you light up the sky



when you smile....

Tisdag



Härliga tisdag, med regn som sipprar ner ifrån skyn. Dagen har flytit på bra då jag har haft redovisning i marknadsföring och svenska lektion. Kvar i skolan har jag psykologi och matte c. Efter skolan ska jag i väg och träna mina småttingar och lära dem en massa nytt. Efter dte är det årsmöte i drillen, då jag ska vara där och göra min röst hört i frågan om bytet av namn på våran förening. Det ska gå igenom. Efter det ska jag köpa pizza och föda mina syskon eftersom mina föräldrar är borta i paris och italiten. Jag hoppas det suger där borta, mamma i paris och pappa strosar omkring i milano, nej jag är inte alls avundsjuk.

I kväll har DHW och U.B premiär, vilket betyder många timmar framför tv:n. Riktigt sköönt! men dock måste jag plugga, har matte c prov på torsdag. Ett bra resultat där skulle inte sitta fel. I morgon börjar även Gossip tror jag, har isf sett dom avsnitten, men det skadar ju inte att kika dessa igen. Nu ska jag gå upp till tredje våning för att få tillbaka vårt psykologi prov, jag dör. Tror inte att det gick så jätte bra... men men. Ha en bra dag!

Byye!

God natt!



Har spenderat hela dagen tillsammans med emma. Vi har vait ute och blivit fotade, kikat på the holiday, pluggat och myst med BJ glass. En perfekt måndagskväll med andra ord. Snyggingen ska även sova hos mig i kväll, så vi ska snart krypa ner i min säng och få våran skönhetsömn. I morgon är det träning som gäller för hela slaten och årsmöte i drillen. Annars inte allt för mycket. Hoppas ni har fått en bra start på veckan och att morgondagen blir kanon.

Natti natt!

Måndag



ifrån helgens bravader!

Ännu en ny vecka har börjat. Det har hänt ganska mycket sedan jag hörde avmig sist, sitter här med en spricka och söndriga muskler i mitt finger och känner mig helt handikappad. Men det är trevligt! I helgen har jag pluggat och det har varit utgång som gällt. Vi var hemma hos Viktoria och röjjde, hade riktigt brudparty med massa bra musik, trevligt sällskap, god dryck och mycket dans! Sedan åkte vi in till stan och jag hamnade på södra. Sedan mötte jag upp en vän och efter några timmar var jag hemma igen. Det var en riktigt lyckad kväll!

På söndagen pluggade jag lite IE och var och kikade till mig träning i några timmar. Sedan var det även mord i sinnet på kvällen och sedan sten somnade jag i min säng. Väcktes av en massa sms under natten, men det ska han få sota för senare i dag. Nu ska jag ha matte c, så måste kila!

Se you!

mörker


fest hos emma förra helgen...

nu ska jag lägga mig, fattar inte varför jag inte lagt mig tidigare i dag. Men sovmorgonar mitt i veckan gör att man självman är uppe längre på kvällen och gör att man kommer att ha svårt att hålla uppe ögonen på lektionerna dagen efter. Nu har jag suttit och kikat på White Chicks och som vanligt skrattat tills tårarna rinner, gud vad jag älskar den filmen. Samtidigt har jag suttit inloggad på msn och fått min helg lite mer planerad, känns bra.

I morgon är det skola, fika, spinning och middag som gäller. Ska fira Mickans födelsedag med en brak middag eftersom festen kommer nästa vecka. Sedan är jag grymt sugen på spinning nu och är jätte motiverad att gå dit och köra järnet. Kroppen ska bli mer fitt, så är det bara. Men snart borde jag dra mig mot min älskling (sängen) och sluta ögonen för lite skönhetssömn. Snart är det helg och jag ler bara jag hör ordet. Men snaart ska jag gå till min älskling (sängen) och sluta ögonen för lite skönhetssömn. God natt folk!

Bye!

höstväder



solen skiner och värmer  alla kinder. Åt lunch på stan och nu ska jag åka hem för att min lärare inte är här. Great att jag har väntat i två timmmar i onödan (Y)

Torsdag


en rad med dagens super modeller

God morgon världen! Hur underbart är det inte att jag har sovmorgon? Det var alldeles för länge sedan jag hade det på en vardag. Men jag vaknade av en känsla att min buss inte skulle gå när jag hade tänkt att den skulle gå, och efter att ha tittat på Västtrafiks hemsida insåg jag att jag kommer vara tjugo minuter sen till min lektion. Great, bättre start på dagen får man leta efter. I dag har jag två lektioner i skolan, naturkunskap och webbdesign. Man kan säga att detta kommer bli den skönaste dagen i skolan denna veckan. Men undra egentligen vad alla mina lärare skulle göra i dag, eftersom vi har fått inställda lektioner nu på morgonen. Det är ett mysterium...

Efter skolan ska jag träna, träna drill tillsamans med mitt älskade lag. Vi har även lite dulo tid innan team träningen och det känns som att det går framåt. Det är underbart. Efter träningen ska jag hem och titta på lite avsnitt av Gossip Girl och städa samtidigt. Tror inte att något frivilligt skulle vilja gå in i mitt rum. Fotäljen som man ska kunna sitta i är nu ett berg gjort av kläder. Gisses vad det kommer ta lång tid känner jag, men jag får skylla mig själv. Nu måste jag rusa, sitter här i pjamas och min buss går snart.

höres!

den där n!



din snygga jäkel!

im alive, but not my internet!

min dator har blivit sjuk eller kanske till och med strejkar? Den vill inte koppla upp sig på mitt trådlösa internet hemma, såbloggen har inte kunnat uppdateras så som jag har velat. Men förhoppningsvis kanske jag kan få min far att kika på datorn och kanske, om vi har tur, fixa till mitt lilla problem.

Helgen var riktigt kul, spenderades med bla lekar så som anden i glaset & mörker gömma under fredagen. I lördgas hade jag och min mor och syster lite tjejdag och åkte in till stan och utförde lite flickiga saker. Sedan var det fest hemma hos Emma på kvällen och det var lyckat. Dock fick jag bära hem min vän för att hon råkat få i sig lite för mycket av det goda, men sedan återgick jag till mitt festande. Trevligt värre.

Nu under veckans tre dagar som gått har jag inte gjort så mycket. I dag har jag varit i skolan, haft lite lektioner och tagit det lugnt. Efter skolan gick jag och emma och tränade. Körde ett fatbrun program på en maskin i 30 minuter och sedan sprang jag på löpbandet ett tag. Eftersom jag satsar på att få kroppen i fin form spenderade jag även tid i gymmet och tränade lite lår och mage. Detta ska bli as bra, får tänka på Frida, eller hur emma? Ska 'ven träna spinning både fredag och lördag. Efter träningen hade jag körlektion, vilket gick galant. Snart tjejer och killar får ni se mig ute på vägarna.

Nu sitter jag här på jobbet, tagit en lite paous och ska snart återgå till hårt arbete. Tänkte på att uppdatera bloggen lite när man endå hade tillgång till internet. Annars ser veckan ganska lugn ut. Ska fira Mickan i helgen och lite annat kul. Hoppas att dagarna flyter på ganska bra nu fram tills helgen och att jag snart kan sova ut igen. Hoppas att ni får en bra kväll så hörs vi när jag får internet tillgänligt igen.

Ciao!

" en helv! "



haha citatet som är min rubrik i dag satt jag och skratta åt hela bussfärden hem.
Det var en person som troligtvis var över halv men hade inte lust att betala för en hel och skulle göra en fuling. När han skulle betala sa han, "en helv!" haha en blandning av hel och halv! Ni kanske inte tycker det är roligt, men man skulle sett det live. Killen blev helt röd i ansiktet och sa att han skulle åka på hel och sedan fick han plocka upp en till tjugolapp ur sin plånbok. Efter incidenten kunde han inte med att åka på halv till Fristad.

Vi fick inställd webbdesign i dag så jag slutade vi halv ett, åkte hem och lagade mat. Nu har jag ätit och ska börja läsa lite inför provet. Sedan ska jag ta mig upp till musikens hus för att kunna ta mig till träningen och sedan ge järnet i dag. verkligen köra hårt på mina nya trix. Sedan är det ju team och det är alltid lika roligt. Eftersom vi håller i två tävlingar i vår så hoppas jag på full support på läktaren, när jag entrar golvet ensam för första gången. Givetvis hejja på vårt fantastiska team! Nu håller min bror på att tjata hål i huvudet på mig, han vill fika lite. Så dax att ta mig till köket.

love.

Torsdag



God morgon! Kom lite tidiagre till skolan och tänkte skriva in ett lite sött inlägg som morgonpigga läsare kan njuta av. I dag har jag min längsta dag i skolan och slutar vid halv fyra. Sedan är det bara att palla sig ut till Borgstena och träna i några timmar. Först är det solo träning och sedan ska vi träna med teamet. Sedan ska jag ha mitt psykologi prov i morgon så hela kvällen kommer jag spendera vid mitt skrivbord, läsandes mina psykobäcker. Någon som vill hjälpa mig lite? Skulle vara trevligt isf...

Helgen är nästan färdig planerad för min del. Inte en helg på länge nu har varit oplanerad, utan jag har alltid haft full rulle. Men det är så jag kanske tycker om det? Men Förhoppningsvis bjuder ledigheten på fest, mysande, träning och annat roligt, precis så en helg ska vara!. I Dag fyller Malin i min klass 18 år, grattis till henne! Det värsta är bara att hon ligger hemma med öroninflammation i båda öronen och feber. Hoppas att jag inte spenderar min 18års dag på det viset, stackare! Men nu har jag matte c, så måste pysa!

Hej!

i miss you baby!



Nu är det sängen på menyn. Ska bli så skönt att slockna nerbäddad i en varm säng. Kanske slå på ett avsnitt av OTH som jag har fått dille på igen och tänkte se om alla säsongerna. Vilken kanon serie det är, speciellt när man kan ligga hemma för sig säljv och gråta när ingen ser. Ljuvligt! Min underbara vän Ida fick körkort i dag och man kan inte göra något annat än gratta henne så mycket. Hon är så jäkla bra och förtjänar en elosch! Men nu skriker min hjärna och hjärta efter sängen så det är nog tid att behaga dom båda.


Good Night peeps!

Onsdag



kalas hemma hos emma för någon vecka sedan...

puuh, tänkte unna mig en liten rast ifrån jobbet. Ska vara här till ungefär klockan halv nio, så tänkte att ett break skulle sitta fint nu. I dag har jag varit i skolan, haft tre lektioner och varit riktigt skit trött. Kan meddela att det var svårt att hålla upp ögonlocken under dagens lektioner och man kände hur huvudet nickade till ibland. Men i kväll ska jag lägga mig direkt när jag kommer hem ifrån jobbet och sova länge! Slutade vid halv två och gick och satte mig på viskan med Emma för att studera lite psykologi. På fredag gäller det, provet som jag har fruktat!

Efter någon timme gick jag upp till biblioteket i skolan igen för att fortsätta mina studier. Eftersom jag visste att jag skulle spendera ytterligare några timmar här uppe fick jag med rask takt gå och köpa lite mat för att överleva. Givetvis fick jag springa till busstorget för att min buss skulle gå om två minuter, men den där joggingturen var helt i onödan då min buss var tio minuter sen. Snart ska jag dra igång igen och tänkte kika lite bloggar innan jag fortsätter. Hörs kanske senare!

See you!

how shuld i know?

nu har jag tränat färdigt. Dagens träning var välldigt annorlunda, speciellt om man tänker på våran fysträfning. Vi skulle ut och springa elljusspåret ute i Borgstena. Vi kom till fotbollsplanerna och frågade snällt om vägen. Vi började springa och tänkte följa den gröna markeringen, vilket vi nu i efterhand aldrig skulle gjort. Den ledde oss till en kohage där vi kubba igenom när vi mötte små kalvar och en mamma. Vi hittade färksa älgspår ute i skogen när vi bara kom längre och längre bort och önskade att vi inte skulle stöta på bjässen. Vid det här laget så höll jag Olivia stenhårt i handen och släppte den inte förens vi hade kommit ut ur skogen igen. Men våran runda var inte slut efter älgspåren...

När vi kanske hade sprungit halva vägen, kanske 30 minuter, så skulle vi givetvis gå igenom kohagen igen. Erika som är ganska van vid kor eftersom hon har några jämte sig ute i Gingri så skulle hon och Olivia springa fram till kon och samtidigt klappa och ropa. Denna ko mamma hade tre meter långa hårn och var stor som ett berg och ställde sig på bakbenen när dom började springa och jag trodde att det var ute med oss. Men vi vände snabbt på klacken och sprang allt vad vi kunde åt det andra hållet, fortsatte springa och sedan hörde vi bara en massa muande. Jag vänder mig om och ser tjuren komma bakom oss. Mitt hjärta flög upp i halsen och benen bar mig för livet skull när vi kutade igenom nästa kohage tills vi kom till en å. Där fick vi ta ett stort hopp över och sedan krypa under elstängsel och sedan kunde börja gå i normal takt igen. Snacka om att det var en springrunda som jag sent kommer att glömma!

På tal om sent, så kanske jag borde lägga mig nu och sova mig pigg tills i morgon. Vilket fint och långt inlägg det blev, men vem vill inte missa en bra skräckhistoria?!

Puss!

Tisdag



tjiihuuu, det är tisdag. En dag då jag går i skolan och tränar fem timmar. Hoppas att ni tycker det är lika roligt som jag och att dagen blir ännu bättre! Nu är det tid för marknadsföring, Kanon kul!

Måndag



emma och jag på väg till göteborg

I dag har alla ekonom klasser och teknister på våran skola varit i Göteborg på en mässa om industri och ekonomi. Det var faktiskt ganska kul och det var föreläsare som bla Lars Legonborg och Maoud Olofsson som var där. Jag och Emma hade isf ganska fullt upp att spana på våra framtida män, så jobb eller industri var inte så intressant under dagen. Amanda Jensen var även där och sjöng lite för oss. Jisses vad hallelujah är bra när hon sjunger den! Sedan när vi kom tillbaka till Borås så gick jag och emma en sväng på stan. Tog hem lite glasögon eftersom jag är sugen på ett par nya. Efter att frågat lite familjemedlemmar och vänner så har jag nog bestämt mig. Efter det så har jag varit på teorilektion med Apler. Vi tillbringade hela två härliga timmar uppe på Apslunds. Nu sitter jag här och har precist läst lite psykologi och ska snart återvända till min bok. Hoppas att eran dag har varit lika fin som min och ha en trevlig natts sömn!

paaaaarty



Denna vackra bilden tog jag för en minut sedan. Kom precis hem ifrån en jätte trevlig kväll, även om det inte blev krogen. Fick med mig ett sugrör hem ifrån donken och nu ska jag och mitt älskade sugrör gå till sängs. Ska tugga på det till någon mysig film. Jag kommer tycka synd om mig själv i morgon när jag insett vilken fantastiskt vacker bild jag har lagt upp i kväll. Men den dagen, den sorgen! heller hu?

Natti natt, hela världen snurrar!

Lördag



I dag ska jag lägga vantarna på mina studier. Hela dagen ska jag gotta mig i psykologins värld, men massa trevliga teorier och annat mevdetet tänkande. Vi ska nämligen ha prov på fredag, så jag måste sätta igång redan i dag. Psykologi är ett ämne som jag kan tycka är lite knepigt, men så otroligt roligt att läsa. Våran lärare får ämnet att bli klurigt genom att man inte rikgtigt vet om ens teori eller svar är rätt, men nu är det bara att plugga in bokens fakta och alla mina anteckningar så ska det nog lösa sig.

I går var det riktigt mysigt hemma hos Linnéa! Vi lagade tacos och satt och prata tills vi gick upp och hälsade på uppe hos en kompis och sedan satte vi på våran älskade SATC film. Efter en stund kom Oliver ner och allt slutade i en ganska störd soppa. När vi skulle dra oss för kvällen gick jag,Oliver och Elin en snabbis förbi teknis festen, vilket nog verkade vara det tråkigaste någonsin. Men vem vet, vi stod ju bara utanför de stora portarna som dom hade låst...I kväll ska det bli party och det bästa är att jag troligtvis får med mig min älskade vän Olivia ut på nattens äventyr. Så jag hoppas att vi hittar något riktigt roligt att spendra kvällens alla timmar med. Nu när jag tänker efter ekar min garderob ganska mycket på partykläder och det känns redan nu som att kvällens klädval kommer jag få ägna stor tid åt. Men vem vill inte stå timtals framför speglen och få ihop den perfekta kombon? det är ljuvligt!

I´m Off!



Nu pyser jag iväg till mina vänner. Ha en trevlig fredagskväll!


tuddiloo!

Fredag

 

Linnéas 18års firande, Elin& Jag, Emma & Linnéa


I dag står det fredgas mys högst upp på min lista. Jag och mina älskade vänner Emma,Linnéa och Elin ska samlas hemma hos Linnéa för matlagning och för att titta på SATC the movie. Det ska bli riktigt skönt att stanna inne en höstkväll som denna. Var bara två grader när jag stack ut nästan utanför dörren i morses. Ska åka om en timme ungefär för att handla maten till kvällen. Kvällen kommer att bli toppen. Tända lite ljus och umgås med kära, lovley!

Som vanligt har jag spenderat några timmar i skolan i dag, som var riktigt kul faktiskt. På naturkunskapen påbörjade vi ett projektarbete som jag tyckte var intressant. Min grupp ska arbeta om solenergi. Sedan hade vi svenska och skulle lämna in våran idéskiss för vårt projektarbete. Det gjorde jag i tisdags så jag satt och pratade en massa gojja med Robin. Eftersom min fredag i skolan bara består av tre lektioner avslutades den med psykologi, där vi hade rollspel. Det var riktigt roligt och det bjöds på stor underhållning och mycket skratt. Det gillar vi! Sedan har jag varit någon timme på Viskan för fredags fikan och planerat helgen med mina flickor. Det blir förhoppningsvis lite fest i morgon, jag håller tummarna. Nu ska jag pudra näsan och fixa till mig så att jag är lite snygg när jag ska möta Elin vid city senare i kväll.

Ciao!

ÅHH!



allt blir bara sämre och sämre. Jävla skit!

Torsdag



jag i dag, haha kanske världens mest komiska mening...

Nu befinner jag mig på jobbet, sliter för att kunna få papperslappar och överleva. Kanske inte riktigt så seriöst, men man kan ju alltid luras lite. I dag har jag varit i skolan och haft en ganska slapp dag. Fotade Tekno Drillo och jag är jätte arg på den där nedrans fotografen som trampade och spottade på min idé och gjorde TDs foto till årets tråkigaste i skolkattalogen. Men vad gör det om hundra år? I går skulle vi tydligen dö, men jag sitter här nu och knapprar på tangetbordet, så jag antar att jordens undregång kommer att ske den 21 oktober ist. Ja, varför inte riskera allt liv på jorden för en liten atomklyvning? Ibland förstår jag inte mig på deras tankesätt!

Efter jobbet ska jag åka hem och städa. Visst låter det som världens bästa idé? och kanske till och med den roligaste... Eller inte. Men jag ska också laga lite mat, som jag gör faktiskt gör ganska ofta nu för tiden. Ingen mer korv och snabbmakaroner för mig del, här ska det vara en fröjd att äta och när man endå är i farten och lagar, varför inte göra den nyttig? i dag blir det vegitariska vårrullar med sallad. Kan inte bli bättre. Oj, nu är klockan över halv åtta, plikten kallar!

Ps. missa icke Idol, jag älskar det!

Emma



Kika in på hennes fantastiska blogg!

Onsdag

I går var jag med Oscar en stund. I dag har jag legat under mitt täcke och täckt för mina fönster så att jag har levt i ett ständigt mörker i dag. Har varit på Vårdcentralen och tömt mitt armveck på blod och även fått en diagnos av migrän... åter igen. Men vad gör man, det går i släkten och jag är inte förvånad att jag är en av dom som behöver så ut med skiten. I morgon är det Tekno Drillo fotgrafering i skolan, teorilektion efter och träning om jag hinner. Kul va?!

Vi ses på stan!

sick of love



När vi träffades var det kärlek vi första ögonkastet. Tiden vi tillbringade tillsammans var underbar, men kort och jag hoppades att någon gång under mitt liv att det skulle det bli vi. Sen när avståndet växte blev saknaden stor och jag vet att du kände likadant. Inget kommer någonsin bli detsamma, du förändrade mig! Nu har en bit av mitt hjärta brustit, då du har funnit kärleken i någon annan, men jag vet att någonstans är jag din lila groda. Kom till mig nu!


Fredag

Nu sitter jag i elins soffa, iklädd mina "brats kläder" / gossip girl och sipper på lite rosé (cider). Snart ska vi upp till Kyppe och köra vårn sju kamp och ha en riktig trevlig kväll. Hoppas att ni andra brats där ute tänker spruta champange precis som vi i kväll. Ses!

Vi ses på rivieran snubbar och pulor!

it´s the best of times

det är en dag i morgon med!
God natt.

Team brats

nu har jag precis provat min outfitt inför morgondagens stora tävling. Jag kan medge att jag och mitt super coola gäng lätt kommer ta hem denhär segern, inga indianer,rockare, militärer,prinsessor eller andra fjantar kan stoppa Bratsen. Jag kan medge att min outfitt är lite gossip girl inspererad eftersom jag satsar mer på den typ av brat. En väldigt intressant ämne jag skriver om? lite fåfänga och sådär, men det är nog min brat inombords som visar sin sida nu. Men på tal om åldersnoja och utseendefixering så tror jag min pappa har fått fnatt. Snart ska han åka till optikern och få en sån där laser behandling så han slipper linser och glasögon, han ska även åka till en tandkirurgen och operera sin tänder så att dem blir raka och sedan vita. Men där kan man tycka att det är för mycket men nej, så är självklart inte fallet. En ny bil har han köpt med, så varför inte avsluta som en värsting. Snälla Pappa, du fyller inte jämt, inte har du gråa hårstrån eller liknande. Vad är det med dig? Någon åldersnojja eller ah, något? Men han är för söt min far! Jag tycker det bara är komiskt. Jag ska med förändra mig själv när jag är 42 år och levt mitt liv som en enda stor brat....


cupcake



Emma fotade mig lite sådär halv snyggt när vi fikade på viskan tidigare i dag. Jag är så jätte glas eftersom jag har fetis torsdag i dag och kunde unna mig både cola och chokladboll, det ingår nämligen inte i mitt liv annars, Men någon gång kan det vara okej att leva lite extra. Eftersom jag missade mig drill träning i dag ska jag strax ta på mig mina joggingskor och gå ut och gå med Natalie. Det ska bli skönt att komma ut i friska luften efter att ha suttit inne hela dagen. Hörs senare!

Ps. Ni missar väl inte Idol på tv:n i kväll?!

Torsdag



webbdesign, det är nu jag får ta fram min kreativa sida. Plocka fram konstänren inom mig och visa mina estetiska kunskaper. Men det är lite drygt eftersom vi läste nästan samma kurs förra året, men vad gör man? Dagen har gått riktigt fort och jag har hunnit med fyra lektioner, projekttid och en fika på viskan. Vi har inte riktigt dragit igång med våra projektarbeten, så dessa projekttider är för oss nu fika tider. Så jag, emma, linnéa och elin satt någon timme på favorit viskan. Snart är min lektion över och då ska jag bege mig hem till emma en stund för att fördriva tiden med min älsklings vän och sedan kila upp till körskolan för lite teori.

I kväll ska jag inte göra ett piss, fota lite grejer jag ska sälja påp tradera, för att jag har en massa skor som jag inte använt och tänkte slänga. Men så fick jag den brilljanta idén att sälja det ist och tjäna lite extra fika pengar, haha.  Men nu ska jag pysa över Centralbron och vidare till Norrby. Se you later aligator!

Viktig info!



I dag blev jag med bal dejt. Innan tittade jag på Idol. I morgon har jag skola och teori. Nu ska jag kika på min film, Jersey Girl!

Onsdag

Bättre sent än aldrig, ett motto som jag brukar hålla mig till. Här är ett kärt blogginlägg ifrån min sida och min dag har faktiskt varit hyfsad bra. Jag hade först körlektion, vilket gick jätte bra. Fortsätter det såhär och jag kan få en skaplig uppkörningstid runt min födelsedag så är det klappat och klart. Nu låter jag kanske lite kaxig, men man kommer ingenstans på att mesa runt i livet. Sedan hade vi naturkunskap, där vi gjorde kinderäggs bomber. Det var lite kul att få gå ut och bombadera folk som skrek som små flickor. Efter det hade jag internationell ekonomi, där vi tittade på en film om IKEA. Jag sov halva lektionen, tillsammans med halva klassen. Ni skulle sätt oss!

Nu jobbar jag, eller ja tagit en paous. Ska skynda på lite så att jag kommer hem i tid och kan titta på något av det bästa som visas på höstkvällarna på tv rutan, nämligen Idol. Jag älskar att sitta och skratta åt alla hjälplösa fall och alla tondöva superstars som kommer för att sjunga. Det kan inte bli bättre. Ni kanske tycker det är elakt, men man får skylla sig själv om man vill bli till åtlöje inför hela svenska folket. Jag har ingenting jag behöver plugga på heller denna kväll, så det blir Idol tittande och sedan lägga sig i tid.

oooh it´s in your eyes...lalala

baby blue



nu ska jag hoppa i säng. Kom hem ifrån träningen för en timma sedan och jag är helt slut. Men nu efteråt känns det gött i hela kroppen och träningen idag gick riktigt bra, klarade vissa saker som gjorde hela kvällen. Fast dagens höjdpunkt är endå att den 17 oktober ska jag åka ner till staffanstorp för att spendera helgen nere hos Helén. Shit, det är något som jag verkligen ser fram emot. Länge sedan jag såg hjärtat mitt. Nu ska jag även läsa Naturkunskapen en gång till och sedan släcka ljuset för i dag. I morgon ska jag ha körlektion, moahah.

see you on the roads and sleep well!

Tisdag

I dag har det varit en slapp dag i skolan. Vi började med marknadsföring och efter lektionen spred sig ryktet om att vi hade inställd svenska och mentorsträff, vilket visade sig vara sant Då gick jag och mina brudar ner till stan för fika och lunch. Vi drack kaffe på viskan och åt pastasallad på Orion. Det var riktigt mysigt och skönt att glida omkring på stan. Sedan hade vi en underbar lektion med Psykologi, vilket är ett ämne jag fastnat riktigt mycket för. Det är både roligt och intressant. Hade även en sabbis matte c på slutet och nu sitter jag här hemma. Ska snart i väg och träna i några timmar, har även ledarmöte så det blir många timmars träning i kväll. Detta är vad jag har gjort i dag och ska göra. Hoppas att eran dag har varit lika bra och kanske till och med bättre? Vi höres!



Elin & Emma på Viskan



Linnéa var glad över att få spendera några timmar på vårt favorit café



jag dricker min latte. Ser ut som en kringla?!

i reach for the sky



jag i göteborg i fredags, försöker få bort chokladsåsen ifrån mitt hår

regnet slår mot fönstret och jag får en känsla av att hösten är här. Finns inget bättre att krypa i pyjamasen och gosa ner sig i sin varma säng med en kopp the och slå på SATC. Och jaa, ni trodde rätt. Det är precis vad jag ska göra nu! haha.

God nattens läsande människor!

rödtott innombords



hon är grymt vacker den där Amanda Berg. Vore jag inte blond, skulle jag haft lika rosenrött hår som henne. Vilken tjej, men fantastiska fräknar på kinderna!

Måndag



jag och natta i lördags när vi firade bellas födelsedag

Jag känner mig riktigt duktig! Jag har precis ätit en sallad, vilket jag har lagat själv (borde få lite cred för det!?!), varit på en två timmar lång teori lektion, läst psykologi och varit ute och gått en sväng. Nu känns det att man har kommit igång igen efter sommaren "slappa" dagar. Skolan har i dag varit som ett stort enda sömnpiller, hade webbdesign, matte C och internationell ekonomi. Den sistnämnde är så ofantligt tråkig att jag trodde att mina hjärnceller dött. Men vi hade inställd religion och kunde glatt knalla hem till Emma vid halv två.

Väl där så spraya jag henne med hennes senaste inköpta brun utan sol och jag hoppa att hon blev nöjd. Gjorde så gott jag kunde och jag kan meddela er gott folk att det inte var det lättaste jag gjort på år och dagar. Men annars kan hon alltid bära polotröja eller lång ärmat och någon snygg scarf, det är väl okej emma?!. Nu hade jag tänkt att läsa lite andra bloggar och sedan ta mig ett bubbelbad. Jag är stel om en pinne efter helgens hela tolv timmars träning och ser ut som en gammal tant när jag vaggar fram. Sedan är det bums i säng.

RSS 2.0