At Daniel´s

image428

Bilden åvan visar vad jag har pysslat med i dag. Shopping i massvis... Allt från Zara till 2hand. Hittade en jätte snygg hatt i dag, a la Kate, men vet inte riktigt om jag är en hatt person. Har shoppat tre "klänningar" och lite hår grejer och en t-shirt ifrån Zara. Annars har vi bara gått runt här i Lueven (Löven) och taigtdet lugnt. Solen har lyst hela dagen och det har även visat sig på min morbrors armar var av bonna bränna... I morgon bär det av till Paris, där jag bestämt mig för en gång och alla att åka längts upp i eifeltornet. Pga av min höjdskräck så åkte jag bara till mitten fööra gången, men nu ska jag ända upp!  Nu ska vi snart ha lite grillparty, och champang sak jag tala om att det inte är det godaste, rent  sagt äckligt. Förstår inte personer som vill dricka det.. Men det är väl inte så ovanligt med det i detta hushåll, där katten tillomed bär LV halsband. Haha, lite komiskt.. Men nu ska jag ut och sätta mig på terassen.

Bye!

     

First class, Syster, Syster får mig att posa för Brezer, Tiger, Everyone

au revoir !

image427
( Paris, you are beautiful! )

Nu är det snart dags för avfärd. Jag bli skönt att lämna hemma för ett tag. Kommer som sagt vara borta till den 2 agusti. Då är jag perfekt hemma för att gå på torsdagskväll, eller inte. haha. Men nu håller jag på att packa, mamma blev lite förvånad när jag visade hur mycket kläder jag skulle ha med mig. Enligt henne var det ganska lite. Men jag kommer nog klara mig..   Direkt efter Beligen/Paris åker jag till Kalamr för kurs och tillbringa några dagar mitt ute i ödemarken, det finns isf Konsum som man alltid går till på kvällarna. Men det kommer nog också blir roligt.  Jag hoppas att vädret är dåligt när jag är borta för i Paris är det 30 grader och sool! så att jag hinner ta igen den färgen jag missat när jag jobbat. 

 je venir que manquer vous eller något i den stilen..

Sakna er, skänk mig en tanke ibland.

au revoir , bisou Jacqueline

italien kännsla tack!

image426

Det är helt sjukt vad jag längtar till sol och värme. Jag tycker det är helt sjukt,jag gick omkring med kofta och jacka på mig i dag, mitten av juli?. Så därför lägger jag in en snygg bild ifrån Italien förra året, där var det varmt och skönt.  Har nästan lust att lägga alla mina pengar på en rest resa eller liknande, det är ju ingen sommar här i sverige!

Jag hittade lite saker på Ikea innan i dag. Lite tavlor till mitt rum och en ny lampa och lite grejer. Träffade min vän Malin och hennes famlij där, känns som att jag inte har träffat henne på evigheter, i helgen möjligvis med det var skönt att ses och prata lite. Men annars i dag har jag inte gjort mycket, suttit och trackat min syster på att hon har dålig musik smak, för det har hon verkligen. Men hon är bara 14 år så man får skylla på det.. hade nog inte den bästa musiken när jag var fjorton så jag ska inte säga så mycket. Nu ska jag och syrran ta och göra lite Soda Streem och titta film. I morgon åker jag till paris, men inte föräns kl 3 och innan dess ska jag övningsköra och handla till morbror. Han saknar den svenska maten lite..


Måndag

Nu pyser jag till IKEA.

tjarå!

Hallå...

...Vart är det fina sommar vädret?!


 

image425

(innan sommar cabarén, det förklarar hur jag ser ut...)

Söndag

Nu håller jag på att städa mitt rum. Har städat hela morgonen och förmiddagen för att få det lite finare här hemma. Ska packa det mesta i dag med, för på tisdag åker jag och familjen till Paris och Belgien. Sedan är det så att direkt efter Paris så ska jag åka till kalmar för träning med franska landslags tränare Sebastian. Hoppas verkligen att jag hittar mycket bra fynd när jag reser bort nu, känns nästan som det behövs..not. Men det skulle vara kul med nya höst saker eller liknande. Sedan måste jag hitta den perfekta presenten till min vän Natalie som fyller 18 år på tisdag, jag hade en super bra plan, men den dog. Så nu måste jag komma på något lika bra.. får se hur det blir med den saken. Troligtvis kommer jag kunna låna min morbors data där nere så lite blogg blir det nog så ni kommer inte undan med mig så lätt..


Lördag

Vet inte riktig vad jag ska göra nu, palla mig till sängen?.. gårdagen var riktigt skoj, iaf när vi var hos Mikaela, resten får bara försvinna in i dimman. Kom hem ganska tidigt på morgonkvisten, men somnade som en stock i min säng. Hade en välldigt underlig dröm, men man ville inte vakna upp för att den var så bra.

Vaknade sent  i dag, och mitt humör har varit i botten hela dagen. Kände för att inte göra någoting, ville bara att dagen skulle pasera. Min mamma försökte få mig att göra klart min klädkammare, men resultatet ser ut följande, att så ligger alla mina träningskläder på golvet och jag orkar inte ta upp dem. Känner att mitt humör även påverkar detta inlägg, men vad satan alla dagar är inte bra dagar. Tjejerna frågade om jag skulle med ut i kväll, men det nobbade jag för en film med min syster och bror. Det var dock ganska trevligt och nu har jag och Bella precis sett en till film, Heartbrake Hotell, vilken kass film igentligen..men men detta är ändå en ganska sorlig lördagskväll. Nu orkar jag knappt med min egna negativitet, så jag lägger upp lite bilder ifrån gårdagen..

     

Louise grillar (även om jag var  grillmaster för kvällen..haha), Jag och Sandra, Mikaela Louise och Ida posar för alla tar kort så dem vet inte vart dem skall kolla, Ida och Emma, Sandra, På väg ut till sandhult.

strike!

hitta en mycket fin bild hos sara, på mig och min vän G . Midsommar 07, bilden talar för sig själv...



jag bjuder på den...

Fredag

Som sagt ingen Liseberg för mig i dag. Fick välja mellan Liseberg och ingen för fest med tjejerna elle jobb och fest hela kvällen, så nu sitter jag här vid mitt lilla skrivbord igen. Jag har ändå redan varit där innan detta året så det är inte jätte nödvändigt att åka dit igen. Så dagen går ut på att först ska jag jobba till fyra? Ta bussen hem, fixa mig och göra mig redo för kvällen. Sedan är det grill hos Mikaela med lite nya spel och grejer, passar perfekt med vara ute idag, eftersom vädret är på topp. Efter grillningen bär det av till mitt gamla hem, nämligen Sandhult. Där är det partaj hos Jonas, och hoppas att kvällen blir lyckad. Det ligger i luften på något vis. Men Mikaela har inhandlat ett eller två jätte roliga spel, något med någon sanning eller konsekvent kortlek eller ett spel som kallades Gökboet?. Där skulle man få ett kort eller liknande och då spela en personlighet under kvällen.


I dag är det sista dagen på jobbet på ett tag. Jag kommer inte riktigt vara klar med mitt arbete, men jag kommer åka in någon regning dag eller liknande och göra klart det. Känns skönt med lite ledighet nu efter allt slit. Det ända lediga som jag har haft under sommaren är min vistelse i Holland. Men nu har vädergubbarna sagt att det fina vädret skall stanna, så bätter vald semester kan man inte ha, vädret har ju inte varit det bästa under dagarna jag jobbat så, så mycket har det inte värkt inombords.


Torsdag

image415
Lika vacker som vanligt...


Är på jobbet nu som alltid ungefär, det är ingen nyhet längre.. I går åkte jag upp till Brämhult för att jobba och när mamma skulle hämta mig så sa hon att jag skulle övningsköra hem. Jag blev lite rädd först med tanke på att jag aldrig kört ute på en väg med andra bilar. Har bara kört på en parkering innan. Så mamma kunde inte valt bättre väg att köra sin första gång på.. not. Det var en smal,kurvig väg och med mötande bilar överallt så jag fick stanna till. Första gången jag  var ute på vägen och det kunde inte bli värre ungfär, men mamma som blev nervös över lilla sväng jag gjorde och syrran i baksätet ,skrattandes, jaa kul.

Vi bestämde oss för att jag måste bli van, så jag körde ut till jobbet i dag, en bit iaf, vågade inte köra på motorvägen.. Haha men nu satt mamma lugnt där och gav mig lite beröm, jag kör nog inte så kasst ändå, det är min mamma som överdriver och är välldigt nervös av sig.. Haha men det var kul...


I dag är det torsdag, och i borås ankas det Torsdagskväll. Martin Stenmark ska nog stå på scenen i kväll, tror jag? men jag kanske ska med mina vänner på fest, men för min del ska det vara lugnt hela kvällen isf. För i morgon är det jobb eller Liseberg, vet inte riktigt vad som står spikat än. Men det fina vädret ska komma tillbaka i helgen, och det glädjer jag mig åt eftersom detta är min sista vecka på jobbet! SEMESTER! något som är lite tråkigare är att nästa vecka ska vi till Paris, kanske inte jag kan följa med för jag ska på kurs till Kalmar på månagen och vi skulle åka måndag natt i från min morbror (jag har dålig planering.. inte koll på några datum), men pappa sa att vi kanske skulle åka tidigare ner dit,så kör han mig till Kalmar, men inget är bestämt ännu så vi får se.

Ciaao!


onsdag

Kvällen i går var mysig, vi grillade och hade oss. Vi var nio tjejer hemma hos Natta och det var mycket trevligt, och bilder kanske kommer om jag orkar.. haha

I dag ska jag jobba?, ska nämligen till pappas jobb efter Larry och städa lite. Har ingen lust alls att gå dit, men jag måste. Jag vet att lite extra pengar i slutet av månaden är skönt, men nu känns det inte alls lockande att tillbringa tre timmar där uppe. Kanske kan sola lite eftersom vädret i dag i Borås är piss. Regnet verkar aldrig ta slut?. Efter städningen ska jag hem och titta lite Bryan och PRW. Onsdagar är lite av en favorit tv dag, innan var det tisdagar när Ugly Betty och DHW gick. men nu skall ja kila på lunch,

Byee!

o.f tisdag (måndag)

- jeans jacka, H&M barnav.
- tunika, American Vintage
- Jeans shorts, Time Zone
- Skor, Tiamo
- Väska, Mulberry


image414

fel tid.. pub. 22:10

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag har blivit uttagen till att åka till Scottland!!! Ni kan inte ana hur glad jag är för tillfället! Det är ett konvent i drill, det är drillare från världens alla hörn som kommer och lär en massvis med nya tips och rörelser. Båda jag, Ellen, Olivia, Erika och Malin ska åka till Scottland, det tråkigaste är att det är så långt kvar.. Det är  i december, men åhh, jag är jätte glad att jag kom med. Som jag, Ellen och Olivia säger, I LOVE TWRILING! Nu har jag tre kurser som jag ser fram emot. Jag och Ellen skall åka till Kalmar i slutet av sommaren och träna med frankrikes landslagstränare. Sedan i september skall jag till Växjö för lite utblidning och sedan i december. Åh jag känner mig lyckligt lottad!

(låter som en tönt.. haha)

Tisdag

bloggen var ur funktion när jag kom hem i går, så det blev ingen dagens outfitt eller något, men får ta igen det i dag. Jag tror jag sover alldeles för lite. Borde kanske sova minst 10 timmar per natt med jag sover max 6? detta leder till tråkiga följder, skulle i dag på grillkväll hos Natta med alla tjejerna. Problemet är att jag känner mig helt matt i kroppen och jätte trött, så kanske ska skippa det i kväll och bara ta det lugnt och titta lite tv. Känns tusen gånger mer lockande faktiskt. Kan umgås och vara social i helgen, på veckodagarna är jag en tråkig och osocial person med dåligt humör. Pga för lite sömn?

Shoppade lite små saker igår, var av en snygg höst scarf som är lite senapsgul och ett hårband som är flätat i svart. Grillkvällen med kusinerna och släkt var riktigt roligt. Det var kubb på min begäran och vi sjöng den "nya" sing star cd:n Pop Hits. Min lilla kusin på 6år skulle sjunga botten anna 24/7 hela kvällen, men hon är ändå för härlig. Dock gjorde hon att vi förlorade på kubb (slåg ner kungen) men vi vann omgång nummer två. Hela kvällen slutade med att jag ska ha två kusiner sovande hos mig i natt...

Nu, back to work!

Adios.

BBQ and shopping..

Nu ska jag snart sluta jobbet, ska som sagt in till stan med min vän Ida. Senare i kväll har vi (min famlij) blivit bjudna på grillkväll hos mina kusiner, med förhoppningsvis kubb spel och annat. Mycket trevligt skall det bli iaf.

Ciaao!

NR, is always right!

image413

Nicholes  gör det om och om igen, outfitt på outfitt ...utan Zoey?

Måndag

Ja i lördags var jag på  den nya Harry Potter filmen, och som alex sa till mig och Sandra, om jag håller upp en hand med fem fingrar hur många skulle ni ge filmen då, hur bra den var menar jag. Jag skulle i det fallet då ge fyra fingrar, för jag saknade lite fight i filmen. Men den var ändå jättebra... I går så bloggade jag inte ett piss för jag hade andra saker för mig, nämligen att rensa min garderob och mitt rum. Tyvär var jag uppe ganska sent dagen innan så sov bort mer än halva dagen, skall nu inte säga när jag steg ur sängen för jag brukar klaga på folk som sover betydligt kortare än vad jag gjorde. Men jag har iaf en walking garderob, men för tillfället kunde man inte gå in i den, så något måstes göras. Har tagit bilder för att visa före och efter bilder, men jag vet inte om jag vågar lägga in före, dem som inte är van vid stökiga garderober kommer få en chock. Men men som det ser ut i dag kommer jag inte att bli helt klar, ska upp en spegel och lite krokar.

Dagen ser ut som följande att jag har tänkt att jobba till fyra, för att sedan ta en sväng på stan med Ida om jag lyckas övertala henne om en shopping runda, men det är nog inte allt för svårt. Min mamma gick på semester denna veckan, skulle jag med gjort med var ledig en vecka för holland så måste jobba en till, men hon lyckades att ta en bra vecka att börja med, för i dag skiner solen i Borås!!

kvällen

nu ska jag pysa till bussen, ska möta Sandra i stanvid halv nio för tt kila iväg och handla dricka, godis m.m till bion. Jag hoppas verkligen filmen är bra nu, flr jag känner att jag har ganska höga förväntningar på den nu. Jag hoppas att jag får biljetten i mitten av oss alla, men kanten inåt publiken går också bra om det sitter en pudding jämte ( man kan alltid drömma). Som min vän sandra skrev i sin blogg, har hennes fest humör smittat sig. Jag har blivit bjuden på en födelsedags fest i dag som jag gärna hade gått på, men man jan inte vara på två ställen samtidigt. Jag har ju min mysitske man i bio mörkret att mysa med, i hemlighet...

God Bye!

ÄNTLIGEN!


Sex and the City blir långfilm!

Efter mycket förspelär det nu klart.
Sex and the city blir långfilm. Inspelningen börjar i höst.

mer info www.sf.se

pax för premiären ffs.

image412


damn, your hot!



image411

Jag.tycker.du.är.för.jäkla.het!

Tidig Lördag

Sitter på jobbet igen, måste jobba över lite. Har varit här i en och en halv timma kanske eller liknande. I går blev det ingen utgång för mig, somnade på soffan och det förklara verkligen vilket partyhumör jag var på. Men jag tittade på friidrott i går, när en fransk längdhoppare fick ett spjut i sig, måste bero på att det var fredagen 13 eller iaf lite tror jag. Men det var hemskt att en finländare fick en sådan felträff på sitt spjut att den gick rakt in i en annas kropp, men han fransmannen fick bara en brutet revben och troligt en punkterad lunga. Han hade tur i oturen, han kunde fått andra viktigare organ skadade. Jag hade inte velat ha ett spjut in i min mage på sidan..

Efter jobbet, skall bara jobba någon timma, skall jag hem och städa mitt rum. Måste börja göra det oftare tror jag, det ser hemskt ut.. Efter det ska jag på bio, på den nya Harry Potter filmen. Jag kan inte hjälpa det, men jag är fast i dem filmerna. Men hinner inte skriva så mycket mer nu, måste jobba med. Något jag funderade på i morses och kom och tänka på det pga min dröm jag hade i natt  men frågan är, svår flörtad eller inte inom kärlek?

Ajö!

hmm?

kom på att mitt morgon humör kanske påverkades av att det är fredagen den 13 i dag?
vem vet.. har det påverkat dig något?


Fredag

OBS,!! i nlägget innehåller nästan bara klag..

Nu sitter jag här, ännu en dag på jobbet. Jag vill ha semester nu, inte om en vecka, NU! jag är trött på detta regniga och dystra väder i Borås , jag vill ha sommar med sol och bad! Jag vill att det skall vara varmt att man kan gå i klänning med bara bruna ben, eller i mindre kläder än det man har på sig nu iaf. Sitter och tittar ut igenom  fönstret och ser hur vattnet öser ner ifrån himmlen, kan det bli mer roligare än så här? Det känns nästan som att man vill ta en sista minuten till något varmt ställe och bara koppla av.. jag är trött med, att jag akdrig kan gå och lägga mig i tid. Hade svårt att sova med i natt, så skippar troligt utgången i kväll pga sömnbrist. Ska nämligen jobba i morgon med, jippie .. not! Så på söndag ska jag nog bara ta det lugnt med, och bara vila ut mig inför sista veckan med jobb. Och så börjar skolan snart med, det känns inte alls som man har haft sommarlov. Men det blir skönt när pengarna kommer sedan, men jag vill ha ledighet så man kan få sola lite? Jag kommer tillbaka till skolan vitare än när jag gick där ifrån. Så nu kommer jag inte vara social alls denna helgen, kanske när jag ska på bio med Sandra och Elin, men annars nej. Jag orkar inte ..

Tack för att jag får klaga lite!

God kväll

Nu har jag precis kommit hem ifrån staden, i dag är det Torsdagskväll här i Borås. Ni kan inte skratta er  lyckliga för jag var nämligen inte där, jag var ute och åt med Elin,Ida och Sandra på Spagetti. Mycket trevligt att umgås lite igen, jag har missat allt för mycket ,kände jag på när vi satt och åt. Men nu skall jag inte resa bort på et tag, inte föräns jag åker till Paris i slutet på juli. Men men innan resturang besöket sprang jag lite på stan först. Var tvungen att lämna in min klocka jag fick av pappa för att det var alldeles för lång. Sedan gick jag vidare till MQ där jag köpte en satin jacka, bilder kommer upp på O.F snart antar jag. Sedan efter middagen gick vi även förbi SF på vägen för att beställa  biljetter till den nya Harry Potter som kommer på bio nu i morgon. Så jag ska spendera min lördagskväll med att gå på bio, mysigt!

Nu skall jag lägga mig i min säng och sätta på en Brint it on film som jag aldrig tittat på innan. Mamma och syster hyrde den för några dagar sedan, jag måste vara lite efter. Men i morgon blir det nog lite fest och andra trevligheter.

Ha det!

O.F för kvällen..

- jeans jacka, H&M
- oversize t-shirt, Monki
- leggings, G.T
- flats, Din Sko
- väska, Monki

image407

Jesus!

image406

Här är ett par snygga sandlerl ifrån forever21.  Jag tycker speciellt om stenarna som är på dem, gör dem lite speciella. Mycket fina, ge mig!

Torsdag

jag.är.död. mer tröttare än vad jag var i går. Kan bero på att jag var uppe till klockan ett i natt? för i går hade jag och tjejerna Pussy Cat Dolls kväll, för att titta på finalen av programmet. För den som missade det så vann Ashia, mis älskade syster förstörde som vanligt för mig och berättade innan jag skulle åka i väg vem som vann, så jag visste det innan. PCD kväll innebar mycket, bla att man skulle komma i sin snyggaste PCD outfit, det bästa är att alla bilder som togs troligt inte kommer att visas, och det kan man förstå på det smeknamnet jag fick.. cow stripper...
I dag ska jag kanske ut och äta med tjejerna på restaurang eller liknanade. Kanske inte följer med, känner mig inte riktigt på topp, för har inte tagit igen den sömen jag missade när jag var bortrest...

Även jag har hakat på trenden med lack taits, för jag införskaffade mig ett par i går. Det kan vara oerhört snyggt eller gräsligt, det beror på hur man kombinerar det men andra plagg. Jag kan tycka att det kan vara snyggt till vardags med en stor kofta eller till en klänning. När man skall ha det på fest, kan man köra a lá Klingen eller liknande. Hoppas jag bara bär upp taitsen liga bra som Kling, iaf nästan lika bra..

Ciaao!

Onsdag

hmm, är jätte trött. Sitter på jobbet och det känns som att det ligger ton med grus i mina ögon. Är van att sova mycket i bussen i Holland.. Men i dag skall jag inte göra så mycket, skall jobba klart och sedan skall jag hem och packa upp det som jag har kvar. Eftersom det är så dåligt väder, regn och molnigt så känns humöret inte på topp så orkar nog inte hitta på något. Syrran och mamma hade hyrt massa filmer,så det blir nog en film kväll?. Jag efterlyser även elins bok Gossip Gril del 2?, är grymt sugen på att läsa vidare i den serien.. På tal om väder innan, så när kommer den där riktiga sommar värmen? det känns knappt att man har sommarlov. Då skall man ligga på stranden och bada och sola dagarna långa. Men här sitter man, blek som ett lakan och jobbar. Hoppas att det blir bättre väder när jag får semester? Men back to work, även om det känns att denna arbetsdagen kommer krypa fram..

Tisdag, hemma

Nu är jag äntligen hemma. Kan bara säga att denna resan var så jäkla roligt ich den var värd alla pengar som man betlat. Kom hem i går natt vid ett och hemresan hem var mycket underhållande, var av Olivia fyller 16 år i dag!. Grattis Grattis.. Resan till Holland gav mycket. Jag/Vi lärde känna nya personer, den gav mycket insperation och var ett skönt avbrott i jobbperioden. Och under tiden har jag,ellen och olivia konstaterat att vi älskar drill!. Nu är det bara några veckor kvar tills Ellen och Jag åker till Kalmar för träning med Basse, aka Sebastian. Många knäppa saker gjordes och sas men det skriver jag om senare fö  hinner inte skriva så mycket mer, ska nämligen till jobbet snart och måste packa upp mina resväskor också. Har massvis med bilder, men skall troligtvis skaffa mig bilddagboken, så länkar till det senare i kväll..  Hadet!  måste bara säga att det är fint väder i dag.. det var det inte i Holland!


Holland dag 2

ater igen vid datorn, kanske inte det man skall gora nar man ar utomlands.. men varfor inte nar man har lite tid over? I dag har vi inte gjort sa mycket. Sverige har haft musik test och da passade aven jag och O att hanga upp massvis med banderoller i hallen infor morgon dagen. Sedan har vi aven handlat lite "mat" i dag och badat i varan pool pa hotellet. Tva timmar spenderade vi i den, aven lite vattengympa drog igang efter ett tag. Sedan har vi aven suttit har i hotelles "aktovotets horna" och spelat Plump, var av blivit varan nya grej. I morgon har alla sovmorgon, men vi (Cissi,Ellen,Maria och Olivia) bestamt att ha en morgon med nyttigheter. Vi skall forst ata en riktigt bra frukost, sedan ett pass pa gymet och nagra vandor i poolen. Efter det blir det solarium och bastubad.. Riktigt sont. Sedan drar tavlingen igang i morgon. Det ar invigning vid sex nagon gang, sa kanske inte hinner blogga i morgon. Nu har jag tankt att vandra vidare till mitt och O s hotellrum, som for ovrig varkar vara samlingspunkten for varat "gang" for lite tjej snack... hahah!!

Ajo!

Holland dag 1

Nu sitter jag har i Holland och har precis upptackt hotelles datorer. Hotellet ar 4 stjarnigt och det finns jatte mycket trevligt att gora har. Bada i poolen eller spela bowling. Vi har inte gjort sa mycket i dag, vi akte ifran Fristad i mandags natt vid tva ner till Staffanstorp. Dar gick bussen kl 06:00 i morses och vi kom fram hit vid sju i kvall. Nu har vi precis atit pa en av hotellest restauranger och har gatt pa en upptacksfard har pa hotellets gard. staden som vi befinner oss i heter Veldhoven och ar kanske inte mycket att skryta med.  Snart ska jag tillbaka till mitt och Olivias rum for det ar plump tunering , och jag ar ratt installd till att ta hem vinsten... I morgon ar det musik test for Sverige men da ska vi i klacken passa pa att upptacka staden lite granna med shopping och sevardheter.  pa fredag borjar EM, och jag kan saga att vi i svenska klacken ar val forberadda med tutor och flaggor. Nu ska jag inte sitta har och slosa bort tiden pa att sitta vid datorn. Skriver sakert en rad i morgon med!

Ciaao!

lite av Ödet

När vi slutade skolan för några veckor sedan, skulle jag få en avslutnings present av min mor. Jag valde en Thomas Sabo ring, men den fanns ej hemma i butik så dem fick beställa hem den. När väl ringen kommit till butiken fanns givetvis inte min storlek men personalen sa att dem skulle göra om ringen för min skull. Så i dag ringde dem och sa att den var färdig, men det visade sig bara att dem hade beställt en ny ring till mig. Blev lite paff sedan när jag kom hem och såg att mina betyg låg på bordet. Litet av ödet att min skolavslutnings present och mina betyg kom samma dag. Lite läskigt, för att posten kunde varit sen eller butikens beställning. Men jag är super nöjd med min nya ring. Betygen kunde varit bättre men bestod av 1 MVG, 1 G och resten VG. Men nästa termin kommer jag inte ha något liv.. jo kanske ett eller två, men mycket tid ska läggas på skolan framöver...

 

"and i alwys loooooove you.. "

image402

JAG ÄLSKAR POPCORN!

Måndag

Hatar igentligen måndagar, men denna är helt okej. Sitter på jobbet nu, den sista av dem för dagen innan jag skall hem och packa. Har lite ångest för att jag knappt börjat och det är rätt mycket jag ska packa. Holland låter mer lockande för varje gång jag säger det. Vem vill inte ha en veckas semester med bara sol och 20 grader? Tittade nämligen upp vädret innan i dag, så jag vet som skall packas ner i min resväska.

Jobbet på Larry i dag gick inte alls bra. Huvudet höll på att överkoka (pga en regäl solbränna) och jag har huvudvärk. Men dagen blev genast bättre när vi åkte in till stan för lite Thai mat. Ingen kanin mat här elin inte..haha. Pink  kanske man borde kalla mig eller en gris, för så mycket har jag brännt mig. Men vem vill klabba på sololja i annsiktet när man bara ska sola i en och en halv timma och sedan åka in till stan? hade ju inte tillgång till vatten att tvätta bort det innan turen till stan, men jag får väl skylla mig själv antar jag. Det värsta är att jag kommer åka till Holland med ett gäng retstickor, så vem vet vilka lustiga smeknanmn jag kommer få under veckan?

Nu skall jag fortsätta jobba igen, paousen är slut och jag kommer väl blogga hela kvällen antar jag. För att vi skall åka härifrån halv två i natt, så vem vet. Kanske stannar uppe hela kvällen och bara sova hela vägen ner till Holland? Tack vare mamma har jag massvis med nya böcker med mig!!

Ciaao!

"for al the time you stud by me.."

image399
( blickar ut mot Sögens hamn.. haha)

Nu ska jag verkligen lägga mig.  Jag är lagom rosa i ansiktet pga kylbalsam, den som hade sett mig nu hade garvat ihjäl sig. Denna helgen har jag blivit påmind om massa saker, många från min barndom. En dag vi frukosten så kom jag på att dagens barnprogram är jätte jobbigt, mycket skrik och gap. Kommer ihåg på den gamla goda tiden man gick upp tidigt för att titta på Sailer Moon (stavas?) för att det var det bästa som fanns och att man alltid tittade på sommarlovs morgon. Okej kanske bara jag gjorde detta, men man saknar den tiden på något vis. Jag har även läst en serie med böcker som jag väljer att kalla för K.  Jag har läst alla 15 bäcker som har kommit ut tidigare, för jag hade min period för "hästar "när jag var liten. När jag gick in i en gamal bokhandel i Smögen så hittade jag del 16.  Nu är jag jätte töntig men man blev lite glad såjag var tvunegn att köpa den. Nu har jag läst ut boken, på en dag men den slutade inte riktigt som ett slut så det kommer nog mer delar som jag måste läsa. Men det är skönt att ibland bli påmind om glada och allt man tyckte var roligt när man var liten. Nä nu blev jag välldigt personlig så nu får jag hoppa i säng innan folk börjar undra vad jag håller på med. Hoppa alla sover skönt!

Ajö!

Söndag

image397


Nu är jag hemma igen, i en dag innan jag drar vidare. Helgen har faktiskt varit riktigt bra, men vädret kunde varit bättre. Min syster och hennes lag vann i finalen så grattis till Fristad Goif F14. Helgen spenderades i en stuga med mycket folk och mysiga kvällar. I dag var den ända dagen då solen sken och resultatet blev en regäl solbränna. Smögen var underbart och nu när min familj troligtvis inom kort tid skaffa oss en båt, så kommer jag tillbaka. Otroligt fint med alla klippor och att gå i hamnen och titta på allt "liv" som sker där nere. Något annat roligt som jag och Amanda gjorde var att åka Ribb båt. Det är uppblåstbara båtar som går i ca 55 knop (150km/h) och man fölg över vatten ytan. På våran båt färd fick vi även se sälar, har aldrig sett vilda sälar innan så det var också en upplevelse. Nu sitter jag och tittar på Miss sectret angent och ska snart sova. För i morgon skall jag jobba både på Larry och på pappas jobb och så åker jag vid halv två natten där på till Holland. Ser fram emot det , och jag hoppas att det kommer bli toppen.
Good Night!

RSS 2.0