torsdag

image333
( alla har haft sina smäre klädesval... Jag och lillasyster sjunger för tre år sedan? )

 jobbar för tillfället och har en liten paouse, Kommer blogga mer i kväll när jag kommer hem, kanske inte så många som är vakna, men men. Jag efterlyser elins första Gossip Girl bok i den serien!! kontakta mig den som har den.. Nu ska jag fortsätta jobba och sedan när jag kommer hem skall jag berätta varför den här dagen varit en av dem värsta i mitt liv..

O.F Onsdag

det blev lite sent, men bättre än aldrig...

- Tröja, Adidas
- Röd klänning ifrån H&M
- Svarta byxor ifrån Madonna
- Skor, Converse
-
Smycken ifrån Thomas Sabo

image328



 


Min skola heter Teknis

image317

Länge lefve Teknis.
Kanske vi inte vinner på allt, men vi är ändå den bästa skolan!

Onsdag

image326


Elin anfaller mig för att jag har tagit kort på henne, och natta bara skrattar åt oss...



Nu sitter jag i min älskade skola igen. Morgonens lektion var spanska och då tittade vi på film, och på svenskan sedan i eftermiddag består också av film. Men då skall vi titta på Troja, och vem vill inte titta på Brad Pitt och Orlando Bloom på en och samma gång? Båda är lika snygga... Men nu har vi en jätte lång rast, nja till tjugo över tolv iaf. Vi har nämligen avslutat våran engelska a kurs så nu är vi lediga ist. Ska gå ut och äta med min kära vän Elin om en stund, för nu sitter jag och gör min Information och Layout inlämning som skall in på fredag. Det var om min Dubai resa. Men sedan är det idrott som står på schemat, våran sista lektion för året. Våran riktiga idrottslärare Peter har kommit tillbaka nu efter pappa ledighet, lite onödigt kan jag tycka att komma tillbaka bara en vecka? men men, så min skoldag består av film och idrott.

Nu skall jag fortsätta med min inlämning, måste få bra på den eftersom jag räknar med ett mvg i det ämnet. Men sedan kanske om jag orkar ta mig en sväng till stan. Känner mig trött även om jag hade sovmorgon i dag..


" fly me to the moon, and let me be..."


Nu ska jag hoppa i säng, fråga mig inte varför jag skrivit tre stycken inlägg på en timma? men det är väl för att datorn är på och är bara någon meter ifrån mig. Eftersom vi har sovmorgon i morgon skall jag sätta på en lite film. Blir nog en av mina favoriter, the Wedding Date, någon mer som sätt  den och gillar/gillar inte ? jag tycker den är fantastiskt rolig och romantisk. Men nu ska jag inte babbla på om massa saker som inte kommer att vara intresant att läsa senare. Åh en bra sak är att, min säng har nya sköna lakan. Då är det nästan som att man drömmer att få gå  och lägga sig!

Sov sött, vakna blött!

forever21.com

image324


dåligt av mig

hade tänkt att blogga som en dåre i dag, men lusten har inte vairt med mig. Nu ligger jag och tittar på den nya serien på kanal 5, Friday night lights eller något. Det kanske är något man borde följa nu framöver, men jag får se. Mina flickor var jätte snälla i dag, fick present ocg grejer av dem. Ett fint haldsband och ett par örhängen, och av mig fick dem glass. Haha jag var tvungen att ta på min både örhängerna och haldsbandet med en gång, kanske kommer upp en lite bild på det senare och nu under veckan måste jag sy deras kjolar. Provade en av på en av tjejerna i dag och jag är lite stolt... haha lite ego där.

I morgon är det skola och nästan inget annat. Ska nog ta mig en sväng på stan, se om jag hittar något trevligt och jag skulle behöva skor till skolavslutningen. Har ett par i nödläge, men vem vill inte ha nya skor?  men vilken färg passar bäst till silver, svart, vit eller dubbelt upp med silver? Och jag hoppas verkligen att det blir bra väder den 8/6, eftersom jag bara planerat att gå i klänning. Vill att solen skall skina varje dag nu framöver för det har bara varit mulet och grått..

Nu ska jag in i duschen..Later!

image323



tisdag!

ätligen säger jag bara, har väntat på denhär dagen! inga läxor som är ett jätte måste, jo kanse min info & layout inläming men det är bara kul att göra. Man skall planera en resa vart man vill runt om i världen med "sitt" företag, och jag har givetvis vald Dubahi. Ett underbart fint land, och givetvis skall mitt företag bo på den sju stjärninga hotellet... kommer nog gå på några tusen att åka dit, men jag jobbar på ett miljard företag...

Nu ska jag snart iväg och träna mina små tjejer för sista gången inför sommaren. Förra gången var dem jätte snälla, och det ska jag ge dem glass för, men nu måste jag rusa. Mer blogg i kväll!

BYE!

o.f måndag

- Jacka, Kofta & Kläning ifrån H&M
- Byxor, By Ti Me
- Lack flats, Din Sko
- Väska ifrån Dior

image322

mycket bra bild (Y)...



Måndag

image321

Plugg, plugg, plugg. Det är det ändå jag kommer att göra i kväll och i morgon på våran fyra timmar långa rast... kanske om jag är duktig ta mig en liten rast till Vänner vid kl sju. Alla som inte måste studera, njut! 

Have it nice!

God natt!

Skit snygga sandaler ifrån Asos. Kostar runt 180:- plus frakt, men det kanske är värt dem eftersom jag är galen i kornblått. Nu ska jag plugga lite till innan jag ska hoppa i säng och slänga på någon film. Dagis papporna har jag faktiskt tröttnat på nu under helgen, men varför inte lite Raise your vocie? lite bloggande nu i helgen, och morgondagen kommer inte bli bättre kan jag lova!  men ni får stå ut...


image320

"stay, if you wanna love me, stay.."

minnen är som bäst...

image319


"if you say that you love me.."

Nu ska jag i säng, titta en snutt på Dagis Papporna som har blivit en favorit. I helgen kommer det blir en blogg paous för min del. Har grymt mycket att göra i skolan och jag måste göra mitt bästa och inte gör folk och mig själv besvikna. Känner lite att jag inte har gjort det den senaste tiden, men i början var man så motiverad. Nu ha lusten dratt sin kos. Måste fungera, annars kommer min energi läggas på dem två sista åren. Jag ska inte bli lagerarbetare!

Fredag

Kan man få större press på sig än såhär?

Sitter i skolan nu, väntar på att hela Teknis ska gå bort i ett vitt tåg till Borås Arena. Åkte med mamma in till stan så är här  lite tidigare så då kan man passa på att blogga lite. I dag ska vi som sagt titta på fotboll, sedan blir det lite fika på Tant Grön med tjejerna. Mycket mysigt och det ska bli skönt att spendera lite tid med dem i dag, eftersom jag kommer sitta hemma och studera hela helgen. I kväll är det även treornas bal på Grand. Insläppet börjar vid halv sju, så man kanske borde ta sig en sväng dit bort. Tycker det är roligt att tittahur fin alla är, och min kusin Alexander ska även gå. Längtar tills jag får  gå där, det är alltid så mcyket folk som bara kommer dit för att titta på alla studenter. Det sämta med dagen är att det inte är så fint väder, så jag hoppas för alla som ska gå att det inte regnar.

I går var jag hemma vid elva, och var jätte hungrig eftersom jag inte ätit sedan i skolan. Så jag tog mig en lite macka och sedan hoppade jag i säng på en gång. Det har nog aldrig varit så skönt att lägga sig. Gillar att sova.. I morses fick jag sova länge, gick upp vid halv tio så det var skönt.  Nu ska jag ta mig ut härifrån workshopen och leta rätt på resten av min klass.

 

God morgon

Sitter på min älskade historia lektion. Vi ska arbeta med våran redovisning som vi skall ha om kalla kriget. Våran grupp ska inrikta sig på Afgahnistan 1979-1982, Grenada och Panama. Det är skit svårt att hitta någon fakta och denna redovsining avgör ungefär mitt betyg så den är viktig. Ska ha spanska prov efter denna lektionen, och jag känner mig förberedd, men jag hatar när man skall skriva långa uppsatser eller svar för att jag skriver och sedan kommer jag på något mer som skulle vara med i det andra stycket och då är det jobbigt att ändra och fixa. Men jag hoppas på mycket frågor och meningar som man kan översätta för jag har pluggat in alla böjningar och verb så jag kan rabbla dem mitt i natten, om någon väcker mig. Nog prat om skolan, blir snurrig bara jag tänker på allt jag måste studera i helgen..

I dag ska jag även ta en tur till staden, måste hitta avslutningsskor och lite annat. Men jag är alltid så kräsen när det kommer till sådanna här saker, jag har redan målat upp en blid i mitt huvud hur det skall se ut och då är det jätte svårt att hitta sedan. I dag skall jag även träna och jobba, längtat efter denna träning som kommer idag, vi ska börja med lite nya serier och kast till nästa säsong, mycket roligt. Jag kommer inte vara hemma ifrån jobbet förän runt elva i kväll, så mycket bloggande blir det inte i dag. Kanske när jag kommer hem för i morgon börjar vi inte föräns tolv, och har inga lektioner för det är fotbolls tunering. men men..

Back to the history!

Eget hemma spa!

Stresstämjaren

Trött och utarbetad? Misströsta inte. En skön stund i badet är som bomull för stressade själar, ta hjälp av väldoftande oljor och vårdande ingredienser för att lindra spända muskler, lugna ditt sinne och lena din hud.

Så gör du:

Stäng badrumsdörren, tänd några doftljus, lägg en badkudde eller en ihopvikt handduk där du vill luta huvudet och dämpa belysningen.

Tappa upp vatten, tänk behagligt varmt för att du verkligen ska kunna slappna av. Är vattnet för hett kan du bli yr men det är också uttorkande för huden.

Släpp ner en badbomb eller några droppar badolja när karet är fullt, doften sprider sig i rummet och hjälper dig att slappna av till både kropp och själ. Använder du olja kommer den att göra huden mjukare och skönare. Gillar du skum är det bra att hälla i det samtidigt som vattnet för ett riktigt härligt lödder.

Sjunk försiktigt ner och lägg dig bekvämt. Börja med en djupandning som ger bra avslappning: andas in ordentligt genom näsan medan du räknar till fyra, håll sedan andan och räkna till åtta, andas sakta ut på tolv. Gör samma sak fem gånger.

Lägg en mask i ansiktet, luta dig tillbaka och blunda. Slappna av från toppen av huvudet och ner till tårna, det är lättarre om du tänker dig igenom hela kroppen. Tvätta av masken med en fuktad tvättlapp efter tio minuter. Res dig sakta, svep dig torr i en mysig handduk och massera noga in kroppen med en lugnande kroppscrème.

Ta din tid, drick ett stort glas vatten och låt kroppen sakta komma igång igen.

Avslappnande oljor:

Bergamott, kamomill, lavendel, ylang ylang och ros.

Tips!

Lugn musik är som bomull för själen, men det får inte vara sövande.


Fakta: Åhlens

Onsdag

image316


Kom hem ifrån skolan för en halvtimma sedan. En bra dag, inte så mycket att göra, men idrotten var rena döden. Vi skulle ut och orgentera (stavas?) i en skog som heter Rya Åsar. jag har nog aldrig gått uppför så många och dödsframmkallande backa i hela mitt liv, kommer nog aldrig göra det igen?. Pest var det rent ut sagt, sedan missade vi två kontroller med, men det var skit svårt att hitta på kartan så det gjorde inte så mycket. Vi var inte dem enda som sprugit fel i klassen.

Nu ska jag plugga lite spanska innan jag ska iväg och möta min kära tränare för en grej. Ska plugga så fort jag kommer hem igen, så man kan titta på Grey´s och P.C.D . Vore trevligt med lite tv och så i kväll. Hade gaska lång håltimma i dag, så jag och Elin gick till Idé Guld för att titta ut dem nya berlockerna som kommit till Thomas Sabo, och jag blev lite kär i en nyckel. Hittade även en jätte fin silver ring, med en stor pärla på. Kanske får något i avslutnings present? Men nu ska jag äta lite innan jag ska iväg, och det är grymt skönt väder ute i dag!

BYE!


O.F Onsdag

- Marin blå kofta, Maje
- Vitt linne, H&M
- Jeans, J.Lindeberg
- Marinblå låga tenniskor, Converse
- Hals & armband, Thomas Sabo
- Bågar, H&M

image312

  

You are my light in the dark

image311

Nu ska jag hoppa in i duschen, titta igenom någon tidning innan jag lägger mig. Vill koma i säng hyfsat tidigt i kväll, behöver mer sömn. Det är en enastående kännsla att stiga upp på morgonen när man känner hur länge man sovit och man är på bra humör, fast man vill ligga kvar i sängen. Åh det finns ingen skönare säng än min! Ifs så säger oftast alla, varför sova i en oskön säng när man kan sova i en skön?.  Jag håller med min vän Elin  på kuddfronten, den måste vara kall. Det går inte att sova på en varm.. haha det blev mycket prat om min säng osv.  Det roligaste  under dagen i dag, var att solen tittade fram efter tjock dimma. Var tvungen att få med den på bild, och jag älskar att gå med solglasögon, som jag tror är mitt favorit "plagg". Man kan gömma sig bakom dem om man är sliten och dem kan förgylla en hel outfitt. Kan aldrig ha förmångaheller. Men nu ska jag in i duschen och sedan läsa en ny tidning min mamma precis kom med. PIRAJA heter den. En tidning för dem som går på gymnasiet, får se om den innehåller något intressant

Adios!

detta inlägg skulle vara publicerat för en halvtimma sedan, men det korngla..så nu är jag klar med duschen och allt..

sweet deep blue sea

image310


det är tydligen såhär Chanel vill att man skall gå klädd till stranden. Kanske lite too mutch för mig, men jag skulle inte tveka om att bara ha baddrä. Den är snygg, speciellt i färgen vit, som gör att ser mer brunare ut än i ex svart.  Kanske ser denna modell kanske mer serut som en boddy?

Tisdag

image301


Har precis kommit hem ifrån mina gullungar, ja i dag var en av dem bästa träningarna på hela detta halvåret. Det tråkigaste är att dem inte kunnat lära sig något nytt, lite finger drill men inget mer för att det har varit så stökigt. Nu är det kanske några som ska sluta för att det är för stökigt men det ska det bli ändring på. Dem hjular hela tiden så jag ska komma på något hårt straff för dem att göra, när dem hjular när jag säger att dem inte ska det. nog om det.

Nu ska jag plugga lite spanska, ja jag ska studera det varje dag fram till provet, måste bara måste få bra på det här provet. Annars har det inte hänt så mycket i skolan i dag. Men på fredag har vi bara halft gympa för att det ska vara en stor fotbollstunering på Borås Arena för alla gymnasieskolor i hela staden. Mycket skojj, och vi hoppas att Teknis vinner i år igen, för vi har vunnit den alla gånger som den har spelats.Länge lefve Teknis, ty wi äro bäst! I dag ska jag bla titta på IFE - IFK, hat match för oss boråsare, men vi hoppas att vårat älskade guldlag är i from i dag så det blir tre poäng till i potten. Nu ska jag gå och se om min lillebror lever..

See you!

O.f tisdag

- Kort kavaj, H&M
- Svart klänning, H&M
- Svarta leggings ifrån Gina Tricot
- Brillor, H&M
- Silver väska nr 2, La Redoute
- Lack flats, Din sko
- Halds & armband, Thomas Sabo

image307

 

Gillar min stela min på det stora kortet, fast jag är glad i dag, mycket glad!

godnatt & a big hallelujah!

Nu ska jag sova och min dag har verkligen blivit förgylld. Jag har hittat mitt Thomas Sabo haldsband igen, inet kan nog berskriva hur glad jag är att det är tillbaka i mina häder. Älsksar mitt sådant haldsband och armband. Nu ska jag inte sitta här och babbla, ska hoppa i min sköna säng och sova gott. I morgon ska jag till tandläkaren, men jag skyndar mig till skolan så jag inte missar alltförmycket. Ja som sagt, ett stort hallelujah för att jag hittat min haldsband!!

Sweet dreams!

image306

"It´s your love, that do something to me.."

image305


Nu ska jag titta på film/städa i min klädkammare. Det blir antligen Raise your voice eller några avsnitt av O.C. Jag kan nog inte inse att det  är slut?! .. fånig som jag är grät och som ett barn i går när jag tittade. Men när dem ge ut en sammlar box så är jag först i kön. Skulle övningskört till Bredared idag, för att mamma skulle slå lite uppe på golfbanan, men det får bli en annan gång för att det regna och blixtra och allt möjligt nu. Haha dessutom sa hon att hon inte vågar åka med mig själv ännu, men jag kör som en kung. Nog med bilsnacket och marsh mot tv:n.


Naturen är den bästa modellen...


image295

        


 


21-05-07

i dag ska jag absolut inte göra ett piss, okej kanske plugga lite spanska men inget annat som har med skolan att göra. Äntligen en ledig måndag, och jag ska troligvis ut och gå/springa. Måste hålla mig lite i from nu när jag inte har innebandyn. Men annars har jag bara varit i skolan i dag, haft det ganska slappt med bla film på geografin, läsning på svenskan och betygsprat på musiken. Åt lite thai i dag med, men min kära vän Elin, kändes att det var ett tag sedan, mycket gott. Så måste nog ut och springa så man får bort det man proppade i sig till lunch. Och jag längtar sjukt mycket nu till sommarlovet, ska jobba de sex första veckorna men det ska bli kul. La Redoute måste, eller ah är ett dröm sommarjobb för mig iaf. Är glad att dem vill ha mig..

I kväll ska jag även titta på CSI NY, och lite annat bös. Det är inget fint vädet heller, regnit och mulet så man kan inte vara ute och hitta på något. Får ta och spela lite Mario Party med bror min när han kommer hem..

Hugs!

o.f måndag

- Svart stickad "bolero", Bash
- Lång vit skjorta, Någon ifrån Viaredsföretagen
- Glansiga taits, Gina Tricot
- Silvriga flats ifrån mellowyellow
- Silver väska, La Redoute

image290

  

Söndag

Gårdagen var riktigt mysig och rolig. Vi kom dit och bröjade grilla massvis med god mat, sedan spelade vi kubb. Mitt lag vann, men det var för att en i andra laget slog ner kungen, men vinst är alltid vinst. Sedan var det dags för lite Twister. Kampen var stor bland alla och jag slutade på en andra plats, sedan satte jag mig i soffan ett tag. Måste sulta medans man ligger på topp. Efter lite prat och studsmattehoppning så skulle vi spela charader. Det var nog det roligaste på hela kvällen, jag hade både ont i hjärtat och magen när vi var färdiga. Har inte skrattat så mycket på ett tag, men det var skojj. Sedan åkte  stadsborna hem och vi stannande kvar för lite prat och ännu mera skratt. Sedan knallade jag mig hem vid kvart över ett och somna direkt.

Vaknade dock runt halv tolv i dag, men jag kännde att jag behövde sova ut för en gångs skull. Har varit jätte skönt med långhelg även om jag har jobbat en dag. Men pengar behövsa alltid. Nu har jag suttit och tittat på Fashion House med min syster hela förmiddagen och så. Resten av eftermiddagen ska jag studera spanska och sedan ska jag nog ta mig en promenad eller springtur. Behöver detta om inte mitt innebandylag startar igen?, som inte är helt omöjligt längre.. I kväll ska jag som vanligt träna, och be min mor, eller jag tror jag gör det själv så det går rätt till, att spela in sista avsnittet av O.C. Jag hoppas verkligen på en säsong till, vad ska jag göra utan O.C? 

Ciao!


Lördag!

Började med att jag vaknade runt halv elva och skulle igentligen åkt till Ljung, men den personen kom hit till oss ist. Hon har precis fått en bebis, ur gullig. Min moster kikade även förbi så vi alla satt i köket och pratade. Sedan åktejag och pappa och övninskörde lite. Det gick jätte bra, känns som jag redan hade det i blodet eller vad man ska säga. Övade mycket dragningsläge och liknande. Mycket roligt att köra bil, måste sätta igång och köra så mycket man kan nu så man bli van att köra.

Nu ska jag upp och hjälpa mamma med maten, och i kväll blir det grill fest!!

kvällen i all ära

Ska käka lite tacos snart, och sedan bär det av till Mickan. Där blir det en lugn kväll med massa mys och goa folk. Ska sova hos Ida i kväll med så hon slipper att sova ensam. Ska ha på mig mina nya byxor i kväll och man får se vad man får för respons på dem, har aldrig haft så hög midja innan.. Men tacosen ropar mitt namn och magen kan jag meddela svarar tillbaka så det är nog bäst att gå och äta lite nu.

Have it nice!

Fredags kvälls O.F
- Kofta, Replay
- Gammal t-shirt, Svea
- Byxor, By Ti Me
- Väska, Dior

image288

Tidsbrist?

10 favoriter:
Färg:
svart, vit, kornblå m.m.
Mat: Tacos?
Band: The Ark
Film: Rasie your vocie
Bok: Vingklippt ängel
Sport: Drill
Årstid: Sommar/ Höst/ Vår/ Vinter.. alla är olika bra!
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanlij med krossad chocklad, ägglikör!
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör: imellan sur/glad
Smak: tvål (duschade precis)
Kläder: Siden morgonrock ifrån V&R
Bakgrund: Va? Finsk/SVENSK
Nagellack: Svart
Tid: 18:34
Omgivning: i mitt rum, muisk
Irritationsobjekt: min lillebror och hans kompis

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Emma
Screen name: ?
Husdjur: Törnrosa
Piercing: Öronen, 7 år?
Förälskelse: Gustav
Musik: Spice Grils eller något
Bil: Bobby car?
Kyss: Gustav i tvåan eller något

7 senaste:
Godis:
Naturgodis
Mat: Sallad
Dryck: Vatten.
Biltur: Fick skjuts hem ifrån bussen av farfar
Kyss: ett tag sedan..
Spelad låt: Rufus w.- Hallelujah
TV-program: O.C

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Yes.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja, nästan ett måste
Varit med på TV: Ajjemen
Kysst någon du inte känner: Ja..

5 nej tack:
Kläder: Trucke keps & förmycket instoppade strumor!!!
Mat: ärtsoppa?
Musik: Dansband..
Dryck: Grönsaks smooties
Personlighetsdrag: Snåla och tykna personer

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Tittade på O.C & sov.
Du kan höra just nu: Musiken ur min dator
Du inte kan leva utan: MIn familj och vänner
Du gör när du har tråkigt: Bloggar, tittar på tv.

3 personer:
Du kan berätta allt för: -
Du tycker om: -
Du inte gillar: -.

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe!
Vår eller höst: Vår & Höst (A)

1 önskan:  Att leva ett lyckligt liv fullt av kärlek och roligheter..

sorry!

orkar inte för tillfället..

sleep tight!

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Ska kanske titta på lite gammla O.C avsnitt och mysa lite. Elin när du ser detta, ring mig.. viktigt!.. Börjar jobba vid sju i morgon så måste i säng nu. Ska jobba på Ellos i morgon, tur att det är många som jag känner som ska jobba samma dag så man inte blir helt ensam iaf. Sov gott allihopa!

Adios!

frågan är hur mycket man orkar?

Torsdag!

I morses kommer min mamma in springades och säger, "du har två minuter på dig att fixa till dig om du ska åka med till Lager 157". Jag tittar uppifrån mitt täcke och inser att jag bara gick och lade mig i går efter gått i spöregn. Jag springer upp och tar på mig mys kläder och sätte upp mitt smutsiga hår i en tofs. Sedan bar det av till lager där jag köpte en ny klänning och ett par byxor. Sorry alla som fick se mig i ett sådant dåligt skick, men det blev bara så.

Kom hem och sätte mig för att kolla Spiderman 3. När jag suttit där ett tag inser jag att jag har glömt att det var träning så fort som tusan sprang jag och tog på mig träningskläder och mamma fick köra upp mig. Nu sitter jag här hemma ifrån träningen och ska snart, ja ringa ett par samtal och titta klart Spiderman. Men en jäkla jobbig sak hände i går när jag skulle ta bussen hem ifrån stan. Då är det en kille som missar bussen, men bussen stannar vid ett rödljus i en korsning. Killen springen och ställer sig framför bussen och menar att han borde få komma på. Men chauffören vill inte släppa på honom för att bussen stid utan för polisstaion. Men killen vägra flytta på sig, så han stod framför bussen i 40 minuter tills polisen kom och plockade bort honom. Det kiligaste var att han fick åka med tillslut. Jag var på dåligthumör och ville bara hem och sova, så skulle den fjanten så där och krångla...

Nu ska jag ringa lite samtal..

Later!

Onsdag, äntligen långhelg!

sitter på jobbet nu, haha men ska snart kila mig till solariumet för att bli lite brunare. Sedan skall jag gå en bit för att ta bussen med Elin och Natta upp till våran kära Bella. Hon har flyttat nyligen så vi måste åka upp och ser hur hon bor. Självklart kommer dem andra tjejerna med, så ska vi äta gott (grillning ofc) och spela lite spel.  Jag är grymt laddad inför Twister, bara så alla vet..

Har inte gjort så mycket i dag, i skolan på idrotten hade vi brändboll. Vårat lag hade den bästa lagandan men vi förlora. Bättre lycka nästa gång. Jag och Elin kilade till videomix på vägen till skolan och köpte lite cola, Zero! Sedan på svenskan satt vi bara och läste i våra bäcker. Har läst ut min nu och hade tänkt att göra en recetion av den senare för dem som är nyfikna och vill ha en bra bok att läsa. Som sagt nu sitter jag på jobbet, eller jobb nummer tre, på min pappas jobb. Haft det bra här uppe idag, inte så smutsigt och det var ändå skönt att göra det i kväll så jag inte har den pressen att göra det under långhelgen som börjat i dag. Ska bli så underbart och jag hoppas verkligen att det blir fint väder så man kan vara utomhus. Det blir nog inte så mycket mer bloggning för mig i kväll, kanske när jag kommer hem, men annars..

Ha en bra kväll!! 

God natt!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att bli lite fräsch. Ska plugga lite mer sedan, kan hålla på lite senare i kväll för som sagt har sovmorgon till tjugoöver tolv. Tråkigaste är att jag skall skriva provet vid halv tio, men det är bättre än kl åtta. Men efter lite studerande och om jag orkar skall jag titta på UB som jag själv faktiskt spelat in. Kan inte lita på resten av familjen längre när det gäller sådant, ex i söndags innan jag gick till träningen så ropar jag när jag ska kilva ut igenom dörren, glöm för guds skull inte att spela in O.C Men när man kommer hem så har ingen gjort det. Så i dag när jag spelade in UB så tänkte jag att jag låter hela bandet gå så DHW också kommer med. Perfekt tills när man kommer i mammas&pappas rum och ser att mamma har stängt av. Hon var tillomed nere och fågade mig om jag inte tittade på tv:n. Nej svarade jag då, så lite lack blir man.

Men hoppas att alla kommer sova skönt ikväll, det har jag iaf planerat. Kanske tillomed är uppe så sent att jag kan titta på SATC. Det bästa med morgondagen är att det är sista skoldagen på veckan, och vi har bara två lektioner, slappa dessutom. Idrott och Sv, där av i svenskan vi läser en bok. Ganska soft!

Sweet dreams!

image287

ett litet kvälls tips. Snygga färgade bågar ifrån ASOS. Kostar runt 149:- utan frakt. Mycket stiliga!

Galenskap!

jag blir ibland helt tokig på mina små drillflickor. I dag ägnade vi hela träningen till att prata, eller ah jag skällde på dem med min hemskaste röst. Dem kan aldrig vara tysta, dem springer omkring,flamsar, gapar och hjular/står på händer hela tiden. Pratade med dem att dem skall vara tysta och lyssna på mig för det jag säger är viktigt osv. Hotade med att dem inte får vara med i våran Cabaré som kommer upp i början av juni, så hoppas att dem skärper sig. Men ibland är dem bara för söta...

Skolavslutning

Ja, nu eller rättaresagt för ett tag sedan köpte jag mig en skolaavslutnings klänning ifrån Indiska. Blev helt paff när mamma ringde och sa att hon hittat en klänninge till mig på Indiska. Men nu är den stora frågan vad man skall ha för skor till, låga, höga, pumps eller ballerina? Skulle gärna få lite åsikter på vad du skulle ha till denhär klänningen.

image285


Tisdag och vandring

image284

( Elin är minst lika snygg bakifrån som framifrån och alltid lika söt i rörelse)

Nu är jag äntligen hemma ifrån skogen. Jag har hittat barr lite var satns på mig. Men det var trevlig och det bästa var att det gav bra miotion, eftersom vi faktiskt gick 1 mil. Själv har jag gått kanske en halv till, känns iaf så, för att gå till bussen på morgonen känns redan den sträckan som en mil. Och när jag skulle gå hem ifrån bussen och benen redan var slutpumpade och det är + 2 mil ungerfär  så sammanlagt gick jag fyra mil i dag...(kanske 1 km hem til mig)  Tråkigt nog var att min grupp skulle starta 9:55 men när jag och Elin kom var ingen där, så vi fick gå dragandes med EP hela vägen. Haha ja dragandes för det var oftas jag och Elin i täten. Men det var lite info om eld, frammåtstupat sidoläge, och allemansrätten. På fågel stationen var det man skulle para ihop bild med namn och lösa rebusar, då hade vi, EP( + EK)  ett fel bara. Och på tipspromenaden med frågor på allemansrätten fick vi alla rätt. Kan medela att jag biddrog en liten del till vinst.

Senare i dag skall jag bara studera till mitt GE prov i morgon. Får spela in UB och DHW, tisdagar är nog bästa tvdagen på veckan.. Snart, runt klockan fem ska jag iväg och träna mina små drilltjejer och lite sådant. Nu ska jag ta mig något att äta,

Ciao!

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig själv. Vandringen börjar inte fören vid tio så nu ska jag titta på en film. Honey står på tur och jag gillar verkligen den filmen. Älskar den super söta barnet som är med, bara för tillf'llet kommer jag inte ihåg vad han heter, något på R. Är ganska trött nu så det är nog bäst jag hoppar i säng.

Sweet dreams!

image283

Ny webbutik!

Som mina vänner som skriver bloggen och har märket Fashion Nerds såg jag att dem hade bloggat om en ny webbutik som öppnat. Jag kikade in och hittade många snygga plagg. Jag skulle speciellt ha den kornblåa korta jackan, men givetvis var den slut. Skulle varit perfekt!! men det fanns som sagt mycket annat snyggt. Butiken  heter Glitzy och jag tycker att alla borde ta sig en titt där!    http://www.glitzy.se/butik/


Måndag

Jag blir alltid lika besviken när jag skriver rubriken Måndag, men denna veckan kommer gå snabbt tror jag. Gick till skolan i dag,även om jag kanske inte mår bra, men jag höll mig kvar med ett leende på löpparna. Fick tillbaka mitt musikprov i dag, han sa att det var bra, missade en grej ifrån Mvg och det var dem dära G-klavarna för att han tyckte att min "böj" var för stor... Jag kan faktisgt rita G-klavar. ...Men helt okej. Sedan har jag även varit ett besök hos tandläkaren i dag. Hade inga hål och hon tyckte tänderna såg fina ut, men att jag ska börja använda mer tandtråd. Så kanske ska köpa Plackers eller vad dem heter, hört att dem är ganska smidiga.

Elin klagar att jag dricker förlite mjölk så jag har faktiskt köpt mig lite glass i dag, min absoluta favorit ifrån GB. Vanlij med krossad chockald, mums. Jag dricker Oboy med, och äter ost och smör. Så du kan sluta oroa dig att jag skall bryta ett ben eller något. Min kära mamma som läser min blogg har klagat på att jag stavar som en kratta och det ska vi genast ändra på men det är jobbigt att tänka på tre saker när man skriver. Vi, låter lite som att jag är schizofren men det är jag inte. I morgon ska vi ha "vandring" i skolan. Klassen är uppdelade i tre grupper och man startar vid Hesta stugan vid olika tider. Man skall gå en runta som är ca 9 km lång och göra olika uppdrag vid olika stationer på vägen runt. lite som fångarna på fortet eller vad det hette. Men det skall säkert bli roligt. I kväll ska jag bara plugga och titta lite på CSI NY. Annars inget roligt alls, kanske kan tvinga min syster att sjunga lite sing star när jag tar ett break ifrån mitt studerande.

Hej så länge!


Söndag

Vill inte ens nämna gårkvällens tv tittande, men The Ark kommer alltid att vara dem bästa!

Skulle sovit hos Sandra i går, men jag är inte riktigt frisk än fick jätte ont i huvudet. Så jag åkte med min mamma hem senare på kvällen och gick och la miig på en gång. Kunde inte sova så bra i kväll heller. Så jag vaknade runt halv tolv i dag, gick upp och åt lite frukost och tittade på reprisen av eurovision. Sög gjorde det... Men sedan hjälpte jag mamma att plocka iordningköket och tog en huvudvärkstablett och gick ner och la mig igen. Vakna precis men jag har så ont i huvudet så jag måste nog gå och lägga mig igen. Jag borde igentligen plugga, men mitt huvud sprängs snart. Så jag kan kanske läsa lite i min bok eller liknande. I kväll ska jag gå och träna varsesig huvudet vill eller inte. I kväll får vi nämligen reda på vilket teama och vilken musik vi ska ha till nästa säsongs tävlingsdans. Det ska bli mycket spännande.

Glöm inte O.C i kväll, får be mamma spela in eftersom jag har träning då.

SE YOU ALL!


O.F Lördag kväll

- Jacka, H&M
- Jeans klänning, MQ
- Svarta blanka leggins, Gina Tricot
- Väska, Dior
- Svarta lackflats, Din sko
- Uppsatt hår by my shelf.

image280



eftersom jag är en dålig fotograf så är bilderna inte dem bästa, men dem är tagna i rörelse så får la skylla på det denhär gången..

Heja heja!!

image279

Ikväll hoppas jag alla hejar på våra fantastiska stjärnor The Ark. Själv kommer jag hålla påmin snygging Ola. Heja Heja Sverige, Heja Ola. Hoppsa att han är riktigt snygg i kväll så jag får något att titta på. Sverige startar som nummer 12 för dem som inte visste.

Saknad..

jag saknar vissa personer otroligt mycket nu, hoppas att dem saknar mig med? Innan var det alltid vi men den senaste tiden tycker jag inte om. Jag ska försöka bättra mig men vem kan ingetligen ändra på vem man är, jag kanske bara ska tänka en gång extra innan jag säger något. Men jag hoppas att allt kan bli som  vanligt snart, jag saknar er och ni kommer alltid att vara mina vänner och förhoppningsvis kan vi forsätta att vara det också.
image277

Kroatien 06 (L)

god morgon

ja vaknade för en stunds sedan. Funderar på att gå upp och äta frukost, ligger nämligen i min kära säng fortfarande. Sedan skall jag spendera min dag med att studera. Måste få bra på mitt geografi prov ag skall ha på onsdag.  Senare under dagen dyker även La Redoute gängt upp. Dem skall tydligen vara här innan de allihopa ska gå på en fest för hela Ellos. Måste nog dammtorka mitt rum då, lovade mamma  det i går men somnade tidugt. Mår fortfarande inte bra, det gör ont i huvudet hela tiden ibland mindre och ibland mer. Men det går säkert över... i kväll blir det som sagt Schlager tittande för min del. Elin & Sandra kan ni ringa mig? jag har en super idé.. men nu ska jag gå upp och göra mig lite sociall för min familj eftersom jag skall spendera dagen i mitt rum.

Have a nice day!

oslagbar låt...

Rufus Wainwright - Hallelujah

Kan lyssna på den i evigheter!

Nya favoriter!

koftam?ssa


Tack vare min älskade mamma har min vårgarderob förnyas lite. Hon tog hem lite kläder ifrån La Redoute bla den här koftan och mössan på kvinnan i bild 2.  Koftan fick jag i två färger den här bruna och en marin blå, perfekt till sommmaren/våren. Mössan kommer till stor användning nu när det är lite smått regnit och mulet. Då kan man ta på sig den och ändå känna sig lite vårigt.  Koftan är ifrån Maje och mössan från Antik Batik   www.laredoute.se

Fredag

Nu sitter jag på min kära information och layout lektion. Har börjat på våran slutuppgift där man skall planera en konferans för ett före tag där man jobbar. Man får åka vart man vill i hela världen och jag har planerat att åka till Dubai och bo på det sju stjärninga hotellet. Och med detta skall man sätta ihop en powerpoint men konstander,bilder och andra värda utflyckter.

Senare i dag blir det fika som vanligt på Tant Grön, känns bra att träffa alla tjejerna igen. Det var ett litet tag sedan och ikvälll ska alla kanske hitta på något ihop. Men jag mår inte riktigt så bra så kanske stannar hemma med min mamma och tittar på Talang 2007.  Kanske inte riktigt är det bästa sättet att spendera en fredag kväll, men det blir säkert mysigt. Annars får jag vara med dem andra.. I mrogon blir det pluggning på dagen och kanske lite solning om vädret tillåter. Senare på kvällen är det dags för Eourovision Song Contest med mina underbara vänner. Haha jag är en riktigt melodifestival nörd. Måste sitta bänkad framför tv:n när ett av min absoluta favoritband skall representera Sverige. Ola Salo är snygg, riktigt snygg. Många kanske inte riktigt förstår hur man kan tycka att han är snygg, men jag kan inte förstå att Elin tycker att Dregen är det. Så, men det skulle inte vara roligt om alla hade samma smak heller. Men nu ska jag kila!

BYE!

Torsdag

känner att denna veckan kanske inte är bästa för att blogga. Känner att jag inte hinner eller så, mycket prov och grejer som ska fixas denna veckan. Men i dag har jag haft förtegasekonomiprov som gick rätt åt helvete, ursäkata att jag svär men jag fick total black out. Frågade sedan snällt om jag kanske kunde få skriva om provet på måndag, för många gick hem för att få extra tid att läsa på till provet så att dem ska göra det på måndag ist. Så nu blir dte ingen MVG för mig i företagsekonomi A. Det värsta och det som suger mest är att jag verkligen hade pluggat och så händer det att man får en black out, lyckat.,..

Sedan har jag tränat drill. Vi håller på med ett programm till våran sommar cabaré. Mycket trevligt för vi(min grupp) koregrafera våran dans själva och vi var uppdelade i ter grupper. Jag och Josefine fick göra hela början och det gick jätte bra. Sedan var jag tvungen att knalla mig till pappas jobb för mitt tredje extra knäck. Sädningen i ter timmar och nu sitter jag här. Dödstrött och ska lägga mig och titta på SATC nu, känner att jag behöver det..

Good night you al!

No no!

image274

Jessica Simpson


Klänningen är välldigt elegant och i vårens heta färg, silver. Dem röda läpparna och hennes "naturliga" hårsvall är jättefint, men det som retar mig med denhär bilden är hennes börst? har hon opererat dem.. Jag har för mig att hon hade ganska små bröst, eller är det jag som har trasslat till det?.. kankse är det klänningens uringning som kanske gör dem så enorma men endå, har dem blivit större?

O.F Onsdag

- Svart Jacka, H&M
- Slitna jeans, Acne
- Väska ifrån Dior
- Vita tyg skor, Converse
- Glasögon, Efa Attling
- Och den alldarliga knuten på huvudet

image270



Ska plugga Företagseknonomi hela kvällen, så ingen bloggning i  kväll heller..

Även Fredagens bekväma outfitt.

 

svart tröja Replay, klänning Gina Tricot, Jeans J.Lindeberg, Vita Converse

Tisdag

image269


Är även hemma ifrån skolan i dag med, har så jäkla ont i mitt huvud. Vet inte vad som är snett där uppe men jag överlever. Vaknade jätte tidigt i dag runt åtta, låg och drog mig lite i sängen och tänkte att klockan var runt halv elva. Men jag gick upp och gjorde mig en god frukost och när jag satte mig vid bordet tittade jag på klockan och då var den bara tio över åtta. Så då gick jag ner till min säng igen och tittade på Djävulen bär prada. Jag gillar den på något vis, kanske något i den stilen man vill leva i sen? Nu ska jag fortsätta plugga lite och sedan kanske ta mig en dusch. Ska iväg senare och träna mina små tjejer och i kväll är det ledarmöte hemma hos mig. Och så är det en himmlans massa bra tv programm i kväll, Uggly Betty och DHW , ser fram emot detta.

Soo loong!

och lite sm bilder kommer kanske upp senare om jag orkar


good night!

Nu ska jag alldelse strax gå och lägga mig, ska nog inte till skolan i morgon heller. Jag insåg innan idag att jag har glömt ett av mina företags ekonomi häften i skolan, så jag får la bege mig dit en pytte stund om jag orkar. Har tittat på massa  tv nu på kvällen, men det behövs göras när man är sjuk. Förhoppninsvis kanske jag är vaken så jag kan titta på Sex and the City, åh jag funderar jätte, jätte mycket på att köpa boxen. Det hade varit perfekt! Nu ska jag iaf titta på en film, Dagispapporna, älskar den filmen. Eddie Murphy är en av världens bästa skådespelare enligt mig. Gillar hans personlighet och charm!

image268

SM&måndag

gick kanske inte riktigt som plnerat, men fjärde bäst i sverige blev det.

ligger hemma i sängen i dag, är sjuk. Migrän eller något liknande är det iaf så ska snart gå och lägga mig igen. orkar inte blogga i dag, på dåligt humör för att jag inte mår så bra och att tanken på att vissa inte kan växa upp och inse hur jäkla omoget det är gör saken inte bättre.. men nu ska jag läsa lite fe igen.

på teknis!

sitter nu på Teknis efter dagens genrep i Boråshallen. Vi sitter nu på torget, där jag aldrig annars brukar gå, men dte känns ganska skönt att datorerna är öppna. Kanske tillomed hinner blogga nu lite inför helgen. Har precis ätit Thai mat och nu sitter vi här. I kväll blir det lite macka och te som Pågen sposrar oss med det. Mycket trevligt att träffa alla andra drillare som man bara träffar en´gång per år, spciellt Erika och Åsa.

Nu har våra väskor anlänt.. !

Be back soon!

Välkommen!

Fick redan på att min mamma läser min blogg, jippie! men välkommen!

Nu sitter jag på svenskan och fixar med min inlämning, den behöver inte så mycket mer arbetet men lite ska vi fixa till.Det är nästan min favort mat i skolan i dag,potatis och purjolökssoppa. Mycket gott! sedan kommer vi ha Information ochLayout och börja på en ny grej, power point pratade någon om innan,och det gör mig inget. Det är lätt och med lite skryt så är jag ganska bra.. mohaha...

nu back to work!


O.F fredag

blir ingen riktig outfit bild i dag för jag har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, men ni kan få en bild på det otroligt snygga SM Linnet, sponsrat av Gina Tricot!



ÄNTLIGEN!

23 timmar
34 minuter


Kvar till SM!!

image261

en bild ifrån PeppningsRallyt i går. Jag och Sara sitter och klistar och donar. Jag är så upptagen av att fixa min supersnygga skylt så jag märker inte att Maria tar kort. Kanske efetr lite tjat att Elin kan hålla min skylt?

Radiostars

Nu är jag hemma ifrån Radiobesöket. Det var en upplevelse och det var jätte kul, haha när man lyssnar på det såhär i efterhand inse man hur fejk mitt skratt låter hela tiden..

http://www.sr.se/cgi-bin/sjuharad/program/index.asp?ProgramID=56&Format=107

där går man in så väljer man 07:30 - 08:00. Först om man hoppar frm till 10 minuter så är det en liten intervju när vi var ute och drillade lite. Men vid 16 minuter då är vi inne i studion och Jag och Ellen kommer i action. Låter inte alls  som mig när jag pratar men, wtf .

Nu ska jag till skolan, måste fixa till mig lite nu innan, men det kommer troligtvis ett blogginlägg innan Helgen!

Torsdag

Idag var jag uppe med tuppe, och hade NP i engelska och det gick nog vägen. Har bland annat tränat och gjort annat mysigt i kväll. Haft PeppRally efter träningen och lite bilder därifrån kommer lite senare. Känns som bara min bloggning handlar om Drillen och om SM, men det är nästan det ända som sker i mitt liv för tillfället. Men den som inte gillar det, otur för den... Åh i morgon drar allt igång, och jag är sååååååå taggad. Vi fick även våra snygga SM linnen på träningen i dag, som jag även ska ha på mig i skolan i morgon för att göra lite reklam. På tal om morgondagen, glöm inte att lyssna på mig och Ellen när vi är i radio kl 07:30 - 08:00 kanal 102,9. Vi ska dit med hela laget med sedan lottade vi om vilka som ska prata i intervjun och det blev jag och Ellen. Mina underbara lagkambrater var som sagt på tv i dag och drillade lite mer kan ni titta på www.tv4.se/goteborg . Mycket söta var dem. Borås Tidning var även på plats på våran träning i dag. Våran alldeles egna Charlotte Wennerlund fick BT Bucketten för all den tid och ork hon har lagt ner på SM. Vi fick även visa upp vårat trävlingsprogram för dem, och så trolig är vi i Borås Tidning i morgon...

Nu ska jag äta inna jag hungrar ihälj, men sedan måste jag packa allt i kväll med. Måste vara klart redan ikväll för i morgon efter skolan ska jag dirket till hallen för musiktest och sådant..

Puss!

Jag längtar!

1 dagar
13 timmar
21 minuter
KVAR TILL SM!

Nu är det satan inte långt kvar! tänker ladda upp en liten bild på mig och mitt team i våra snygga tävlingsdräkter. Kortet togs i Staffanstorp, och det ska vi bara glömma, men kortet är snyggt!

image260

Kankse inte är bästa kvaliten för jag har kopierat det med printscren..
Från Vän: Lovisa, Sara, Josefine.W, Maria
Från Vän: Jag, Matilda, Ellen, Josefine.V

NU JÄVLAR!!

www.drillanglar.blogg.se


O.f Torsdag

- Vit kofta, H&M
- Vitt linne, Lager 157
- (brocolli tröjan) Blus, IRO (LaRedoute)
- Beige safaribyxor, Zara
- Vita tenniskor, Convers

image259

Snyggt och välldigt hett med "uppvikt". Körde denna treden lite lätt på byxerna idag, inga ordentligt snygga raka uppvik, utan lite slavrigt så. Också välldig snygg gräsmatta, eller ah det var våran gräsmatta som inte var utav gräs heller, utan mossa ungefär. Men nu river dem om den så den ska bli till gräs.

Onsdagkväll

Nu i kväll ska jag titta på Greys, ska även ta en snabb tränin med pappa inför helgen. Haha det kommer bli en helg att minnas. Åh jag är riktigt taggad nu inför SM. I morgon vid 08:30 kommer några ifrån mitt drill team vara på tv4 och prata om Drill & SM, och på fredag så ska vi prata i radio. Mycket bra reklam nu inför SM och förhoppningsvis så kommer hallen vara smock full. Later..

image258

LYSSTRING BORÅSARE

Lyssna på P4 102,9fredag morgon 4/5 kl. 07.30-08.00. Då är jag och mitt drillag med i direktsändning och marknadsför drillen och SM!!

En rosa dröm

image257En mycket fin sommarklänning ifrån Pimpinette, DesignSverige.com
Priset kanske är det som gör att den inte är värd att köpa, kostar 1 495:- men den är jätte snygg. Fin till vardags och till fest, och ha bara ben till är super snyggt. Fanns även mycket annat fint ifrån Pimpinette, har aldrig hört om märket innan så det var lite kul med nyheter.
































Dyrast i Sverige

image256

Sveriges Dyraste hus. Såldes för 20 Miljoner och det ligger i Danderyd.

snart är vi där

3 dagar
11 timmar
21 minuter

Kvar till SM!!

Tisdag

Jag är jätte trött, men gårdagen var jätte roligt. Att gå omkring och drilla i Kortegen var en upplevelse, haha man hörde hur alla skrek mitt namn och vi patrulerade snyggt runt där. På kvällen var det fest, förfest hos Ida och bilder finns i nedre inlägget, Mycket roligt! Träffa lite nya människor denna kväll och jag och Louise dansade som galningar ungefär.. Bandet var bra och det var ett bra ös i går. Senare efter att mutat Ida med tre cheesburgare så blev det efterfest hos henne igen, sedan när alla gått så där vi fyra halv fem så somnade jag driekt i Idas sköna säng. Var skit trött. Även Carl spenderade natten med oss, dock sov han i Idas mamma&pappas säng. Sedan på morgonen blev jag väkt av dem båda och vi käkade frukost och tittade på Extrem Homemakeover. Nu sitter jag här och ska träna vid halv fem så funderar på att gå och ta mig något att äta, måste äta en tid innan träningen så jag inte får håll.

SEE YOU!


Bilder ifrån Kortegenveckan 07

                

X games, Lite lekar ifrån Lagfesten, Lördagens festande visas på Alex ben, Söndagen lite halvt sletna, Bygge på skolgården söndagen, GPT´s bidrag i Kortegen, Elin, Jag som är snygg i min kortegeoverall, Någons bidrag, Jag och mina söta drillflickor, Anton Kim Sibbe innan avfärd, Förfest valborg Mikaela Sandra Louise, Välldig otydlig bild Emma Madde Jag Sofie, Någon blottar sin rumpa..., Victor Alex och Fanny.

RSS 2.0