Fredag

kjwqflal

( Cissi, Ellen, Jag goes Skottland)

Nu ska jag äntligen åka. Ellen kommer om ca tjugo minuter och hämtar upp mig.  Jag hoppas att alla får en riktigt bra helg, hör av er till mig. Det uppskattas. Ta det lugnt och gör inget jag skulle gjort. Vi ses på tisdag och då är det inte långt kvar tills nästa resa. Hace a nice weekend and dont forgett me!

Good Bye, See you!

SKOTTLAND 30/11 - 3/12

Torsdag

påkpö

(gammal bild ifrån någon SH lektion)


Äntligen är denna dagen här, dagen innan avfärd.I morgon åker vi, kan tycka lite synd om personerna i min omgiving som hart hört mitt tjat om denna resa den senaste tiden. I morgon åker jag och några av mina kära drillare till Skottland. Så jäkla roligt kommer det att bli. Skönt att slippa skolan med eller kanske. har så otroligt mycket nu och känns lite tufft att missa två dagar till. Kommer hem på måndag kväll...

Nu ska jag snart börja packa, måste skriva en lista annars är chansen att jag glömmer hälften hemma. Sådan är jag, glömsk. Men det brukar gå bra om jag har en lista att bocka av, bara jag inte glömmer skriva något på packningslistan då är det kört. Vill bara meddela en sak till min kära tränare, jag ångrar mig att jag inte tog med mig Bebben hem. Saknar den faktiskt.. lite. HAHA. Nu skall jag packa, återkommer med besked.

Adios!

Tisdag

ppokö

Har varit hemma ifrån skolan nu i två dagar. Har haft något jäkla migrän anfall, huvudvärk och spya. Ingen rolig kombination. Känner att en förkylning är på gång också, men hinner inte att vara sjuk. Har mycket i skolan och så åker jag bprt på fredag. Jag får bli sjuk när det börjar närma sig lov, då skulle det funka för mig.

 Nu ska jag ta och spela in Ugly Betty och D.H.W för att plugga samhälls kunskap. Men det bästa är  att jag är klar med min SATC box nu. Anvsnittet I Heart NY är nog det bästa, eller det allra sista avsnittet. Det är nog bäst att jag pallar mig tillbaka till mina böcker om det betyget på mitt prov skall vara över G.

Ciao!

Söndag

jhag

Innan: Plugg.SATC.Plugg.Plugg

Nu: TRÄNING!

Sedan: Plugg.Mat.SATC

Catch you later!

Lördag

Mycket trevlig kväll tjejer! Inget skulle fungera utan er. Nu är det sängen med Cola och SATC, fucking wonderful!

lkö

...

gvhbjk

God natt för idol, PINSAMT!

Torsdag

gtfnhx

(Sommar 07, Natta,Jag,Elin)

Sorry för dålig uppdatering, haft mycket att göra under veckan. I morgon är det helg, och den är varmt välkommen. Helgen skall spenderas till många roliga saker bla. mass träning i Boråshallen och min vän Louise fyller 18år. Det skall firas mitt ute i ingen mans land.

Ska träna senare i dag, måste röra på fläsket. Sedan skall jag och mina drillänglar hem till Sara för en myskväll med SM och EM filmer. Underbart! Och i morgon fyller min älskade tränare år, ett år närmare 30. I dag har hon även namnsdag. GRATTIS!

Ciao!

Måndag

lkjhg

Twiggy



STUDA.STUDA.STUDA. i morgon, organisation & ledarskaps prov.

Haha

åopkk
Natalie
du
är

jäkla
söt!













Lördag

image560

jag gillar er...

Nu sitter jag på jobbet och jobbar på. Vill bli klar med allt här så jag kan bege mig hem till Elin. Vi ska nämligen fixa oss inför kvällen, då jag och alla andra kommer se förjäkligt snygga ut. Kommer nog lite bilder på det inom kort. Önskar alla lycka till med sina outfitts, speciellt Bella som skulle springa till Myrorna i dag. Känner ett visst lugn i kroppen för att jag vet att allt mitt är fixat. Nu ska bara klockan slå fem.

I går var jag hemma, en riktigt duktig flicka. I morgon ska jag studera, också en redig liten flicka. Kan jag bli mer svärmors dröm? haha men jag känner mig lite duktigt iaf. Bara göra massa bra och "nyttiga" saker i helgen, inte ränna ute hela kvällarna och försvinna in i dimman. Nix denna helgen är en riktigt vit en, tror nästa helg står med samma aktiviteter? Vi får se.

Tjabba mors!

hmm?!

ewfd

Han var den som hade "pop idol" material, Idol är skit. Först Christoffer och nu Mattias, tur att Daniel i kvar i denna sugande tv serie. Ursäkta mitt svenska språk.

60 tal

uewhqdkjsa

Nu har jag kommit på vad jag ska klä ut mig till i morgon. Jacqueline goes Twiggy!

Fredag

hm, härlig dag i dag. Dock ser man inte sina händer när man stiger ut i kylan. Det ligger en tjock dimma över hela Borås. I dag ska vi köpa födelsedagspresent till Joanna som fyller år nästa vecka, men hon ska firas i morgon. Annars en riktigt lugn helg. Back to swedish...

man är inte alltid seriös

Hittade denna hos Sara. Det är ifrån någon helg sedan, helt utan goda drycker.



Sara, du är för jäkla bra Och Bella, en film karriär kanske?


Måndag

Varit: Två prov, skola och stöd

Nu: läsa,doftljus och tv

Mickans place

ni som inte är här, missar något

you drive me crazy

image555


I dag är det lördag


ja, jag gillar denna bilden...
den finns ingen bättre som
kan beskriva oss, en lördags kväll

Lördag

image554

( Nostalgi känsla!)

I går spenderade jag kvällen med Elin och Ida. Vi kikade lite på Idol och spelade monopol. Efter det fick vi någon nostalgi känsla och sätta på GREAS. En förjäkla bra film, hade nästan glömt hur bra den var. Dock gillade dem inte när jag sjöng med i låtarna, men det fortsätter vi med i kväll? Av någon anledning tycker jag John är ruskigt snygg i filmen och min dröm är att få gå runt klädd med likadana kjolar som de har i filmen. Haha hade det inte varit underbart?

Nu sitter jag här på jobbet och sliter. Nja kanske inte riktigt sliter så hårt att svetten rinner men jag ska nog spendera några timmar till här. Sedan blir det middag och lite party i kväll. Min magkännsla säger att kvällen kommer bli lyckad, så får hoppas att den stämmer. När jag vaknade i morses såg jag att snön fortfarande låg på marken, återigen kände man nostalgi i kroppen. Det bästa var när man var liten och plogen hade plogat ihop en stor snödriva ute vid granen. Där byggde man ett hus fullt med tunnlar som man sedan lekte i. Man tog ut ljus och man spenderade hela dagen ute i "snöhuset". Jag saknar den tiden. Då man kunde gå fram till vem som helst utan att bry sig om någoting och bara vara den man är, då man blev bästa kompisar efter tio minuter.

Fredag

l.milh

Fredag är nog min favorit dag på hela veckan, då man vet att man har hela helgen kvar. Hoppas på att det blir en rolig helg med massa bra saker, Mariedal cup startar i dag men jag ska inte gå. Den tiden är förbi. I morses fick jag palla mig till skolan klockan åtta, trots att vi började runt halv tolv. Skulle ha en "kick off" men Elevkåren och vi betsämde massa trevliga saker som kommer att hände nu framöver på Teknis. Det blir så mycket roligare att gå upp till skolan varje dag om det händer något ibland. 

För dem som tycker som jag att snö är så jäkla underbart, kan jag bara säga att den har anlänt till Borås nu. Sitter nere i datalsalen och kan se hur det yr utomhus. Snart kanske det blir vitt på marken, men det är den första snön för året och jag tror den är ganska blaskig.  Hatar slask, älskar snö. Annars ska jag ta mig till Tant Grön efter skolan för, ja en fika med dem andra. Trevligt värre. Och i kväll så blir det nog lite mys med film och men lite sköna människor. Mycket bra fredag!

 

Torsdag

image552

( snyggast på EM)

Har Info och Layout B nu, ska göra en power presentation om min drog. Det var självklart när man fick välja ett valfritt ämne som man redan visste mycket om. Ska träna efter skolan i dag, äntligen. Och ska bara meddela att våra dräckter kommer att sys i helgen och att vi måste bestämma ett datum för provning. Annars har jag inte så mycket att berätta. Spenderade min lunch innan jobbet i går med Anton och Alex, intressant?

Idag ska jag även prata om ekonomi programmet för alla nior som kommer hit. Hoppas att det går bra men det är nog inte så svårt. Men annarts är det bara att inprovisera eller hitta på något skit, sjunga kortegesången eller nått. Vem skulle inte uppskatta det? En sång framförd av mig skulle nog ingen tacka nej till. Från en sak till en annan, är det någon som är ensam hemma i helgen?

Onsdag

image551

(snyggaste paret i HW)

Läste på min vän Elins blogg hur duktig hon var att gå till sitt jobb i dag när vi har sovmorgon. Men jag ska bara meddela att jag inte är sämre. Sitter nämligen på jobbet och sliter, var hos doktorn i morse så bättre att åka hit och göra lite nytta än att fördriva tiden i skolan på ingenting. Det bästa är att jag ska ta mitt arsle hit på fredag med, när vi också har en hyfsat lång sovmorgon. Måste jobba och spara pengar till Thailand och massa andra saker.

I dag har jag ett sånt tränings sug igen, vet inte vad det är med mig. Men jag behöver inte vänta så länge, imorgon är det 2 timmar igen ute på golvet. Det är ungefär en månad kvar till premiären av dansen, någon som vill komma och kolla hör av er! Annars ska jag bara ha två lektioner i skolan i dag och sedan bär det av till jobb nummer två. Mera cash. Sedan kan man även parkera kroppen framför tv:n en timma i kväll, framför Greys. Lovley.

23 dagar kvar till Skottland
47 dagar kvar till Julafton
52 dagar kvar till Thailand


Tisdag

5jynhv























( världens vackraste kvinna)

Sitter här i biblioteket i skolan, har svenska lektion men har redan läst klart min bok, Gossip Girl. Ska snart palla mig ut till central stationen för att sedan åka och träna, äntligen. Suget efter träning har suttit kvar sen gårdagen, men snart ska jag få röra på fläsket. Måste plugga i dag med, mycket att göra i skolan. Funderar på att skriva klart en inläming som vi igentligen har om två veckor, men det är skönt att få den gjord.

Sedan är det en lyckans dag i dag, det är bra program på tv:n. Brukar sitta och titta ifrån åtta till tio på kanal 5, som förövrigt är den bästa tv kanalen. Satt och skratta här om dagen åt Ugly Betty reklamen, någon mer som har gjort det? Mycket komisk om du frågar mig. Gillar att hon har fallit för Henry, nörd kärlek är så jäkla gulligt, haha. Nu ska jag ta mig i kragen och ta min rumpa 5 våningar upp.

en höstkväll

gggb

Tände några ljus innan i kväll. Älskar levande ljus när mörkret har fallit. Nu är det tider då man kryper under en varm filt framför brasan med en kopp te. Eller kanske ligger inne och tittar på en bra gammal film, klassiskt. Hösten ger mig en speciell kännsla, något som gör mig varm inombords. Levande ljus är något som är vacket,mysigt och frid fullt.

Förhoppningsvis hinner jag tända några i morgon efter träningen. Vill bara vara ledig nu, vill åka till thailand. I dag är det 53 dagar kvar tills vi åker, längtar. Nu ska jag lägga mig för kvällen, måste sova ikapp några saknade timmar. Hoppas att morgondagen inte blir lika tråkig som denhär måndagen?

Måndag

Dagen har i stora drag varit grå och lång. Helt menigslös? Bara skola och en massa plugg. Nu sitter jag här med ansiktsmask som jag har unnat mig och ska snart hoppa in i duschen. Tur att Prission Break kommer på tv:n i kväll, annars så hade jag somnat för länge sedan. Någon mer som jublar att skolan har dragit igång igen, själv kan jag tycka det är skönt att komma in i sina rutiner. Det blir mer som ett flyt, livet menar jag.

Just i dag känner jag mig ensam och tänker, ja jag tänker på dig? Var glad att du ringde innan, det gjorde mig dag. Skönt att vi ska ses snart med, tycker att det känns bra med. I morgon ska jag träna, har kännt för det hela dagen, men icke sa nick måndagar är ingen träningsdag. Vill bara tacka alla för mina fina födelsedagspresenter och mina kära drillvänner som kom på mycket oväntat besök i går, men det värmde!

Tack för denna måndag!

Söndag

oj
( SM 06)

Då var det den 4 november och jag har varit 17 år i ca 14 timar och 14 minuter. Kan inte säga att det känns någon skillnad sen i går?. Ska ha kalas i dag och sedan ska jag träna, kan det bli bättre?

Jag har nog inget annat att säga förutom Grattis till mig själv, lite ego men va fan det är min födelsedag. Vill också bara säga att jag uppskattade ett samtal ifrån Belgien i morses. Saknar er!

BYE!

Lördag

röjj
(för några helger sedan i en taxi)

Nu ska jag ha ett av mina kalas, nu kommer pappas släkt. Har ganska stor familj så alla kan inte komma på en och samma gång. Dagen har spenderats på Lagr 157 och där inhandlades det ett par byxer ifrån CM, tröja ifrån 2707 och ett skörp ifrån Tiger.

I kväll blir det röjj? hoppas jag iaf.

Tack alla för jätte fina presenter och kvällen igår!

Adios!


PS. Jag har vunnit en tävling, mohaha!   darlingno1.blogg.se/1194042671_vinnaren.html
DS


i want to be five agian

image539

två dagar kvar till 17, och det firar vi med en förjäkla snygg pose!

Fredag

image538
(Olivia.Jacqueline.Ellen, EM 07)

I dag är det jobb som återigen står på mitt schema. Försöker se dagen ifrån den ljusa sidan har huvudvärk och känner mig.. jag mår dåligt. Men solen skiner här iaf, i vackra Borås. Måste hem och städa med, tjejerna kommer hit för lite mys i kväll. Kom ihåg att ni stadsbor tar bussen som går kl 18.00 och ni andra lantisar får kliva över trösklen vid 19.00. Förstått? Ne, min mörka sida börjar visas. Men då kan jag ta och prata om min drog, det brukar hjälpa.

Känner för att träna nu. DRILLA. Tror jag är kär, i drill. Jag tycker synd om dem som inte förstår vilken fantastisk sport det är. Snart är hoppningsvis våra team dräkter färdiga. Är riktigt spänd på hur dem kommer att se ut, förhoppningsvis otroligt snygga. Jag tycker att vi drar ihop oss alla en kväll och kollar VM 06, SM 07 och EM 07?! Hur låter det?

Back to work!


some Pics

Några bilder ifrån Onsadgens Halloweenparty!


image533

    

1. Gruppfoto på alla som hyrde stugan
2. Jag och Bella kör modepose, haha
3. Wiktor och Elin Elfing och jag
4. Sara,Josefine V, Josefine W och Jag
4. Mickan, Lucas, Ida och Sara

Nästan bara bilder, men mig på ett hörn. EGO. Men får skylla på att jag sitter på jobbet och orkar inte fixa med massa bilder. Lägger upp mer senare!

Ciao, tack för en grym kväll!

RSS 2.0