olycka i dag, vilket gör att denna dag är piss rent ut sagt. Dock var det bra att denna person inte kom till så stor skada, tänker på dig C! Snart pyser jag till mitt älskade Sälen, äntligen. Familjen åkte i går och har under dagen skickat en massa bilder om hur soligt och skönt dem har det. Men snart sitter jag också i backen med ett glas i handen, ljuvligt! Så tills onsdag så får jag nöja mig med mina dagliga MMS ifrån mor...

VIP

145477-646

I dag blev det beslutat att jag ska vara med i juryn för svensktoppen en månad framöver. Vem vill ha lilla mig? tydligen P4, önska mig lycka till och jag ska göra mitt bästa för att lista ut sveriges bästa låtar. På söndag vid 12:00 påbörjar jag mitt tuffa arbete...


mobbad.

Tisdag

Min dag har varit allmänt konstig så här kommer den i punktlista

- Drömde om Blondinbella, hjälp?
- fick reda på att mitt vänstra ben är ½ cm kortare än det högra, hej ilägg!
- mötte en lustig man på bussen hem ifrån stan
- mina ungar var stundtals tysta
- min joggingtur gick piss
- nu ska jag dricka te (te som jag aldrig dricker och inte ens gillar)

Ciao!

Ångest!

145477-644145477-645

Bild 1: 2006? el 2005
Bild 2: 2008

Jag vill göra något drastiskt med mitt hår. Har haft denna frisyren en jäkla bra tag nu. Men mitt mål för några veckor sedan var att spara ut min lugg, att skippa sneluggen och få håret som Serena i Gossip Girl. Men under senare tid har jag varit sugen på att klippa min lilla gardin lugg igen. Dock vill jag inte ha det så flikigt som jag har det på bilden där uppe, utan behålla längderna som jag har på håret nu. Det som är värst tror jag är att nästan alla klipper lugg nu? Åhh, jag vill göra något åt detta äckliga hår, NU! Hjälp mig, lugg eller icke?

Alanya 08

nu ska jag ut för en jopggingrunda, funderar på att göra den lite längre idag. Mycket roligt att veta, men det får ni ta. Ciao!

Måndag

145477-642

Studiedag är ett fint ord. Ordet har en speciell klang, man blir glad över att höra det. Det kan bara bli bättre när man har två på raden och det bildar en långhelg. Vackert. Men jag ligger inte på den lata sidan bara för att man har fått lite ledig tid ifrån skolan. Här studerar vi så pennorna glöder och hjärnan går i högvarv. Har två prov denna veckan och två nästa vecka. Men nu är det företagsekonomi som ligger längst upp på prio listan. Måste få bra på detta, för att jag tycker inte det är så svårt.

Gick upp vid halv nio i morses och sätte mig vid mina böcker. Har suttit fram tills nyss och ska snart sätta mig igen. Men vid tre tiden ska jag möta upp min vän Emma för en fika på Bakgården. Sedan vid halv fem trillar mina andra underbara vänner dit för ännu en fika runda. Så jag har dubbel fikaträff i dag, det är inte många som har det. Ska även ta en springtur när jag kommer hem senare och efter det är det åter till mina böcker. Det låter som jag inte har något liv...

Lördag

145477-641

Plugga.Jogga och utgång. Bra dag!

dress for sucess!

145477-640

Spana in www.utfitt.blogg.se !!

Onsdag

Just nu är jag sur. Sur för att en jobbkolega sa att det skulle snöa i natt och sa att det skulle bli kul. Vem vill ha snö i början av mars när våran ska vara här?! Man blir lite sur, eller iaf jag blir sur när jag tänker på snö vid denna tid av året. Men vad kan man göra åt saken. På tal om fint och fult väder så tror jag att det bara är 136 dagar kvar tills vi åker till Alanya. Jag vet inte vilket ben jag ska stå på, så mycket längtar jag så att mitt huvud är helt ur funktion. Tänk en vecka med mina vänner i en stad där både sol och nattliv är super! åhhh, ge mig juli nu!

Annars har jag faft utvecklingsamtal på morgonen i dag. Gick bra och kändes bra. Fick prata ut om mina åsikter om våra nya spanskalärare och sedan även prata lite val om matte C och så vidare. Otur var bara att vi befann oss på våning 5 när samtalet skulle hållas två våningar ner. Så blev en kvart försenade. Men vad gör detta om hundra år? Nu är jag på jobbet och hoppas kunna åka hem snart. Vill ut och springa en runda, men frågan är om mor min släpper ut mig när det är så mörkt ute. Kommer inte komma hem förens en timme. Men kanske smiter ut en stund iaf. Annars ska jag ta tag i mitt företagsekonomi prov, wiiihu vad roligt.

Tisdag

145477-639

give me your stile, hand over your closet and bring me your sense of fashion!

Underbara tisdag med underbart väder. Solen har lyst hela dagen och jag kan inte göra något annat än le, vem kan inte låta bli? Snart är det så varmt att man kan dra på sig vårjackan och vara ute i det fina vädret och sola på den lilla rast man har i skolan. Tänk då kanske man kan få ytters lite färg på kinderna när solen kikar fram och bara njuta att det är ljust när man vaknar och även när man går hem ifrån skolan igen. Vem gillar detta mörker som har varit.

Vet inte vad som flygit i mig, kom precis in ifrån jogging runda nummer två denna veckan. Och hur många dagar har det gått, två! När hände detta senast? aldrig. Men det är skönt att springa av sig lite. Nu när jag springer mina rundor (låter som att jag alltid gör det) brukar det ta en timme. Mamma har ju till och med fixat en såndär snygg väst ifrån CRAFT som är neon gul, eller man kan nog säga en reflexväst ist. Nu ska jag käka och sedan duscha. Ska även lägga in ett inlägg på utfitt och sedan studera lite. Ciao!

you are beautiful

145477-638

Vill tacka mina mode nördar som kom hem ifrån New York med lite go saker ifrån VICTORIA´S SECRET till mig. Ni är grymt underbara och glöm inte den 30 Mars i Boråshallen!!

http://www.fashionnerds.se/         Kika deras blogg!

skönt!

Kom precis in efter en timmes joggingtur, ska in i duschen nu. Nödvändigt att veta, men har inte så mycket annat att säga.

just my luck

145477-637

Nu ska jag snart lägga mig och se på en film. Har pluggat hela dagen i dag och känner mig lite förtjänt av lite slappning så här på kvälls kvisten. Innan i kväll var jag och tränade i några timmar, vilket kändes bra. Tur är att mitt ben är på väg tillbaka tills sitt rätta jag, så SM kvalet är inte i någon riskzon. I morgon är det skola, sjukgymnast och träning som står på schemat. Vilken underbar dag... Måste även plugga till mitt spanska prov i morgon med. Sov gott alla som läser detta, ganska meningslösa inlägg och vakna med ett leende på läpparna i morgon!


Freaky fucking beautiful

145477-636

Jag och mina vänner kom fram till i går att vi alla är kära i Chad Michael Murray. Jag sade även att han var med i Freaky Friday, eftersom jag såg filmen kvällen innan. Och det var inte många som kunde placera honom, eller minnas hur han såg ut just i den filmen. Därför bidrar jag med denna vackra bild på Chad för att friska upp erat minne om hur underbar han var i en galen fredag. Här tycker jag dock att han ser ut som en som är med i ett pojkband, men han är förjäkla snygg ändå.

Söndag

145477-635

En spegelbild i vattnet kan avslöja mycket om en själv...

Sov ut i dag. Efter en sen kväll i går och en massa helger där man ställt väckarklockan kände jag att jag förtjänade en sovmorgon. Dock fick jag inte riktigt vakna av mig själv, utan min mor kom in i mitt rum vid halv tolv och väckte mig. Men men det var riktigt skönt att ligga i sängen och vila upp sig lite. Nu har jag pluggat en del, har spanska prov på tisdag om det spanska inbördeskriget vilket jag finner mycket hmm, ointressant. Spanska är nog inget för mig egentligen, skulle vilja läsa franska. Är nog en fransyska, ingen spanjorska.

Eftersom vädret är riktigt underbart ute i dag har jag tagit en promenad nere vid sjön. Tog lite bilder som ni kan kika på bilddagboken. Skönt när solen värme kinderna när man är ute och går. Känner att kanske våran börjar komma även till lilla Borås. Kanske man till och med kan börja sätta på sig sina solglasögon snart? eller det kanske bara stockholmarna som kör på det denna tiden av året. Men nu är klockan tre, och i våran familj så är denhär tiden på helgena fika tid. Så nu ska vi se vart mammas bullar finns...

thats what friends are for

Vill tacka mina otroligt bästaste (mycket bra grammatik) vänner som har tillbringat kvällen hemma hos mig. Dock var inte alla i vårat gäng närvarande, men kvällen var riktigt mysig. Dem sista gick precis, efter två filmer och några timmar samtal om våra tidigare utlandsresor. Nu är det Alanya som är nästa mål på kartan, fy satan vad jag längtar! Jag har tur att ha er som vänner, ni gör mig lycklig. Haha låter som en jätte mes, men så är fallet. Nu ska jag lägga mig och se She´s the man. Adios and Good night!

förvånad? nej!

åh, så typsikt dig! I bland är du en så knepig person!

RSS 2.0