Fredag



snygga i ettan

I dag är det en bra dag, vacker väder, varmt, bara ben och det är helg! Snart ska jag iväg och ha svenska lektion där jag ska ha ett argumenterande tal om homosexuellas rätt till adoption. Det ska bli riktigt roligt, älskar att debattera mot folk och kunna skrika ut sin åsikter. Efter detta ska vi ha skådespeleri i engelskan där vi ska spendera hela lektionen med att vara på restaurang och jag är Avilin Jacobs ifrån LA. Detta är vad jag kallar skola, haha. Men det är en rolig eftermiddag i skolan.

Sedan ska jag hem snabbt och sedan iväg för att ha golf prov. Efter detta är det som sagt Teknis balen och våran alldeles egna Louise Persson ska delta. Efter ska ett gäng på 15 personer hem till mig. Vi ska grila, spela kubb, dricka, bada, sjunga sing star och massa annat roligt. Välldigt bra fredag med andra ord. Hoppas att alla får en bra fredag och att alla njuter av värdet i helgen. Nu ska jag gå och göra lite röstuppvärmningar inför svenskan!

Adios!

på en sekund kan allt förändras



baren som låg i poolen, Thailand'

En dag som började så bra känns nu som en dag, när man precis har skrubbat hela golven skinande rent och precis när man är klar kommer någon in och går på golven med jordiga skor!

Torsdag



vandring på en bakgata i Thailand

Suuhuu vad roligt jag har det! sitter på jobbet och vill absolut inte åka hem nu. Men för att få tankarna på annat ska jag berätta lite om min dag. I morses var det bara att stiga upp, dock lite lättare när man såg att det var klarblå himmel! Sedan har jag haft två lektioner i skolan i dag, vilket känns jätte onödigt men man måste. Sedan har jag spenderat två och en halv timme i stadsparken med Emma, för lite solning och jordgubbsätande. Man fick en liten Central Park feeling när jag var i parken idag. Många som låg överallt och man fick knappt plats bland alla picknickare. Men det var bara underbart. Sedan åkte jag och tränade, fick staven på ögonbrynet vilket resulterar en otroligt snygg bula med hängade hud. Kan meddela att den, ja den, den gör ont.

Men inte nog med det, sedan flängde jag in till stan igen för att kika på min vän Marsan som hade bal i dag. Han var riktigt stilig! Efter att vi tittat på balen så gick vi till fiskan för en lite "after proom". Där drack några lite öl och vi andra, jag, drack loka. Men det tjänade ju inget till ifall mina tankar låg åt andra hållet, jag sitter ju här på jobbet nu. Kan inte gå omkring här lite go. Men i morgon kommer det bli en underbar dag. Först lite slappt i skolan, sedan golfprov, teknis har bal och sedan ska alla hem till mig. Sing Star hörde jag verkade intressant, vilket passa mig utmärkt. Har ju fått ett x antal cds igen, så på mig går det ingen nöd. Men nöd kanske det går på jobbet om jag inte fortsätter nu.

.Ciao

i will never leave you



du är underbar, du är min bäste vän föralltid! <3

Klydderöv?!





Helen på SM :)

Just nu sitter jag och snackar lite typiskt skånska ord med min älskade vän Helen på msn. Jag tar upp en massa exempel som jag inte har en aning om vad de betyder och sedan lätt som en plätt skriver hon en överättning. Hon är min tolk när jag är i skåne, haha. Men det är ett jäkla visum jag ska fylla i som jag knappt fattar hälften av, tror jag måste spendera mer tid där nere för att kunna få en aning om vad deras jäkla påhittade ord betyder. Men skulle jag vara där nere mer än en vecka skulle det sluta med att jag pratade med en skåns dialekt. Jag har jättelätt att ta efter folk med deras dialekter, som jag förresten tycker är sten tufft. Tänk att vi bor i ett land och pratar samma språk men ändå har olika ord för samma ting och pratar olika djupt i munnen och lägger betoningarna på olika ställen. Hur fräckt är inte det egentligen?!

Tisdag

Nu är jag äntligen tillbaka efter att blogg.se har flyttat min blogg. Nu är jag jäkligt hungrig och ska dra fram ett förslag för elin om att gå att äta nu. Hon vill förhoppningsvis inte att jag ska dö av hunger så hon följer nog med mig. I dag är det tisdag och det betyder knatteträning. En sådan snäll tränare som jag är ska jag bjuda min ungar på avslutningsfika, det är ju bara underbart snällt av mig. Ska även fixa lite med ens väns present och bara njuta av att jag inte har något kvar i skolan att pilla med.

Vädret i dag? Ganska soligt och behagligt varmt. Men kanske inte vädrer för bara ben? Men snart är det lov och då kan jag ta på mig precis vad jag vill och bara gå omkring och reflektera. På tal om ingenting, igår körde jag och natta en tur med våra cycklar, en rund som var ca 1,5 mil lång. Visst är vi bra? Allt för Alanya 08. Vi cyckalde upp för backar jag drömt mardrömmar om i natt, så lite kredd borde vi få. Det bästa är att jag inte har någon träningsvärk även om jag inte strechade i går, lite tur kanske man ska kalla det? eller välldigt vältränad i mitt fall!!

Elin, ska vi gå och äta?!

when you say that you love me

nu ska jag kika igenom mitt engelska tal om Herman Melville. Jag tycker alla kan komma och lyssna på mig i morgon, mitt sååååå intressanta tal. Sedan ska jag bums i säng och drömma om Adam Brody. Sounds good?


.Natti natti

Onsdag

145477-673

I dag slog jag inte upp mina ögon innan klockan hade slagit halv tolv, vilket jag bara kan beskriva med ett ord, ljuvligt! Det är så skönt att kunna sova och vakna självmant, kan inte komma på senast jag inte ställde min mobil för att gå upp en viss tid. Men i morses sov jag ut. Sedan har jag varit en sväng uppe på city för att inhandla något att läsa nu när jag bara ligger nerbäddad i min säng. Köpte även med mig en glass som jag åt när jag tittade på Sweet Home Alabama. Vilken bra film det är! Riktigt kärleksrulle.

Nu sitter jag här och ska skriva klart ett engelska arbete som är en pjäs. Man ska vara en person ifrån en engelsktalande stad och jag är Avilin Jacobs från LA. Bor i Hollywood men min pojkvän till berömd filmstjärna. Ja ni kan tänka er hur jag brassar på, men varför inte ta chansen när man väl har den? När jag är klar ska jag om en timme kila iväg på ett möte, möte om min resa till VM i Irland i sommar. Vilket ska bli så fantastiskt roligt. Men med nedanstående inlägg behöver jag inte tillägga något där. Sedan i kväll är det Greys på tv:n och då lovar jag att det är där ni ska leta om ni skulle av någon anledning söka mig.

Hola!

som sagt, rastlös

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskat
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil -
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(x) trott på det övernaturliga
( ) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr 
(x) sjungit i duschen
( ) har sett någon död människa
(x) har vibrerat av nervositet
(x) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
( ) gillar inte då folk frågar mig saker
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat/kyssts på tunnelbanan/stationen
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis flickvän/pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
( ) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) hållt i en orm
(x) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskat mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har en sett en film mer än tjugo gånger
(x) kysst någon med öppna ögon
( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk
(x) har bra självförtroende
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
(/) trivs med min kropp
(x) är dålig på att säga nej
( ) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
( ) gillar muskler
(x) hatar mjölk
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

God Natt Babes!

s(i)uck

Varför blir jag alltid så rastlös när jag är sjuk? har varit hemma i ungefär två dagar och har redan gjort allt man kan tänka sig. Nu är jag riktigt rastlös och trackar folk på msn för att jag inte kan lägga min tid på något vettigare och jag tycker synd om dem som får stå ut med mig. Men värst är ändå att man vet att jag måste ta igen all skit i skolan med, urk!  Kanske kan ta och gör något vettigt av min dag imorgon, kanske ut och röra på fälsket genom en promenad? Hoppas inte det tar allt för mycket på krafterna bara.

Det är i dessa stunder jag längtar tills SM filmen landar i min brevlåda. Då skulle jag kunna ligga dagarna långa i min säng, kikandes på Sveriges bästa sport. Även se mitt lag med årets framförande på två tapp och även se mina andra godningar ute på golvet. Hoppas den anländer snart, så ens sjukdagar kan lysas upp av något! Nu när jag är tittat igenom min SATC box för fjärde gången så är den inte så lockande, eftersom jag såg sista avsnittet igår. Men kanske kan slå en pling till Kalmars drill och be dem skicka filmen med bud till mig i morgon, vore inte det underbart?


sleep tight

image672

EM, Holland 07

Åh, vad jag saknar förra årets drillresa, Det var helt sjukt roligt den veckan i Holland. Har sådanna fantastiska minnen där ifrån och allt som hände var underbart. Det är så skönt att resa med er tjejer, vi har alltid roligt tillsammans! Nu i sommar åker vi till Tyskland och jag vill så gärna att Olivia ska hänga med, så Olle om du läser detta, kom igen nu! Vi kan inte bryta år av traditioner! Men en sak är säkert, våra drillresor är en av höjdpunkterna på året och det är verkligen något man sitter och längtar efter när det är som gråast.

I LOVE TWIRLING AND GOOD NIGHT

Söndag

image671

en av alla gånger hos lantz

Gårdagen var helt knäpp. Först var jag på ett Pimp & Hoe fest där jag var en mer en hoe av hög klass, med pärlhaldsband och fjäderboa och hela köret. Det var trevligt hos emma där vi var några stycken och lekte lite. Några fick i sig allt för mycket av det goda, så,tillslut det blev att jag skulle gå upp till norrmalm i mina 11cm klackar. Väl uppe hos lantz satt några av mina vänner och tjugo andra flickor och fyra stackars killar. Efter att klockan slagit tolv, halv ett så var det bara tre tjejer kvar. Efter en stund utbröt årets vattenkrig i lägenheten,då det var jag och natta mot fyra killar. Jag kan meddela att min kropp tvättades ren av en disktrasa, jag fick min frisyr ändrad med hjälp av dax vax och jag fick en fläskläpp av min lagkompis. Tillslut vann vi, då killarna såg ut som dem sprungit ett maraton. Helt galet!

Nu ska jag upp och spela golf och sedan hem för att träna lite drill. Har inte så mycket att säga, men jaghoppas att alla får en fin söndag och att eran gårkväll inte var lika knäpp som min!

Adios!

Lördag

I går spenderade jag kvällen hos natalie för att se på hockey och tjöta lite. Marsan kom även ut till oss efter ett tag och kvällen var trevlig! hjälp, min näsa är en rinnande kran. Håller nog på att bli riktigt dö förkyld och som nu knappt kan andas själv. Men det har inte hindrat mig ifrån att vara på Bredareds golfklubb hela morgonen/förmiddagen. Sedan har jag kommit hem för att städa lite, ser som vanligt ut som sju svåra år här nere i mitt rum. Men vem har tiden och orken för att städa nu för tiden? Det har inte jag iaf, lusten ligger på noll nu.

Snart ska ta mig tre stenkast bort för att fira att min faster har blivit 20 år, och det ska givetvis frias med en brak fest. Sedan till kvällen ska jag bege mig in till stan för vilda äventyr, jag är ruskigt taggad. Men vem är inte det när det är lördagkväll? Skulle egentligen vilja gå till krogen i dag men min vän natalie, men så är det när mamma klämde ut en på fel tid av året. Det blir ingen krogrunda för mig förens om ett halvår, jeey! Nu ska jag deppa en minut och sedan byta om till mina kalaskläder och kila iväg.

Vi kanske ses i dimman i kväll?!

miss fräknar

145477-670

Vad händer i kväll killar och tjejer?

Fredag

145477-669

Om en timme ska jag kila ner på stan för fredagsfikan, men egentligen vore sängen ett bättre alternativ. Jag är sjukt förkyld och jätte ont i halsen, men jag känner inte alls för att dra täcket över huvudet. Men får ta och stanna hemma i kväll och kurera mig eftersom helgen är fullspäckad. I morgon ska jag spela golf och gå på min fasters 20års kalas. Även min söndag ska jag ta mig upp till golfbanan.

Nu ska jag pysa, see you!

Grattis till mig

Jag har nu kommit på hur man Bloggar ifrån mobilen, wihu tänker ni. Ännu mer patetiska inlägg ifrån min sida, haha. Nu sitter jag på bussen och kikar ut igenom fönstret på den otroligt vackra sjö, som jag bor jämte. Snart ska jag springa hem och gå ut och läsa hade jag tänkt. Kommer min mor hem i rimlig tid kanske vi tar en tur upp till golfbanan. Nu ska jag snart plinga på knappen. Ciao!

grill -08

145477-667

Om någon timme här ska jag snart kila iväg för att grilla med lite vänner. Det är nästan något av det bästa med riktigt fint väder, att kunna spendera kvällarna utomhus. Jag undrar hur många som ska spendera just denna fredagskväll framför några kolbitar? Tror det är många mer än vad man tror, men vad vet jag? Trevligt ska det bli iaf. Om ni vill komma och vara med på våran grillkväll så finner ni oss vid byttorpssjön. Om jag har den övertalningsförmågan jag tror jag har ska jag se till att någon tar sitt första dopp i kväll, när jag snällt står på stranden och underhåller mig själv med lite skratt. Men vi får se i morgon vad denna kväll egentligen ska utbringa. Ha en skön kväll allihop!

.Tjillevippen

Tidsfördriv...

...tänkte jag kunde hissa och dissa lite. Var ett hyfsat bra tag sedan, men det är alltid lika kul att göra det när jag väl kommer på det igen. Tänkte börja dagen med att...

...Dissa: Skoskav!
Det är ett litet/stort sår bak på ex, hälen. Just mitt sitter bak på hälen och är rent ut sagt ett helvete. Det började med att man ville vara lite måndagsfin i sina nya skor och det blev ett lager hud mindre med ett blodigt köttsår. Det behöver inte alltid vara så hemskt som det jag har nu, även de små jäklarna gör så ont. Även om det är ett litet sår är det otroligt jobbigt att ha. Man ser ut som att man precis firat sin sextio års dag när man går. Världen vore bara ynka bättre om skoskav inte skulle uppkomma!

Dagens hiss: Min drilltränare!
Hon är den tränare alla idrottsaktiva önskar sig, den som puschar, coachar, uppmuntrar, kritiserar och tror på en. Vem vill inte ha henne i sin närvaro? Hon är för mig ett riktigt bra stöd och har alltid koll på läget. Det går nog inte en dag utan att vi talas vid och jag önskar att alla borde ha var sin Cissi. Hon finns alltid där för mig när jag inte vet svaret på något eller om man vill prata. Även om vi ibland blir allvarliga är det alltid ett skratt vi avslutar allt med. Vi har upplevt så mycket tillsammans och delar så otroligt många minnen. Cissi, du är guld värd! ILY!

Ciao!

Torsdag

145477-666

jag ser mig själv i dig

Sol, sol strålande sol! Nu kan bara inte det fina vädret försvinna, har blivit riktigt bortskämd nu de dagar då våran älskade sol har varit framme. I går låg jag ute i några timmar, men tänkte inte på att smörja in mig. Resultatet i dag är att jag är en kräfta om mina kinder. Men allt för vacker väder. I dag har jag skrivit prov i fyra timmar, vill inte prata om det så jag skiter i det. Snart ska jag upp till träningen, vilket ska bli så jäkla roligt. Jag är kär  i drill, mitt knark och min älskling, drill. Behöver inga manliga hormoner, drill förgyller min vardag så det räcker och blir över.

Efter träningen ska jag upp till jobbet. Får jobba på snabbt så jag kan hem och göra lite spanska glosor, har bara hunnit kika på dem en kort stund innan när jag kom hem. Sen har jag bara legat ute på studsmattan och solat, glassigt! Sedan kom min odåga till lillebror och började ett krig som jag skulle vilja kalla, sysken Ojalas världsvattenkrig. Som tur är fick jag snabbt tag i en av våra vattenslangar så jag vann garanterat. Inte en droppe kunde de små pluttarna träffa mig med. Nu ska jag gå upp till min kära träning, det är fint vettni!

ILY!

Tisdag

145477-665

yes, nice plutmun!

Vackert väder står på menyn i dag, är det inte fantastiskt? Jag kan inte få nog av det iaf. Har haft en slapp dag i skolan där jag hade tre lektioner och en stor håltimme. Kände mig duktig då jag satt och studerade matte inför NP på torsdag. Snart ska jag kila iväg för att träna mina små drillpluttar som börjar bli riktigt duktiga. Efter det ska jag hem en snabb sväng och sedan ska jag hem till min söta Ellen. Där ska vi ha ett lite möte inför EM i sommar, vilket jag inte kan sluta längta efter. Helt sjukt.

De kommande veckorna kommer ta kål på mig, har ganska mycket på schemat i skolan. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta i tur med allt. Måste pristera bra nu de få veckorna som är kvar. Visst är det skönt att det inte är långt till allt det roliga, det innebär alla aktiviteter på sommarlovet. Först är det midsommar, EM i tyskland, Alanya och även VM i Irland som vi ska åka och kika på. Även på hösten kommer lite godsaker, så som att vi ska iväg och kika på Björn och även att jag blir myndig i början av november. Gött! Nej, nu ska jag inte drömma mig allt för långt bort utan ta mig tillbaka till verkligeheten där jag nu ska ta mig ifrån datorn och upp till träningen.

Puss!

SM som var i helgen!

145477-664

SM silver, Em i Tyskland i sommar. Behöver jag säga mer?! Ni vet hur jag känner!

TEAM 2 <3

ja sa, fucking äntligen!

145477-652

Nu åker vi till SM, helgen vi har tränat inför hela året. Gårdagens träning med två tapp gav oss lite extra styrka! Nu ska vi ge allt och visa vad vi kan, även om vi nu så ska dö på kuppen. TEAM 2, nu jäklar. Jag är så jäkla pepp! Nu ska jag packa det sista och sedan bär det av, SM i KALMAR!  Håll tummarna nu i helgen för oss...

NU JÄVLAR!!!!

RSS 2.0