ensam kvinna söker man

nu är jag hemma ifrån en kväll på krogen. Vi firade min vän Isabelles myndighet och nu sitter jag här, alldeles go och bra i gasen.  Har tränat sex timmar i dag och det är lika många timmar till som väntar i morgon. Nu pratar jag med min vän helen och jagt tror jag borde gå och lätta mig så att jag jommer upp till träningen i morgon. Oj, nu ringer min mobil, det är pierre, nu ska vi ta oss en snack. Hörs bloggen!

puss och kram, en trevlig trägfårn kväll! tjillivippen.

Torsdag

får visa er min dag i bilder..



våran marknadsföring var inställ så jag och elin drack kaffe på E.House



sedan hade vi naturvetenskap! Vilken är Emmas stil?



sedan tog även jag och fröken en shoppinrunda på stan



sedan har jag tittat fotboll, ätit och städat.

Nu ska jag sova och i morgon väntas en tur till
Götet och Nollningen för våra stackars ettor på skolan.


Good Night!

torsdag?



helén & jag i Staffanstorp i sommras.

nu är klockan alldeles för mycket, borde ligga i min säng och sussa nu, men så är inte fallet. Ville bara säga att ni ska ha vackra drömmar i natt och även vakna med världens största leeden på läpparna. Jag saknar min skånska älskling uppe på bilden och hoppas att vi snart ses igen innan jag blir tokig här uppe. Men det vet jag att vi gör. Det är min vän Helén föresten, hon betyder en hel del för mig. Men hoppas att alla får en härlig dag i skolan/jobbet/hemma(för dom arbetslösa ;))/dagis i morgon och även jag ska försöka uthärda skoldagen på Teknis...

Sweet dreams!

tv



just nu håller jag på att kika finalen av P.R. hoppas att Christian vinner, enda killen med känsla av mode denna säsongen!

Heja Christian!

Bildregn...

...insperation ifrån vädret utanför fönstret!

Lirte bilder ifrån Kräftskivan.



goa och glada på bussen hem...



vi unga rockar loss inomhus



elin och bellhoe porrar sig (tror dom!!)



zazzhoe & bellhoe



En kväll hos bellas syster!



Joanna, Elin & Fanny.



Jag och Natta slänger upp posen!

En dag i skolan



Jag, Lirran och Elin väntar på matte c, mums!



Jag och Lirran körde arga leken, jag förlora...

Onsdag



jag tittar utbudet på 90% outletten för HM

Hallo i stugan. Väder status i Borås i dag; regn! På shopping fronten i Borås i dag hade HM 90% på deras outlett butik och några tjejer i klassen bestämde oss för att åka dit. När vi väl var där hade flok roffat åt sig kläder i kundvagnar som vällde över och kön var flera mil lång. Skulle man stå och betala fick man vänta i ungefär 2 timmar, vilket vi inte hade varken tid eller lust med. Så vi åkte till Donken och åt lite lunch, perfekt när man ska få bort sommarkilona! Men det får vara en engångsförteelse. Sedan efter skolan så tog jag en kaffe på Viskan med Natta och Andréa, vilken var riktigt mysigt. Vi satt på den nya delen och dom hade ena väggen öppen och vi kunde höra hur regnet droppade ner mot plåttaken. Msyigt! Då är regn faktiskt bra, när man sitter innomhus med sina vänner över en fika. Annars är det skit!

Nu jobbar jag och är snart klar som tur är. Måste hem och plugga lite känner jag, så att jag har någonfritid i helgen. Men jag höll precis på att glömma dagens viktigaste sak, att min Bella blir krogenaktuell i dag aka. 18år! Stort Grattis till henne!! Annars ska jag inte göra så mycket mer i dag än att studera och ta det lite lugnt. För dem som vill veta skrev jag in mig på bilskolan i går och nu kan det inte vara så långt kvar tills jag slipper mitt hatobjekt nummer ett, bussen! Satan vad jag inte tänker sätta min fot mer på den där rullande blåa rektangel! När det blir november blir det bara en massa mysiga bilturer. Nu ska jag göra det sista så jag kan ta mig till solariet och sedan hem.

Höres!

sleep tight

Nu ska jag alldelses strax ta mig åt sängens håll, men jag måste vänta tills mina naglar tårkat. Har faktiskt på år och dar målat dem i en färg. Har haft en period med mycket frankmanikyr och genomskinligt nagelack, men i dag har dom fått en ljus aprikos/rosa nyans. Får se om jag tycker om det, annars så få jag återgå till min vita lackerade kant.

Dålig uppdatering på bloggfronten i dag, men båda skolan och allt tar en så jäkla tid. Har studerat och varit ute och gått en sväng i kväll och även lagat lite mat. Nu sitter jag här, redo för sängen och skriver ett litet inälgg för de nattugglor som fortfarande är vakna. I morgon är det skola som gäller och sedan ska jag förbi bilskolan och fixa och trixa. Hoppas det går bra nu. Efter det ska jag hem till min tränare för fika med det nya teamt samt få reda på våran tävlingslåt och liknande. Riktigt mysigt och spännande! Nu ska jag dra ett lager till och sedan är det SATC, sista säsongen som visas på min platsma!

Sleep well!

Måndag



Härliga första skoldag. Jag vaknade pigg som på självaste julafton och kunde knappt bärja mig tills jag fick sitta i skolbänken igen eller inte. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv? trodde jag skulle somna på varje lektion i skolan i dag, men det får bli att jag ska lägga mig tio i kväll så jag orkar med morgondagen och resten av denhär jäkla veckan. Inte nog med att jag älskar mina lärare är att jag idag har fått två läxor och en inläming! Kommer det fortsätta i samma temop kommer jag vara död vid årets slut. Tack matte, internationell ekonomi och religion för att ni är sådanna fantastiska ämnen. Har nämligen haft min näsa i deras böcker hela kvällen....

 Snart ska jag ut och gå med natalie, om hon kan slita sig ifrån sin film. Måste ut och röra på denna stela gamla kropp eftersom inte träningen dragit igång på allvar än, men det kommer under veckan att göra sin återkomst. Sitter även nu och pratar med en av våra Alanya grabbar på msn och jag längtar tillbaka så otroligt mycket. Det var verkligen det bästa. Just nu håller vi på att planerar att dem ska komma ner hit då jag fyller 18 och hälsa på. Jag kan tycka att det behövs, vi behöver ha en Alanya återträff och festa precis som vi gjorde när vi var där nere! En riktigt bra present till min myndiga dag. På tal om myndighet, om två dagar får min vän Bella hänga på krogen (Y) !

Ciao!

Fredag



Jag och Emma i julas

Just nu är jag med min vän Emma. Kom precis in ifrån en promenad ute i det fina vädret, solen har äntligen kommit till Borås. Vi har även varit i skolan i dag, först en stund i aulan och sedan upp för lite mentorsträff. Vi fick våra skåp,busskort och scheman. Det var det schemat jag skrev om tidigare, bara att dem hade fyllt ut några av mina hål. Sedan gick jag, emma och linnéa och tog en fika på viskan. Var tvungna att prata igen oss om alla äventyr vi varit med om under sommaren och linnéa fick berätta om sina veckor i LA. Jag är helt galen avensjuk på henne! brun som ett as är hon också...

Snart ska jag ner en sväng på stan för att sedan åka hem. Ska hem och fixa lite i mitt rum för att sedan möta upp tjejerna för en myskväll. Bäst att ta det lugnt i kväll och ladda inför morgondagen. Det ska bli riktigt kul.! Elin och Mickan har även kommithem ifrån sina resemål i dag och det är därför vi ska träffas i kväll för att det har varit lite tomt utan dom. Gänget är ju inte komplett det vill säga. Tur att jag solade igår så att jag fick lite färg så att man har mage att äns stå jämte Elin, haha. Men hon påstår att hon inte alls är neger, men det återstå att se. Nu har Emma duschat klart och nu ska jag vara lite social mot henne. Läs hennes blogg, theonly.blogg.se!

Love.

Jag har en cykel, en cykel som är blank



Nu har jag precis kommit hem. Efter att legat en stund på Maritas och fått lite färg bestämde jag mig att hjälpa mamma i kiosken iaf, men jag tror inte jag var till så stor nytta. Jag kikade på P92 när dem spelade fotbollsmatch ist tillsammans med min syster och hennes vänner. Åt korv och drack kola och såg solen gå ner, det var sommarkänsla det där! Nu ska jag kika runt på lite bloggar och sedan ta mig en dusch. Måste vara ren och fräsch när jag ska till skolan i morgon. haha. Men ni måste erkänna att jag ser ganska cool ut på min cykel? Tror inte jag har cyklat på år och dar, men det var riktigt trevligt med en liten tur på mig hoj.

.Puss

kära barn



jag & amanda, nollningen 06.

I dag börjar alla ettor på min skola och jag tycker nästan synd om den ettan som får skåp jämte mig. Jag tar alltid så stor plats och har mig. Kommer ihåg första dagen jag sätte mig fot på Teknis, skadade som ett asplöv. Var lite nervös och kände att jag lika väl kunde stannat hemma ist. Men det gick bra och jag hamnade i min roliga klass och trivdes med mina nyfunna vänner. Första året på gymnasiet var riktigt kul. Allt var så nytt och det hände saker hela tiden. Man blev nollad av de äldre och det är det kortet där uppe är ifrån, min nollning. Man såg även fram emot sin första kortege och andra evenemang. Det var kul. Nu däremot får jag ta vara på allt, mitt sista år på skolan, min sista kortege och allt kommer sluta med studenten. Jag kan medge här och nu, att jag är lite avis på ettorna som har sina tre roliga år kvar, medans jag knappt får ihop till ett...

Funderingar



Något liknande på lördag hade inte varit fel? om nu vädret tillåter.
Annars få det bli kofta, jeans och gummistövlar! Kanske inte lika kul...



Ps. jag vet att ni älskar mina paint kunskaper!

Torsdag



Ungefär såhär ser jag ut för tillfället...

Goooood Morgon! Uppe med tuppen och är på världens bästa humör... eller inte. Är super mega trött, men jag har kommit på att jag får skylla mig själv. Jag går och lägger mig alldeles försent och går upp ALLDELES förtidigt. I dag skulle vi åka lite senare till jobbet (kl7!) och jag steg upp 06:55. Jag orkade inte gå upp mycket tidigare, hade somnat vid två i natt. Jag gick upp och ut till mig garderob och plockade fram jeans och en tröja, borstade tänderna och tvättade ansiktet och sedan gick ut för att köra iväg. Ögonen går i kors. Men hoppas att jag inom snar framtid får in i min skalle att det inte funkar att sova 4-5 timmar per natt. Jag kommer att dö pga sömnbrist.

Men i dag ska jag jobba och sedan stå i kiosken på Heden. Det är fotbollskiosken och göra min samhällstjänst för Fristads Goif P98. Bara för att min lillebror spelar och därför ska jag stå och slita bland kok-korv och blaskigt kaffe. Tror jag ska säga till min mor att hon får klara sig utan min hjälp, vill hellre åka och sola och sedan hem för att lägga mig för natten, För i morgon börjar studierna igen. Ska befinna mig där klockan åtta i morgon så jag måste ta kvart över sju bussen, pest. Men ska bara vara där i någon timme så jag hoppas att jag inte avlider på kuppen. I dag är det bara två dagar kvar tills kärftskivan och i dag fyller min älskade Maria 19 år. Ska ringa och sjunga för henne snart. Grattis hjärtat! och trevligt morgon till er andra...  

Äntligen i säkert förvar!





Morr!!

jag som trodde det var över...



thailand 08.

... men det visade sig att dem behövde mig i morgon på jobbet igen.
Så det är bara att kliva upp tidigt och gå dit med ett leende på läpparna, har inte så mycket välja på. Men där rök min mys dag som jag tänkt att ha med mig själv, fast får ta det på lördag ist och ha en regäl uppladdning inför kvällen så man kan prestera till hundra procent. 

Nu är jag på firman och ska snart fortsätta arbeta. Tror även jag ska ta mig en sväng i solariet, kan ju passa på när man får sola gratis här och slippa se ut som ett lik. Man känner sig så mycket snyggare när man är lite brun. Skulle vilja få jätte bruna ben tills lördag, men det kan jag ju se mig i stjärnan efter. Det finns ju ingen sol så långt ögat når. Min älskade moster nämnde isf i ett av sina älskade mail i dag att helgen ska bjuda på solsken. Press på lördag dag och sedan en skön sommarkväll med kräftskiva i solnedgång men sina bästa vänner, god mat & dryck och musiken som strömar ut ur högtalarna. Vad mer kan man begära då?

Onsdag

Sista dagen på jobbet, Wiihuu! Detta ska vi fria med ännu mer jobb efter jobbet. Eftersom det är onsdag måste jag upp till pappas jobb och hjälpa till lite, dra mitt strå till stacken. Det regnar ute i dag och jag har glasögon. När man vaknade upp i morses var himmlen lite blå och glasögonen åkte på. Vi som har glasögon kan hålla med om att det är lite pissigt när man måste gå ut i regnet med glasögon, då dem blir alldeles blöta,droppar fastnar och man bara önskar att dem hade vindrutetorkare! Viklen praktisk uppfinning det skulle vara, mille hade snillet bakom framkallningen tjäna säkert. Men så är det när man är halv bilnd!


Som sagt, mer jobb på eftermiddagen och sedan hem och... drilla. Ska göra klart mina småpluttars dans i kväll och jag kan medge att den är riktigt toppen. Lätt att dom kommer bli bäst! Sedan ska jag nog läsa lite tror jag. Det blir faktiskt inte roligare än sådär. Egentligen skulle jag hitta på något wild and crazy, nu när jag är ledig i morgon, men vi får se vad som händer eller uppstår under dagen. Annars så håller jag på att fixa och trixa inför lördagen. Pratar med moster via mailoch vi planerar allt ifrån musik till hur vi ska få Anders till att bygga en bardisk till mig och mina vänner. Detta för att vi ska kunna göra Vengaboys - take me to the city/ Alanya dansen. Mycket trevligt vill jag lova. Jag är redo för lördag, jag vill att det ska bli helg nu. Ifs så får jag nästan helg efter i kväll, men en timma i skolan på fredag sabbar allt!


trubble over wather

 

Med dessa kvinnor har jag spenderat min kväll med. Vi och våran vän Fredrik åkte och köpte med oss donken till Ryssby klint. För er som inte vet vad detta knasiga ställe är, är det en utkiksplats som man kan blicka ut över nästan hela Borås.  Dock skulle det varit betydligt mysigare om det inte hade regnat, men vi hade det så trevligt på våran picknick under våra paraplyn. Efter att vi ätit upp våra delikata hamburgare så åkte vi och släppte av Fredrik för att sedan bege oss iväg för att besöka en vän som precis flyttat till en ny lägenhet. Joanna, Natta och Jag fick ett jäkla jobb att komma upp till Sigges nya lägenhet, men efter några samtal löse sig allt. Mysig lägenhet med!

Nu ska jag hopp i säng, är fortfarande mega trött. Det där kaffet hjälper ju bara en liten stund, efter några minuter av pigghet vill man krypa ner under täcket igen. Annars var min fika med Emma i dag välldigt trevlig och vi hade det mysigt över en latte på Viskan. Vi gick även en runda på stan och hon införskaffade lite prylar och sedan gick vi runt lite i Borås och pratade och sedan tog jag bussen hem. Fin dag vännen.!

Tid för lite SATC och sömn. God nattens!

Tisdag

ZzzzZzzzzZZZzzzzZZzZzZzzzZZzzz.... ungefär så känner jag mig i dag. Helt slut i hela kroppen! Det konstigaste är att jag sov 7 timmar i natt, det är endå inte så kort tid? Men jag skulle seriöst kunna lägga mig på mitt skrivbord och somna som en stock om jag fick chansen. Undra vad min chef skulle säga då? haha. Men förhoppningsvis taggar jag till om någon timme då jag fått i mig tillräckligt med kaffe och klockan har slagt för lunch tid. I dag ska jag som sagt jobba en stund och sedan möta upp min vän Emma för en runda på stan och en kaffe och en massa snack. Hur kan man inte tycka om den tjejen? Hon är för mig, en viktig person, hon lyssnar alltid! Sedan ska de även inhandlas mina nya stövlar och ett par Filippa K byxer samt en RL skjorta. Skönt med lite nya kläder i garderoben. Funderar även på att knalla upp till Martias och sola lite senare i dag. Måste ju vara lite brun nu när Elin kommer hem ifrån Thailand. Mohaha.


Nu har det även kommit upp lite händelser på min tomma vecko-lista. På torsdag fick jag ledig ifrån jobbet och då ska jag bara slappa och sova. Köpa en massa flöt och stanna i mitt rum hela dagen. Bättre kan det inte bli. På fredag börjar ju även skolan och på kvällen ska jag ut och käka med tjejerna och sörja att skolan dragit igång. Även på lördag  har jag fått lite planer, det vankas kräftskiva. Vi ska bege oss ut till Sandhult till min moster och festa till det. Äntligen något att längtar efter i denna gråa dimma. Speciellt att ha något att sukta efter här på jobbet. Nu ska jag ringa GANT för stövlar och en jacka!


Adios.


sleep tight!



Natti Natti snyggingar. Hoppas att kvällen varit bra?. Nu ska jag hoppa i säng och kika på SATC. Jag vet, jag har ett beroende men jag kan inte sluta. Serien är alldeles för underbar! I morgon väntas det jobb, en runda på stan och fika med emma. God natt folks och vi höres i morgon!

Ps. Jag har hittat världens snyggaste GANT stövlar i dag som i morgon ska bli mina. Dessa stövlar ska jag drömma vackert om i natt. Ds.

döden schemat

Bara för att visa världen vilket kasst schema jag har. Det är inte så att det är påfresande, utan har bara två/tre lektioner per dag. Men de där jäkla håltimmarna gör att jag endå spenderar hela dagen på Teknis.

Mån: 08:00 - 15:15  Hål: 1,5 h
Tis: 08:00 - 15:00    Hål: 2h & 10 min
Ons: 08:00 - 14:25  Hål: 1h 40 min
Tors:08:00 - 15:30  Hål: 2h
Fre: 09:00 - 14:35   Hål: 3h

Adjö fina sovmorgonar och tidiga dagar, om det endå kunde vara 2:ans schema även detta år!

when i look back...



...I see your face and think of all the good times we had .
 Darling, I have been missing you!

Måndag



Fyra dagar kvar till skolan och fyra dagar kvar av mitt sista sommarlov. Har precis tittat på mitt blivande schema och jag kan meddela att jag inte är nöjd. Börjar klockan åtta varje morgon utan på fredagar då jag ska befinna mig där en timma senare. Jag läser bara sex olika ämnen under hösten och det känns bra att läsa mycket 50p kurser under en kortare tid så man kan fördjupa sig på ett ämne och kunna prestera till tusen. Dock har jag få lektioner men med hur långa hål som helst. Kan spendera timmar att studera eller hänga på stan, skulle hellre kunna flytta upp mina lektioner och då kunna få sluta lite tidigare. Måste bara ringa Emma, har en liten kris här. Annars så ring mig Emma!

Annars i dag ska jag jobba klart och sedan ta en sväng på stan med min mamma. Ska även hem och springa lite hade jag tänkt och sedan slappa hela kvällen. Måste vila upp mig nu inför det hårda skolåret, så vad passar inte bättre än en hel kväll med SATC. Det händer inget annat roligt denna veckan heller och har inget inplanerat så jag får vara lite spontan och ta en dag i taget. Ibland kan oplanderade dagar vara frästande när man stressar fram och tillbaka på en massa saker, men i dagsläget känner jag för att ha något att längta till, något att se fram emot. Skolan tänker jag verkligen inte längta till, så jag hoppas att mina vänner kommer på något roligt att göra eftersom det är bara jag som jobbar denna sista vecka på sommarlovet 2008.

Skolångest?



klassfest innan vi slutade skolan, tjejerna i klassen...

Om fem dagar börjar jag skolan igen och sista året på gymnasiet. När jag tänker på det får jag blandade känslor och känner både gläde och sorg inför att sitta i skolbänken igen. Nu när mitt sista sommarlov är slut är jag lite arg på mig själv, bara för det känns som att inget hände denna sommaren. Men med eftertanke har jag flängt och svängt en hel del under dessa tio veckor. Spenderade midsommar veckan i Smögen med mina flickor och hade tidernas midsommar med vackert väder, trevligt sällskap av bla Oscar. Efter det var det hem och knega på Larre innan jag åkte iväg med mitt älskade Team 2 på EM. Spenderade nästan 10 dagar borta och där en vecka var nere i Rysselheim i Tyskland. Även det var ett riktigt äventyr. När jag återvände till Sverige var det operation som var på schemat och självklart en massa jobb. Men inte långt efter inträffade sommarens stora och bästa händelse, min Alanya resa med mina åtta av mina älsklingar. Solklart det som blivit det bästa under mitt lov och jag längtar till vårat besök vi gör i höst hos våra Stockholms grabbar?. Sedan under förra helgen var jag ju över en sväng på Irland för att kika på VM i drill och hade en riktigt trevlig stund. Nu under veckan har jag opererats för andra gången och självklart spenderat timmar ute i Viared på jobbet.

Minnen har sakapts, känslor väckts till liv, tårar har bränt bakom ögonlocken, skratt har uppkommit, kärlek har sprids som pesten och sällskapet av sina vänner och familj har hållt en vid liv. Men snart ska jag tillbaka till Teknis och ge järnet sista året jag har där. Har satt upp mål för mig själv och det är inga nådiga kan jag lova. Med min träning under veckorna och studerandet får man se till att vara ute i tid och boka tid med mig, om man vill umgås med mig. Kanske inte riktigt så övderdrivet men lite social kommer jag vara, så vänner oroa er icke. Skolan betyder rutiner och jag är nog lite kär i rutiner, spciellt när det gäller skola och träning. Annars har jag en jätte passion för spontana händelser som innebär äventyr och annat härligt. Men på något vänster vill jag inte gå tredje året, vill inte ta studenten och växa upp. Vill stanna här hemma i mitt flickrum, ringa kompisarna och snacka killar. Vill kunna behålla detta nuet och leva detta fantastiska jag egentligen har. Men att växa upp är något alla genomgår och jag får helt enkelt befinna mig i klassrummet klockan åtta på fredag morgon...

Söndag

   

I går vad det 20 års fest hemma hos Magda. Kvällen var riktigt trevlig och vi lekte en massa lekar och dansade till nostalgi musik. Vi var inte så många men det gjorde inget och stämningen var endå på topp. När klockan var någon timma över midnatt så skulle vi gå ner till sjön för att ta oss ett nattdopp. Efter det sprang vi upp till huset igen och vi hamnade i bubbelbadet. Magda tyckte mycket om hennes present hon fick, men jag saknar redan Hedvig!  Men iaf, Tack för en trevligt kväll people!

I dag har jag grubblat. Legat i min säng och varvat OS med SATC. Nu ska jag ta tag i min söndag, eller det som är kvar av den och göra lite nyttiga saker. Jag ska bla städa mitt rum, bränna en cd, färga mitt hår och läsa lite. Ska nog även erbjuda mig att laga mat till min familj i kväll. Vad sägs om kebab? det är något jag kan laga utan att någon kan bli matförgiftad. Även rensa min dator är ett måste, den håller hela tiden på att påminna mig om att jag har förlite diskutrymme. Jag och teknik går ju inte direkt hand i hand, så vi får se hur detta slutar. Ha en trevligs söndags kväll allihop och njut av sista veckan innan skolan börjar. Iaf för min del...

Lördag



Har suttit ute i solen en stund nu på morgonen. Nu är ju även OS i full gång och jag älskar det, så nu sitter jag och kikar på fotboll och löpning. Älskar när det går sport nästan 24/7 på SVT. Snart ska jag färga till mitt hår så att man kan sluta se ut som en jäkel i håret med en utväxt på 3m. Sedan kommmer Joanna och Carro till mig för lite förfest, innan vi ska till Magda i kväll. Det ska bli riktigt trevligt och jag är taggad för en fullspäckad kväll med massa roligheter. Köpte även en ny klänning igår på Zara som nog ska användas i kväll. Kul att få klä upp sig lite!

Dock kommer jag få lämna ifrån mig Hedvig i kväll. Jag tror jag har fallit för den där söta guldfisken. Men jag hoppas att Magda kommer att tycka om henne lika mycket som jag, haha. Ska snart sätta mig för att fixa ett födelsedags kort till M och sedan är det dags för att göra sig i ordning. I går så bastade jag med Carro, Joanna och Natta. Natta fick köra omkring på mig eftersom hon fick sitt körkort i går (Grattis igen älskling!) och vi hade allmänt mysigt. Sedan när jag kom hem hade jag ett långt samtal med min vän Pierre, vilken gjorde mig nytta och äntligen fick upp ögonen. Satan vad glad jag är för att ha den herren som min vän! Nu ska jag ta mig ett glas cola och sätta mig i solen igen!

Fredag



Götet i dag med Joanna och Carro. Stor shoppingrunda var det planerat. Mycket trevligt. Vi laddar inför Magdas 20års fest i morgon. Vi ska ge henne en guldfisk i present. Den heter Hedvig och jag älskar henne över allt. Önskar att hon var min!


Ps. Kärlek gör banne mig ont!

Onsdag



vart är det fina vädret?!

God Morgon, God Morgon! Har varit på jobbet sedan klockan sex i morses, vilken pest. Men det är bara för att i dag ska jag iväg och operera mig igen vid halv två och då var jag tvungen att komprimissa med mitt tidiga slut på denna arbetsdag. SKa iväg till sjukhuset och fixa till andra sidan av käken. Detta kommer göra så att jag kommer inte vara social eller kunna vistas och vara allmänt underhållande på några dagar framöver. Operationen gör att jag blir sängliggande i dagar efter ingreppet och är helt utslagen pga smärta. Men nej, jag skriver icke detta för att ni ska tycka synd om mig... eller jo kanske lite...

I går åt jag thaimat för min systers skull, försökte även lära hennes pojkvän att drilla lite, men han tyckte att det var snyggare,lättare och allmänt coolare att trixa med hans innebandyklubba? Även min vän Emma ringde helt förstörd och försökte få med mig en vecka till Mallis på torsdag. Jag skulle lätt följt med om det inte var så att jag är tvungen att jobba fram tills skolan börjar. Annars hade det vart jättekul att spendera en vecka där med henne. Hoppas hon hittar någon som är villig att följa med, tycker så synd om henne. Annars kikade jag på VM filmerna i drill i går igen och tog mig öven ett bad i poolen, vilket var behövligt! Riktig mysig kväll med andra ord. Jacob var även på ett besök, länge sedan vi sågs så det var kul att han kikade förbi. Men nu måste jag hämta mig en kopp kaffe om mina ögon skall hålla sig uppe denna dagen och önska mig lycka till på operationen!

Ciao!

tidsfördriv

1) Vad åt du till frukost?
- Fiber macka och yoggi
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
- kommer upp om någon timme då jag är hemma igen
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
- Adam
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
- Silver och Svart
8) Yoga eller löpning?
- Löpning, lätt!
5) När var du arg senast?
- Jag är inte arg ofta, så kan inte komma på senast
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
- All nostalgi ifrån Asklandaskolan och högstadiet!
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- Spanskalektionerna, både hög och gym. tid. Ångrar mitt val till tusen...
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
- Pasta all the way!
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- VOUGE
11) Favoritkaraktär i deckare?
- "utredaren"
12) Teveprogram du aldrig missar?
- Greys, GG, O.C när det gick och DHW
13) Vem är du avundsjuk på?
- Ingen. Jag är nöjd med mitt eget :)
14)Din bästa revansch?
- Hurdå revansch?
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- Den lämnar jag obesvarad ;)
16) Mat du aldrig någonsin kommer att äta?
- Hmm, kanske typ Hund,Ormar,fladdermöss och sådan skit det äter i Kina
17) offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
- Sushi, om hur han ska lära mig att bli bättre på att drilla
18) kaffe eller te?
- Kaffe
19) skostorlek?
- 38/39
20) hur ofta är du på Ikea?
- Inte lika ofta
21) om du hade 5 miljoner över ....vad skulle du köpa då? och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
- En lägenhet i någon fantastisk stad! Utan tvekan!

Tisdag

back on track. Jag hade en helt underbar helg när jag var över på Irland. Att man kan älska en sport så ofantligt är nästan sjukt, men jag ser mig som en fotbollsfan fast inom drillvärlden. Det var jättefint i Irland, precis som i alla filmer med en massa gröna kullar och gulliga hus. Helgen innehöll allt ifrån snygga fransmän till irlänska taxigubbar man inte förstår något av vad dom sa. Men det var en riktigt lyckad VM helg, precis som när vi var i Rom 06!   JEO.

I dag är det min systers födelsedag, hipp hipp hurra för henne. Det första hon sa på morgonen när vi kom insjungandes var att alla hennes kompisar på msn hade skrivit till henne efter 00:00 och grattat henne till att blivit byxmyndig. Hmm, för mig kommer hon alltid vara åtta år och helt oskylldig. Men av mig fick hon en massa smink ifrån Victoria Secret som jag köpte i London i helgen. Sedan fick hon en massa annat, bla en Iphone. Bortskämda unge... Men det är hon värd. Min älskade syster. Så i dag ska jag följa med henne och prova moppehjälm efter jobbet och sedan har vi som tradition i min familj att den som fyller år får välja mat. Hon som dock äter 6 saker i matväg har valt thaimat?!. Har aldrig sett henne komma inärheten av kyckling,biff,räkor eller nudlar. Hon har alltid valt bara ris... Men folk slutar inte att förvåna en. Ska även spendera min tid efter jobbet med A. Vet inte vad han har planerat, men jisses vad han hade saknat mig medans jag var borta. Tydligen har man blivit ganska omtyckt under den senaste tiden...

olidlig saknad...



... av Alanya. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar våran vecka där nere. Folk tror säkert vi är störda i huvudet med vårat snack om våran ångest, saknaden och lipandet. Men det var så jäkla bra och vi åtta brudar levde verkligen livet. Jag har aldrig tråkig med er heller och dessa dagar vi tillbringade där nere, skulle jag inte vilja spendera med någon annan än er. Ni är mina tjejer. Vi tog verkligen vara på all tid och använder varenda minut på dygnet till fullo. Det känns som att det ligger en sten på mitt hjärtat för att jag saknar ställer så barnsligt mycket. Haha, jag ska sitta och skratta för mig själv och åt mig själv för att jag låter så patetisk. Men en sak är säker, jag kommer aldrig glömma det vi upplevde där nere och alla minnen och vänner vi fann, helt otroligt fantastiskt! Lycka till max!

men... jag kan inte förstå att det är över...

Torsdag



Catherine Moua & Jag på EM förra året.

I morgon ska jag äntligen dra i väg igen. Ska bli skönt att komma bort ifrån detta pissväder rent ut sagt. Jag vet att jag sa precis samma sak innan jag reste till Alanya, men då var vädret precis likadant som det är nu. Det var riktigt fint några dagar när jag hade kommit hem ifrån Turkiet.Men på tal om ingenting så sitter jag nu på jobbet och mitt program som jag jobbar i vill inte riktigt fungera som det ska, så jag ger det en break och varför inte då skriva ett blogginlägg?. I dag är det jobb fram till tre ungefär. Måste sedan hem och packa iordning det sisa inför resan i morgon. Gjorde nästan klart allt i går kväll, men det är småsaker som fattades att packa ner i väskan. Mor min ville även att jag skulle komma hem och träffa henne ett tag eftersom jag inte kommer att spendera natten hemma och även att jag ska ut och ränna på stan ikväll.

Dagen till ära fyller min vän Fredrik 23 härliga år! Det ska firas med lite förfest hemma hos honom och sedan utgång. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt och jag hoppas på en bra kväll. I dag är det även Borås sista torsdagskväll, lite tråkigt ändå att det är slut. Inte för att jag brukar stå längst framme och skrika när det är artister på scenen, men det är just detta att träffa vännerna för fika eller middag som jag skrev i ett tidigare inlägg. Sedan ska jag spendera nattens hos A och när allt detta är gjort är det fredag och då är det bara att köra ut till Säve och flyga till London. Shit vad roligt detta ska bli. Älskar drill, älska detta resande vi gör och gjort de tre senaste åren! I dag flyger även min älskade vän Elin till thailand, för att vara ifrån mig i två veckor. Jisses vad jag kommer sakna henne...

X.

i dont know what to do, but you make me happy...

... A.

Onsdag, suck



vi alanya-brudar & våra stockholms-grabbar...

Ja, jag är ju tillbaka... Men min frånvaro här på bloggen beror på att jag har en sådan ångest över att vara hemma. Jag saknar Alanya så mycket att jag håller på att dö. Det var en av de bästa veckorna i mitt liv och så jäkla sköna människor vi träffade där nere gjorde resan så otroligt bra. Det var fart och fläkt hela tiden. Dans på barer, dans hela nätterna, drinkar, vänner, kärlek, nattbad, stranden, poolen, todd, strippshower, nattis födelsedag, citat boken, alla våra för- och efter fekkor, En liten smögen återträff, våra fyra underbara killar ifrån storstaden, åsnan och mr. bean, barrundor, Casablanca, kyssar, "alla som inte dansar är våldtäktsmän", shopping, mat, Alex och mycket, mycket annat roligt. Tro mig, ni som inte var där nere med oss, missade verkligen något! Men förhoppningsvis så ska vi snart återförenas med grabbarna uppe på bilden. Jäklar vad jag har saknat dom medans jag har varit här hemma. Men i dag lämnar även dem vårat älskade Alanya.

Annars jobbar jag bara. Ska isf bara jobba tills på torsdag och det är skönt. Ska även åka iväg på fredag då det är Irland som ska besökas. Vi ska dit för att kika på VM i drill. Shit vad jag längtar. Som ni kan ha läst tidigare om i bloggen är alla dril-resor så fantastiskt roliga och underbara. Åker ju självklart bla med mina älsklingar Ellen, Olivia och Cissi, det kan inte bli mycket bättre än så. Efter mitt jobb i dag ska jag upp till pappas jobb för ännu mera jobb. Men man får tänka, pengar, pengar och pengar. Det är det som får en att fortsätta att jobba på. Snart börjar även skolan och det känns som att detta sommarlovet har gått så otroligt snabbt. Någon som kan hålla med mig? Men på något vänster kan det vara skönt att komma in i rutiner igen, skola, drill och studerande. Det är så mitt liv kommer se ut under hösten...

RSS 2.0