borta en vecka



HEJ DÅ KALLA ÄCKLIGA SVERIGE, NU PYSER JAG OCH BRUDARNA TILL ALANYA I EN VECKA. JAG SLÅR EN SIGNAL IFRÅN VÄRMEN & PLAYAN!

Torsdag


under smögenveckan, Mikaela and Me


I dag är det torsdag och det betyder att nästan halva Borås kommer att befinna sig på stan i kväll. För varje sommar sedan jag kan minnas har dagen innan fredagen haft artister som stått på scen och givit oss Boråsare något som gjort att vi traskat dit veckan efter igen. Torsdagskvällar är något klassiskt, ifrån att man hängde utanför donken med alla kompisar och gick mest omkring och luffade till att bli en kväll där jag och mina tjejer träffas för middag eller fika för att njuta av ledigheten tillsammans. Det som är ett plus är ju om det är bra musik som spelas ifrån stora troget, som ett givet exempel på detta var Adam Tensta förra veckan. I kväll är det EMD som kommer till borås och jag kan meddela er, att jag håller mig på avstånd! Gillar inte riktigt grabbarna...

Annars flyter allt på. Det är helt sjukt, vi lämnar landet om två dagar. TVÅ DAGAR! Jag kom ihåg när vi började räkna ner vid 160 dagar och vi skickade en massa massms till varandra när det var 150, 100 eller 70 dagar kvar. Idag, torsdagen den 17/7 är det två ynka pytteiga dagar kvar. Solen ska gå ner två gånger och sedan upptvå gånger, så är det lördag. Jag började faktiskt packa igår. Dock för att jag inte kommer vara hemma i kväll och att jag ska spendera fredagen med A. Så jag kan nästan sätta en bock på alla kläder som ska med och det ser bra ut på tidsfronten inom packningsvärlden. I kväll ska jag ju som sagt till stan. Vi ska träffas på Viskan för en herdelig fika och avnjuta våra dagar kvar till Turkiet. Vi som ska åka ska även sitta och göra våra tre icke medresande flickor riktigt avensjuka, plocka fram ångesten dem har inombords för att dem valde att tacka nej till denna fantastiska resa. Oj nu ska jag visst hjälpa till att montera tre soffor här på kontoret, se you in town to night!

X.


Soon



3 DAGAR KVAR!!

Going Wrong



Yea I keep dreaming
But I have it all
Ooh I'm still craving
To have you by my side

I know our love is fading
But soon we will shine

And I can't see today
And I can't see tomorrow
You're burning out of my head
And in my brain its going wrong

And I will live today
And I will live tomorrow
No matter what is said or done
Even if its going wrong

Even if its going wrong 
You're burning out my head

I keep searching
Forever in your eyes
I'll be careful
But soon we will shine

And I can't see today
And I can't see tomorrow
You're burning out of my head
And in my brain its going wrong

And I will live today
And I will live tomorrow
No matter what is said or done
Even if its going wrong

Even if its going wrong
You're burning out my head

Even if its going wrong

You're burning out my head
And I can't see today
And I can't see tomorrow

You're burning out my head
And I will live today
And I will live tomorrow
No matter what is said or done
Even if its going wrong ...

Onsdag



I går gick jag hem vid tre för att hinna upp till Maritas hudvård för att sola lite. Dock kom jag på att vi har bestämt att göra hammas direkt på söndag morgon för att få våran blivande bränna att hålla längre. Då spelar det ingen roll att jag solar nu för att skapa ett lite skydd... Allt kommer nog ändå försvinna på söndagens morgon. Jag tog även min kvällsfika med Emma. Det kändes bra att ta igen allt snack vi har missat. Att sitta på ett café och dricka kaffe med vänner är nog något som är så otroligt bra. Just den grejen har en speciell plats i mitt hjärta.

I dag ska jag jobba för att sedan kunna gå och fika med mina alanya brudar. Vi ska planera lite saker som ska ske under resan och även fixa och trixa med plock som ska med. Vi ska även bara sitta och tagga, prata om allt och checka av att alla har kolla på all fakta, så att ingen står kvar på Landvetter på lördag när vårat planhar lyft vid fyra. Efter det ska jag upp till mitt nästa jobb, för att hjälpa min far líte på hans företag. Det känns dock som att sängen lockar mer än att slita där uppe i några timmar, men vad gör man inte för pengars skull?

X.

två saker...

1. I går fick jag skriva min första autograf i min drillhistoria. Jag skrev sex stycken till sex små smöta tjejer som även ville att vi skulle maila en massa bilder oss som vi tog där borta i U-hamn. Allsången igår var riktigt trevligt och det var kul att medverka och skaffa sig ett gäng fans (Y)

2. Hör upp alla mina Alanya brudar! Jag håller på med årets bästa spelningslista med party och ligga på stranden musik. Eftersom jag skulle ta med högtalare och ipod, kan ni ta och skicka era låtar som ni tycker kan vara med på denna spelningslista. Gör detta ganska snart så jag kan få den komplett inom de närmaste dagarna. Detta kommer att bli grymt och att ha med sig en jäkla massa bra på denna resa kan ju bara göra det bättre!

Tisdag




snart ligger vi där...

Det känns som att vädret bara blir sämre och smäre, medans tidningarna har stora rubriker med "värmeböljan på väg" eller "sommarvärmen är här". Men när jag tittar ut genom fönstret här ser jag buskar som håller på att blåsa bort, en mulen grå himmel och svarta moln som vilken sekund som helst kan öppna sig och vattna jorden. Men om 4 dagar ligger jag på bilden där uppe, gissa om jag tycker att det ska bli skönt!  Men när vädret är så dåligts om det är gör det inget att jag sitter inne och jobbar och får pengar.

I dag ska jag jobba några timmar till för att sedan ta mig hemmåt. Sedan ska jag och min mamma iväg och sola. Jag måste bygga en liten grund nu inför Alanya så jag inte total bränner mig. I tidningen i morses stod det att det var 38+ där nere. Snacka om Thailandsvarmt brudar! Och eftersom jag inte har träffat min älskade vän Emma på år och dar så jag ska in till stan sen igen och ta en fika med henne. Ska bli skönt att se henne igen, har saknat Emma under de senaste veckorna då vi inte setts. Efter fikan är det min säng som väntar. Känner att jag har spenderat alldeles för lite tid i den. Kanske börja småpacka inför Alanya. Bara fyra dagar kvar...

Adios!

now i say


Remember when our eyes first met
I knew I'd never be the same again
Why can't it just be like it was
Enough is enough
Baby I miss your love



Måndag

Helgen var riktigt trevlig. Nu sitter jag däremot på mitt älskade jobb och försöker jobba ikapp de jag missade under min sjukskrivning förra veckan. I fredags så vad jag bara hemma och tittade på en massa filmer. Min käkde mådde inte allt för bra och kände att en kväll hemma skulle göra susen. På lördagen tog jag sovmorgon och sedan så var jag ute i det fina vädret. Jag städade även min undervåning hemma och kände att jag kunde unna mig en kväll ute på stan. Först var det middag hemma hos Apler men pga av vädret kunde vi inte grilla som det var planerat ifrån början, men smart som jag är hade jag ingen mat som behövdes läggas på några kålbitar. Hemma hos Louise flödade drickan medans vi spelade Sanning och Konsuvens. Sedan fick vi ett litet ryck och tog bilen till stan och satte oss på Lilla torget för en drink. Sedan spenderade jag resten av kvällen hemma hos A.


Kom hem ganska sent på lördagskvällen men vaknade hyfsat tidigt på söndags morgon. Jag satte mig ute i solen för hopp om att få lite färg, men de få solstrålar som fanns varade inte allt så länge. Eftersom vädret inte var på topp tog jag och mamma en tur in till stan där jag besökte Ica Maxi för första gången. Vi skulle dit för att leta efter en resväska inför min Alanya tripp på lördag och det hela slutade med att jag kom därifrån med en zebramöntrad väska. Snacka om att det kommer vara lätt att hitta den på flygplatsen. Sedan åkte jag till Joanna för lite Alanya möte som slutade med att jag, elin, natta, bella, joanna, robin och robin åkte ner till stan och spelade Lazerdome. Dock kanske det inte är något jag ska skryta om, eftersom jag hamnade på en hederlig 6 plats av 7. Efter en svättig omgång åkte vi sedan hem till Joanna för att äta marängsvish och spela charader. Där kammade dock mitt lag hem segern stort och Lazerdome laget kunde slänga sig i väggen.


I dag ska jag som sagt jobba och sedan ska jag och mitt älskade Team 2 göra vårat sista framträdande någonsin. Vi ska nämligen vara med på Allsång i U-hamn, vilket faktiskt bli kul. Så dem som känner för att tacka av mig och mitt fantastiska lag kan ta en sväng förbi U-hamn i kväll vid 19:00 då det börjar och på köpet få chansen att sjunga lite allsång. Vem skulle inte tacka nej till det?


Nu blev detta inlägg som en jättelång historia eller något. Men det är smällar man får ta i bland. Ciao!


X.


just det...



...Jag är hemma. Har varit det sedan måndags kväll men har varit upptagen med jobb, operation, kyrera mig ifrån operationen, hängt med mina vänner, sett adam tensta på torget och träffa andra betydelsefulla personer. EM var
fantastiskt och jag stannar där. Tycker det räcker så. Nu ska jag sova, för i morgon är det fullt ös medvets
lös som gäller?

PS. det är nu 7 dagar aka en vecka kvar tills ALANYA!!

RSS 2.0