Skit!

känner mig inte alls förbered inför mitt Företagsekonomi prov i morgon, kommer sitta sent i kväll. Så jag ska be min kära moder att spela in O.C och whats about Brain. Har sovmorgon in morgon, men denkommer jag spendera att läsa mina FE häften, nä nu kan jag inte sitta här längre, wish me good luck, i'm need it!

tack för en härlig vinterjogg pelon!

CW

kjolen

Jag har blivit frågad om jag inte kunde visa min Cecilia Wikman kjol, och här är den... men eftersom min digitalcamera är sönder fick det min min kamera i datorn. Därför är den så himla mörk, men färgerna syns på bilden gämte. Den sitter percis under brösten på mig, det ser man inte på den andra bilden eftersom skjortan hänger över, Men jag älskar att ha på mig denhär och den blir nog en favorit i vår!

Djävulen bär prada

dj
Den här boken köpte jag i dag på stans alla bokreor. Jag har sett filmen och gillade den, och så sa många att boken är bättre så 69:- var den värd.

Ska i väg och träna mina små flickor runt fem och sedan måste jag plugga till mitt företagsekonomiprov jag har på torsdag. Sedan i kväll kommer ett av mina favorit program, Desperet Housewifes. Det är mycket bra och sedan i kväll är den även Gilmore Girls. Men det har jag inte fölt fören det slutade sist, men en mysig kväll blir det. Nu ska jag gå och fixa lite saker, People i will see you!


vårmåste i budget

scorett
ja det kan man säga om dem här skorna som jag köpte i dag på Scorett. Jag hade redan bestämt mig för ett par liknande men så hittade jag dem här i dag. När man går i dem vill man inte sluta för dem är så bekväma, mest därför jag köpte dem. Men ett mycket bra köp som man kan ha till ett par ljusa jeans eller en klänning.
Tiamo 199:-

Måndag, ny start..

... På veckan, skolvecka och mycket annat.. Men dagen har bara skenat i väg, skolan gick snabbt och jag har bara hunnit hem, kändes som jag steg upp precis.. haha ja jag är lite knäpp. I dag ska jag plugga företagsekonomi för har prov på torsdag, och det är ganska mycket att läsa men det ska nog gå vägen. Sedan i kväll har ju Prision Break säsongpremiär och det har jag längtat efter.

Mitt rum är numera klart, ska bara hänga upp lit tavlor och sånt. Blev skit nöjd, skulle lagt upp lite bilder om min kamera inte var sönder, jäkla skit!.Fick även veta i dag att jag ska få en ny klass kambrat i morgon, Elin tror jag att hon hette eller nått... nä Elin du vet att jag tycker det ska bli kul att du ska börja i min klass, jag ringer i morgon!.. Nu ska jag tillbaka till min FE, måste plugga idag eftersom det är min enda träningsfria dag. See you later!

Trist söndagseftermiddag

Det är inte så skojj på jobbet för tillfället, men jag ska snart härifrån. Ska på kalas till min lilla kusin. Han fyller 16 år, men han är mindre än mig så jag måste kalla honom för min lilla kusin. När vi står gämte varandra frågar alltid gammelmorfar vem som är älds, men jag är det punkt slut. Även om det kanske bara skiljer 4 månader på oss. Men det är år ett år på oss, men grattis i förskott Andreas! (han fyller år 1 mars)

Elin har även räddat min dag lite, hon ringde mig innan och vi tog ett snack. Jag tycker att du ska byta, men du avgör helt själv!..ring mig sen och berätta vad du ska välja. Tänk sen när man står på trappan med studentmössan på skallen, det är nästan så att jag längtar.. eller jo jag längtar tills den stunden. Roligt för mig som bara är 18 år då alla andra är 19, men Elin och Sandra är i min situation med. Men det gör inte så mycket, men det suger oftast att fylla år sent på året. Jag hade gärna fyllt år i juni eller liknande, så man har ett halvår till julafton och ett halvår till f-dagen. Sugit med att fylla år sent...

Nu ska jag jobba klart innan jag ska åka vidare till släkten, så Elin har fått sin önskan uppfylld om ett inlägg. (mycket elin i inlägget?)

See you homies!


ännu mer vårkännsla

Marc







Jag var inne och surfade lite på Net A Porter och hittade denna underbara topp/klänning från Marc Jacobs. Jag gillar den välldigt mycket, färgen är perfect till våren och modellen är söt. Knapparna  och puffärmen som detalj tycker jag är skit snyggt. Tänk den med ett par stuprörsjeans och ett par flats, och solglasögon så är man redo för en dag på stan.

Höst!

d&g


Gjorde ett kollage med godheter från D&G inför hösten. Man ser att lite av vårens stora tränder med silver och metallic håller i sig. Det är fortfarande mycket klänningar och markerad midja. Man kunde även se mycket kostymer och mer maskulimt kommer fortfarande vara hett i höst. Även jag är inte perfekt så det är ett  litet fel i kollage men det syns inte så noga. Docle & Gabana har gjort ett utmärkt kollektion för hösten. Svart som är något av min favorit färg försvinner aldrig.

VH

het

Veckans heting.
Oliver James.
Han spelar i Raise your vocie och Allt en flicka vill ha. Han är lika snygg i båda filmerna. Men hur han klär sig i dem skulle jag aldrig tycka om, haha kräsen jag är.. Men man kan inte låta bli att falla lite för honom när man ser filmerna.

Saturday

i dag har jag inte gjort någoting, jag gick inte till jobbet, men det ska jag göra i morgon. Jag har jobbat på mitt engelska tal jag ska ha om någon vecka, mitt ämne är Sitting Bull. Det jag kommer att oroa mig över är alla indianska namn jag ska uttala, kenpigt. Jag har även fått Hillary Duff feber, kollat på Mitt Liv Som Popstjärna och en av mina favorit filmer, Raise your voice. Gråter tre gånger varje gång jag ser den, pinsamt men jag kan inte hjälpa det.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska iväg och sitta i sekritariatet på en A Herrs match. För dem som inte vet vad sekritariatet menas är det när man sitter och håller koll på matchtavlan och för match protokoll. Senare i kväll ska vi ut?.. eller jag är inte sugen på det alls för tillfället, tror jag stannar hemma och kollar melodifestivalen. Ja, jag vet, många tycker det är lamt men jag gillar det. Speciellt när Andreas Jonsson ska sjunga i kväll, han är en HFSÅ. (HetFörSinÅlder). Har även hjälpt min pappa att bära in mina nya möbler i rummet, så i kväll sover jag i mitt nya rum.

So long people!

tappat bloggandan?

känns lite som jag har tappat min blogganda, men hoppas att den snart kommer tillbaka...

I dag har min kära Elin, varit med i min klass på Tekins. Hoppas hon byter, får hon det lite roligare kanske.. Sedan var det fika med tjejerna på tant grön som vanligt. Sedan gick vi i stan och tittade runt. Innan det hade jag lagt undan en jätte fin himmelsblå tröja från Filippa K och en klänning från Tommy Hillfiger, blå/vit rutigt. Mycket våraktigt.

Sedan fick jag även veta att min musiklärare som är med i Tv4s nya program som börjar på söndag, tror det heter Waterloo eller något. Han gick vidare och nästa programm  kan han vinna över en miljon, Heja Björn!!.. kanske inte så roligt att veta, men jag har inte så mycket att berätta i dag.

Har även varit på lite "fest" i dag, men det hade jag inte alls räknat med. Var inställd på myskväll, men icke sa nicke. Hade tillomed samma kläder som i skolan, lite skamm där.. men jag orkade inte kila hem imellan åt. Har också tränat drill i dag med, nötade bara massa kast (exchange), snart SM i Borås!!

Nu ska jag sova i min stora säng, för i morgon bär det av till jobbet (många blogginlägg).. tack och adjö korv med bröö(d)

lång seg dag!

Det är precis vad det har varit, segt. Man, eller jag vill bara ha helg nu, inte för att skolan tar så mycket tid, jag vill slappa...

Har även som många andra tusentalsdagar varit i skolan, hade SP prov i dag, gick bra. Tittade även på den siste samurajen på historian. Sedan blev jag retad på matten, som vanligt av min otroligt roliga mentor, Gunnar. haha men ibland kan han vara okej, men idag var han på rethumör märkte man...

Har tränat en av mina två träningar för kvällen. Först på listan som alltid var det Drillen. Det gick piss i dag, inget att nämna...Senare runt halv nio ska jag spela innebandy, hur det nu ska gå med en halvbra fot? hoppas Stoffe förlåter mig för att detta kommer blir en dålig träning dethär med.. inte min dag i dag!

I morgon ska jag först fika med brudarna. Sedan teknik träning med drillen och tillbringa min fredagkväll med pizza och film. Ska även ha ett jäkla bra sällskap till pizzan och filmen, Natalie och Yennifer ska stå ut med mig i morgon kväll. Ska även flytta in i nya rummet i helgen, finaly!.. nu ska jag kika på vänner. BYE!


sena timmar

Ja, nu ska jag snart krypa ner i min säng.. lång dag i dag har det varit. ..O.C har bara blivit bättre och bättre dem sista avsnitten nu, tycker jag helt klart, en tumme upp...

Sedan får jag börja planera en Stockholms resa, Kate Moss lanserar sin egendesignade kollektion för Topshop nu i vår i Sverige. Dem ska bygga en ny shoppinggalleria på Drottninggatan i huvudstaden.  Mycket roligt. Den ska vara färdigbyggd den 23 mars, så man får åka upp och ta sig en titt på vad Kate skapat och tillomed köpa ett plagg om det är i smaken. Ska bli intressant!

I morgon är det som vanligt skola och sedan mina två träningar.. påfredag ska det bli extra mysigt, men nu slocknar snart mina ögon, så nu ska jag kila bort till sängen. So Long, kalsong...höhö!

Favvo Onsdag!

ingen långt inlägg denna gånge, har pluggat hela dagen och haft utvecklingsamtal, G i bara två ämnen, men dem kan vi jobba upp!...

Ikväll blir det O.C och Whats about Brain, till det ska jag unna mig en fruktsallad som jag ska se till att min syster slavar ihop till mig!..Later!

vår




vår

Härligt att se kändisar kunna gå omkring i toppar. Här är Nicole och Mischa ute på en shoppingtur iklädda vårens hetaste färger blått och gult, heja Sverige. Jag vill verkligen ha vår nu, varje dag när det lyser igenom persinernnerna när man vaknar önskar man, iaf jag att solen skiner och snön försvunnit. Allt på bilden gör min avundsjuk, speciellt att det är så varmt att man inte behöver jacka. Ska flytta till Karlifonien när jag blir äldre. Även om jag älskar snö kan jag flyga dit den finns, när jag vill ha den...

kjol

Jag här köpt den här kjolen av Cecilia Wikman. Brukar aldrig använda kjol förutom min svarta kuvertkjol, men den här fastnade jag dirkekt för. Hängslerna är något som gör hela kjolen på något vis. Nästan det bästa är priset, 399:-

kjol

haha!

M,J,L


Japp är är dem tre bästa vännerna. Jag älskar Markoos mintgröna kostym. Linda hade en matchande klänning på sig vid framtränadet av Värsta Slagern, tur som vi hade blev vi lärda den snygga dansen till. Så se upp på dansgolvet i fortsättningen när jag är på gång..(Jag är fortfarande lika snygg den kvällen..)


some sälen pics





Bild 1: Amanda, Jag och min pappa, lite snygg jag är på bilden...
Bild 2: Vi på afterski
Bild 3: Sitter i Toppstugan och är oss själva
Bild 4: Alla hjärtansdag, amanda har fått blommor av P och jag är lika snygg som alltid efter en dag i backen.

Fler sälen bilder kanske dyker upp senare..

Länge sedan!

ja det var länge sedan, har tillbringat mitt sport lov i sälen. Har inte hunnit skriva för att det har varit så jäkla kul. Jag och Amanda har rockat hela Lindvallen.  Jag är inte som alla andra, och berättar om varje dag för det orkar jag inte. Men jag kan säga att vi bland annat "sjöng" med Linda Bentzing och Markoolio och Danny. Jag har ett underbart kort på mig, Linda och Markoo, kommer lägga upp det lite senare.

Vi har blivit uppraggade av en två barnspappa från stockholm, och skooter killar från Dalarna, haha ingen snygging kunde dyka upp och prata med oss i baren. Vi åkte givetvis mycker bräda och skridor, satt i toppstugan och gick på afterski. Vi träffade en drös med människor från våran hemstad som vi ite visste att dem skulle vara där, bla Ludvig och Jesper. Trevligt trevligt!

Nu ligger jag hemma från skolan, har fått vinterkräksjukan, hatar allt med det att göra. Det är min lillbror som hade det i sälen, så blev jag smittad däruppe och var inte i backen på dem sista dagarna. Jag kan inte äta något, så jag kommer komma tillbaka till skolan som en pinne, wiihou! Och stackars Malin som ligger hemma i körtelfeber. krya på dig!

Nu sitter jaag och kollar gamla repriser på tv, men jag har tröttnat, ska gå och sätta på en film nu.. have a good day everyone!

Bild

love

Här är en bild på våran Skilogde. Mysigt!

Lindvallen, Skilodge 07

japp nu sitter jag här i en mysig fotölj, i sälen. Har redan varit ute på ett pass med amanda, men bara någon timma. Underbart var det att vara tillbaka här Det enda jag måste klaga på var resan hit. Min pappa smart som han är glömde sätta väckarklockan. Så familjen kom i våg vid tio... röven domna på vägen upp.

Nu sitter jag och kollar på Shaft på fyran. Mysigt med en varm kopp chocklad med grädde... Amanda den underbara jäklen åkte bara i kollege tröja, medans jag hade flera lager med kläder på mig. Det är kallt här uppe. På torsdag drar vi på rim fms party på HC, kollar Linda och Markoolio. haha jag och amanda ´har väntat i evigheter efter dereas aoutografer..

saknar redan er där hemma lite, och elin, du är bra påsing star!

max 7...

... timmar tills jag och min käresta amanda drar till Lindvallen. Åh jag har längtat efter denna vecka, igentligen borde jag ligga i sängen men mam & papp är ute och ränner, men snart så.  En nackdel med att åka iväg en vecka är att man kommer sakna alla här hemma. Men det är många som åker bort denna vecka. Har även packat klart numera, imponerad av mig själv lite, trodde att jag skulle få gå upp år och dar innan vi ska åka i morgon och packa klart det sista.

Nu sitter jag och väntar på ett samtal för en full jävlen, bra dte går för den...


Lördag

I morgon drar det av till Lindvallen, det finns inget bättre än första rycket i liften.. Amanda och Jag är det som åker, plus våran familjer med, men siki i det. Älskar fjällen och kännslan man får på kvällen då man är svag i benen för att man har åkt så mycket. Att åka i Funepark ("hoppbacke"), underbart!

I går var vi som sagt hos Markus på lite 18års fest, och det var det roligatse jag har gjort på många helger. Mycket trevligt folk och go stämning. Vi eller rättare sagt jag dansade som en galning, men är det party så är det... Good night!

I kväll kommer brudarna hem till mig. Det blir lite Singstar, Tacos, Melodifest. och 8Mile. Kanske bastu om någon är sugen. Men hoppas dem tar med sig mina mjukis som dem rånade mig på härom helgen, behöver dem i Lindvallen. 8 Mile är föresten så jäkla bra, och den kommer i kväll 21:30 på Kanal5.

Och för dem som är sega och inte läser tidningen eller på nätet, Anna Nicole Smith är död...

Fre/Lör

i kväll var det roligaste på länge!!. många trevliga personer, men inte alla.. . sitter här, go för mig själv och ska kolla på Toy Story 2 i säääängen

har varit lite off med blogget.

Onsdag!

Min blogg har varit lite ur funktion, vet inte om dem har fixat något på blogg.se ?.. men jag lovade bilder på allt jag köpt, men eftersom jag sitter på jobbet, kommer dem upp senare i kväll.

Onsdag är det i dag, och jag har varit och besökt frissan. Jag vill inte ha mitt långa men uppklippta hår med kort sned lugg längre, jag vill ha långt hår, men endå en lite lugg, alltså en lång men endå lugg. Lite "vuxet". Så då toppade jag bara håret, och eftersom jag går på Salong Karma, fick jag sitta i massage stolarna när han tvättade mitt hår, det  var himmelskt, underbart! det finns nästan inget skönare än när dem tvättar ens hår på salongen. Sedan när han var klar, lockade han håret och så fick jag med mig en ny variant av spry med mig hem. Sprax heter det, en blandning av båda spray och vax i ett, bra grej!

Nu är jag på jobbet igen, lite mindre än hundra sidor kavr, så i veckan är jag klar!.. så jag kan njuta av mitt sportlov utan att ha dåligt samvete för jobbet.  Jennifer ska jobba på lördag med mig, så då blir det bättre.

I kväll ska jag hem och titta på O.C och Whats about Brain, men O.C får jag inspelat eftersom jag kom ganska sent till jobbet. Men i går för dem som tycker jag är mesig, fick jag tårar i ögonen på Greys anatomy, när Denny dog. Åhh, han var ju så söt! Men jag visste att han skulle dör, men nu ärver hon allla hans pengar, Izzie!

dags att gå och hämta kaffe känner jag, somnar nästan..

Kris?

Ja, jag vill kolla tv i kväll,  men finns det något bra att kolla på. ?! eller har någon i min bekantskap en Vänner box att låna, är sjukt sugen!

Har bestömt mig på att köpa en ny väska som jag har hittat, en silverig från La Redoute.  Jag kommer att vara täckt av silver i vår och sommar. Silver och svart, det är mina färger. Har även beställ dem silveriga Soft Grey tenniskorna från La Redoute. Jag tror sedan jag har börjat jobba här, har jag bara hittat massvis med saker jag vill ha härifrån. Hittade även ett par stövlar idag, liknande Michael Kors, kanske borde slå till?

Sitter fortfarande på jobbet, men snart ska jag åka hem! äntligen är det rätta ordet. Har varit en tuff dag här!

Tråk måndag & Vår sol!

Ja det är tråkigt med måndagar. Isf var denna måndagen ganska bra, eftersom jag bröjade runt halvtio för inställd lektion, men så när jag går upp mot skolan inser jag att vi har halv studiedag, och slutar halv tolv. Ganska glad jag blev när jag kom på det! Så som vanligt med mina klassflickor gick vi till Viskan och drack varm chockald och gjorde Spanska "inlämningen"..

Det possitiva är att min pappa kom hem i går. Jag blev välldigt glad över min Geographical Norway jacka jag fick av honom, i svart. Lite tråkigt är att jag inte kommer hinna använda den så mycket, men nästa vinter eller nu när jag åker till fjällen nästa vecka. Jag och min mamma fick även varsitt par Gucci solglasögon, mina var bruna och mor mins svarta. Tur som jag hade i dag kom vårsolen fram, och bågarna åkte på. Mysigt med vårsol.

Nu sitter jag på jobbet igen, och jag kom på att jag inte har lagt upp bilderna från mitt shoppande i götet i helgen, men dem kommer i kväll när jag kommer hem. Kanske tillomed på min nya jacka och bågar..

SÄLEN SNART!!

Söndag, sova!

jag tror jag somnar snart här vid datorn.. Min kväll i går vill jag inte berätta om, årets fiasko iaf. Det enda bra eller roligt var när jag träffade mina kära klasskillar.. annars inget vidare. Kom hem ganska sent i går, men jag som hade tryck i mig massa med cola, kunde inte sova, så jag satte mig och skrev på min musikredovisning halv tre på natten. Bra jobbat..

Nu sitter jag på jobbet i dag igen. Måste bli klar snart, måste skärpa mig. Skulle vilja träna i dag,  men tror inte min fot håller för det, mamma skulle köpa något skydd till den. Så dagens stora höjdpunkt blir att min pappa kommer hem i dag, Saknat honom lite faktigst. Ska hämta honom på flygplasten i eftermiddag...

NU ska jag jobba vidare, inga andra grejer får jag hålla på med idag!

Bad favoriter

 1.badmode3 2.                                                                                     3.
badmode2badmode

Jag har alltid lika svårt varje år för att bestämma mig vilken bekini jag vill under sommar. Men iår är inte som alla andra, jag är nämligen ute i tid...

1. Är ifrån H&M, älskar den blåa färgen, men jag skulle bara köpa den om jag visste att jag skulle bli lika brun som modellen.  79, 50 :- per del, är ett mycket bra pris.
2. Är min favorit bekini inför sommar säsongen, Gillar speciellt kedjan på den. Den kommer jag inhandla så småning om. Det komiska med den är att den faktigst kommer ifrån Josefssons. 349:-
3. Baddräckt är något som kommit tillbaka. Jag är den personen som inte gillat baddräkter tidigare, men denna gillar jag skarpt. Den här är ifrån Ellos, 199:- , biligt!

Vårnytt!

Shoppade lite i går med när jag var i Göteborg, tur hade man mamma med. Jag köppte två kläningar, från H&M Trend. En svart/vit med band i midjan och  puffärm. Sedan en som såg ut som en lång skjorta med volanger fram på bröstet, och knappar,  i vitt med blåa ränder i. Jag köpte även en såkallad byxdress från H&M med, en svart.

Jag som behövde en vår jacka hittade ingen, men istället blev det tre par skor. Ett par i från Bianco, och två ifrån din sko, var lite sugen eftersom dem var så billiga. Dem på Bianco, var inte dem billigaste, men dem var så fina!(Bilder på allt kommer upp senare under dagen)

Kändes som att min garderob behövde lite vårnytt

Lördag

pappa ringde i natt från Kina, han var tvungen att veta vad han skulle köpa hem till oss alla, så i morgon kommer han äntligen!..

Nu sitter jag på jobbetm som jag brukar göra på mina helger, ska sitta här i morgon med. I kväll ska vi antaglien ut, men vet inte riktig om jag är så sugen?.. Annars hade en myskväll med melodifestivalen varit något för mig!..

I går var vi äntligen på Cats. Den var faktgst jätte bra, men jag säger som Evelina, "om den har någon handling, så vet  jag inte vad den handlar om". Den var bra, med assvis av olika acrobatiska konster och dans, med sång. Ellen blev kär i en av katterna, men hon är som hon är, underbar, haha.
Trodde fösrt att vi skulle trilla ner för vi att fyra våningar upp i Opera huset. på en tunn rad, och det var inte så roligt för mig som har sådan höjdskräck. Men när man såg på showen glömde man bort att man satt flera meter upp. Den får faktisgt Fyra av Fem!

Nu ska jag snart kila på lunch, hoppas att Ida och Jennifer ska äta i matsalen!

upplysning

brudar, vad ska vi göra på lördag?

Fredag

hade sovmorgon innan i dag till halvl tolv, så kom morfar och hämtade mig, snälllt!

Snart ska jag ta tåget till Göteborg, ska möta mamma så ska vi shoppa lite. Sedan bär det av till Göteborgs Operan, nice!

Nu ska vi börja våran Information och Layout, Have a good day!


1 Februari

jag har så otrolgt ont i min fot, med det har jag bara mig själv att skylla. Har gåttutan kryckor i dag, och när jag var inne på Gina, låser sig foten i trappan så jag skämmerut mig genom att trilla. Men tur som jag har var det inga där inne, förutom mina tjejer..

I dag hade vi fyra och enhalv timma håltimma. Vi hade inställd Spanska och Förestagsekonomi. Så vi knalla oss till City sol, och solade lite. Sedan gck vi på stan, men jag väntar till jag åker till Götet för att shoppa ist. Sedan som vi alltid gör, gick vi och åt lunch. Men som omväxling gick vi till Tant grön, men lite jobbigt med massa barn som skriker...

Nu ska jag iväg och titta på min drillträning, men får la räkna tapp eller något annat skojj..Sedan hämtar Fanny mig, och vi ska till klubbstugan. Där ska vi käka pizza och titta film med innebandy laget, helt okej och mysigt.  Men nu måste jag fixa lite innan jag kilar iväg, måste ringa lite samtal..

RSS 2.0